- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.541
3 aralık mı senin bat minnoşş
vallahi bir belirti aramıyorumm
sadece dua ediyorum hepimiz için inş. gelir meleğim hepimizin inş...
örgümü örüyosunn ni güselll bende örebilsemmm bi ara ha bire atkı örüyodummm başka bişiy yapamadığımdan bide sey örmüştüm gecen kış sacaklı iple paspas o süper olduu
tadım yok bugünlerde günüm yaklaşınca çevrem için tehlike arz ediyorum, acayip sinir oluyor bende
hamilelik belirtisi yok, adet belirtisi yok, saçma sapan bidurum anliciin
bir bere atkı ördüm, şimdide kazak başladım
nasılsınızz minnoşlarr
aşermek böle bi şey galiba
benim çok eglenceli bi ablam var 20 yıllık arkadaşım o daha tecrübeli diye yanına gittim onunla yaptık testi belirgin ikinci çizgi çıktı hemen nasıl haber verelim diye şeytanlıklar düşünmeye başladık eşime gündüz hastalandığımı söyledim yemege arkadaşımızda olcağımızı hiç yemek yapmak istemedimi söyledim oda zorla geldi gelince noldu olmamış bu ay da dedi bana bende üzüldünmü dedim yok kısmet dedi ama herkes ima yapıyo çocuk diye anlamadı böylece
herkes toplandı yemek yendi bi hediye kutusu getirdi ona arkadasım şaşırdı ne alaka diye acmaya basladı tekrar bi kutu çıktı onuda açtı bi kutu daha çıktı onuda açtı bi baktı patikler var üstünde de canım babam ben geliyorum yazıyordu nasıl yani dedi kaldı böyle şaşırdığını ilk kez gördüm ağlamaya başladık herkese sarıldık hepimiz ağlaştık biraz
ilk sorusu kızmı erkekmiydi şaşkın bende mercimek o daha dedim :)
maşallah sana kıss ni güselll işte bende bayılıyom tv karşısındaa örgü örmekk cok keyiflidir
canım beniimmm. iyiyim ben sen nasılsıınnn.hoşgeldin minnak.
çok güzel yaa.okurken benm bile gözlerim doldu. çok güzel yapmışsınız. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
evlat isteyen herkesede en kısa zaman da nasip etsin.
inasnın sıcacık evinde keyf yapması kadar güsel bişi varmı bu dünyada evim evim güzel evim
iyiyim minnoşumm daha ii olmak için uğrasıyom kendime kızıyom sanki bi sorun var sacmalıyorum resmennn
iyiyim iyiyim cok iyiyimm
kuzuuu sen hamiş olmayasın. ne bu durup dururken streslere girmeler sıkılmalar felan. hayır olsun inşallah bebişim.
klomen kullanıyorum bakalım ne olacak ilk defa başladım
yok bebüşümm yaa hiç ihtimal vermiyorummdaha 10 gün var minnoş....
hemde arada olur bana malum yanlızımmm arada nazlanıyom kocişeee napimm aşkıtom benim nazımı cekiooo
belkim vardır yafffarada herkese gelir bebişim kendini sıkma sıkılıyorum depresyondayım felan diye düşünme sakın. öyle yaparsan daha çok sıkılır için. akşam kocişle naptınız çıktınız mı dışarı?
merhaba kısslarrr...aayyy sabah sabah kahvaltının yanında turşu yedim engel olamadım kendime şimdi midem kaynıyo...rahatsız oldum...tansiyon delirdi....
kıs minnak bak doğru cıktıı ye ekşiyiii cıkar ayseyiii
engel olunmuyooo sanırımmm böle kahvaltıdaa bile yiyosunnn
bilmem galiba öyle oldu...ayy cucum ya yerken iyide şimdiya bazen yemekle kalmıyorum suyunuda içiyorum bardak bardak iyice abartıyorum...iyiki bugün içmemişim bide içseydim ne olurdu acaba!!!kızıda rahatsız ettim rahat durmuyo...çıkaracak gibiyimde aslında ayyy....
ayy minnoş yaa
çıkarsanda rahatlarsınn minnoş kızında rahatlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?