- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.741
öksürük iyi biraz daha ama uyumaya çalıştım olmadı ninni filan söyleseniz belki iyi gelir :)
uyusunda büyüsün ninniii tıpış tıpış yürüsün ninni annesine bakkala gitsin ona ekmekler alsınn ninnniiiiiiiiiiii
uyudum
ben sana burdan kayahanın ninnisini söylüyorum o zaman.sende doğunca bebişine söyle onu annesi çok güzel.öksürük iyi biraz daha ama uyumaya çalıştım olmadı ninni filan söyleseniz belki iyi gelir :)
daha neler neler....bilmediğimiz ve bize lazım olan şeylerde var...iyice araştırmak lazım..bide onları bulmak var....şimdi araştırmamız lazım ki fazla geciktirmeden almaya başlayalım..karnı burnumuzda almk zor...
canım bu konuda paslaşmamız lazım. birbirimizi destekleyelim.ne almamız lazım aklına geldikçe bana da söyle. bende sana söylerim.
evet canım paslaşmak şart...araştırma ekibi kuralım ve başlayalım..listeler çıkartalım...almaya zamn gelinceye kadar tammlarız listeyi...
listeler süpeeerrr. ama ben çok korktuuuummm. çünkü daha hiç hiç bişey almadııımmm. nasıl alırım ben onca şeyiiiii
yaaa annnem hepsini almak zorunda değilsin yaa en mühimlerini al herkes hepsini alacak diye bir durum yok ki..
muhakkak gereksizler vardır içinde zaten insanlar bi ton şey getirecekk
ya zatan biçok şey yiğenimden gelecek ama ilk doğduğunda kullanılacak kıyafetler yok gelecekler içinde. yengeminde yiğeni olmuştu kız ama yenidoğan kıyafetleri genelde unisex olduğu için hep yiğenine vermişti onları. biyeni doğan kıyafetlerine ihtiyacımız var bide battaniyeler nevresimler bana gecelikler felan onun gibi şeyler. 4 ayım kaldı. hepsini alabilirmiyim ki acaba. zaten bebeğe oda alamıcaz şimdi. doğumdan bikaç ay sonra alabilirsek inşallah alırız.
yok bebeğim ya herşeyi aceleye getirme o senin kokunu alarak uyuyacak bi süre o yüzden odaya gerek yok bence şimdilik o yazan 3-4 takım nevresim diyo bence çok fazla abartmışlar zamanla hep güzelelri çıkacak herşeyin 4 4 lük olmasına gerek yokki sağlıklı huzurlu neşeli bir oğlumuz olsun yeterliii
dimi yaa bebişime bişe alamadım diye üzülmiim boşuna.alabildiğim kadar alırım. alamadığımda doğduktan sonra artık. kendim için gecelik de lohusashop.com diye bi site buldum. orda biraz daha uygun geldi bana.
herhalde bebem yaa üzülme tabikii emin oll o doğsun bereketiyle gelecektir herşeyinden çifter çifter olacxak bak gör...
kendine al birazda emzirrme sutyenlerinden özellikle bide göğüsuçları genelde yara oluyor inşallah senin olmaz çok zor bi durum bi kaç yakın arkadaşımda gördüm içim parçalandı resmen onun önlemini al muhakkak kıyafeti boşver sağlık daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?