bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ne zaman giyeceksin bunu zeytinim nedir bu anlamadım ben

lohusa pijamaları bakıyorum cnm. şimdi ben idare ediyorum ama doğumdan sonra giymek için almam lazım.gelen giden olacak direk normal kıyafete geçemem ki.pijama takımları sabahlık gecelik felan bakıyorum.

ayyy ben çıkamam öle pijamalarla insanların karşısına inşallah normal doğururuz da gerek kalmaz yatmaya filan sen normal mi düşünüyorsun zeytinimm
lohusa pijamaları bakıyorum cnm. şimdi ben idare ediyorum ama doğumdan sonra giymek için almam lazım.gelen giden olacak direk normal kıyafete geçemem ki.pijama takımları sabahlık gecelik felan bakıyorum.

günaydın hanımlar...cücü sağolsun bizim için listeler paylaşmış...oku oku bitmedi....içinde çok işe yaracak şeyler de var olmazsada olur şeylerde var...ama artık ufak ufak almak lazım...rahat rahat gezebiliyorken...ama bunları satan bir mağaza olsada bi yerde halletsek ne güzel olur...

merhaba fıstıklar bugün daha iyiyim uyudum gece artık burnumu silmekten kanadı biraz onla uğraştım
siz nasılsınız canlarım

merhaba fıstıklar bugün daha iyiyim uyudum gece artık burnumu silmekten kanadı biraz onla uğraştım
siz nasılsınız canlarım

merhaba taze hamiş...ay o burun silme işi.....10 gün gribi çektim geçti ama akıntı bitmedi bitmedi...arada benimde kanıyo burnum..gece uyurken çok rahatsız ediyo ya...

nasılsınız canlarr

slm cucum...sağol canım ihtiyaç listesini paylaşmışsın..en yakın zamnda kendin içinde bakarsın inş...hangisi alsam dersin inş....listeler oku oku bitmedi..ne çok şey var ya...alıcaz artık en yarayışlarını..

günaydın fıstıkk valla öle nettebn bulduklarımı paylaşıyım didim sizlerle insanın aklına tek tek gelmiyooo bazen öle detay kücük ama önemli seyler olabiliyokiiiii ama gereksiz de cok fazla sey var siz ayıklarsınız artık eklersinizzz kafanıza göre hamişlerrrrr
valla istanbulda olsan havuzlu han var eminönünde orda aklına gelebilcek herşey var anne ve bebek içinn benim yiğenim içinn annişler ordan almışlardı herbişeyiniii bebişinnn cok güsel yer....
bide size kk dan bi paylaşım yapıyım gidenler olmuşşş
Herkes ısrarla alışveriş için bu Havuzlu Hanı tavsiye ediyordu. Vardık gittik neresiymiş burası diye diye. Bİr kaç kere yol üzerinde sorduk, nitekim tarifle bulunası bir yer değil kendileri.

Hana girer girmez başka bir dünyaya adım atıyorsunuz bir kere. Etrafta sadece hamile ve eşleri, kardeşleri, anne yada kayınvalidelerinden oluşan en az 2, en çok 4 kişilik gruplar dolaşıyor. Herkesin elinde de bir liste var. Ve bir bebek için ne alınması gerekiyorsa, ana kucağından bebe şampuanına, banyo küvetinden battaniyesine, her şeyi burada bulmak mümkün. Yani bir tek buraya gelip, bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

Biz tavsiye üzerine en alt kata indik doğruca. Alt katı tamamen bir marka kapatmış. Sanırım ismi ‘bebe çeyiz’di. Kata indiğinizde alışveriş sepeti / arabası alıyorsunuz. Her ihtiyaç için ayrı dükkanlara bölünmüş durumda burası. Örneğin emzirme ürünleri; pompa, biberon vs. şeyler bir dükkanda, çıtçıtlı body, penye, pijama vs ürünler başka bir dükkanda. Dükkanları gezip gezip, alacaklarınızı arabaya atıyorsunuz ve en son da kasa işlevi gören dükkana giriyorsunuz.

Ortadaki boş alanda bir havuz var, havuzun etrafına da masalar koymuşlar, yorulan hamileler ve yakınları burada oturup dinlenebiliyor. Ayrıca çaylar da şirketten :) . Yalnız ben her zaman ki gibi o dinlenme anında da bi olay çıkarttım hafiften. Sadece hamile insanların olduğu bir ortamda bile sigara içebilen, kendi eşi de hamile olan bir öküzle ufaktan atıştım. Hayır ben de zamanında hemde çok fena tiryakiydim de, kardeşim bizi düşünmeni filan geçtim, karının karnındaki senin çocuğun yaa, yuh artık… Neyse neyse.

Bana en garip gelen şey böyle bildiğiniz kelli felli sakallı filan satıcı amcaların ‘emzirme sütyeni aldın mı abla’ filan gibi muhabbetlere çok rahat girebilmesiydi.

Kanımca Avent göğüs pompası, Dr. Brown biberon, Sebamed şampuan vb. gibi ürünlerde, e-bebek gibi büyük mağazalarla çok çok büyük fiyat farkları yok. Ya da bana öyle geldi. En azından o kadarcık fiyat farkı için yaşadığım yerden kalkıp, arabamı park edeceğim diye binbir takla atıp, Eminönü gibi hengamenin içine gireceğime e-bebekten siparişimi veririm, ertesi gün elimde olur. Ama tekstil konusunda ciddi ucuz bir yer. Chicco ya da mothercare de 3 lü 5 li paketlerle satılan çıtçıtlı bodyler parça başı anormal uygun fiyatlı. Eh biz de zaten mümkün olduğunca markasız almaya çalışıyoruz Doruğun kıyafetlerini, hem çok az giyecek hem de sürekli kusup m.çacak olması sebebiyle. Bir iki gezmelik / misafire giymelik eşyasını aldık markalı o kadar. O yüzden Doruk şöyle baya baya büyüyüp 3-4 yaşına gelene kadar, tekstil ihtiyaçlarımızı buradan karşılamaya devam edebiliriz gözüküyor.

Kasaya geldiğinizde tüm alışveriş üzerinden toplamda % 10 luk ekstra indirim yapılıyor.

Bir daha gittiğimde Havuzlu Hanı bulabilir miyim; elbette hayır :) ancak google mapten çıkarttığım ufak bir harita var aşağıda. Sirkeci Ptt baz alınarak kullanılabilir, Havuzlu Han resimde alt solda kalıyor.

Havuzlu Han çıkışında solda ‘İrem bebe’ var, orası daha sakin, daha rahat bir yer gibi geldi bana, önce orayı görseydim, alışverişin tamamını oradan yapabilirdim, aklınızda olsun…

havuzluhan

Neler aldık, puset, pompa gibi büyükbaş ihtiyaclarda neler tercih ettik, onları da yazacağım

siz nasılsınız canlarım

miraba hamişşş hatun
canım benim ya daha ii olmana cok sevindimmm inş... tam anlamıyla bi iki güne sağlığına kavusursun bebişinin keyfini cıkarırsınnnn....
bende iyiyimmmm beklenti sürüyooo

ayyy ben çıkamam öle pijamalarla insanların karşısına inşallah normal doğururuz da gerek kalmaz yatmaya filan sen normal mi düşünüyorsun zeytinimm
bende öyle çıkamam derdim önce ama yengemi gördükten sonra insan mecbur kalınca hiçbişey gözü görmüyoki.o sezeryan oldu bide çok ağrısı vardı.istesede normal kıyafet giyemedi. normal olmasına normal düşünüyorum ama o o gün belli oluyo. o yüzden hayırlısı diyeyim. doktoruma da söyledim. oda şimdi ne desek yalan olur o an belli olur dedi.pijama hastanede ve ilk bikaçgün giymek için almam lazım. o günlerde de kim gelecekki yabancı olmaz zaten ailelerimiz olur sadece.

günaydın canım.
satan tek mağazalar da var ama herşey heryerde uygun olmuyo. o yüzden gezmek gerekecek.

siz nasılsınız canlarım

düzelmene sevindim canım. dikkat et kendine de bebişinede.

nasılsınız canlarr
günaydın canıımmm.sen nasılsın?

slm minnoşum...
ni dimek herşeyi paylaşıyoss inş. işinize yarar....
inş. canım bende bakınırım tez vakitte madamımda berroşumda ve tüm bekleyenlerr
ivit cok sey var ama hepsini almak zorunda diilsinnn bazıları cok gereksizzz sen en işe yarayacakları sec al bencee sonra nasılsaaaaa hiç eksik bitmicekkk

ayyy cucum sağol canım...üşenemeden her ayrıntıyı yazmışın canım...Allah razı olsun ....istanbulda değilim ama alışverişi orda yapma fikri güzel...sonuçta her şeyi çeşit çeşit bulabiliriz....benim için en önemlisi marka olması...ne kadar tuttarsa tutsun bebişimin sağlığı önemli....gidebilirsem ist.tanıdıklarımı peişime alır orasını bulmaya çalışırım...

bende iyiyim canımın içii öle evdeyim hava bulutlu akşam olcak gibiiii uykum geliooo halakalkıyımda kendime bi kayfe yapımm:126:
sen nasılsın minnoş hanım gecelikleremiii bakınıyonnnn canım yaaaa

canım benim ya nolcakkk
ya bakım gereçlerini ne bilim şampuan pişik kremi işte yağlarıı biberonu emziğiitınak makasını taragını fırcasını falan marka al bencedeee
ama kıyafet hem cok fazla alma hemde cok aşırı pahalı seyler alma bence hemncik büyüyooo giymeden ölece kalıyolarrr canımcımmm yelekte al mutlaka büyük koruyucu valla yelek zırh gibidir der annişimmm bebişin sağlıla gelsinde annişiii prensesinn her şeyi dört dörtlük olur inş.... en güsell hediye böle bi annişe babaya sahip olcakkkk

bende iyiyim canımın içii öle evdeyim hava bulutlu akşam olcak gibiiii uykum geliooo halakalkıyımda kendime bi kayfe yapımm:126:
sen nasılsın minnoş hanım gecelikleremiii bakınıyonnnn canım yaaaa

hava soğudu artık yaa.bugünden sonrada hepten kış kapıya dayanıyomuş.
kıs içme öyle kahfe felan sık sık ya.uykun felan geliyo bak ben şüpheleniyorum sen hamiş olabilirsin. bende ilk belirtim uykuydu.kafamı kaldıramıyodum hep uyumak istiyodum.
ben o havuzluhanı biliyoruummm. oraya gitsem gerçekten bi alışverişe.
evet canım ya bakıyorum öyle bişeyler gecelik felan almam lazım. aslında gecelik sevmem pijama istiyorum ama ya sezeryan olursam nasıl giyicem pijama?

teşekkürler canım bebek çeyizi zor iş kısmet olursa yaza bende çok gezicem alışveriş için

miraba hamişşş hatun
canım benim ya daha ii olmana cok sevindimmm inş... tam anlamıyla bi iki güne sağlığına kavusursun bebişinin keyfini cıkarırsınnnn....
bende iyiyimmmm beklenti sürüyooo
hayırlı haber gelir bu beklentinin sonunda inşallah

benimde bitmez kolay kolay kışı bitiririm ben boyle fışfış öksürmem geçse rahatlıcam karnım ağrıdı artık

teşekkürler canım bebek çeyizi zor iş kısmet olursa yaza bende çok gezicem alışveriş için

yaza gezmek daha kolay olur canım ya. şimdi ben çalışıyorum ya bide çıkamıyorum da .havada soğuk baya. eminönüne gitmek istiyorum alışveriş için ama orası da pazar çalışmıyo hiçkimse.cumarteside ben öğleden sonra çıkıyorum işten.nasıl alışveriş yapıcam bilemedim yaa ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…