- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.581
napıyosun cücüm evdesin
napım evdeyim kahvaltı yaptımm şimdik evi topluyomm ucundan
sen napıyosunn canım
günaydın güzeller napıyonuz bakıyım
dün doktora gittim miniğim o kadar küçük ki görünmedi bile betahcg 266,96 çıktı cuma tekrar gidip başka testler yapcak daha ayrıntılı konuşuruz dedi doktorum
dün doktora gittim miniğim o kadar küçük ki görünmedi bile betahcg 266,96 çıktı cuma tekrar gidip başka testler yapcak daha ayrıntılı konuşuruz dedi doktorum
günaydın kıslaarrr.
sabah fuara gittim.düzenlemeleri yaptım organize ettim geldim. ama açlıktan bayılmışım. oğluşumu doyurdum şimdi sandviçlebugün yumurta da yiyemedik.
siz napıyosunuz?
filizcim kusura bakma dün sana yazamadım.net koptu.
günaydın taze hamişş
oyy cok minnak annişii o daha fasulyecikk
günaydın minnoşum
aç karnınamı gidip kosturdunn aşkolsun sana neyse bugünlük böle olsun öğlen güselce yersin yemeğiniii
bende napımm evdeyimm yineasıcık evim dandiniii kac gündür elimi cekmişimm asıcık toparlıyım didimm
amaaannn boşver canım yaa. azcık da dandini olsun evin.bişey olmas.benimki hep dandinihaftasonundan haftasonuna temizleniyo.
bende cumartesi artık olduğu kadar temizlerim.bide çıkıp bişeyler bakmam lazım.kardeşim doğum gününü pazar kutlayacakmış.hafta içi arkadaşları felan gelemez diye.bide annem rahatsız hazırlık da yapamayacak. cumartesi akşamdan benm bişeyler hazırlamam lazım.pazarda ordayız zaten.gitti yine hafta sonu. kuzen pazar bize gelecekti ama haftaya gelin dicem artık.yok minnoş öle böle dandini diil gözüme batıyooo artıkk...
nevresimlerimi değişiyimm didimm bide silerim yiterrr zatenn öle dip bucak yapasımmm yokkk
kıslar keyfinize bakın .... bırakın ev işlerini.....
teyzeleri daha kese de yok fasulyede görünürde beta ya göre 3-4 haftalık yarın tekrarlıcak testi
ultrasonda göremeyince çok üzüldüm yok heralde başka bişey bu filan dedim betayı görünce acayip sevindim anlatamam doktorda rahatlattı daha çok yeni dedi görünmeyebilir deyince düzeldim
geceleri çok uykum kaçıyo herkes uykudan gözünü açamaz bende uyuyamam tersim ters
teyzeleri daha kese de yok fasulyede görünürde beta ya göre 3-4 haftalık yarın tekrarlıcak testi
ultrasonda göremeyince çok üzüldüm yok heralde başka bişey bu filan dedim betayı görünce acayip sevindim anlatamam doktorda rahatlattı daha çok yeni dedi görünmeyebilir deyince düzeldim
geceleri çok uykum kaçıyo herkes uykudan gözünü açamaz bende uyuyamam tersim ters
herkesin belirtileri farklı ben uyuyamazdım ilk hamileliğimde..sen rahat ve mutlu ol,fasulye sana kendini gösterir çok yakında
canım benm öyle şimdiden sıkıntılara girmek yok. daha geç döllenmiştir. ben test yaptırdığımda bat a 2 gün vardı daha. 375 çıkmıştı. 5. haftaydı ve yoktu kese felan henüz. bikaç gün sonra başka bir doktora gittim.o keseyi gördü ama çok minik.sadece bir noktaydı.o şekilde tatile gittik dönüşte 7. haftada kalp atışları geldi. bir sonraki gidişte de minicik bebişi gördük. bunlar biraz stresli dönemler hemen görmek istiyo insan ama öyle olmuyo işte. kolay mı karnında bi insan oluşuyo annesi. öyle pat diye büyüyüp görünemiyo. hiç merak etme hepsi olacak yavaş yavaş. bak benm 20. haftam bitti bende şimdi oğlumu tam göremiyorum.çünkü sığmıyo ekrana artık. önceki kadar net anlayamıyoruz kolu bacağı kafası diyesen sakın stres yapma herşey çok güzel olacak.meleğin seninle sen sadece dua et ona sıkı sıkı tutunsun diye. ve sakın sakın kendini yorma.
kıslar keyfinize bakın .... bırakın ev işlerini.....
bende cumartesi artık olduğu kadar temizlerim.bide çıkıp bişeyler bakmam lazım.kardeşim doğum gününü pazar kutlayacakmış.hafta içi arkadaşları felan gelemez diye.bide annem rahatsız hazırlık da yapamayacak. cumartesi akşamdan benm bişeyler hazırlamam lazım.pazarda ordayız zaten.gitti yine hafta sonu. kuzen pazar bize gelecekti ama haftaya gelin dicem artık.
bırakalım evi nolursa olsun dimeama sonra dağınıklıktan evde birbirimisi bulamıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?