- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.781
canım benim ya nolcakkk
ya bakım gereçlerini ne bilim şampuan pişik kremi işte yağlarıı biberonu emziğiitınak makasını taragını fırcasını falan marka al bencedeee
ama kıyafet hem cok fazla alma hemde cok aşırı pahalı seyler alma bence hemncik büyüyooo giymeden ölece kalıyolarrr canımcımmm yelekte al mutlaka büyük koruyucu valla yelek zırh gibidir der annişimmm bebişin sağlıla gelsinde annişiii prensesinn her şeyi dört dörtlük olur inş.... en güsell hediye böle bi annişe babaya sahip olcakkkk
hava soğudu artık yaa.bugünden sonrada hepten kış kapıya dayanıyomuş.
kıs içme öyle kahfe felan sık sık ya.uykun felan geliyo bak ben şüpheleniyorum sen hamiş olabilirsin. bende ilk belirtim uykuydu.kafamı kaldıramıyodum hep uyumak istiyodum.
ben o havuzluhanı biliyoruummm. oraya gitsem gerçekten bi alışverişe.
evet canım ya bakıyorum öyle bişeyler gecelik felan almam lazım. aslında gecelik sevmem pijama istiyorum ama ya sezeryan olursam nasıl giyicem pijama?
teşekkürler canım bebek çeyizi zor iş kısmet olursa yaza bende çok gezicem alışveriş için
hayırlı haber gelir bu beklentinin sonunda inşallah
benimde bitmez kolay kolay kışı bitiririm ben boyle fışfış öksürmem geçse rahatlıcam karnım ağrıdı artık
öyle çok fazla almıyıcam kıyafet canım...her ay büyüdükçe 1 2 tane alırım...yelek kazak işleri annemin..örmeye başlamıştır şimdi...ama ondan da 1 2 tane yeter...bebiş nisan sonu yada mayıs başı doğacak allahın izniyile...yaza giriyoruz yani...1 ay anca kullanabilir...bidahaki kışa kadar büyür zaten teyzesi
senin bebişinede en güzel hediye sizsinizyakında gelecek göbişine annesi....fizibilite çalışması yapıyo o...
ivivt doğru sizin önünüz yaz ni güselll badilerle gecirir zatenn minnak yaa....
hemencik büyüyolar annişiii ya doğruu sölüyosunn zaten birsürü hediyede gelirrr bak ne ciciler gelicek minnoşaa
oyyy minnaklar yaa bi gelseler hayırlısylaaa ....cok calışmasın artık ama gelsinnnn
aayyyyy di mi ama yaz olunca istediğimiz gibi giydirebileceğiz...yumuk ayakları kolları ....ısırıcan ısırıcannn...eşim diyo ki yaz diye öyle cıbıl cıbıl gezeriz demeyin ana kız yoksa çok kötü severim sizi diyo...oooo kısa etekler giydirecem kızıma....
senin bebiş seni dinliyodur belki karnında annişi....
amin herkese sağlıklı bebekler versin Rabbiminş. canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin....
sende bebişini sağlıkla al kucağına inş...
yaza gezmek daha kolay olur canım ya. şimdi ben çalışıyorum ya bide çıkamıyorum da .havada soğuk baya. eminönüne gitmek istiyorum alışveriş için ama orası da pazar çalışmıyo hiçkimse.cumarteside ben öğleden sonra çıkıyorum işten.nasıl alışveriş yapıcam bilemedim yaa ufff
mrb kızlarrrr en erken idrar testi ne zaman yapılıyor bilginiz varmı ??
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naptırıveriyonuz gali gıznarrrr
adetin geçmeden 1 gün önce yapabilirsin ama çıkarmı bilemem canım
ah benim eşim alışverişten nefret ediyo yaa.onunla alışverişe gitmek işkence gibi.ivivt soğudu valla y7ağmujrda başladı hafiftenn....yok kıs ben kayfemi içerim valla daha net bişiy yok hamişmiyim bilmiyommmm bekliyommm sadeceee şimdilik hayatımı etkilemiyooo belli olsun sonra kendime çekidüzen veririmm
ivivt valla minnoş sen aslında gitsen süper olur söleee annişi falan al yanına yada eşinle bi cumartesiii gidin ne ihtiyacın varsa al bi kereden cıkk misss gibieminönünde güsel bi otoparkta var biz eşimle nişanlıken gitmiştik valla cok rqahat gidip döndük normalde arabayla gidilmess falan diolar ama arabasızdaa cok yorucuuu hele hamişsen daha zorrr mis gibi yapın alışverişiniz dönün gözünde cok büyütmee ya ni güsellll seyler bunlarrrrr ben bile heyecanlanıyommm
amin herkese sağlıklı bebekler versin Rabbim
evet baharda daha sıcak olmadan anneannesiyle toplarız çeyizini çalışmak o konuda gercekten zor Allah yardım etsin
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naptırıveriyonuz gali gıznarrrr
günaydın fıstıkk valla öle nettebn bulduklarımı paylaşıyım didim sizlerle insanın aklına tek tek gelmiyooo bazen öle detay kücük ama önemli seyler olabiliyokiiiii ama gereksiz de cok fazla sey var siz ayıklarsınız artık eklersinizzz kafanıza göre hamişlerrrrr
valla istanbulda olsan havuzlu han var eminönünde orda aklına gelebilcek herşey var anne ve bebek içinn benim yiğenim içinn annişler ordan almışlardı herbişeyiniii bebişinnn cok güsel yer....
bide size kk dan bi paylaşım yapıyım gidenler olmuşşş
Herkes ısrarla alışveriş için bu Havuzlu Hanı tavsiye ediyordu. Vardık gittik neresiymiş burası diye diye. Bİr kaç kere yol üzerinde sorduk, nitekim tarifle bulunası bir yer değil kendileri.
Hana girer girmez başka bir dünyaya adım atıyorsunuz bir kere. Etrafta sadece hamile ve eşleri, kardeşleri, anne yada kayınvalidelerinden oluşan en az 2, en çok 4 kişilik gruplar dolaşıyor. Herkesin elinde de bir liste var. Ve bir bebek için ne alınması gerekiyorsa, ana kucağından bebe şampuanına, banyo küvetinden battaniyesine, her şeyi burada bulmak mümkün. Yani bir tek buraya gelip, bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.
Biz tavsiye üzerine en alt kata indik doğruca. Alt katı tamamen bir marka kapatmış. Sanırım ismi ‘bebe çeyiz’di. Kata indiğinizde alışveriş sepeti / arabası alıyorsunuz. Her ihtiyaç için ayrı dükkanlara bölünmüş durumda burası. Örneğin emzirme ürünleri; pompa, biberon vs. şeyler bir dükkanda, çıtçıtlı body, penye, pijama vs ürünler başka bir dükkanda. Dükkanları gezip gezip, alacaklarınızı arabaya atıyorsunuz ve en son da kasa işlevi gören dükkana giriyorsunuz.
Ortadaki boş alanda bir havuz var, havuzun etrafına da masalar koymuşlar, yorulan hamileler ve yakınları burada oturup dinlenebiliyor. Ayrıca çaylar da şirketten :) . Yalnız ben her zaman ki gibi o dinlenme anında da bi olay çıkarttım hafiften. Sadece hamile insanların olduğu bir ortamda bile sigara içebilen, kendi eşi de hamile olan bir öküzle ufaktan atıştım. Hayır ben de zamanında hemde çok fena tiryakiydim de, kardeşim bizi düşünmeni filan geçtim, karının karnındaki senin çocuğun yaa, yuh artık… Neyse neyse.
Bana en garip gelen şey böyle bildiğiniz kelli felli sakallı filan satıcı amcaların ‘emzirme sütyeni aldın mı abla’ filan gibi muhabbetlere çok rahat girebilmesiydi.
Kanımca Avent göğüs pompası, Dr. Brown biberon, Sebamed şampuan vb. gibi ürünlerde, e-bebek gibi büyük mağazalarla çok çok büyük fiyat farkları yok. Ya da bana öyle geldi. En azından o kadarcık fiyat farkı için yaşadığım yerden kalkıp, arabamı park edeceğim diye binbir takla atıp, Eminönü gibi hengamenin içine gireceğime e-bebekten siparişimi veririm, ertesi gün elimde olur. Ama tekstil konusunda ciddi ucuz bir yer. Chicco ya da mothercare de 3 lü 5 li paketlerle satılan çıtçıtlı bodyler parça başı anormal uygun fiyatlı. Eh biz de zaten mümkün olduğunca markasız almaya çalışıyoruz Doruğun kıyafetlerini, hem çok az giyecek hem de sürekli kusup m.çacak olması sebebiyle. Bir iki gezmelik / misafire giymelik eşyasını aldık markalı o kadar. O yüzden Doruk şöyle baya baya büyüyüp 3-4 yaşına gelene kadar, tekstil ihtiyaçlarımızı buradan karşılamaya devam edebiliriz gözüküyor.
Kasaya geldiğinizde tüm alışveriş üzerinden toplamda % 10 luk ekstra indirim yapılıyor.
Bir daha gittiğimde Havuzlu Hanı bulabilir miyim; elbette hayır :) ancak google mapten çıkarttığım ufak bir harita var aşağıda. Sirkeci Ptt baz alınarak kullanılabilir, Havuzlu Han resimde alt solda kalıyor.
Havuzlu Han çıkışında solda ‘İrem bebe’ var, orası daha sakin, daha rahat bir yer gibi geldi bana, önce orayı görseydim, alışverişin tamamını oradan yapabilirdim, aklınızda olsun…
havuzluhan
Neler aldık, puset, pompa gibi büyükbaş ihtiyaclarda neler tercih ettik, onları da yazacağım
ivivt soğudu valla y7ağmujrda başladı hafiftenn....yok kıs ben kayfemi içerim valla daha net bişiy yok hamişmiyim bilmiyommmm bekliyommm sadeceee şimdilik hayatımı etkilemiyooo belli olsun sonra kendime çekidüzen veririmm
ivivt valla minnoş sen aslında gitsen süper olur söleee annişi falan al yanına yada eşinle bi cumartesiii gidin ne ihtiyacın varsa al bi kereden cıkk misss gibieminönünde güsel bi otoparkta var biz eşimle nişanlıken gitmiştik valla cok rqahat gidip döndük normalde arabayla gidilmess falan diolar ama arabasızdaa cok yorucuuu hele hamişsen daha zorrr mis gibi yapın alışverişiniz dönün gözünde cok büyütmee ya ni güsellll seyler bunlarrrrr ben bile heyecanlanıyommm
mrb kızlarrrr en erken idrar testi ne zaman yapılıyor bilginiz varmı ??
cücüüümm istanbula geldiğinde gidelimm mi havuzlu hana nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy ben bile heyecan yapıyom ya bayılıyorum öle yerlerde gezmeye cücüm yaaa
merhaba canım valla bir hafta öncesinden bile idrar testinde silik çizgi ve sonrasında hamile olanları okudum bu sitede ben ama sen bi gün öncesine kadar bekleyebilrisin bu senin vucudunla ilgili bişi aslında normalde adet belirtilerin varsa şuan yoktur yada yoktur şuan vücudunda değişiklik vardır hissiyat işte amaann takmam kafama diyorsan yap şimdiden
ah benim eşim alışverişten nefret ediyo yaa.onunla alışverişe gitmek işkence gibi.bi mağazaya giriyosun 2. ye girince hadi alda gidelim demeye başlıyo. annemde hasta pek yürüyemez öyle. yine kaldık kocişin suratsız alışverişine
evet alışveriş zamanınız süper olacak. rahat rahat yaparsın anneanneyle
hoşgeldin minnak. biz iyiyiz sen napıveriyon bakem
ah benim eşim alışverişten nefret ediyo yaa.onunla alışverişe gitmek işkence gibi.bi mağazaya giriyosun 2. ye girince hadi alda gidelim demeye başlıyo. annemde hasta pek yürüyemez öyle. yine kaldık kocişin suratsız alışverişine
evet alışveriş zamanınız süper olacak. rahat rahat yaparsın anneanneyle
hoşgeldin minnak. biz iyiyiz sen napıveriyon bakem
ayy gidelim tabiii minnakkkk gezinip dururussszaten eve kapanmayalım gezelip tozalımm
bende cok severim öle yerleriiiii ni güsel seyler vardır şimdik ordaaaa
aa benim kociş benimle gezinmeyii çok severrr valla bu ikimizin bebeği olcak olursaa sevmese bile gelmek zorundaa
yok öleee kardeşimmmmm
aaaa hiç üzülme bebeğim yaa ben seninle gelirim sabahtan akşama gezerizz doya doya bakarıss valla tabi sen yorulmazsın inşallahhh
ayyy cücümm tabi kapanmayızz yaaa gezer tozarıkkk valla şimdiden bebeişlerimiz için hediyeler alırız belki o zaman gelirler
benimde kocişim sever ama bi süreliğine sonra oflamaya başlıyor ama bana belli etmez bende zaten onun ayarını biliyorum kendimi de oona göre ayarlıyorum geneldeben burdayım cücümm üzülme geldmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?