- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.561
çıkardım canım çıkardım...ohhh rahatladım valla...bi daha bu kadar yemem..çok istersem azcık alıp kendimi kandırmaya çalışıcam...kahvaltıda gitti tabii...bi şey yiyemem şuanda...biraz ceviz yiyim bari...sonrada süt içerim..
ohh iyi bariii şimdiii kızında rahatlarr annişiii
biras mideni rahat bırak sonra bi güselll yersin yimekleriniii
ılık bi süt içersinn
evet canım rahatladım...bazen mideyi çöp kutusu zannedip dolduruyoruz ne varsa...Allah boşuna orucu farz yapmamış...en azından 1 ay mide dinleniyo biraz...
canım naber nasılsın. yoktun bayadır.
ben sabah çok kötüydüm biraz cücüyle konuştuk...acayip sinirliydim.
öğleden sonra bi tanıdığım geldi beni rüyasında görmüş boynumda bir sürü altın varmış şaşırmış ne kadar çok gerdanlığı var demiş bu arada ben çok güzel bir erkek bebeği seviyormuşum başkasının bebeği ama böyle çok sevmişim bebeği.. senin herhalde bebeğin olacak falan dedi. bende böyle biraz sevindirik oldum bata da 3 gün kaldı.bir umut işte keyiflendim hayırdır inşallah diyorum, ALLAH tan hayırlısını diliyorum.
[/QUOTE]cücüm sanada anlatayım
öğleden sonra bi tanıdığım geldi beni rüyasında görmüş boynumda bir sürü altın varmış şaşırmış ne kadar çok gerdanlığı var demiş bu arada ben çok güzel bir erkek bebeği seviyormuşum başkasının bebeği ama böyle çok sevmişim bebeği.. senin herhalde bebeğin olacak falan dedi. bende böyle biraz sevindirik oldum bata da 3 gün kaldı.bir umut işte keyiflendim hayırdır inşallah diyorum, ALLAH tan hayırlısını diliyorum.
cücüm ben çıkıyorum canım. seni kocaman öpüyorum
dua et canım sen bide hamilesinki senin duan kabul olur. tabisi hepimiz için ,gerçi ALLAH herkesin duasını kabul etsin muradına erdirsin,ama sen can taşıyorsun meleksin annişim
günaydın kıssllaaarrrr
topik yine bomboşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?