bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

annesine bişey diyemez benim eşim susar annesi ne derse o ben esila diye seslenirim dedim ona bile müdahale ediyolar valla hiç kusura bakmayın ona da karışmayın dedim annesi kırılırmış adını söylemezsek vs vs

annesimi taşıyomuşş karnındaa ya sabır ya...inş. tatlıya bağlanırrr canımcım ya

anladım cnm benimki de beşiktaşlı o da fanatik bi ara o da dedi kartal koyarız ikinci ismini de sen belirle falan diye ben rest çektim yeter kız olursa karışıyosun erkek olursa karışıyosun falan diye karışma artık dedim hatta kız olduğunu öğrenince zaten annesinin adını koymayı kafasına koymuş ikinci ismi de birlikte belirleyelim dedi kıyamet kopardım erkek milleti işte herşeyi biz hissediyoruz ilk aylar bulantı vs çok oldu sürekli şikayet etti bi daha çocuk yapmam falan diye sadece bulantım oldu düşük tehlikesi yaşayıp sürekli yatan biri olsam demekki atardı beni evden valla beni de bıktırdı cnm seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun

evlenmeden önce başladı bizim kavgalarımız.asla koymam dedim çok tartıştık sonra çok saçma gelmişti daha evlenmemişiz nedne kavga ediyoruz tamam koyarsın demiştim.ama evli bile değildim.şimdi gerçekten oğlum oluyor ve söz verdin bikere adı kartal olacak diyo başka bişe demiyo. bende çok zor geçirdim ilk ayları.su içsem geri çıkardım. o zamanlar çok destek oldu bana ne yalan söyleyeyim. ama isim meselesi açılınca bi canavar oluyo.asla başka bi isim kabul etmiyo. her sıkıntıyı ben çekiyorum karnımda taşıyorum bencillik etme birlikte karar verelim desemde değişmiyo. 3 gündr hiç konuşmuyorum sustum artık.ne koyarsa koysun ama hiç affetmicem onu.

Hahhahahaha hamişsin hissediyorummmmmm kaç ay oldu deneyeli cücüm benimkisi ilk 4. Yada 5. Ayda gelmişti hissediyom cücüm hamiişşş
tımam pikiii tartışmayalımmm minnakk bu ay benim sonra sen....
Konuyuda kapattııı cıldırık hatun yaaa

bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zeytinimmmm hamiş dime
Sen nasılsın bakalım biricik bitanecik oğluşumuzun annesi bakim o surat asık mı gene bence sadece kocişe as suratını halini görüp üzülmeli ama sen içten içe çok mutlu ol rol yap biraz dışarıya emi içini karartmasın bunlar
canım ya ben seni hamiş hissediyorum inşallah öylesindir.

rabbim herşeyin herkesin hayırlısını versin üzülme boşver sen esila dersin büyüyüncede kızın kendi tercihini yapacaktır nasılolsa
evet zeytinimm tek oğlumuzz
hakkatten bi benimmi erkek topikte.

inş... kuzum yaa arada karnım ağrıyoo korkuyom kırmızılar gelcek diyee:18:
benim cok oldu minnakım yaa 7. ay gelsin artıkkk nolurrr
ama ilk aylar öle yımıırtlama takibi falan olmadııı bide öle yoğun calışmadık ne yalan

ne yalan söylim canım asık valla.eşimlede konuşmuyorum.oda zaten geçiyo diğer odaya kapatıyo kapıyı maç izliyo.bende diğer odada.
bi geldi ben odadayım maç var dedi bende ağlıyodum neden ağlıyosun dedi sinirim bozuk dedim.ağlamak çözümmü dedi.git başımdan sen bulmuşsun çözümü dedim.
geldi bana bakmaya odaya akşam.beni uyuyo sandı.kapattım gözümü onun geldiğini farkedince.öptü gitti içeri.
sonra ben kötü oldum gece kustum baya.geldi başımda bekledi.iyi misin doktora götüreyimmi seni felan dedi.istemiyorum senden bişey dedim gitti içeri.

Ayyy gelmesin yaaa ama gelirsede gelsinn napalım cücüm yaaa baş koyduk bu yola napalımm
Gelecek gelecekk umutlarımız devam ettiği sürece şansımız yüksek cücümmm

onunki kesin diildi sanırım minnoşş doktoru tahminde bulunmuştuuu galibaaa hayırlısı olsun sağlıklı olsundaa

erkek tahminleri genelde doğru çıkıyo canım.bizde ikili testte 12. hafta kendimiz görmüştük pipisini doktor yanıltmayayım bekleyelim dedi ama bariz görünüyodu. erkeklerin daha çabuk belli oluyo

Ayyy gelmesin yaaa ama gelirsede gelsinn napalım cücüm yaaa baş koyduk bu yola napalımm
Gelecek gelecekk umutlarımız devam ettiği sürece şansımız yüksek cücümmm

bencede gelmesinnn ama gelirsede napalım hayırlısı kuzummm baş koyduk Allahım inş.. vericek meleklerimiziiiiiiii
umudumuz bitmezzz cünkü inancımız var cok sükürr

erkek tahminleri genelde doğru çıkıyo canım.bizde ikili testte 12. hafta kendimiz görmüştük pipisini doktor yanıltmayayım bekleyelim dedi ama bariz görünüyodu. erkeklerin daha çabuk belli oluyo

ivit genelde erkeklerrr daha cabuk belli ediyooo kendiniiikızlar nazlı oluyooo gec gösteriyolar saklıyolar kendileriniii minnaklar ya ikiside ayrııı güsellll hayırlısı olsunnn
ikisinin de ortak adı MUCİZE....

neden korkuyosun yaff.hem karın ağrısı hamişlikte de oluyo. ayrıca gelirsede gelsin dime.kırmızıların düzenli gelmesi hem sağlıklı olduğunu gösteriyor.üzülmek yok.

neden korkuyosun yaff.hem karın ağrısı hamişlikte de oluyo. ayrıca gelirsede gelsin dime.kırmızıların düzenli gelmesi hem sağlıklı olduğunu gösteriyor.üzülmek yok.

hayırlısı canım yaaa gelirse gelicek zatennnn ne desem boşş takılmıyommm sen bakma banaa ben üzülmem en doğru zamanda versn Rabbim

Kızlarr ben çıkıyorum birazdan burda bi arkadaşım canı puro çekti hep beraber gidiyos pro içmeye bide hamişimiz var bende iççem diyoo hooop dedik sana yasakgelincede toplantı var gene pofffffffffffffffff stres oldukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…