bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hosbuldum minnakım hayırlı cumalar olsunn
valla göğsüm asıcık ağrıooo sivilce asıcık var uyku zaten yarım saat oldu kalkalıı
tabi bunlar regl belirtiside taşıyooo
inş. hamişimdirrr yaaa

ay çok sevindim güzel haberler var valla inşallah madam ve cücü de hamileler kervanına katılırlar bu arada benim kızım olacak inşallah hayırlısıyla eşimle isim yüzünden tartışıyoruz sürekli bakalım iki isim olacak galiba o annesinin adını koymak istiyo ben de esila koymak istiyorum sizce esila nasıl bi isim

serni görmekte cok güselllllll
bilmiyom kiii minnak bursa ankara yolunu duymadım ...
ivitt burda hafiften kar başladııı minnoşummm akşama tutar heraldeee akşam kocişle kartopu oynamaya cıkarısss kardan adam da yaparıss
kıs minnak bolu ankara yolu olmasınnnn boluda cok kar varmışşş zetne oda kar hep var

O kadar çok istiyorumki meleğim yaa o kadar olurr keşke test yapsan

bende cok istiyommm kurabiyem seninde hamiş olmanı öle cok istiyom kiii şöleee peşpeşe hamiş kalsakk ni süper olurrr
minnakım testim yokkiii akşamkociş gelince birlikte gidip alırısssss gelmezse yarın yaparımmm bi güncük kaldııı

evet maşallah güsel haberler alıyorusss inş. bizde hamişler kervanına katılırıssss tez vakitte aminn....
ayy senindemiii kızın oluyoooo oyy yirler onu yaa maşallahh....
ismi güselmişşş esila zaten sizin sevmeniz cok önemliii sağlıkla gelsin minnak
eşinin annesinin adı ne pekii

şşşş bana bak sen oynamıyorsun kartopu filan valla çekerim kulağını haaaaaaaaaaaaistanbul süüper yaaa maşallah güneşli filan ama hafta sonu herhalde sizden bize doğru gelecek pek hayra alamet diil bu sıcaklık güneş vs
peşpeşeyiz zate minnoş yaa ne kaldı şurda banada arkandayım hamiş ol ki hamiş olayımmmm fıstıkksabredelim bare bi günnn daha

başarabiliyosan kendi istediğini koy canım.başaramıyosan da ikisine de razıysa eşin oda güzel bişey. bana oğluma isim koyma hakkı tanınmıyor.
esila değişik birisim.anlamı ne?

eşimin annesinin adı fadime çok kavga ettim ama işe yaramadı pes ettim artık

Ooo bu sene kız senesi nerdeyse yaaa süperr maşallah canım sağlıkla huzurla gelsin inşallah meleğiniz ismi çok güzel ama anlamı önemli olan iyice araştırıp koyabilirsin bencee

başarabiliyosan kendi istediğini koy canım.başaramıyosan da ikisine de razıysa eşin oda güzel bişey. bana oğluma isim koyma hakkı tanınmıyor.
esila değişik birisim.anlamı ne?

bende zor ikna ettim cnm ben taşıyorum onu falan dedim baya kavga ettik esila öğlen ile kuşluk vakti arasında yapılan ibadet demek çok değişik olduğu için beğendim ama bu isim mevzusu yüzünden erkek isterdim en azından ona karışmıyorlar senin eşin ne koymak istiyo peki

tımam tımam ben oynamam pikii söz dinlerimm yürürüss öle
maşallah minnak ama didiğin gibi pek hayra alamet diil hayırlara cıksın inş... kuzummm
karda güsellldeee sonradan hayat felç oluyoo....
ivit peşpeşeyizz minnakımm ben bu ay hamiş kalmasamda sen bu ay hamiş ol inş.... bende peşinden gelirim hayırlısıylaaa bebüşümmm

Haksızlık var ama ortada yaşayan insanın adı konmaz ki zaten yaa neyse umarım tatlıya bağlanır canım benım
yaşıyo cnm hatta annesine eski isim koymak istemiyorum falan diye kaç defa söledim buna rağmen hiç bi oğluna koydurmamış ismini mutlaka benim eşimin koymasını istemiş eşimde ses çıkaramıyor

hayır cücüm boşuna tartışmayalım bu ay sensin hamiş sonra ben konu kapanmııştırr

eşimin annesinin adı fadime çok kavga ettim ama işe yaramadı pes ettim artık

anneside yaşıyomuşşş ya niden bu karışıyolar kiii eşinin annesi neden karışıyorr bırakta annesi babası karar versinnn ....
eşininnn ağırlığını koyması lasımmm ömür boyu bu isimle yaşıcakk minnak yaa olarmııı böleee

tımam pikiii tartışmayalımmm minnakk bu ay benim sonra sen....
konuyuda kapattııı cıldırık hatun yaaa

kartal.
beşiktaşlı olduğu için.başka isimde kabul etmiyor.bende çok kavga ettim.çok sorunlar yaşadık ama vazgeçmiyr.bıktım artık.
esila nın anlamı güzelmiş canım. sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. adıyla yaşasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…