bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

çikolatalı puromu minnak bende gelcemmm
tımam hadi gidin minnoşummm cok öptümmm bende kalkıp duş alcammmmm ağırlık cöktüü vallaaa

merhaba kıssssllllaaaarr kızımla kahvaltı yaptık odamızı topladık geldik bugün süpürme ve silme işi var...dün yapacaktım olmadı..ama artık bugün yapmm lazım...

cucumm kırmızı kartı yemessin inş...bebiş ce eeeee yapsın sana:26:

inşallah canım inşallah.
afiyet olsun kızınada sanada.

mirabaaa şekerimm
ohh kızınla sana afiyet bal olsunn
benimde klakıp duş almam lasımmm markete inebilirsem ii olurr
inş.. sarı kartla yırtarısss
bakalımm minnoşşş hayırlısııı olsunn beklemedeyimm

inşallah canım inşallah.
afiyet olsun kızınada sanada.

bakalım hayırlısı canım...bütün gönlümüzle inş..diyoruz...

hadi güzel haber ver bize inş.senin kadar bizde sevinelim...sen o kırmızı kartı 9 ay etkili olcak şekilde regline göster...

kızlar ilk önce namaz kılmam lazım sonrada biraz işlerimi kolaylayayım....hepimizin cuması mübarek olsun..Allah gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın...

canımcım duştaydımm simdik cıktım msjı okudum ve bornozla popişim dona dona yazıyomm
minnakımm içtinmi puronu bakemmm

Dur ben öğreniim anlatırım sana inşallahh
ya şu doğumdan sonra ssk dan alınan doğum parasını araştırıyorum ama kafam bimilyon oldu Hiçbişey anlamadım.

manyaakkkkkk yaa giyin de gelll
canımcım duştaydımm simdik cıktım msjı okudum ve bornozla popişim dona dona yazıyomm
Minnakımm içtinmi puronu bakemmm

Dur ben öğreniim anlatırım sana inşallahh

manyaakkkkkk yaa giyin de gelll

tmm cnm sen öğrenirsen bana da söyle. ben son aya kadar çalışmayı düşünüyorum tabi allah nasip ederse. eğer 8 hafta önce ayrılmayacaksan izne 37. haftaya kadar çalışabilir diye bi rapor alacakmışız doktordan. sonra doğumdada bi rapor verecekler miş.doğumdan sonra 8 hafta ya normalde.doğumdan öncede 8 hafta. ben doğumdan önce kullanmadığım 5 haftayı doğumdan sonraya eklemek istiyorum.onu nasıl yapıcam? bide iş görmezlik ödeneği veriyo ya doğum için ssk lı olana onun için doğumdan sonra ne zaman başvurmam gerekiyo acaba?

napim canım şu doğum izinleri doğum parası felan aklıma takıldı da.onları araştırıyorum.ama hiçbişey anlamadım
çabuk giyin üşüteceksin

doğum parası yada doğum izni bana da anlatır mısın bişey bulursan tabi ben kamuda çalışıyorum da beni ilgilendiren bi durum var mı

Ben şimdi anlatırsam kafan karışabilir en basit yöntemi söylüyorum bebeğim sana insan kaynaklarına soruyorsun onlar sana herşeyi söylüyorrr
bende kamudayım tatlım ve insan kaynaklarına sor hemencik anlatırlar
doğum parası yada doğum izni bana da anlatır mısın bişey bulursan tabi Ben kamuda çalışıyorum da beni ilgilendiren bi durum var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…