bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bak sana bi örnek atıcam bunu yap ama kendine yani kocişine olmaz sanırımm ben yaptım kendime acaip süper oldu çokta güzel duruyorrr dur buraya ekleyebilirim inşallah bekle bakamm
yok kurabiyemmm yaa aslında örsemm ni güselll olur da atkıdan bereden başka bişiy gelmiyokii elimdennnaslında kocişe yılbaşı hediyesiiii örebilirimm güsel bi atkıı

kocişş aradıııı eve geliyomuşşş gidip sağlık raporunu alalım didi ben simdikk cıkıyommm cok öptüm minnakımmm

bak sana bi örnek atıcam bunu yap ama kendine yani kocişine olmaz sanırımm ben yaptım kendime acaip süper oldu çokta güzel duruyorrr dur buraya ekleyebilirim inşallah bekle bakammEki Görüntüle 302836

kıs minnak bu cok güselmişşşş ama ben bunu yapamam kiii zor bu yani ben motif bilmiyommm ama cok beğendimm yaff

ivit minnak halletik tüm evraklarıı hepsiniii topladımm
sen napıyonnn minnoşum

iyi canım sevindim senn adına.
ben hiç iyi değilim ama yazmıcam artık burda olanları.çünkü hepten problemli bi aile konumuna düştüm burda.sürekli sürekli sorun yazıyorum.

ben hiç iyi değilim ama yazmıcam artık burda olanları.çünkü hepten problemli bi aile konumuna düştüm burda.sürekli sürekli sorun yazıyorum.

canım benim ya hayırdır nolduuu ama anlatmak istemiyosan yazma gercektennn ama moralinide bozma lütfennn

canımcım yazmadınnntımam minnakım yarın konusurusss hiç bişey için canını sıkmaaa lütfennnn sağlığın herşeyden önemli bunu sakın unutmaa

aaaa çok basit annem aslında yaa bende yapamam sanıyordum amma velakin yaptım neyse sen düz örnek yaparsınnn mucksss
kıs minnak bu cok güselmişşşş ama ben bunu yapamam kiii zor bu yani ben motif bilmiyommm ama cok beğendimm yaff

aferim cücümle kocişine şimdi istanbul yolcusu kalmasıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
ivit minnak halletik tüm evraklarıı hepsiniii topladımm
sen napıyonnn minnoşum

amanııınn maç evet neyse allahtan beşiktaşlı oldum evlenince yoksa finerliydimm sen cücüm
evet minnak kocişe kavuştumkociş şimdikkkk içerde maç öncesine bakıooooo maç varya bu gece iki tane

günaydın güsellerim....
zeytinim ne oldu annem yaaa...

kıslar bana dua edin emi bakalım ne dicek doktor yumurtalıklarım ne durumda kocaman olmuşlarmı çatlıyolarmı kontrolüm var bugün...:18:ilaç çok şişkinlik etti bende

madamım nasılsın kzuum..?
cucum sen nire gidiyon bakam...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nolmuş benim zeytinime bakimmm kimler üzmüş onu bak bebeğim canın sıkıldığında anlatmak istediğin sürece anlatabilirsin en başta ben seve seve dinlerim seni öyle konumunu filan da düşünme sakın herkesin derdi tasası olabilir sakın canını sıkma hiçbişey senden önemli değil unutma emii

günaydın berreeeen dualrım seninle inşallah herşey iyi olacak ben şimdi toplantıya giriyorum cok öpüyorum senii
cücüüümm istanbula geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sana doktor yumurtlama takibimi yapıyor rahim filmini ne zaman çekecek peki bide sana hormon testi yaptılarmı bu fsh ile prolaktin değerlerine bakıldımı minnoş

Son düzenleme:
sana doktor yumurtlama takibimi yapıyor rahim filmini ne zaman çekecek peki bide sana hormon testi yaptılarmı bu fsh ile prolaktin değerlerine bakıldımı minnoş

evet minnoşum klomen kullandım bu ay zaten benim normale göre biras büyüktü günde 1 tane içtim kutunun yarısını kullandım sadece şimdi çatlıyomu boyutu ne kadar felan diye bakıcak..
bana geçen gün yaptılar hormon testi meleğim koçişede test yaptılar hepsi güzel dedi doktor bunlarda bi problem yok dedi yumurtalarında düzenli çalışıyo dedi eğer bu ay adet olursan çekeriz dedi rahim filmini..

Anladım bebeğimm e benim doktor niye ilk önce rahim filmi istiyor anlamadım geçen hafta hormon testi yaptı bana da yumurtalıklar iyi didi sadece prolaktin az yüksek çıktı işte dostinex içiyom bende haftada 2 gün yarım hapı görsen zaten pirinç tanesi kadar :))) sonra gel dedi rahim filmini çekelim dedi eşinde test yaptırsın dedi ama o gün biz ne kadar yaptırmak istesekte hep aksilikler çıktı bir türlü rabbim izin vermedi dedik var bi hayr dedik çıktık hastaneden bu ayda gelirse kırmızılar o zaman gidicezz kuzumm bu ay gelsin artıkk bebişleriniz

QUOTE=berree;22051931]günaydın güsellerim....
zeytinim ne oldu annem yaaa...

kıslar bana dua edin emi bakalım ne dicek doktor yumurtalıklarım ne durumda kocaman olmuşlarmı çatlıyolarmı kontrolüm var bugün...:18:ilaç çok şişkinlik etti bende

madamım nasılsın kzuum..?
cucum sen nire gidiyon bakam...
[/QUOTE]

miraba kuzum dualarım hepinizleee canımcımm inş. bu ay hepimiz sevinelim coşalımmm
minnoşum istanbula gidicem ama ehliyetede yazıldımmm derslere girsen ii olur didi kurstadakii eğitmenn bilmiyom öle arada kalakaldımmm en azından motor dersine mutlaka girmem lasımmmm öle işteee berroşumm gitsemde az kalabilcem sanırımm durumlar böleee balımm:44:

basittir illakidee canımcımmm neyse olmadı düz bişiyler örerimm napimm
valla minnakım kurs beni durduruyoo du bakalım gelsemde cok kalamıcam 1 hafta falan ancaa o süredede ni kadar görüşcess kiiannişimde simdikk üsülcekkk neyse sonradan yine gelirim nasılsaa biz bi kere bi görüşelimdeee gerisi gelir nasılsaaa
ivit maççç cok heyecanlıydı dün akşam ben cimbomluyum tabi kocişteee ama ben evlenmeden öncede cimbomluydummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…