- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.801
iyiyki geldin minnakım bi anda tek başıma kalıverdim yaff
aaa minnakım örgümü örüyon sen bakimm nörüyon cücümmmm
yok kurabiyemmm yaa aslında örsemm ni güselll olur da atkıdan bereden başka bişiy gelmiyokii elimdennnaslında kocişe yılbaşı hediyesiiii örebilirimm güsel bi atkıı
kocişş aradıııı eve geliyomuşşş gidip sağlık raporunu alalım didi ben simdikk cıkıyommm cok öptüm minnakımmm
bak sana bi örnek atıcam bunu yap ama kendine yani kocişine olmaz sanırımmben yaptım kendime acaip süper oldu çokta güzel duruyorrr dur buraya ekleyebilirim inşallah bekle bakammEki Görüntüle 302836
Oleeeyyyy demekk kocişe kavuşuyonn heyoooooooooooooooooooo
cucu naptın canım işlerini hallettin mi
ivit minnak halletik tüm evraklarıı hepsiniii topladımm
sen napıyonnn minnoşum
iyi canım sevindim senn adına.
ben hiç iyi değilim ama yazmıcam artık burda olanları.çünkü hepten problemli bi aile konumuna düştüm burda.sürekli sürekli sorun yazıyorum.
kıs minnak bu cok güselmişşşş ama ben bunu yapamam kiii zor bu yani ben motif bilmiyommm ama cok beğendimm yaff
ivit minnak halletik tüm evraklarıı hepsiniii topladımm
sen napıyonnn minnoşum
evet minnak kocişe kavuştumkociş şimdikkkk içerde maç öncesine bakıooooo maç varya bu gece iki tane
iyi canım sevindim senn adına.
ben hiç iyi değilim ama yazmıcam artık burda olanları.çünkü hepten problemli bi aile konumuna düştüm burda.sürekli sürekli sorun yazıyorum.
günaydın güsellerim....
zeytinim ne oldu annem yaaa...
kıslar bana dua edin emi bakalım ne dicek doktor yumurtalıklarım ne durumda kocaman olmuşlarmı çatlıyolarmı kontrolüm var bugün...:18:ilaç çok şişkinlik etti bende
madamım nasılsın kzuum..?
cucum sen nire gidiyon bakam...
sana doktor yumurtlama takibimi yapıyor rahim filmini ne zaman çekecek peki bide sana hormon testi yaptılarmı bu fsh ile prolaktin değerlerine bakıldımı minnoş
evet minnoşum klomen kullandım bu ay zaten benim normale göre biras büyüktü günde 1 tane içtim kutunun yarısını kullandım sadece şimdi çatlıyomu boyutu ne kadar felan diye bakıcak..
Bana geçen gün yaptılar hormon testi meleğim koçişede test yaptılar hepsi güzel dedi doktor bunlarda bi problem yok dedi yumurtalarında düzenli çalışıyo dedi eğer bu ay adet olursan çekeriz dedi rahim filmini..
aaaa çok basit annem aslında yaa bende yapamam sanıyordum amma velakin yaptım neyse sen düz örnek yaparsınnn mucksss
aferim cücümle kocişine şimdi istanbul yolcusu kalmasıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn:119:dün gecede yendik keyiflendikkk
amanııınn maç evet neyse allahtan beşiktaşlı oldum evlenince yoksa finerliydimmsen cücüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?