bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ah canım yaa çok geçmiş olsun.benimde oldu bikez öyle.öksürükten ölüyodum artık.boğazımdan kan geliyodu. ama doktorum kesinlikle ilaç vermicem dedi.hele senn en dikkat etmen gereken dönem şimdi.bana yatarken ılık süt iç içine de bal kat yumuşatır dedi sadece.korkma öksürmekten bişey olmaz canım. bende çok korkmuştum.bide doktor da daha önce demişti çok fazla öksürmen çok iyi olmaz diye ama hiç bişey olmuyo korkma.

heeeeeeeeeeeeeee anladım bebemmm tamam tamammm anlaştıkk okeyyyy
napıyomuşuz bidaha takmıyormuşuzz

burda acayip bi fırtıına var dışarı çıkmak istemiyorum hiç dün çok iyiydim ne olduysa gece oldu bal yemekten artık midem bulandı ama ne yapayım şifa diye yicem daha taksi çagırıp gidiyim bari bugün doktora

ben de çok yeni olduğu için korkuyorum elimde değil canım saol denemediğim bişey kalmadı bide şu karabiberi denicem uyusam bi kaç saat iyi gelir ama uyku düzenim artık yarın saatlik derin uyutmuyo

heeeeeeeeeeeeeee anladım bebemmm tamam tamammm anlaştıkk okeyyyy
napıyomuşuz bidaha takmıyormuşuzz

tamam annaştık minnak o zamn. kafamıza takıp süreci uzatıyoruz. dimekki hayırlısını dileyip beklicez. allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip edecek inşallah.
sana diyorum böyle takma felan diye ama kızma bana. ben çok fazla taktım.çok ağladım ondan diyorum sana sende benim gibi olma diye bitanem yanlışanlama beni emi

yok beeee bebeğim ben kızmam hiç sana peki sen dostinexten sonra hamiş mi kaldın okudum da çoğusunda hemen o ay kalmış kimiside bi kaç ay içinde kalmış sen ne durumdaydın acep

ben de çok yeni olduğu için korkuyorum elimde değil canım saol denemediğim bişey kalmadı bide şu karabiberi denicem uyusam bi kaç saat iyi gelir ama uyku düzenim artık yarın saatlik derin uyutmuyo

geçer bitanem üzme kendini. bundan sonra daha dikkatli ol üşütmemeye çalış. hasta olan kimseye yaklaşma. çok fazla bitkisel şeyler de tüketmemeye çalış bu ara. öksürüğe zencefilli bal da çok iyi gelir aslında ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum ki. biraz uyumaya çalış canım. dinlen bol bol.

yok beeee bebeğim ben kızmam hiç sana peki sen dostinexten sonra hamiş mi kaldın okudum da çoğusunda hemen o ay kalmış kimiside bi kaç ay içinde kalmış sen ne durumdaydın acep

yok cnm hemen o ay değil. bikaç ay içinde şimdi tarih olarak tam hatırlamıyorum ama. 2 kutu dostinex kullandım. düzelmişti. sonra 3 ay felan geçti galiba adetim geçti ama bebiş yoktu.sonraki ay da geldi bebişim işte. evt bende öyle araştırmıştım o ay olacak diye bekledim bekledim olmayınca yine çok üzülmüştüm.hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman geliyo bebişler. senn de gelecek az kaldı.
hem bide hemen olmayınca rahim filimi felan çekecekmiş ya doktorun.onuda araştırıpta kendini strese sokma. hep ağrılı felan diye bahsediliyo ama hiç de öyle değilmiş.
hem sen bikez hamiş kaldın kii rahim filmin temiz çıkar senn.rahat ol.

kıslar ben bugün doktora gittim sonuçlarım iyi çıkmış...
doktor sonuçlara göre düzenli yumurtluyosun bu ay klomen kullanalım bakalım önümüzdeki ay eğer regl olursan rahim filmi çekeriz dedi...

ayy cok sükür berroşum cok sevindirik oldum....
hadi bakalımmm bundan sonra bol bol calışma var bebiş için

ayyyyy filizimmm hadi bakalım inşallah teyze oluruzzz teyze yap bizi noluuuuuuuuuuuurrrrrrr
Bu arada çok sabırlısın maşallah gecikmiyorsa normalde adetin ne bekliyorsun daha koş test yaptır bakimmm bizide merakta koma yaaama kesin hamişsin çok sevinirim yaa oyy oyyy[/QUOTE]

ayy minnoşşş daha nr bekliyonnn yaff heyecan yaptım simdikkk
hemencik test yap yaa
inş. meleğin gelir canımcım ya inş...

oyy canım benim cok gecmiş olsun
kıyamam sana ya üsülme tutunmuştur sımsıkı annişine
sen doktorunu arayıp sor bence napmam gerekiyo diyee ona göre yol izle

yok yok korkmam hiç minnoş evet araştırdım kimisi ayılıp bayılmış kimisi bişi anlamamış doktoruma dedim millet bayılıyormuş valla bugüne kadar bizde kimse bayılmadı diyip güldü korkacak bişi yok yanee kuzum sende çektirdin mi rahim filmi
cücüüü nerdesin sen bakim teyze oluyos sen uyu fosur fosurr hem ben sana küsüm herkese yazmışsın bişiler bana gelince yok
ayy minnoşşş daha nr bekliyonnn yaff heyecan yaptım simdikkk
hemencik test yap yaa
inş. meleğin gelir canımcım ya inş...[/QUOTE]

kıslar sizi dinledim ve test yaptırdım sonuç öğleden sonra çıkacak. dua dua dua teyzeleri ne oluuurrr dua edin

goodjınim sanada çok geçmiş olsun sakın zencefil içme, düşük yapıyor. aslında ıhlamurdan başka bişi içme...

bende mi sorun var kk damı anlamadım sayfalar gec acılıooo cvplarım karmakarışık cıkıyooo üfff yaaaaaa

ayy ii yaptın minnoşumm inş. meleğin seninledir güsel haberlerle şenlensinn topiğimizz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…