bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

oyy canım benim cok gecmiş olsun
kıyamam sana ya üsülme tutunmuştur sımsıkı annişine
sen doktorunu arayıp sor bence napmam gerekiyo diyee ona göre yol izle
canım cok saol doktora giderken minibüste bi çocuk vardı arkamda öksürüp duruyodu çok kaçtım ama sanırım ondan kaptım

evet zencefil pek önerilmiyo süt ve bal çok kullanıyorum arada bi de annem köyden kuşburnu toplamış onu içiyorum adaçayı kesinlikle yasak zaten
hadi bakalım testin pozitif çıkar inşallah hayırlısıyla

evet canım yaa malesef ortalık hastalıktan kırılıyooo herkes hasta
dikkta et kendine minnoş bol bol dinlen ohlamur kuşbunu ballı sütünü iç bi güsell inş.. tez zamanda geciverir hastalığınn

heyooooooooooooooooo bütün duallrım seninle tatlımmm hadi bize güzel haberlerini ver de bizimde içimiz şenlensin birazzzzne zaman saat kaçta alıcan sonucu sen saatinden önce ara çıkıyor genelde hadi hayırlısı olacak diye inanıyorum olmazsa da canımız sağ olsun sakın üzülme emii
ben sana küsmem tabee ama banada yaz bidahakine kalbim kırılıyor yoksam
ben seii çok seviyom cücümm mucksss mucksss kız cücüm uyu uyu da hamiş ol inşallah ondan uyuyorsundur dilerimki ne zaman geliosun hade gözlerim yollardaa
cücüm hamişşş cücümm hamişşş cücüm hamişş

AYYY ÇOK HEYECAN YAPTIM BENDE YAAA BAK ŞİMDİ DIŞARI ÇIKACAKTIM VAZGEÇTİM BEKLİYORUM SENİ TELEFONLAMI ÖĞRENİCEKSİN TATLIM ARA ARA ŞİMDİ ÇIKMIŞTIR KESİN HADİ YARABBİM NOLURSUNNNN HAMİŞİM DESİNN ALLAHIMM LÜTFENNNN

selam tontişlerim....
inanın bende çook mutluyum kistlerim eridiği için ama inşallah diyorum rahim filmine gerek kalmaz çok korkuyorum ama doktor ben çekicem korkma dedi dua edinde inş bu ay hamiş kalırım....

goodjin geçmiş olsun canım sanada bebişinde hayırlı olsun tatlım....

zeytinim nasılsın öpüyorum senide kocaman bebiş nasıl..?

cucumm inşallah hamilesinidri kuzum yaaaaçok sevindirik oldummmm

madamım sanada geçmiş olsun kuzum inşallah seninde gerek kalmaz rahim filmine..görüşemedik seninle ne zamandır..

filizcim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah ....

kolerammmmmm

Evet bebem görüşemedik hakkatene yaa rahim filminden hiç korkma tatlım herkesinkisi farklı oluyormuş inşallah gerek kalmaz ikimize de ama hamişş olmazsakta napalım bebeişler için katlanacağız dimi tontişim

Ayyyy hadi bakalımm bu arada hamişsen topikimizin hamiş kalan kaçıncı kişisi olacaksın biz liste de yapmıyoruz ya sanırım koleram 1 zuyalim 2 goodjinim 3 ve sen 4 diye hatırlıyorum yanılıyorsam düzeltin eski topikçilerr heeyyy

berroşumm hosgeldinn
bende cok sefiniyom eriyip gitti işte ohh
inş.. hic bişeye gerek kalmadan hamiş kalırsın bu ay olmazsada gereken neyse yapıcas meleklerimiz içinnn annelerinin kuzularıı
inş. bende hamişimdir canıkm hayırlısı olsunnn

merhaba kızlar....haftasonu kimseye karşılaşmadım topikte...dünde hastaneye gittim..bazen ağrı giriyodu kasıklarıma,karnıma..bende bunları bahane edip bebişimi görmeye gittim...256grm olmuş maşalllah..kıpır kıpırdı yine çok şebimliyidi yaaa....idrarımda protein kaçağı çıktı 25 çıktı değer...doktor çok öenmli değil dedi ama soru işareti kaldı kafamda..tansiyonla alakalı bi durum muhtemelen......pazartesi erzuruma alışveriş yapmaya gidicez trabzonda kıyafet bulamadım kendime bende erzurumda bulurum belki diye gidicez işte....orda da giderim doktora bakalım kaç çıkıcak değer..hem yine beebişi görürürüm:)

sizler nasılsınız topik sultanları???

KAÇ ÇIKMIŞ BEBEĞİM ÜZÜLME SAKIN KIRMIZILAR GELMEDİĞİ SÜRECE ŞANSIN YÜKSEK DÜN Bİ TOPİKTE OKUDUM 0,5 ÇIKMIŞ KIZIN DEĞERİ SONRA HOOOOPPP HAMİŞ 1 HAFTA SONRA O MEĞERSEM GEÇ DÖLLENMİŞ SAKIN SIKMA CANINI YOKSA DA NAPALIM BİDAHAKİ AYA İNŞALLAH
negatif

neyse allahtan hayırlısı

TABİ CÜCÜM YA ELİNE AL DURSUNLAR SONRA ACELE ETMEZSİN DAHA GÜZEL
FİLİZİMİNDE NEGATİF ÇIKMIŞ AMA UMUTLUYUZ KIRMIZILARI GÖRMEDİĞİ SÜRECE

öyle tabi minnoşum katlancaz artık..
aslında sonucunu düşünüp kendimi sakinleştiriyorum ama...
bazılarıda çok acı çekmiş okuyunca korkuyorum...:18:
ama eğer kanallar açıksa acı olmaz dedi doktor adet sancısı gibi düşün dedi..anestezi istedim rahim filminde anestezi alıpta uyanamayanlar var bunu göze alıcak kadar acı yok dedi..
rahatlattı az bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…