- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.821
madamımda tonlantıya gitmişşş berroş yok zeytin gözlüm yok apekmipek yok goodjin yok koleram yok filiz yokk
goodjin çok hasta ondan yazıcak hali yok
bende burdayım aslında da benimde ne konuşmaya ne yazmaya dermanım yok.öyle boş boş bakıyorum etrafıma sadece.
oyy kıyamam ya dün daha iyiydinn bu hastalığında gıcık yönü bu gidip gidip gelioo
canımcım doktorunu aradınmıı
akşam o kadar öksürdüm ki bütün enerjim bitti doktorum dinlen su iç filan diyo sinir etti beni saglık ocagına gitcektim elimi kaldıracak halim yok bugün
madamımda tonlantıya gitmişşş berroş yok zeytin gözlüm yok apekmipek yok goodjin yok koleram yok filiz yokk
dinlenmeklede gecmezkiii canım tabi dinleniceksin ama yanında ek olarak bişiyler yapman lasımm eşin gecmi geliooo keske bi görünseydin doktora illkiii hamileliğini etkilemicekk bişiyler önerir canım yaa öksürük cok finadırr biliyom ben
hepinize günaydın kızlarr.....zeytinnn ne dicem sana...arada kalbinin bir anda hızlı attığı oluyo mu....arada çarpıntı gibi oluyo...
geldim cucum geldim...evi topluyorum yavaş yavş çok işim var....hiç yapasımda yok ama ev imdat diye bağırıyoo...sen ne ediyon cucum...
sabah gidemedim götürcekti eşim akşam geç geliyo yarın sabah giderim olmazsa artık moralim de bozuldu ağlamak istiyorum
nefes almakta zorlandığım zamanlar oluyo canım öyle çarpıntı gibi.
gerçi dünden beri hiç durmadan kalbim çarpıyo o ayrı. psikolojim alt üst. bebeğe yansıyo diye düzelmeye çalışıyorum da olmuyo. çekip gidesim var arkama bile bakmadan.
hosgeldin minnoşumm... valla benimde cok işim var suan mutfaktayım zeytinyağlı dolma yapmak için hazırlık yapıyomm...başkada yaptığım bişiy yok hava yağmurluu cok sefiım böle havalarıı
keske gitseydinn ama sabahları öle oluyooo gidesin gelmiyoo bide hastalık oluncaa... yarın git mutlaka canımcımm
moralinide bozmaa ya lütfennn iyileşiceksinn sonradaa hamişliğinin tadını cıkarıcaksınnn
demek sende de oluyo..çok kötü ama ya...o ara tansiyonumu ölçüyorum çok düşük çıkıyo...dün akşam ölçtüm 8 5 çıktı....az önce yine oldu...bende korkuyorum artık...doktoruma söyledim geçen kardiolojiye bi git istersen dedi....olmadı gidicem artık..olurmuş hamilelikte ama insan takıyo yaaa...
sen bide iştesin senn işin daha zor...ben o ara uzanmasan düşüp bayılırım...sen işte ne yapıyosun....şu bebekleri bi sağsalim kucaklarımıza alsak ya....ne zor bu hamilelik
hoşgördüm canım....en azından bi işin elinden tutmuşun bende oda yok...ellerine sağlık şimdiden..
noldu minnoş ya anlatırsan dinlerimm noldu böle ya biz her zaman burdayız yanındayız sen ne zaman anlatmak konusmak yada konusmamak istersen biz burdayız canımcımmm sen yeterki ii ol oğluşunu düşün ve ruhunu bozma
yanımda olduğunuzu biliyorum canım sağolun ama çok kötü hissediyorum kendimi.oğlumu düşüneyim düşüneyimde o benim oğlum değil sanki sadece eşimin oğlu gibi.o düşünmüyoki hiç oğlunu. ben düşünüp duruyorum yoruldum gücüm bitti.hergün biraz daha yorulduğumu hissediyorum artık. ben doğurucam bakıcam büyütücem ama isim hakkım yokki.nasıl annelik bu. off saçmalıyorum galiba. kötüyüm canım.ruhum alt üst durumda. az öncede dedim ya çekip gidesim var artık ardıma bakmadan.kimseye söylemeden çekip gitmek istiyorum.
nefes almakta zorlandığım zamanlar oluyo canım öyle çarpıntı gibi.
Gerçi dünden beri hiç durmadan kalbim çarpıyo o ayrı. Psikolojim alt üst. Bebeğe yansıyo diye düzelmeye çalışıyorum da olmuyo. çekip gidesim var arkama bile bakmadan.
yanımda olduğunuzu biliyorum canım sağolun ama çok kötü hissediyorum kendimi.oğlumu düşüneyim düşüneyimde o benim oğlum değil sanki sadece eşimin oğlu gibi.o düşünmüyoki hiç oğlunu. Ben düşünüp duruyorum yoruldum gücüm bitti.hergün biraz daha yorulduğumu hissediyorum artık. Ben doğurucam bakıcam büyütücem ama isim hakkım yokki.nasıl annelik bu. Off saçmalıyorum galiba. Kötüyüm canım.ruhum alt üst durumda. Az öncede dedim ya çekip gidesim var artık ardıma bakmadan.kimseye söylemeden çekip gitmek istiyorum.
Geldim cücüm geldimmmm eee ne var ne yok son iki gün annişkommm test yapsanaaaaaaaaaaaaa
haydaaa noldu gene bebeğim yaa nereye çekip gidiyorsun öle kolay mı hem bu senin kocişe gene bişiler olmuş anlaşılan isim mevzusu yine gündememi geldi iyiydiniz bu ara düne kadar hatta nazar var üstünüzde nazar okuyun okutun kendinizi ben çok inanırım nazara valla cücümün dediği gibi bırak koysun ne istiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?