bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

öyle çok fazla almıyıcam kıyafet canım...her ay büyüdükçe 1 2 tane alırım...yelek kazak işleri annemin..örmeye başlamıştır şimdi...ama ondan da 1 2 tane yeter...bebiş nisan sonu yada mayıs başı doğacak allahın izniyile...yaza giriyoruz yani...1 ay anca kullanabilir...bidahaki kışa kadar büyür zaten teyzesi

senin bebişinede en güzel hediye sizsiniz yakında gelecek göbişine annesi....fizibilite çalışması yapıyo o...

ivivt soğudu valla y7ağmujrda başladı hafiftenn....yok kıs ben kayfemi içerim valla daha net bişiy yok hamişmiyim bilmiyommmm bekliyommm sadeceee şimdilik hayatımı etkilemiyooo belli olsun sonra kendime çekidüzen veririmm
ivivt valla minnoş sen aslında gitsen süper olur söleee annişi falan al yanına yada eşinle bi cumartesiii gidin ne ihtiyacın varsa al bi kereden cıkk misss gibieminönünde güsel bi otoparkta var biz eşimle nişanlıken gitmiştik valla cok rqahat gidip döndük normalde arabayla gidilmess falan diolar ama arabasızdaa cok yorucuuu hele hamişsen daha zorrr mis gibi yapın alışverişiniz dönün gözünde cok büyütmee ya ni güsellll seyler bunlarrrrr ben bile heyecanlanıyommm

inş. canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin....
sende bebişini sağlıkla al kucağına inş...

ivivt doğru sizin önünüz yaz ni güselll badilerle gecirir zatenn minnak yaa....
hemencik büyüyolar annişiii ya doğruu sölüyosunn zaten birsürü hediyede gelirrr bak ne ciciler gelicek minnoşaa
oyyy minnaklar yaa bi gelseler hayırlısylaaa ....cok calışmasın artık ama gelsinnnn

aayyyyy di mi ama yaz olunca istediğimiz gibi giydirebileceğiz...yumuk ayakları kolları ....ısırıcan ısırıcannn...eşim diyo ki yaz diye öyle cıbıl cıbıl gezeriz demeyin ana kız yoksa çok kötü severim sizi diyo...oooo kısa etekler giydirecem kızıma....

senin bebiş seni dinliyodur belki karnında annişi....

ayy yerler onu yerlerrr cırpılarınııı yiceksşnn onunnn ayy cok sekr oluyooo kıyafetlerii yaaa yirler onu
bilmem belkide inş.. canımcım.... annesinin kuzusu
canım ben bi duşa giriyimmm sonrtam gelirimm yanınızaa okiş

inş. canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin....
sende bebişini sağlıkla al kucağına inş...
amin herkese sağlıklı bebekler versin Rabbim

evet baharda daha sıcak olmadan anneannesiyle toplarız çeyizini çalışmak o konuda gercekten zor Allah yardım etsin

ah benim eşim alışverişten nefret ediyo yaa.onunla alışverişe gitmek işkence gibi. bi mağazaya giriyosun 2. ye girince hadi alda gidelim demeye başlıyo. annemde hasta pek yürüyemez öyle. yine kaldık kocişin suratsız alışverişine
amin herkese sağlıklı bebekler versin Rabbim

evet baharda daha sıcak olmadan anneannesiyle toplarız çeyizini çalışmak o konuda gercekten zor Allah yardım etsin

evet alışveriş zamanınız süper olacak. rahat rahat yaparsın anneanneyle

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm naptırıveriyonuz gali gıznarrrr

hoşgeldin minnak. biz iyiyiz sen napıveriyon bakem

cücüüümm istanbula geldiğinde gidelimm mi havuzlu hana nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy ben bile heyecan yapıyom ya bayılıyorum öle yerlerde gezmeye cücüm yaaa
merhaba canım valla bir hafta öncesinden bile idrar testinde silik çizgi ve sonrasında hamile olanları okudum bu sitede ben ama sen bi gün öncesine kadar bekleyebilrisin bu senin vucudunla ilgili bişi aslında normalde adet belirtilerin varsa şuan yoktur yada yoktur şuan vücudunda değişiklik vardır hissiyat işte amaann takmam kafama diyorsan yap şimdiden
mrb kızlarrrr en erken idrar testi ne zaman yapılıyor bilginiz varmı ??

ayy gidelim tabiii minnakkkk gezinip dururussszaten eve kapanmayalım gezelip tozalımm
bende cok severim öle yerleriiiii ni güsel seyler vardır şimdik ordaaaa

aa benim kociş benimle gezinmeyii çok severrr valla bu ikimizin bebeği olcak olursaa sevmese bile gelmek zorundaa
yok öleee kardeşimmmmm

aaaa hiç üzülme bebeğim yaa ben seninle gelirim sabahtan akşama gezerizz doya doya bakarıss valla tabi sen yorulmazsın inşallahhh
ayyy cücümm tabi kapanmayızz yaaa gezer tozarıkkk valla şimdiden bebeişlerimiz için hediyeler alırız belki o zaman gelirler

ayy gidelim tabiii minnakkkk gezinip dururussszaten eve kapanmayalım gezelip tozalımm
bende cok severim öle yerleriiiii ni güsel seyler vardır şimdik ordaaaa

benimde kocişim sever ama bi süreliğine sonra oflamaya başlıyor ama bana belli etmez bende zaten onun ayarını biliyorum kendimi de oona göre ayarlıyorum geneldeben burdayım cücümm üzülme geldmmmmmmmmmmmmmmm
aa benim kociş benimle gezinmeyii çok severrr valla bu ikimizin bebeği olcak olursaa sevmese bile gelmek zorundaa
yok öleee kardeşimmmmm

ohhh sefamız olsunn gezeriz bi güselll dimi alırsak belkim gelirlerr
benim kociş sever valla ama benimle gezmeyiiii bende yoruluyom zaten bi süre sonraaaa ama annişiyle gezmeyi hiç sevmessss girmedği dükkan kalmıyodaa ankaraya gelinceeeoda hemencikk dönelim diooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…