- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.901
anneside yaşıyomuşşş ya niden bu karışıyolar kiii eşinin annesi neden karışıyorr bırakta annesi babası karar versinnn ....
eşininnn ağırlığını koyması lasımmm ömür boyu bu isimle yaşıcakk minnak yaa olarmııı böleee
canım ya ben seni hamiş hissediyorum inşallah öylesindir.
annesine bişey diyemez benim eşim susar annesi ne derse o ben esila diye seslenirim dedim ona bile müdahale ediyolar valla hiç kusura bakmayın ona da karışmayın dedim annesi kırılırmış adını söylemezsek vs vs
Ooo bu sene kız senesi nerdeyse yaaa süperr maşallah canım sağlıkla huzurla gelsin inşallah meleğiniz ismi çok güzel ama anlamı önemli olan iyice araştırıp koyabilirsin bencee
kartal.
beşiktaşlı olduğu için.başka isimde kabul etmiyor.bende çok kavga ettim.çok sorunlar yaşadık ama vazgeçmiyr.bıktım artık.
esila nın anlamı güzelmiş canım. sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. adıyla yaşasın.
hakkatten bi benimmi erkek topikte.
anladım cnm benimki de beşiktaşlı o da fanatik bi ara o da dedi kartal koyarız ikinci ismini de sen belirle falan diye ben rest çektim yeter kız olursa karışıyosun erkek olursa karışıyosun falan diye karışma artık dedim hatta kız olduğunu öğrenince zaten annesinin adını koymayı kafasına koymuş ikinci ismi de birlikte belirleyelim dedi kıyamet kopardım erkek milleti işte herşeyi biz hissediyoruz ilk aylar bulantı vs çok oldu sürekli şikayet etti bi daha çocuk yapmam falan diye sadece bulantım oldu düşük tehlikesi yaşayıp sürekli yatan biri olsam demekki atardı beni evden valla beni de bıktırdı cnm seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun
tımam pikiii tartışmayalımmm minnakk bu ay benim sonra sen....
Konuyuda kapattııı cıldırık hatun yaaa
canım ya ben seni hamiş hissediyorum inşallah öylesindir.
annesine bişey diyemez benim eşim susar annesi ne derse o ben esila diye seslenirim dedim ona bile müdahale ediyolar valla hiç kusura bakmayın ona da karışmayın dedim annesi kırılırmış adını söylemezsek vs vs
hakkatten bi benimmi erkek topikte.
koleram söylemişti evet.onunda oğluşu olacak.ivit minnoş tek erkek seninn
koleranında doktoru tahminde bulunmuşş erkek diye ama kesin olarak seninkii bitekkk
Hahhahahaha hamişsin hissediyorummmmmm kaç ay oldu deneyeli cücüm benimkisi ilk 4. Yada 5. Ayda gelmiştihissediyom cücüm hamiişşş
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zeytinimmmm hamiş dime
Sen nasılsın bakalım biricik bitanecik oğluşumuzun annesi bakim o surat asık mı gene bence sadece kocişe as suratını halini görüp üzülmeli ama sen içten içe çok mutlu ol rol yap biraz dışarıya emi içini karartmasın bunlar
rabbim herşeyin herkesin hayırlısını versin üzülme boşver sen esila dersin büyüyüncede kızın kendi tercihini yapacaktır nasılolsa
evet zeytinimm tek oğlumuzz
koleram söylemişti evet.onunda oğluşu olacak.
abi olacak benim oğlum.
Hahhahahaha hamişsin hissediyorummmmmm kaç ay oldu deneyeli cücüm benimkisi ilk 4. Yada 5. Ayda gelmiştihissediyom cücüm hamiişşş
bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zeytinimmmm hamiş dime
Sen nasılsın bakalım biricik bitanecik oğluşumuzun annesi bakim o surat asık mı gene bence sadece kocişe as suratını halini görüp üzülmeli ama sen içten içe çok mutlu ol rol yap biraz dışarıya emi içini karartmasın bunlar
evet zeytinimm tek oğlumuzz
inş... Kuzum yaa arada karnım ağrıyoo korkuyom kırmızılar gelcek diyee:18:
Benim cok oldu minnakım yaa 7. Ay gelsin artıkkk nolurrr
Ama ilk aylar öle yımıırtlama takibi falan olmadııı bide öle yoğun calışmadık ne yalan
onunki kesin diildi sanırım minnoşş doktoru tahminde bulunmuştuuu galibaaa hayırlısı olsun sağlıklı olsundaa
Ayyy gelmesin yaaa ama gelirsede gelsinn napalım cücüm yaaa baş koyduk bu yola napalımm
Gelecek gelecekk umutlarımız devam ettiği sürece şansımız yüksek cücümmm
erkek tahminleri genelde doğru çıkıyo canım.bizde ikili testte 12. hafta kendimiz görmüştük pipisinidoktor yanıltmayayım bekleyelim dedi ama bariz görünüyodu. erkeklerin daha çabuk belli oluyo
inş... kuzum yaa arada karnım ağrıyoo korkuyom kırmızılar gelcek diyee:18:
benim cok oldu minnakım yaa 7. ay gelsin artıkkk nolurrr
ama ilk aylar öle yımıırtlama takibi falan olmadııı bide öle yoğun calışmadık ne yalan
neden korkuyosun yaff.hem karın ağrısı hamişlikte de oluyo. ayrıca gelirsede gelsin dime.kırmızıların düzenli gelmesi hem sağlıklı olduğunu gösteriyor.üzülmek yok.
hayırlısı canım yaaa gelirse gelicek zatennnn ne desem boşş takılmıyommm sen bakma banaa ben üzülmem en doğru zamanda versn Rabbim
öyle canım hayırlısı olsun. ama ben hala seni hamiş hissediyorum :44: inşallah öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?