bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ben geldim fıstıklar doktorumuza gittik beta hcg 711 olmuş güzel devam ediyosun dedi 10 gün sonraya randevu verdi artık bol bol dinlenicez yatıcaz ki büyüsün bebişim

hadii bakalımm dinlenki bebişin büyüsün minnoşş...
Allahım senide bebişinide korusunn

Offf goodjinnn çalışmasak olmas mııı
Naber bebeğimm nasılsın bakalım bebeğin nasıl bakalım maşallah değerleri de yükseliyor rabbim nazarlardan korusun sizleri ailecek

çalışan demir ışıldar madamım
biraz grip gibiyim 3 gündür geceleri çok zorluyor uyutmuyor bide çok öksürüyorum artık karın kaslarım ağrıyo öksürmekten Allaha şükür başka derdimiz yok bol bol dinleniyorum şimdi kahvaltı yapıyım geliyim çok acıktırıyo minik

günnaydın cucu haftasonu öksürmekle geçti yatıcaktım 2 gün ama hiç yatamadım hafta içi bolca yatıcam

bende öksürüyorum canım ya kuru bi öksürük gıcık gibiii geliooo bi türlü gitmiooo ...sende dinlennn minnoşş yorma kendinii sakınnn

günaydın bebeğimmmmmmmm çok özledim bugün burdayımmm naptın ne etttinn anlat bakalımm hamişmisin acep kuzum yaaa çok merak ediyorummmm ne alemdesin varmı bir hissiyat

canımmmmmmmm bende cok ösledimmm kuzum ohh ii bugün bol bol sohbet yapcass...
valla canımcımmm yok hiç bir hissiyatt hiç bir belirtiii bekliyomm napimmm minnakk:44:
sen nasılsın canımın içiiii naptınn haftasonu

iyiim bebeğimm gezdik dolaştık bol bol çalıştık dedim cücüm gelsede onlada gezsekk :))) o zaman minnakım bekleyip görcez desene yine napalımm

iyiim bebeğimm gezdik dolaştık bol bol çalıştık dedim cücüm gelsede onlada gezsekk :))) o zaman minnakım bekleyip görcez desene yine napalımm

ohh ii yapmışsınız canımın içii
gelince gezerisss minnakım deniz kenarında otururusss çarşı pazar dolanırıss
öle valla yine bekle dur inş... gelirr bu kezz ama içime hiç doğmuyooo hayırlısı meleğimm

günaydın canımcımm iyiyim sen nasılsın minnoş....
ben bi kahvaltı hazırlıyımm geliyimmm hala bişiy yemedimmm

bende iyiyim canım. keyfim yerinde çok şükür. yap kahvaltını canım saat kaç oldu bak. biz öğle yemeği yicez nerdeyse.

günaydın zeytinim özledim sizleri bugün sizlerleyimmmm napıyosun bakamm

bende seni çok özledim canımmmm. iyiyim bi yaramazlık yok. bu ara keyifliyim nidense allah bozmasın. bittimi senn toplantılar?

ama cücüm yaaaaaaaaaa doğsun içine bakimm hiç doğmuyo seninde heee güzel düşün güzel olur inşallah tamam mıı
hade gel cücüm de iki lafın belini kırak yaaa valizini topladınmı bakimm
ayyyyyyyyyyy maşallah maşallahhh rabbim bozmasın huzurunuzu çok önemli huzur denen şey paradan bile önemli yanikocişle ara iyi herhalde maşallah maşallah üzmesin seni sabretsin biraz

canım istemediii şimdi acıktım hafiftenn hazırladımm yiyomm

aman iyii ol minnoşumm her zaman ii ol ...valla ne bilimm

ya pozitifimm kurabiyemm ama ne bilim işteee nasıl bi his onuda bilmiyom o yüzden bi belirtide bulamıyommm bekleyip görcesss hayırlısı....
kırarızzz valla ehliyetede yasıldımm bu hafta evraklarla ilgilencemmm cokta kalamıcam istanbuldaa kursa gidicem çünküüü ne kadar gitsem okdar ii ama yine bi 10 gün kalırımmm

ahh bbeğim yaa ehliyet dediğin nedir ki ben bak aldım alıyosun merak etme sorular aynı zaten gel bi 10 güncük kal görüşelim garii ben şimdi çıkıyorum abimin iş yerine uğrayacağım gelirim 1 gibi

ahh bbeğim yaa ehliyet dediğin nedir ki ben bak aldım alıyosun merak etme sorular aynı zaten gel bi 10 güncük kal görüşelim garii ben şimdi çıkıyorum abimin iş yerine uğrayacağım gelirim 1 gibi

ölee canım ehliyet bişiy diil bende bakındımmm netten hep aynı sorularr dün cözdüm net sayım iyiydii...
o değilde direksiyon dersim olcak minnakımmm işte öle
tımam hade git sennn minnoşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…