- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.701
canım cok saol doktora giderken minibüste bi çocuk vardı arkamda öksürüp duruyodu çok kaçtım ama sanırım ondan kaptımoyy canım benim cok gecmiş olsun
kıyamam sana ya üsülme tutunmuştur sımsıkı annişine
sen doktorunu arayıp sor bence napmam gerekiyo diyee ona göre yol izle
kıslar sizi dinledim ve test yaptırdım sonuç öğleden sonra çıkacak. dua dua dua teyzeleri ne oluuurrr dua edin
goodjınim sanada çok geçmiş olsun sakın zencefil içme, düşük yapıyor. aslında ıhlamurdan başka bişi içme...
canım cok saol doktora giderken minibüste bi çocuk vardı arkamda öksürüp duruyodu çok kaçtım ama sanırım ondan kaptım
evet zencefil pek önerilmiyo süt ve bal çok kullanıyorum arada bi de annem köyden kuşburnu toplamış onu içiyorum adaçayı kesinlikle yasak zaten
hadi bakalım testin pozitif çıkar inşallah hayırlısıyla
kıslar sizi dinledim ve test yaptırdım sonuç öğleden sonra çıkacak. dua dua dua teyzeleri ne oluuurrr dua edin
goodjınim sanada çok geçmiş olsun sakın zencefil içme, düşük yapıyor. aslında ıhlamurdan başka bişi içme...
yok yok korkmam hiç minnoş evet araştırdım kimisi ayılıp bayılmış kimisi bişi anlamamış doktoruma dedim millet bayılıyormuş valla bugüne kadar bizde kimse bayılmadı diyip güldükorkacak bişi yok yanee kuzum sende çektirdin mi rahim filmi
cücüüü nerdesin sen bakim teyze oluyos sen uyu fosur fosurrhem ben sana küsüm herkese yazmışsın bişiler bana gelince yok
oyy kuzum benimm sorma ya bu uyku hali bende cok finaa daha uyusam uyurum yanee
yaa sen bana küsmezsinnn ama lütfen lütfen küsme bana
bende bugün evraklarla uğraşcam savcılığa fala gitcemmm foto falan işte bi ton evrakk
heyooooooooooooooooo bütün duallrım seninle tatlımmm hadi bize güzel haberlerini ver de bizimde içimiz şenlensin birazzzzne zaman saat kaçta alıcan sonucu sen saatinden önce ara çıkıyor genelde hadi hayırlısı olacak diye inanıyorum olmazsa da canımız sağ olsun sakın üzülme emii
12.30 çıkacak ama bi korkuyorum ki içim kıpır kıpr, hemen yazacam size merak etmeyin ii yada kötü. allahtan hayırlısı
heyooooooooooooooooo bütün duallrım seninle tatlımmm hadi bize güzel haberlerini ver de bizimde içimiz şenlensin birazzzzne zaman saat kaçta alıcan sonucu sen saatinden önce ara çıkıyor genelde hadi hayırlısı olacak diye inanıyorum olmazsa da canımız sağ olsun sakın üzülme emii
ben sana küsmem tabee ama banada yaz bidahakine kalbim kırılıyor yoksam
ben seii çok seviyom cücümm mucksss mucksss kız cücüm uyu uyu da hamiş ol inşallah ondan uyuyorsundur dilerimki ne zaman geliosun hade gözlerim yollardaa
cücüm hamişşş cücümm hamişşş cücüm hamişş
tımam minnak kurabiyemmm bidahakine olmıcakkk canıkımmm benimmyirim senin kalbinii
bende seni cok sefiommmm
uyuyom ha bire ha bire başkada bi belirti yok bu uyku halide belirti sayılırsahamişim hamişim hamişim hamişim 41 kere sölersem olar belkiii hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim .... ayy inş... inş... öleyimdirr
12.30 çıkacak ama bi korkuyorum ki içim kıpır kıpr, hemen yazacam size merak etmeyin ii yada kötü. allahtan hayırlısı
HAMİŞ TABİ YAA BENİM MİNNAKIMMM OHHH BEBİŞİ GELİCEKK BU AY MİSLER GİBİ SONRA HEP UYU CÜCÜM KİMSE DOKUNMAYACAK SANA SÖZDIŞLARI NE ZAMAN ÇIKICAN heyooooooooooooooooo bütün duallrım seninle tatlımmm hadi bize güzel haberlerini ver de bizimde içimiz şenlensin birazzzzne zaman saat kaçta alıcan sonucu sen saatinden önce ara çıkıyor genelde hadi hayırlısı olacak diye inanıyorum olmazsa da canımız sağ olsun sakın üzülme emii
tımam minnak kurabiyemmm bidahakine olmıcakkk canıkımmm benimmyirim senin kalbinii
bende seni cok sefiommmm
uyuyom ha bire ha bire başkada bi belirti yok bu uyku halide belirti sayılırsahamişim hamişim hamişim hamişim 41 kere sölersem olar belkiii hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim hamişim .... ayy inş... inş... öleyimdirr
selam tontişlerim....
Inanın bende çook mutluyum kistlerim eridiği için ama inşallah diyorum rahim filmine gerek kalmaz çok korkuyorum ama doktor ben çekicem korkma dedi dua edinde inş bu ay hamiş kalırım....
Goodjin geçmiş olsun canım sanada bebişinde hayırlı olsun tatlım....
Zeytinim nasılsın öpüyorum senide kocaman bebiş nasıl..?
Cucumm inşallah hamilesinidri kuzum yaaaaçok sevindirik oldummmm
madamım sanada geçmiş olsun kuzum inşallah seninde gerek kalmaz rahim filmine..görüşemedik seninle ne zamandır..
Filizcim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah ....
Kolerammmmmm
AYYY ÇOK HEYECAN YAPTIM BENDE YAAA BAK ŞİMDİ DIŞARI ÇIKACAKTIM VAZGEÇTİM BEKLİYORUM SENİ TELEFONLAMI ÖĞRENİCEKSİN TATLIM ARA ARA ŞİMDİ ÇIKMIŞTIR KESİN HADİ YARABBİM NOLURSUNNNN HAMİŞİM DESİNN ALLAHIMM LÜTFENNNN HAMİŞ TABİ YAA BENİM MİNNAKIMMM OHHH BEBİŞİ GELİCEKK BU AY MİSLER GİBİ SONRA HEP UYU CÜCÜM KİMSE DOKUNMAYACAK SANA SÖZDIŞLARI NE ZAMAN ÇIKICAN
ayy inş. kuzum ya inş. ne diyim
minnoşum valla yavaş yavaş hazırlanmaya baslıcammm işte gidip hallediyim su evraklarııı kafamda kalıcağına elimde olsun dimee
selam tontişlerim....
inanın bende çook mutluyum kistlerim eridiği için ama inşallah diyorum rahim filmine gerek kalmaz çok korkuyorum ama doktor ben çekicem korkma dedi dua edinde inş bu ay hamiş kalırım....
goodjin geçmiş olsun canım sanada bebişinde hayırlı olsun tatlım....
zeytinim nasılsın öpüyorum senide kocaman bebiş nasıl..?
cucumm inşallah hamilesinidri kuzum yaaaaçok sevindirik oldummmm
madamım sanada geçmiş olsun kuzum inşallah seninde gerek kalmaz rahim filmine..görüşemedik seninle ne zamandır..
filizcim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah ....
kolerammmmmm
negatif
neyse allahtan hayırlısı
AYYY ÇOK HEYECAN YAPTIM BENDE YAAA BAK ŞİMDİ DIŞARI ÇIKACAKTIM VAZGEÇTİM BEKLİYORUM SENİ TELEFONLAMI ÖĞRENİCEKSİN TATLIM ARA ARA ŞİMDİ ÇIKMIŞTIR KESİN HADİ YARABBİM NOLURSUNNNN HAMİŞİM DESİNN ALLAHIMM LÜTFENNNN HAMİŞ TABİ YAA BENİM MİNNAKIMMM OHHH BEBİŞİ GELİCEKK BU AY MİSLER GİBİ SONRA HEP UYU CÜCÜM KİMSE DOKUNMAYACAK SANA SÖZDIŞLARI NE ZAMAN ÇIKICAN
ayy inş. kuzum ya inş. ne diyim
minnoşum valla yavaş yavaş hazırlanmaya baslıcammm işte gidip hallediyim su evraklarııı kafamda kalıcağına elimde olsun dimee
negatif
neyse allahtan hayırlısı
KAÇ ÇIKMIŞ BEBEĞİM ÜZÜLME SAKIN KIRMIZILAR GELMEDİĞİ SÜRECE ŞANSIN YÜKSEK DÜN Bİ TOPİKTE OKUDUM 0,5 ÇIKMIŞ KIZIN DEĞERİ SONRA HOOOOPPP HAMİŞ 1 HAFTA SONRA O MEĞERSEM GEÇ DÖLLENMİŞ SAKIN SIKMA CANINI YOKSA DA NAPALIM BİDAHAKİ AYA İNŞALLAH
TABİ CÜCÜM YA ELİNE AL DURSUNLAR SONRA ACELE ETMEZSİN DAHA GÜZEL
FİLİZİMİNDE NEGATİF ÇIKMIŞ AMA UMUTLUYUZ KIRMIZILARI GÖRMEDİĞİ SÜRECEAYYY ÇOK HEYECAN YAPTIM BENDE YAAA BAK ŞİMDİ DIŞARI ÇIKACAKTIM VAZGEÇTİM BEKLİYORUM SENİ TELEFONLAMI ÖĞRENİCEKSİN TATLIM ARA ARA ŞİMDİ ÇIKMIŞTIR KESİN HADİ YARABBİM NOLURSUNNNN HAMİŞİM DESİNN ALLAHIMM LÜTFENNNN
öle valla kurabiyemmben cıkıyom artıkk erken dönersem bakınırım canımcım seni cok seviyomm
filizimde ivit negatifmişşş ama olsun dediğin gibi kırmızılar gelmediği süreceee umudumuz var herşeyin hayırlısı kuzumm
kendine cok ii bak Allaha emanetsinn minnak öptüm kocamann
Evet bebem görüşemedik hakkatene yaa rahim filminden hiç korkma tatlım herkesinkisi farklı oluyormuş inşallah gerek kalmaz ikimize de ama hamişş olmazsakta napalım bebeişler için katlanacağız dimi tontişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?