bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

slm madamm bu gördüğün son kırmızılardır inş..tabi 9 ay boyunca...olsun her adet yeni bir umuttur...gelsinde biraz geç gelsin yavrun...

Kızlarrr ben geldimmm iş yerimde net kesik kablolar koptu. Giremiyorum bi süre. Hepinizi kocamn kocaman öpüyorummmmmmmmmm !!!!!

canım naber nasılsın taze annecik. gittin mi doktora?

süper hissediyorum kendimi dün gitmedim bugün randevu aldım 1 buçukta gidicem dün akşam eşime söyleme faslı vardı arkadaşlarımızla süpriz yaptık sonrada kutlama filan balık yaptılar çok eğlenceliydi
ben çok çabuk acıkıyorum sendede varmıydı hemende doyuyorum yemekte

o hemen doymalar şişkinlikten cnm. bende ilk öğrendiğim zanamlar. kimden ne yemeğiduysam yolda giden birisinden bile bir yemek duysam onu yemekistiyodum hemen biz tam tatile gidecekken öğrenmiştik hamileliğimi.doktorda sorun yok gidin deyince gittik.orda plajda midye aldı birileri. bende midyeden tiksindiğim halde bende istiyorum diye tutturmuştum.adamdada kalmamıştı eşim gidip başka yerden alayım diyo ben olmaz onların yediğinden istiyorum demiştim. ertesi gün adamın yeniden getirmesi için bekledim ve bütün gece midye diye sayıkladım.sabah plaja gittik eşim aradı adamı buldu sankiyicekmişim gibi 10 tane almış bide bana bitanesinin ucundan azıma aldım bıraktım o kadar. ama kimden ne görsem ne duysam yiyene kadar deliriyodum.

eşin ne tepki verdi.eğlenceli olmazmı yaa. süper bi duygudur ben şaşkınlıktan süpriz yapamadığımdan bilmiyorum pek ikinci çizgiyi görünce sabahın köründe oşaşkınlıkla eşime kalk çabuk kalk bak sende görüyomusun bu çizgiyi demiştim halbuki ne süpriz hayallerim vardı

Herkeslere günaydın minnoşlarım ben yine toplantıya giricem birazdan artık kaçta aranıza dönerim hiç bilmiyorumm

goodjinimm herşey çok güzel olsun canı gönülden istiyorumm

Herkeslere günaydın minnoşlarım ben yine toplantıya giricem birazdan artık kaçta aranıza dönerim hiç bilmiyorumm

günaydın canım benim nasılsın ? ne bu iki gündür bitmedi toplantılar yaa.yoruyolar seni. kolay gelsin bebişim.

aşermek böle bi şey galiba
benim çok eglenceli bi ablam var 20 yıllık arkadaşım o daha tecrübeli diye yanına gittim onunla yaptık testi belirgin ikinci çizgi çıktı hemen nasıl haber verelim diye şeytanlıklar düşünmeye başladık eşime gündüz hastalandığımı söyledim yemege arkadaşımızda olcağımızı hiç yemek yapmak istemedimi söyledim oda zorla geldi gelince noldu olmamış bu ay da dedi bana bende üzüldünmü dedim yok kısmet dedi ama herkes ima yapıyo çocuk diye anlamadı böylece
herkes toplandı yemek yendi bi hediye kutusu getirdi ona arkadasım şaşırdı ne alaka diye acmaya basladı tekrar bi kutu çıktı onuda açtı bi kutu daha çıktı onuda açtı bi baktı patikler var üstünde de canım babam ben geliyorum yazıyordu nasıl yani dedi kaldı böyle şaşırdığını ilk kez gördüm ağlamaya başladık herkese sarıldık hepimiz ağlaştık biraz
ilk sorusu kızmı erkekmiydi şaşkın bende mercimek o daha dedim :)

selam kıslar

nasılsınız, uzun zamandır giremedim

goodjın tebrik ederim ya allah hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin. pek bir sevindim

darısı bizlere inşallah

teşekkürler canım bütün isteyenler ersin muradına inşallah doktora gittikten sonra anlıcam aslında şimdi herşey hayal gibi

mirabaa taze hamişş
ayy ni güsell süpriz yapmışsınız yaa cok duygulu olmuşşş cok sevindim kuzum darısı başımıza hayırlısıyla....
seninde hamileliğin rahat gecsin inş.... sağlıkla al bebeğini kucağına

selam kıslar

nasılsınız, uzun zamandır giremedim

goodjın tebrik ederim ya allah hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin. pek bir sevindim

darısı bizlere inşallah

iyiyiz canımcım nasıl olalım iştee sen nasılsınnn minnoşş

cücüm sen ne haber caanım, bizim batlar aynıydı. seni bilmiyorum ama ben her batta batıyorum resmen. yine ayın 3ü ve yine stresssss, merak etmicem diyorumm ama ediyorummm,

bugünlerde her akşam böyleyim

3 aralık mı senin bat minnoşş
vallahi bir belirti aramıyorumm
sadece dua ediyorum hepimiz için inş. gelir meleğim hepimizin inş...
örgümü örüyosunn ni güselll bende örebilsemmm bi ara ha bire atkı örüyodummm başka bişiy yapamadığımdan bide sey örmüştüm gecen kış sacaklı iple paspas o süper olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…