bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bir bere atkı ördüm, şimdide kazak başladım

tadım yok bugünlerde günüm yaklaşınca çevrem için tehlike arz ediyorum, acayip sinir oluyor bende
hamilelik belirtisi yok, adet belirtisi yok, saçma sapan bidurum anliciin

bende gıcığım dünden beriii cok sıkıldımm evdee bendee sinirliyimm sankii sakin olmaya calışıyorum ama adetle hamişlikle alakalı olduğunu sanmıyorummm zaten daha 10 gün var hesaplamalara göree.....
arada olur bana bölee 3 ayda bir falannn manyağa bağlıyommmgecer ama

nasılsınızz minnoşlarr

canım beniimmm. iyiyim ben sen nasılsıınnn.hoşgeldin minnak.

çok güzel yaa.okurken benm bile gözlerim doldu. çok güzel yapmışsınız. rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
evlat isteyen herkesede en kısa zaman da nasip etsin.

iyiyim minnoşumm daha ii olmak için uğrasıyom kendime kızıyom sanki bi sorun var sacmalıyorum resmennn
iyiyim iyiyim cok iyiyimm

iyiyim minnoşumm daha ii olmak için uğrasıyom kendime kızıyom sanki bi sorun var sacmalıyorum resmennn
iyiyim iyiyim cok iyiyimm

kuzuuu sen hamiş olmayasın. ne bu durup dururken streslere girmeler sıkılmalar felan. hayır olsun inşallah bebişim.

kuzuuu sen hamiş olmayasın. ne bu durup dururken streslere girmeler sıkılmalar felan. hayır olsun inşallah bebişim.

yok bebüşümm yaa hiç ihtimal vermiyorummdaha 10 gün var minnoş....
hemde arada olur bana malum yanlızımmm arada nazlanıyom kocişeee napimm aşkıtom benim nazımı cekiooo

yok bebüşümm yaa hiç ihtimal vermiyorummdaha 10 gün var minnoş....
hemde arada olur bana malum yanlızımmm arada nazlanıyom kocişeee napimm aşkıtom benim nazımı cekiooo

belkim vardır yafff arada herkese gelir bebişim kendini sıkma sıkılıyorum depresyondayım felan diye düşünme sakın. öyle yaparsan daha çok sıkılır için. akşam kocişle naptınız çıktınız mı dışarı?

inş. vardır bebişim hayırlısı...
yok ya iyiyim sıkmıyom kendimi
ivit cıktık dolaştık mağazara bakındım birasss sonra evimize geldikk kocişin akşam projesi vardıı saat 10 gitti 1 de geldii öle işte minnoşum iyiyim ben sorun yok

merhaba kısslarrr...aayyy sabah sabah kahvaltının yanında turşu yedim engel olamadım kendime şimdi midem kaynıyo...rahatsız oldum...tansiyon delirdi....

merhaba kısslarrr...aayyy sabah sabah kahvaltının yanında turşu yedim engel olamadım kendime şimdi midem kaynıyo...rahatsız oldum...tansiyon delirdi....

kıs minnak bak doğru cıktıı ye ekşiyiii cıkar ayseyiii
engel olunmuyooo sanırımmm böle kahvaltıdaa bile yiyosunnn

kıs minnak bak doğru cıktıı ye ekşiyiii cıkar ayseyiii
engel olunmuyooo sanırımmm böle kahvaltıdaa bile yiyosunnn

bilmem galiba öyle oldu...ayy cucum ya yerken iyide şimdi ya bazen yemekle kalmıyorum suyunuda içiyorum bardak bardak iyice abartıyorum...iyiki bugün içmemişim bide içseydim ne olurdu acaba!!!kızıda rahatsız ettim rahat durmuyo...çıkaracak gibiyimde aslında ayyy....

ayy minnoş yaa
çıkarsanda rahatlarsınn minnoş kızında rahatlarr

ayy minnoş yaa
çıkarsanda rahatlarsınn minnoş kızında rahatlarr

çıkardım canım çıkardım...ohhh rahatladım valla...bi daha bu kadar yemem..çok istersem azcık alıp kendimi kandırmaya çalışıcam...kahvaltıda gitti tabii...bi şey yiyemem şuanda...biraz ceviz yiyim bari...sonrada süt içerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…