bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hımm süpermiş meleğim yaa bende çok seferim puslu havaları ama burda valla bahar sıcaklığı çok garip dün sel vardı bugün böyle

valla ne bilim kuzum havalar bi acayip olmuş bigünn diğerini tutmuyooo bi sular seller akıyooo bi yandan güneş acıyooo
acıktım yaaa

tamam meleğimm sana afiyet bal olsun ben çıkıyorum şimdik markete gideceğim tontişim bişiler alimm sonrada servisle doğru eveee görüşürüz annem yarım öptüm çok zetinim bugün konuşmıcak sanırımm
yok şimdikk dün akşam milföy böreği yapmıştım ondan yidim bi tanecikk simdik iyiyim kurabiyemm
kociş gelincedeee dolmışlerden yirimmm

yine isim mevzusumu zeytinim eğer öyleyse bırak kardeşim ya ama işte insan bırakta diyemiyor bi yerde kalıyorsun gülsün yüzünnn nolurr bir gün herşey güzel olacak unutma

yine yeni ve yeniden aynı mesele.yoruldum usandım bıktım artık.sustum artık nolursa olsun çok yoruldum.ama içimdeki öfkeyi dindiremiyorum. affetmicem hiç affetmicem...

saol kuzum sizede afiyet olsunnnn akşam yemeğiniz bende cok öptümm....
sen git marketine mamalar al bi güsellll yarın görüşürüsss kurabiyem
zeytini bugün kendine bıraktıkkk canımcımm biraas kendisiyle kalsınn biz hep burdayız onun yanındayız bunu bilsin yeter
hadiii minnakım baş başşş

ben aynıyım cnm. bi değişiklik yok. iyi olmaya çalışıyorum.

iyi ol minnoşum yaa söle bi toparlan kendine gel dua et canımcım benimm

günaydın kızlar bayadır sizleri görmüyorum nasılsınız herşey yolundadır umarım

günaydınn canımcımm iyiyizz cok sükür sen nasılsınnn şekerimmm

inşallah gelmez kırmızılar da cücü de aramıza katılır dualarım cücüyle olsun

inş... canım ya inş..gelmezzzAllah razı olsun canım dualarınıza ihtiyacım var Allahım inş. bu kez hayırlısıyla bebişimi verir

bu arada kolera noldu nasıl güzel haberler var mı ondan

koleramız hamiş canım. hatta 15 haftalık felan oldu galiba. goodjin yeni hamişlerimizden.
berrem kistlerinden kurtuluyo allahın izniyle oda katılacak hamişlerkervanına. madamımla cucumdanda bu ay süper haberler bekliyoruz inşallah.

Hayırlı cumalar cücümmm hoşgeldinnn ne durumdasınn ağrı sancı göğüs ağrısı şişkinliği sivilce uyku modu ne bilimm iştee nen varr

Cumanız mübarek olsun minnoşlarr hayırlara vesile olsun inş.... Amin

hoşgeldin canım bebeğin kocaman olmuş maşallah koleram hamişş
bu arada kolera noldu nasıl güzel haberler var mı ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…