- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.921
Kızlarr ben çıkıyorum birazdan burda bi arkadaşım canı puro çektihep beraber gidiyos pro içmeye bide hamişimiz var bende iççem diyoo hooop dedik sana yasak gelincede toplantı var gene pofffffffffffffffff stres oldukk
merhaba kıssssllllaaaarrkızımla kahvaltı yaptık odamızı topladık geldik bugün süpürme ve silme işi var...dün yapacaktım olmadı..ama artık bugün yapmm lazım...
cucumm kırmızı kartı yemessin inş...bebiş ce eeeee yapsın sana:26:
merhaba kıssssllllaaaarrkızımla kahvaltı yaptık odamızı topladık geldik bugün süpürme ve silme işi var...dün yapacaktım olmadı..ama artık bugün yapmm lazım...
cucumm kırmızı kartı yemessin inş...bebiş ce eeeee yapsın sana:26:
inşallah canım inşallah.
afiyet olsun kızınada sanada.
mirabaaa şekerimm
ohh kızınla sana afiyet bal olsunn
benimde klakıp duş almam lasımmm markete inebilirsem ii olurr
inş.. sarı kartla yırtarısss
bakalımm minnoşşş hayırlısııı olsunn beklemedeyimm
kızlar ilk önce namaz kılmam lazım sonrada biraz işlerimi kolaylayayım....hepimizin cuması mübarek olsun..Allah gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın...
Bencedeee zeytinimmm
napıyon annemmm
ya şu doğumdan sonra ssk dan alınan doğum parasını araştırıyorum ama kafam bimilyon olduHiçbişey anlamadım.
canımcım duştaydımm simdik cıktım msjı okudum ve bornozla popişim dona dona yazıyomm
Minnakımm içtinmi puronu bakemmm
Dur ben öğreniim anlatırım sana inşallahh
manyaakkkkkk yaa giyin de gelll
napim canım şu doğum izinleri doğum parası felan aklıma takıldı da.onları araştırıyorum.ama hiçbişey anlamadım
çabuk giyin üşüteceksin
tmm cnm sen öğrenirsen bana da söyle. Ben son aya kadar çalışmayı düşünüyorum tabi allah nasip ederse. Eğer 8 hafta önce ayrılmayacaksan izne 37. Haftaya kadar çalışabilir diye bi rapor alacakmışız doktordan. Sonra doğumdada bi rapor verecekler miş.doğumdan sonra 8 hafta ya normalde.doğumdan öncede 8 hafta. Ben doğumdan önce kullanmadığım 5 haftayı doğumdan sonraya eklemek istiyorum.onu nasıl yapıcam? Bide iş görmezlik ödeneği veriyo ya doğum için ssk lı olana onun için doğumdan sonra ne zaman başvurmam gerekiyo acaba?
doğum parası yada doğum izni bana da anlatır mısın bişey bulursan tabiBen kamuda çalışıyorum da beni ilgilendiren bi durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?