- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.661
oyyyy maşallah tontişime benim ya maşallah kuzuma ama olsun yaşın önemi pek yok bizim ruhumuz genç demekki aramızda tam 1 yaş var nerdeyse bende 26 aralıkta 29 olucamm kuzumm
benim minnakımada maşallah ivit 1 yaş var nerdeyse canımcımlaa
aman biz hissettiğimiz yaştayızz yani genciz güselisss:103:
teşekkür ederis teyzesi. sizin daha güzelleri olur inşallah.yok kıs seneler gecsede ruhumuz genç bizim dermişimmmm
tepişcek tabee napsınn minnak dar alanda kısa paslaşmalar yapıooo
oyy yer teyzoşuu güselll günlerde kullanın analı oğluşluu
güzeliz tabii genciz de maşallah ohhh ne güzell
kuzum ben birazdan çıkıcam ilk servisle eminönüne gidicem o yüzden işlerim var az biras çok öperim seniii görüşürük emi tatllımmm
teşekkür ederis teyzesi. sizin daha güzelleri olur inşallah.
ayy minnakım hepimizin olur inş....
şşşttt napoonnn cucuuummm
kıslar ben bugün doktora gittim sonuçlarım iyi çıkmış...
Doktor sonuçlara göre düzenli yumurtluyosun bu ay klomen kullanalım bakalım önümüzdeki ay eğer regl olursan rahim filmi çekeriz dedi...
kısslaarrrr günaydınlarrr neden kimse yok yine burda....kısscamm şşşiimmmddiiiii herkes topikee çabuk
evet şimdi asıl havadise gelelim gördüğünüz gibi kırmızı yazıyorum çünkü kırmızıyı sadece burda görmek istiyorum
bu ay bat 3 dü geçen ayda 7 sinde adet olmuştum yani cumartesi günü kımızıları görmem lazımdı hala bişi yok ......
Iki gün daha bekleyim diyorum sonra test yapayım belkim de teyze olacaksınız.......inşallah allahım.:78::78:
kırmızı yazamamışım bu arada anlamadım ama neyse.
Pardon yapmışım....manyadım iyicene
bebeem
negatif çıkarsa diye çok korkuyorum da ondan
nsıl duruyorum bide bana sor
sana niye rahim filmi çekecekler
Canım beerremm benim seni göremiiyorum artık çok nadir aramıza geliyorsun üzülüyorum heeee
çok sevindim tatlım yaa inşallah bu ay gelir melekklerimiz banada doktrorum dostinex verdi süt hormonlarım azcık fazla çıktı da ondan rahim filmi banada çekecek bakalım inşallah iyi sınuçlar alırıs miniğimm
o dostinex bilindik bir ilaç da. bu prolaktin hormonunun neden yükseldiğini de biliyomusun sen. şimdi kızıcam bende sana.
bende kullandım onu. ben o ilacı kullanırken baş ağrısından ölüyodum.çok ağır bir ilaçtır dostinex.
günaydın kızlar ben çok kötüyüm boğuluyorum öksürmekten artık nefesim kesiliyo yapmadııgım şey kalmadı bal zeytinyağ meyveler kuşburnu of geçmiyo daha beter oldu gece uyku uyumadım ciğerim söküldü resmen korkuyorum bebişe bişey olcak diye
bak bebüşüm bu prolaktin denilen hormoncuk hani doğum yapınca sütümüzü getiren hormon.hatta halk arasında bi laf vardır bebek emzirirken hamile kalınmaz sütün korur felan duymuşsundur.yok bebeğim bilmiyorum nedir doktorum çok mühim değil ama hamileliğe engel olabilir çok yüksek dediğim 39 çıktı haftada 2 kere içiyorum ve yarım çok şükür ki hiç dokunmadı zaten yatarken alıyorum doktor bu şekilde kullanmamı söyledi kullanan çoğu kişide o ay hamile kaldıklarını filan yazmışlar belki bende hamiş kalırım
neden yükseliyormuş bilmiom ben kızma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?