bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Yaaa cücüüü heycanlıyımmm çoook fınaaaa
Ya hamişsennnnn
Hamiş ol noluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr
Bebeğin olsunn cücüümmm
Ne zaman gelcen tarih belli mi
kuzumm hosgeldinnn....
Ivit son iki gün yok minnak beklicemm valla testte yok zateee
Ne bilem zeytinin kocişii üzmüş minnoşu yaaa bende öle diyom bırak ne istiyosa koysunn...

Yaaa cücüüü heycanlıyımmm çoook fınaaaa
Ya hamişsennnnn
Hamiş ol noluuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrr
Bebeğin olsunn cücüümmm
Ne zaman gelcen tarih belli mi

bende cok istiyom minnoşum ya inş.. hamişimdir
sende hamiş ol ama nolurrrrrrrr
canımcım geliş tarihim belli diil gelsemde cok kalamıcam yazmıştım okudunmu bilmiyomm
ehliyet kursuna adam gel illa didi eğitmen yani bende gitmek istiyom aslında en azında motora gidicemm
1 hafta falan kalabilcem ancakkk sanırım ama ne zaman onu bilmiyom henüz annişler suan didimdeler tatildee hatun geziyoo bi gelsinnn....

haftasonu döncekler iştee
1 hafta içindede ne kadar görüşceskiii neyse bi kerede olsa görüşsekkkk süper olurrrrrr dışarda gezinirissss o bile yeterrr

Okuudumm cücümm çok üzüldüm
Ama olsun sen görüşmek istersen ben hazırım bebeğimm bunu unutma sağda solda orda burda her yerde görüşebiliriz
Sabret önce sen sonra ben benimde şurda ne kaldı 15 günümmbu ayın 26 sında benim doğumgünüm batta 24 ü düşünsene cücüm yaaaa süper olmaz mııı

yirim ben senii yirimm
napalım bu seferlik böle olsunnn en azından 1 kere 2 kere herneyse inş... görüşüces yaa önemli olan bu
ayy minnakk sabredemiyom valla hemencik hamiş kalalım istiyomm
minnak bu süper yaa ne güsel olur nasıl güsel bi hediye olurrr delii bişiy yaaa
ben bide su yüzden de erken dönmek istiyom olduda bu ay hamiş kalamadımmm istanbulda cok kalırsam aralığıda etkilicek 1 ay daha ileri atıcakkk mecbur kocişten ayrı kalmak olmaz bu aralarinş. yetişirim yımırtlamayaaa tabi hamişsemmm bayram olur valla

hadiii inşşşşşş.kızlar..2 güzel haberde bu ay sizlerden alalım...ne güzel olur...

Mende seni yirim cücümmmm
kalcaz kalcaz hamiş kalcazz üzülmeeee dostummm
işte bende onu düşündüm kendimce senin pazartesi filan burda olman gerek yoksa kaçırırsın mımırtlamayı haaa tabi inşallah elmesin kırmızılar da

inş... kalcass dimii minnakımm....
bu ay gelirsede bidahaki ay gelmesinnn nolurr bu ayda gelmese olurinş. minnoşummm inş..........
bende öle düşünüyom inş. ayarlamaya calışıcammm minnoşummm bi sekildee bakalımm
hamiş kalalım yaa Allahım nolurrrrrrrrrrr

tabi kalıcass yaaaa 2012 uğur getircek biseeeeee bak görrr umudum hep var benimmm hamişis hamişşş olucazzz

tabi kalıcass yaaaa 2012 uğur getircek biseeeeee bak görrr umudum hep var benimmm hamişis hamişşş olucazzz

benimde umudum var hepde olucak minnakım Allahım hayırlısıyla vericek meleklerimiziiiii 2012 inş. bize huzur sağlık mutluluk ve bebiş getirir bereketli bi yıl olur inş...
minnak akşama ni yemek var varmı yemeğin kuzummm

yok bebeğim valla yemek filan yaa yapasımda yok amasen napıceennn
naber bebeğimmm nasılsın yüzün asık mı bakam :26:
efendim canım??

ohhh cücüm aferim sanaaaa ya hamarat kadın işte yaaaabakalım ben napıcam burda bi hava var cücüm mübarek bahardan kalma
ben yaptım erkenden zeytinyağlı kırmızı biber dolmasıı bide mercimek corbası yaptım minnoşummm

yine isim mevzusumu zeytinim eğer öyleyse bırak kardeşim ya ama işte insan bırakta diyemiyor bi yerde kalıyorsun gülsün yüzünnn nolurr bir gün herşey güzel olacak unutma
yüzüm gülmüyo elimde değilki. dünden beri herkes sen iyimisin diyip duruyo

bugün aferim bana valla bugün hamaratlığım tuttuyaptım erkendenn ohh
valla burdada bi hava varr yağmurluu böle tam uyumalık havaa akşam oldu olcakk o sekilll ama ben sefiom böle havalarııı ama yinede yağmurlu olmasına rağmen cok soğuk diilll böle ılık ılık bi hava:119:

hımm süpermiş meleğim yaa bende çok seferim puslu havaları ama burda valla bahar sıcaklığı çok garip dün sel vardı bugün böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…