- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.681
günaydın kızlar ben çok kötüyüm boğuluyorum öksürmekten artık nefesim kesiliyo yapmadııgım şey kalmadı bal zeytinyağ meyveler kuşburnu of geçmiyo daha beter oldu gece uyku uyumadım ciğerim söküldü resmen korkuyorum bebişe bişey olcak diye
bak bebüşüm bu prolaktin denilen hormoncuk hani doğum yapınca sütümüzü getiren hormon.hatta halk arasında bi laf vardır bebek emzirirken hamile kalınmaz sütün korur felan duymuşsundur.
onun asıl açıklaması şu ki. prolaktin eşer çocuk emzirmiyorsan tamamen psikolojine bağlı olarak yükselen lanet bir hormon. ne kadar çok bebek düşüncesiyle yaşarsan hamile kalacakmıyım acaba diye düşünürsen o kadar yükselir.yani o hormonu yükselten sadece biziz. bizim o çok kafaya takmalarımız. en takmıyorum diyen sen bile demekki gayette takıyormuşsun ki az da olsa yükselmiş hormon.
ve en önemlisi az da olsa yükselen bu hormon yumustanın bozulmasına neden oluyo ve hamile kalmayı ciddi şekilde engelliyor.
dostinex evet çok etkili bir ilaç.hızla hormonu düzenliyo.ama ilacı içip hormonu düşürürken kafandaki düşünceleride silmen lazım anlaştık mı canımın içi.
bende haftada 2 ama tam doz içiyodum bana aşırı ağır gelmişti. beynimi söküyolar zannediyodum.
yani napıyomuşuz.ilacımızı içerken bi yandan da kafamızı rahatlatıyoruz ki rahat rahat gelsin minnaklarımız. tamammı canım benim.
oyy canım yyaa çok geçmiş olsun öksürük için balla karabiberi karıştır içiver yat dinlen bol bol göğsünü sıcak tut bide sürekli çok sıcak olmamak kaydıyle su iç ılık sıcak arası bişi tamam mı bide doktora görün bir an önce
ah canım yaa çok geçmiş olsun.benimde oldu bikez öyle.öksürükten ölüyodum artık.boğazımdan kan geliyodu. ama doktorum kesinlikle ilaç vermicem dedi.hele senn en dikkat etmen gereken dönem şimdi.bana yatarken ılık süt iç içine de bal kat yumuşatır dedi sadece.korkma öksürmekten bişey olmaz canım. bende çok korkmuştum.bide doktor da daha önce demişti çok fazla öksürmen çok iyi olmaz diye ama hiç bişey olmuyo korkma.
heeeeeeeeeeeeeee anladım bebemmm tamam tamammm anlaştıkk okeyyyy
napıyomuşuz bidaha takmıyormuşuzz
tamam annaştık minnak o zamn. kafamıza takıp süreci uzatıyoruz. dimekki hayırlısını dileyip beklicez. allah ne zaman hayırlıysa o zaman nasip edecek inşallah.
sana diyorum böyle takma felan diye ama kızma bana. ben çok fazla taktım.çok ağladım ondan diyorum sana sende benim gibi olma diye bitanem yanlışanlama beni emi
ben de çok yeni olduğu için korkuyorum elimde değil canım saol denemediğim bişey kalmadı bide şu karabiberi denicem uyusam bi kaç saat iyi gelir ama uyku düzenim artık yarın saatlik derin uyutmuyo
yok beeee bebeğim ben kızmam hiç sana peki sen dostinexten sonra hamiş mi kaldın okudum da çoğusunda hemen o ay kalmış kimiside bi kaç ay içinde kalmış sen ne durumdaydın acep
kıslar ben bugün doktora gittim sonuçlarım iyi çıkmış...
doktor sonuçlara göre düzenli yumurtluyosun bu ay klomen kullanalım bakalım önümüzdeki ay eğer regl olursan rahim filmi çekeriz dedi...
günaydın kızlar ben çok kötüyüm boğuluyorum öksürmekten artık nefesim kesiliyo yapmadııgım şey kalmadı bal zeytinyağ meyveler kuşburnu of geçmiyo daha beter oldu gece uyku uyumadım ciğerim söküldü resmen korkuyorum bebişe bişey olcak diye
yok cnm hemen o ay değil. bikaç ay içinde şimdi tarih olarak tam hatırlamıyorum ama. 2 kutu dostinex kullandım. düzelmişti. sonra 3 ay felan geçti galiba adetim geçti ama bebiş yoktu.sonraki ay da geldi bebişim işte. evt bende öyle araştırmıştım o ay olacak diye bekledim bekledim olmayınca yine çok üzülmüştüm.hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman geliyo bebişler. senn de gelecek az kaldı.
hem bide hemen olmayınca rahim filimi felan çekecekmiş ya doktorun.onuda araştırıpta kendini strese sokma. hep ağrılı felan diye bahsediliyo ama hiç de öyle değilmiş.
hem sen bikez hamiş kaldın kii rahim filmin temiz çıkar senn.rahat ol.
ayy cok sükür berroşum cok sevindirik oldum....
hadi bakalımmm bundan sonra bol bol calışma var bebiş için
ayyyyy filizimmm hadi bakalım inşallah teyze oluruzzz teyze yap bizi noluuuuuuuuuuuurrrrrrr
Bu arada çok sabırlısın maşallah gecikmiyorsa normalde adetin ne bekliyorsun daha koş test yaptır bakimmm bizide merakta koma yaaama kesin hamişsin çok sevinirim yaa oyy oyyy
yok yok korkmam hiç minnoş evet araştırdım kimisi ayılıp bayılmış kimisi bişi anlamamış doktoruma dedim millet bayılıyormuş valla bugüne kadar bizde kimse bayılmadı diyip güldükorkacak bişi yok yanee kuzum sende çektirdin mi rahim filmi
cücüüü nerdesin sen bakim teyze oluyos sen uyu fosur fosurrhem ben sana küsüm herkese yazmışsın bişiler bana gelince yok
oyy kuzum benimm sorma ya bu uyku hali bende cok finaa daha uyusam uyurum yanee
yaa sen bana küsmezsinnn ama lütfen lütfen küsme bana
bende bugün evraklarla uğraşcam savcılığa fala gitcemmm foto falan işte bi ton evrakk
yok yok korkmam hiç minnoş evet araştırdım kimisi ayılıp bayılmış kimisi bişi anlamamış doktoruma dedim millet bayılıyormuş valla bugüne kadar bizde kimse bayılmadı diyip güldükorkacak bişi yok yanee kuzum sende çektirdin mi rahim filmi
cücüüü nerdesin sen bakim teyze oluyos sen uyu fosur fosurrhem ben sana küsüm herkese yazmışsın bişiler bana gelince yok
bende bugün evraklarla uğraşcam savcılığa fala gitcemmm foto falan işte bi ton evrakk
kıslar sizi dinledim ve test yaptırdım sonuç öğleden sonra çıkacak. dua dua dua teyzeleri ne oluuurrr dua edin
goodjınim sanada çok geçmiş olsun sakın zencefil içme, düşük yapıyor. aslında ıhlamurdan başka bişi içme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?