- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.721
merhaba kızlar....haftasonu kimseye karşılaşmadım topikte...dünde hastaneye gittim..bazen ağrı giriyodu kasıklarıma,karnıma..bende bunları bahane edip bebişimi görmeye gittim...256grm olmuş maşalllah..kıpır kıpırdı yine çok şebimliyidi yaaa....idrarımda protein kaçağı çıktı 25 çıktı değer...doktor çok öenmli değil dedi ama soru işareti kaldı kafamda..tansiyonla alakalı bi durum muhtemelen......pazartesi erzuruma alışveriş yapmaya gidicez trabzonda kıyafet bulamadım kendime bende erzurumda bulurum belki diye gidicez işte....orda da giderim doktora bakalım kaç çıkıcak değer..hem yine beebişi görürürüm:)
sizler nasılsınız topik sultanları???
öyle tabi minnoşum katlancaz artık..
Aslında sonucunu düşünüp kendimi sakinleştiriyorum ama...
Bazılarıda çok acı çekmiş okuyunca korkuyorum...:18:
Ama eğer kanallar açıksa acı olmaz dedi doktor adet sancısı gibi düşün dedi..anestezi istedim rahim filminde anestezi alıpta uyanamayanlar var bunu göze alıcak kadar acı yok dedi..
Rahatlattı az bişey...
merhaba arkadaşlar ben yeniyim..bebiş çok istiyorum bu arada 2 buçuk yıldır istiyorum adetim geçti test yapmak istemiyorum göğüslerim aşırı şişti ama bu bir gebelik belirtisimi adet belirtisimi bilmiyorum birde civan perçemi macunu yedim bu ay acaba ondan gecikmiş olabilirmi
Hepimiz gayet iyiyiz canımm bi yaramazlık yok filizimden umutluyduk bugün ama sonuç negati çıkmış sanırım canı sağ olsun elbet bir gün pozitif çıkacak sabırla beklemek gerek değil mi
Ayyyy hadi bakalımm bu arada hamişsen topikimizin hamiş kalan kaçıncı kişisi olacaksın biz liste de yapmıyoruz ya sanırım koleram 1 zuyalim 2 goodjinim 3 ve sen 4 diye hatırlıyorum yanılıyorsam düzeltin eski topikçilerr heeyyy
zeytin'cim merhaba...ne durumdasın?nasılsın??
hemencik beni unutuvermişsin
Küstüm yaaaa. Koskoca oğlumla ben neden yokuz o listedeee
merhaba canım benim. iyiyim çok şükr. oğlum tepişip duruyo bende onu dinliyorum. sen nasılsın. güzel kızımız nasıl?
Yaaa bebeğimmm siz eski hamişlersiniz annem yaa ondan ben şey için yazdım hani bu sitemizi kurduktan sonraki hamişler için bahsetmiştim seni hiç unuturmuyum yoksa yaa bak apekmimemki de yazmadım çünkü o da eski hamişlerimiz küsme bebem anladın mı anlatmak istediğimi
ayy şimdi böyle yapıyosalar biraz daha büyüdüklerinde ne yapacaz bakalım hokkalı tekmelere karşıbende iyim canım....dün kızımı görmeye gittim...256grm olmuş kızım..kıpır kıpırdı yine...ayaklarını nasıl sallıyo yaaa...çok şebimliyidi...
idrarda protein kaçağı çıktı 25 değerinde...doktor önemli değil dedi ama yüzüm düştü biraz..tansiyonla alakalı bi durum sanırım..pazartesi erzuruma alışverişe gidicem artık iyice karnım çıktı ve hiçbir şey olmuyo göbeğime...bayburtta trabzonda istediğim gibi kıyafet bulamadım...erzurumda deneyecez şansımızı bakalım...hem bebişede bi şeyler bakarım...fikir edinirim...gitmişken orda da kızımı görürüm..testide tekrarlatırım diyorum...
valla 2 gündür hiç durmadan tepiniyo benimki.uyumuyomu nedirmaşallah kızına ya seninkide margarin olmuş sonunda sevsin onu teyzesiii.
çok takılma canım o protein atımına sen bazen olur öyle.idrar yolu enfeksiyonunda felanda oluyo bazen o protein atımı.hamilelikten önce ben her ay idrar yolu enfeksiyonu oluyodum nedense.hepde protein çıkıyodu tahlillerde.doktor protein atıyosun önemli bişey dedi.ama sonra yeniden bakıldı felan bişey çıkmadı. genelde böbrekle ilgili dir o protein atımı.
git de bak bakalım annişi kızına güzel ciciler. hamile kıyafeti yönünden bende sıkıntıdayım. özellikle de fazla almak istemiyorum bidaha giyemicem nasılsa diye.bide baya pahalı hamile giyim.onun yerine oğluma alırım bişeyler diyorum.
bis bu topikten diilmiyiz yaaa. Bak oğlum madam teyzen bizi yazmıyooooOğlumda tekme atıyo burdan teyzesi sana
şaka yapıyorum cnm küsmedim tabiki.
evt canım yaa. bebek için hastane çıkışı takımlar.bizim için en az 2 takım gecelik sabahlık pijama felan. iç çamaşırları. bisürü alınacak şey var. bende almadım daha hiçbirini.tepinsin dursun minik erkek ne olacak...
doktor önemli değil dedi aslında...benimki tansiyonla alakalı canım doktorda tansiyonumu sordu ilk sonra protein işini söyledi...genelde düşüktür tansiyonum zaten 9 6, 10 6 falan çıkar..şimdi hamilelik olunca dahada düşüyo tabii...neyse eski tahlillerde baktım bi kere daha 25 çıkmış değer...başka bir doktor yapmıştı o testi..hiç konusunu bile etmemişti...oda önemli görmedi herhalde...2 kere 25 çıktı..diğerleri hep 0 çıkmış...
kıyafet olarak diz üstü kazak bluz gibi şeyler isityorum ...altına tayt ve bot giymeyi düşünüyorum....4 5 tane alsam yeter herhalde...kış zaten çok dışarı çıkamıyorum...kıyafet neyse alınırda ondan önce şu hastaneye götürmemiz gerken eşyalar önemli..hem bebk hemde bizim için...o kadr çok şey var ki onları bulmak lazım....iyi araştırmak lazım...
Küsme tabiki yaaaa teyzesi onu yisinn yaa oğlum bi kere bu topikin ilk gözde erkeğii nabeeerrrr
evt canım yaa. bebek için hastane çıkışı takımlar.bizim için en az 2 takım gecelik sabahlık pijama felan. iç çamaşırları. bisürü alınacak şey var. bende almadım daha hiçbirini.
erkekim yaa bak bide gözde erkek olmuş benim paşam.
canım nasıl oldun.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?