bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

oyyyy maşallah tontişime benim ya maşallah kuzuma ama olsun yaşın önemi pek yok bizim ruhumuz genç demekki aramızda tam 1 yaş var nerdeyse bende 26 aralıkta 29 olucamm kuzumm

benim minnakımada maşallah ivit 1 yaş var nerdeyse canımcımlaa
aman biz hissettiğimiz yaştayızz yani genciz güselisss :103:

güzeliz tabii genciz de maşallah ohhh ne güzell
kuzum ben birazdan çıkıcam ilk servisle eminönüne gidicem o yüzden işlerim var az biras çok öperim seniii görüşürük emi tatllımmm
benim minnakımada maşallah ivit 1 yaş var nerdeyse canımcımlaa
aman biz hissettiğimiz yaştayızz yani genciz güselisss :103:

yok kıs seneler gecsede ruhumuz genç bizim dermişimmmm
tepişcek tabee napsınn minnak dar alanda kısa paslaşmalar yapıooo
oyy yer teyzoşuu güselll günlerde kullanın analı oğluşluu
teşekkür ederis teyzesi. sizin daha güzelleri olur inşallah.

güzeliz tabii genciz de maşallah ohhh ne güzell
kuzum ben birazdan çıkıcam ilk servisle eminönüne gidicem o yüzden işlerim var az biras çok öperim seniii görüşürük emi tatllımmm

öle tabii maşallah bizee
tımam minnak git işlerini hallet senisefiommm görüşürükkkk muck

kıslar ben bugün doktora gittim sonuçlarım iyi çıkmış...
doktor sonuçlara göre düzenli yumurtluyosun bu ay klomen kullanalım bakalım önümüzdeki ay eğer regl olursan rahim filmi çekeriz dedi...

kısslaarrrr günaydınlarrr neden kimse yok yine burda....kısscamm şşşiimmmddiiiii herkes topikee çabuk

evet şimdi asıl havadise gelelim gördüğünüz gibi kırmızı yazıyorum çünkü kırmızıyı sadece burda görmek istiyorum

bu ay bat 3 dü geçen ayda 7 sinde adet olmuştum yani cumartesi günü kımızıları görmem lazımdı hala bişi yok ......
iki gün daha bekleyim diyorum sonra test yapayım belkim de teyze olacaksınız.......inşallah ALLAHIM.:78::78:

kırmızı yazamamışım bu arada anlamadım ama neyse.

pardon yapmışım....manyadım iyicene

Son düzenleme:
Canım beerremm benim seni göremiiyorum artık çok nadir aramıza geliyorsun üzülüyorum heeee
çok sevindim tatlım yaa inşallah bu ay gelir melekklerimiz banada doktrorum dostinex verdi süt hormonlarım azcık fazla çıktı da ondan rahim filmi banada çekecek bakalım inşallah iyi sınuçlar alırıs miniğimm
kıslar ben bugün doktora gittim sonuçlarım iyi çıkmış...
Doktor sonuçlara göre düzenli yumurtluyosun bu ay klomen kullanalım bakalım önümüzdeki ay eğer regl olursan rahim filmi çekeriz dedi...

ayyyyy filizimmm hadi bakalım inşallah teyze oluruzzz teyze yap bizi noluuuuuuuuuuuurrrrrrr
Bu arada çok sabırlısın maşallah gecikmiyorsa normalde adetin ne bekliyorsun daha koş test yaptır bakimmm bizide merakta koma yaaama kesin hamişsin çok sevinirim yaa oyy oyyy

ama bebem ona göre beklersin niye sevincini erteliyorsun kiiiiiiiiiiii
zaten pozitifse çıkmıştır şimdiye kadar negatifse de bellidir ama unutma kırmızılar gelmediği sürece şansın yüksek bebeğim unutma test yap noluuuuuuurrrrrrrrrr
bebeem

negatif çıkarsa diye çok korkuyorum da ondan
nsıl duruyorum bide bana sor

bilmem benim doktor meraklı biras ondan olsa gerek şimdi 1 yıllık evli olduk ya biz artık takibe aldı beni düşük yapmış olsam da hormon testimi yaptı geçen hafta fsh normal çıktı prolaktin değerim çok az da olsa yüksek çıktı sonra dostinex diye ünlü bir hap verdi bana malum bu kadınlar kulübünde o hapı içmeyen kalmamış bende onu verince sevindim ohh be dedim tanıdık bi ilaç hemen araştırır içerim dedim
sonra gel dedi adet bitince rahim filmi çekicez sonrada yumurtlama takibi filan falan kocişte sperm testi vercekti ama biz kocişle bu ay beklicez bidahaki aya olmadı ikimizde takiplerimize başlıycazz
belirtilerin filan yokmu hiç yaaa hamiş olabilirsin düşünsene süper bişi yaaa
sana niye rahim filmi çekecekler

o dostinex bilindik bir ilaç da. bu prolaktin hormonunun neden yükseldiğini de biliyomusun sen. şimdi kızıcam bende sana.
bende kullandım onu. ben o ilacı kullanırken baş ağrısından ölüyodum.çok ağır bir ilaçtır dostinex.

yok bebeğim bilmiyorum nedir doktorum çok mühim değil ama hamileliğe engel olabilir çok yüksek dediğim 39 çıktı haftada 2 kere içiyorum ve yarım çok şükür ki hiç dokunmadı zaten yatarken alıyorum doktor bu şekilde kullanmamı söyledi kullanan çoğu kişide o ay hamile kaldıklarını filan yazmışlar belki bende hamiş kalırım
neden yükseliyormuş bilmiom ben kızma bana

günaydın kızlar ben çok kötüyüm boğuluyorum öksürmekten artık nefesim kesiliyo yapmadııgım şey kalmadı bal zeytinyağ meyveler kuşburnu of geçmiyo daha beter oldu gece uyku uyumadım ciğerim söküldü resmen korkuyorum bebişe bişey olcak diye

oyy canım yyaa çok geçmiş olsun öksürük için balla karabiberi karıştır içiver yat dinlen bol bol göğsünü sıcak tut bide sürekli çok sıcak olmamak kaydıyle su iç ılık sıcak arası bişi tamam mı bide doktora görün bir an önce

bak bebüşüm bu prolaktin denilen hormoncuk hani doğum yapınca sütümüzü getiren hormon.hatta halk arasında bi laf vardır bebek emzirirken hamile kalınmaz sütün korur felan duymuşsundur.
onun asıl açıklaması şu ki. prolaktin eşer çocuk emzirmiyorsan tamamen psikolojine bağlı olarak yükselen lanet bir hormon. ne kadar çok bebek düşüncesiyle yaşarsan hamile kalacakmıyım acaba diye düşünürsen o kadar yükselir.yani o hormonu yükselten sadece biziz. bizim o çok kafaya takmalarımız. en takmıyorum diyen sen bile demekki gayette takıyormuşsun ki az da olsa yükselmiş hormon.
ve en önemlisi az da olsa yükselen bu hormon yumustanın bozulmasına neden oluyo ve hamile kalmayı ciddi şekilde engelliyor.
dostinex evet çok etkili bir ilaç.hızla hormonu düzenliyo.ama ilacı içip hormonu düşürürken kafandaki düşünceleride silmen lazım anlaştık mı canımın içi.
bende haftada 2 ama tam doz içiyodum bana aşırı ağır gelmişti. beynimi söküyolar zannediyodum.
yani napıyomuşuz.ilacımızı içerken bi yandan da kafamızı rahatlatıyoruz ki rahat rahat gelsin minnaklarımız. tamammı canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…