bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

iyiyim minnoşumm
sen nasılsın
bende evimi topladım kayfemi yaptımm keyif yapıyomm

karnımdan baktı evet artık rahatım canım her şeyin bir vakti var diyorum mercimeğimle dinleniyoruz hiç iş yapmak istemiyoruz

günaydın apekim.... zorlama lütfen kendini.... bide benimde sol kalçamda ve bacağımda ağrı olurdu yorlunca, dr bana çocuk kalsıyumu senden alıyor demişti zyıftım ben ve vitamin vermişti aklında bulunsun, ağrıların sıklaşırsa hemen tel aç dr a minnoş kızımızın huzuru kaçmasın

bebişin en önemli zamanı ilk ay bütün organların temeli atılıyor, herşeyi boşver iş falan yapma ayaklarını kaldır dinlen, aman ha ev kirlense temizlenir ama bebişin yerini hiç bişi tutamaz.... senin kendine bakman mercimeğe bakman demek..bak iş yaparsan teyzeleri sana kızar

tabisi bu kural zeytin ve apek içinde geçerli her şey meleklerimiz için...

Son düzenleme:
Sevgili topik arkadaşlarımm hepinizi o kadar çok özlüyorum ki anlatamam bizim bu hafta böyle geçecek herhalde yarında çalışacağız şuan bi paydos verdik ama azcıkkk ondada sizlere yazayım dedim cücüm bebem mesaaj yazmışsın ona bilem cevap yazamadım sen düşünn yanii goodjin keseyi görmüş mü anlamadımm ben bakamadım da geçmişee Hepinizi çok öpüyorumm yakın zamanda inşallahh bol bol görüşeceğizz

iyiyim minnoşumm
sen nasılsın
bende evimi topladım kayfemi yaptımm keyif yapıyomm

bende iyi sayılırım canım...çok işim var benimde mutfak göç gidiyo..göçü durdurmam lazım.. hiç yapasım yok ama rahar edemem ki...

ohhhh yap tabi keyfini...haketmişin..

karnımdan baktı evet artık rahatım canım her şeyin bir vakti var diyorum mercimeğimle dinleniyoruz hiç iş yapmak istemiyoruz

rahat ol tabii...her şeyin sırası var....bende boşluyorum bazen işleri ne zamn ki işler vahime gidiyo o zamn yapıyorum..

canım çok zorlamıyorum kendimi yata kalkta yapıyorum ne yapıyosam...minnoşlar işte kemiklerle dişlerle uğraşıyolar...dişlerim ağırır diye çok korkuyorum...arada ayağım ağırıyo kasılıyorum falan ama uzun sürmüyo allahtan...vitamin olarak elevit kullanoyorum..aslında sütü yoğurtu peyniri eksik etmiyorum..

kuzum bende cok ösledimm seniiii
kocişin teyzesi geliyomuş bize şimdikk bende cıkıcammm
sağlık olsun sen ii olda önemli olan o minnakım
goodjin keseyi görmemişş cok minnak görünmemişşş
kocaman öpüyomm seniii canımın içi kurabiyemmm
Allaha emanet ol

keyfim yarım kaldı minnak yaa teyzoş gelioo neyse gelsinn iki lafın belini kırarıss
ama kalkıp cayın yanına bişiyler yapmam lasımm napsam bilemedim şimdikk:18:
neyse yapcass bişiylerr
cok öptümmm

keyfim yarım kaldı minnak yaa teyzoş gelioo neyse gelsinn iki lafın belini kırarıss
ama kalkıp cayın yanına bişiyler yapmam lasımm napsam bilemedim şimdikk:18:
neyse yapcass bişiylerr
cok öptümmm

hamarat hatun yap bakalım çayın yanına mamalarr...görüşrzzz

ÇOK GÜZEL YAAA MAŞALLAHH
ÇOK TEBRİK EDERİM CANIM. ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN

merhabaaa canlar
malum ben yine toplantı aşşamasına geçmeden sizlere yazmak istedimm umarım önümüzdeki hafta sizlerle olabilirm
özledim hepinizi gerçekten

merhabaaa canlar
malum ben yine toplantı aşşamasına geçmeden sizlere yazmak istedimm umarım önümüzdeki hafta sizlerle olabilirm
özledim hepinizi gerçekten

miraba kuzummm
bu tonlantı tüketti senide bizide beyaaa
ösledim seni kurabiyemm inş... haftaya böle bi yoğunlukk olmas bol bol sohbet yaparıss
öpüldün minnakımmmm muck

merhaba cucum....cumamız mübarek olsun canım....allah dualarımızı kabul etsin inş...

ben geldim fıstıklar doktorumuza gittik beta hcg 711 olmuş güzel devam ediyosun dedi 10 gün sonraya randevu verdi artık bol bol dinlenicez yatıcaz ki büyüsün bebişim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…