bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ohh iyi bariii şimdiii kızında rahatlarr annişiii
biras mideni rahat bırak sonra bi güselll yersin yimekleriniii
ılık bi süt içersinn

ohh iyi bariii şimdiii kızında rahatlarr annişiii
biras mideni rahat bırak sonra bi güselll yersin yimekleriniii
ılık bi süt içersinn

evet canım rahatladım...bazen mideyi çöp kutusu zannedip dolduruyoruz ne varsa...Allah boşuna orucu farz yapmamış...en azından 1 ay mide dinleniyo biraz...

evet canım rahatladım...bazen mideyi çöp kutusu zannedip dolduruyoruz ne varsa...Allah boşuna orucu farz yapmamış...en azından 1 ay mide dinleniyo biraz...

evet canımcımmm haklısın ne bulsak yiyossss
Allah hiç bi şeyi boşuna yapmamış sağlığımız içinn mükemmel bi ay

ben sabah çok kötüydüm biraz cücüyle konuştuk...acayip sinirliydim.
öğleden sonra bi tanıdığım geldi beni rüyasında görmüş boynumda bir sürü altın varmış şaşırmış ne kadar çok gerdanlığı var demiş bu arada ben çok güzel bir erkek bebeği seviyormuşum başkasının bebeği ama böyle çok sevmişim bebeği.. senin herhalde bebeğin olacak falan dedi. bende böyle biraz sevindirik oldum bata da 3 gün kaldı.bir umut işte keyiflendim hayırdır inşallah diyorum, ALLAH tan hayırlısını diliyorum.

Son düzenleme:

hayırdır inş... minnoşum
inş. geliodur bebüşünnnn

dua et canım sen bide hamilesinki senin duan kabul olur. tabisi hepimiz için ,gerçi ALLAH herkesin duasını kabul etsin muradına erdirsin,ama sen can taşıyorsun meleksin annişim

cücüm sanada anlatayım
öğleden sonra bi tanıdığım geldi beni rüyasında görmüş boynumda bir sürü altın varmış şaşırmış ne kadar çok gerdanlığı var demiş bu arada ben çok güzel bir erkek bebeği seviyormuşum başkasının bebeği ama böyle çok sevmişim bebeği.. senin herhalde bebeğin olacak falan dedi. bende böyle biraz sevindirik oldum bata da 3 gün kaldı.bir umut işte keyiflendim hayırdır inşallah diyorum, ALLAH tan hayırlısını diliyorum.[/QUOTE]

[/QUOTE]

hayırdır inş. minnoşum rüya cok güsellll hayıra yor hayır olsun canımcım inş. gelir minik mucizennn

hayırdır inş. minnoşum rüya cok güsellll hayıra yor hayır olsun canımcım inş. gelir minik mucizennn[/QUOTE]

inşallah canımmmm hepimize.. rüyayı görende çok temiz kalpli birisi

dua et canım sen bide hamilesinki senin duan kabul olur. tabisi hepimiz için ,gerçi ALLAH herkesin duasını kabul etsin muradına erdirsin,ama sen can taşıyorsun meleksin annişim

canım benim ya kusura bakma cevap yazamadım sana.internette bi sorun var sürekli kopuyo.sonrada araç geldi fuara malzemeler gidecekti.onlarla uğraştık bi geldim çıkmışsın :44:

hayırlı haberler alalım inşallah.hiç stres yapma bebişin mutlaka gelecek sana.bu ay olmazsa diğer ay. ben hep dua ediyorum size.
bak yakınının rüyası da çok çok güzel. rabbim hayırlara vesile etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…