bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayyyyyyyyyyy maşallah maşallahhh rabbim bozmasın huzurunuzu çok önemli huzur denen şey paradan bile önemli yanikocişle ara iyi herhalde maşallah maşallah üzmesin seni sabretsin biraz

iyi valla ne yalan söylim. zaten kocişle kolay kolay sorun yaşamazdık biz.şu isim mevzusu sorun çıkartıyodu hep :44:
cumartesi de avm de bi minik çocuk gördük yeni yeni yürüyodu.sarışın mavi gözlü felan.arkasından annesi sesleniyo eymeenn oğlum nerdesin. oda döndü kafayı dikti kocişe baktı buda dedi. bitti benim kociş tabi.bende dedim çok tatlı dimi. adıda çok güzel. bende çok seviyorum eymen adını. anlamı ne felan dedi. söyledim.hemde kurandada geçiyo felan dedim.onunda hoşuna gitti.hemde isimin dini yönden öneminden felan bahsettim biraz. cumartesiden beride durup durup eymen oğluumm diyorum. oda sen eymen istiyosun galiba dedi güldü. bende dedim özellikle o olsun demiyorum ama hem anlamı güzel hemde kuranda geçen bi isim olsun isterim tabi dedim.
eymende güzel dedim. oda gülümsedi öyle.

canım istemediii şimdi acıktım hafiftenn hazırladımm yiyomm

aman iyii ol minnoşumm her zaman ii ol ...valla ne bilimm

:

iyiyim bitanem.bi aksilik yok hayatımda şuan çok şükür.

oyy maşallah minnoşumm cok sükür
kocişteee isim mevzusunda yumuşuyooo süper vall hadi bakalımmm

ayyyyyyyyyyyyyy zeytinimm yeminle o kadar sevindim ki tatllım yaaaa ohh be valla benim içimi dert tasa tuttmuştu ben bilem rahatladım ki seni düşünemiyorumm aferim kocişine biliyoırsunki eymen de benim favorimmmmm zaten

bende ehliyetimi aldım minnoşum geçen akşam kociş getirdi bi ton da müjde istedi benden ama sonraaaaaaaaaaaaa taa annemdem eve ben getirdim arabayı boğazköprüsünü geçtim inanışlmaz bişidi
ölee canım ehliyet bişiy diil bende bakındımmm netten hep aynı sorularr dün cözdüm net sayım iyiydii...
o değilde direksiyon dersim olcak minnakımmm işte öle
tımam hade git sennn minnoşummm

ayyyyyyyyyyyyyy zeytinimm yeminle o kadar sevindim ki tatllım yaaaa ohh be valla benim içimi dert tasa tuttmuştu ben bilem rahatladım ki seni düşünemiyorumm aferim kocişine biliyoırsunki eymen de benim favorimmmmm zaten

ivit ivit bende rahatladım. ismini bunu koyalım diye kesin bişey konuşmadık ama ben eymen deyince gülüyo.güzel isim dedi.

oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy çook sevindim tatlım yaaa sende artık çok mutlu ol dileirmki herşey güzel olsun sinirlenme öle herşeye kocişi hoş tut mutlu olun her daim
ivit ivit bende rahatladım. ismini bunu koyalım diye kesin bişey konuşmadık ama ben eymen deyince gülüyo.güzel isim dedi.

bende ehliyetimi aldım minnoşum geçen akşam kociş getirdi bi ton da müjde istedi benden ama sonraaaaaaaaaaaaa taa annemdem eve ben getirdim arabayı boğazköprüsünü geçtim inanışlmaz bişidi

hayırlı olsun kuzumm bende almak istiyom bir an önce
ivit yaa bende cok sefiom araba kullanmayıı gec kaldım almak için ama napalım anca sıra geldii
şöle bende bi ankara turu yaparım inş...

ne geçi annem ya bak ben daha yeni aldım senden büyük olarak al al çok zevkliymiş valla dünyanın hakimi sanıyo insan kendini
hayırlı olsun kuzumm bende almak istiyom bir an önce
ivit yaa bende cok sefiom araba kullanmayıı gec kaldım almak için ama napalım anca sıra geldii
şöle bende bi ankara turu yaparım inş...

napimm minnakım yaa işim var hem elim çalışıyo hem dilim
hoşbuldummm kurabiyemm napıyon minnak

oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyy çook sevindim tatlım yaaa sende artık çok mutlu ol dileirmki herşey güzel olsun sinirlenme öle herşeye kocişi hoş tut mutlu olun her daim

sinirlenmiim evet.kociş zaten bu ara pek üstüme düşüyo maşallah hep böyle olsun

hoşgeldn minnak

kıslar benmde ehliyetim var 2002 den beri. ama şurda 1 yıldır kullanıyodum tam anlamıyla ni güzel ama kociş hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç vermiyo bana. istanbul trafiği güvenemem diyo. :44:

ne geçi annem ya bak ben daha yeni aldım senden büyük olarak al al çok zevkliymiş valla dünyanın hakimi sanıyo insan kendini

napimm minnakım yaa işim var hem elim çalışıyo hem dilim

ivit geç kalmış sayılmayızz canım dimi
bekleyin bizi asvaltlar...
ohh hem dilin hem elin maşallah benim kuzumaa

hosbuldum minnoş
heytt 2002 den berii maşallah minnoş olsun şimdik kullanma doğumdan sonra minnakını gezdirirsin annişi gezmelere götürürsünn

hosbuldum minnoş
heytt 2002 den berii maşallah minnoş olsun şimdik kullanma doğumdan sonra minnakını gezdirirsin annişi gezmelere götürürsünn

18. yaş günü hediyemdi babamdan ehliyet ayıptır söylemesi ascık 28 olmuşum nerdeyse
oyy gesdirir onu annesi tabbiiii.

kociş haklı tabi yaa valla bir gece çıktım trafiğe dedim bu insanlar çıldırmış ama ne olursa olsun acaip zevkliymiş yaaaa süper süper
afreim kocişine vlla son zamanlarda çok sinir eidyordu beni ama neyse üstüne düşerse sorun yok aferim alkış onaa

zevkli evet ama adamlar çok manyak kullanıyo. hele o sarı kamyonlar yokmuuuu. hiç sen yolda varmısın yokmusun umurlarında değil.
çok dikkat et canım sen.

ayıptır sölemesii bende 30 ocakta 28 olcam
gezdircek tabee gezmelere götürcek ciciler alcak annişi onaa

yaşlanmışıs kısss
annişi ona alır tabi cicileerrr. sabahtan beri durmuyo tepişip duruyo zaten nidense.hiç uyumadı daha.
çantamız geldi teyzesi cumartesi.çok güzelmiş.iyiki almışıs.

yok kıs seneler gecsede ruhumuz genç bizim dermişimmmm
tepişcek tabee napsınn minnak dar alanda kısa paslaşmalar yapıooo
oyy yer teyzoşuu güselll günlerde kullanın analı oğluşluu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…