bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

doğum parası yada doğum izni bana da anlatır mısın bişey bulursan tabi ben kamuda çalışıyorum da beni ilgilendiren bi durum var mı
valla canım henüz ssk birimini çözmeye çalışıyorum da. kamuyla ilgili bişey öğrenirsem sana da söylerim

yaf bizim burda insan kaynakları diye bi birimimiz yok. muhasebeciye mi sorsam ki acaba? :44:

cnm doğum iznini anlattılar ama para hakkında bişey demediler sadece istersem 37. haftaya kadar çalışıp 5 haftayı doğumdan sonraya atabileceğim sölendi bu zaman zarfında para alabilecekmişim maaşım yatarmış yani yıllık iznim falan var ayrıca da heyet raporu falan alabilirsem de maaş yatarmış vs. bana bunları anlattılar başka bişey bilmiyorum

Evet evet muhasebeye sorcaksın işte tatlım herşeyi özetle anlatırlar merak etmeee işleri buuuu
valla canım henüz ssk birimini çözmeye çalışıyorum da. Kamuyla ilgili bişey öğrenirsem sana da söylerim

Yaf bizim burda insan kaynakları diye bi birimimiz yok. Muhasebeciye mi sorsam ki acaba? :44:

hoşgeldinnn minnalkımmm misler mi oldun senn bakimmmmm
giyindimde geldimmm cidden manyaqımm yaa

Evet bebeişkom ben iş çıkışı gidicem kocişte işten çıkınca oraya gelcek sonra babamın dayısı hacdan geldi onu görmeye gidicez zemzem içip hurma yicezzz Minnakımm benim yaaa annişler çok tontişş dime gerçi benimkisi zayıf ama olsun genede tontişşş
ayy yimeğemii gidiyon annişkoya bakımmm tekmi gitcen minnak...
Kimbilir ne mamalar yapmıştır annişinnn

kıs minnak benim yerimede hurma yi zemzem suyu iç tımam mııı minnak duada et kıbleye dönüp inş. meleklerimiz gelirr
ivit yaaa tontilii hatunlarr yirim onları yirimmm annişim benim yabenimkii asıcıkk tontiliii göbişini yirim pamuk annem yaaa

bizz geldik....evimi mis yaptım...çok yoruldum..belim acıyo hareket edince ama ne yapayım öyle rahat edilmiyo..

bizz geldik....evimi mis yaptım...çok yoruldum..belim acıyo hareket edince ama ne yapayım öyle rahat edilmiyo..

hamarat hamişşş
minnak cok yorma kendiniii yavaş yavaş yap...
simdi uzat ayakalarınııı ayaklarının altına yastık koy dinlen bi güselll kızında uyusun mis gibii

hamarat hamişşş
minnak cok yorma kendiniii yavaş yavaş yap...
simdi uzat ayakalarınııı ayaklarının altına yastık koy dinlen bi güselll kızında uyusun mis gibii

uzandım canım....iş yaparken insan yorulduğunu anlamıyo yaa....eşimi aradım mama yapamayacam dedim...ben yemek getiririm dedi iyi oldu yemek yapamazdım zaten..

uzandım canım....iş yaparken insan yorulduğunu anlamıyo yaa....eşimi aradım mama yapamayacam dedim...ben yemek getiririm dedi iyi oldu yemek yapamazdım zaten..

ohh şöle miss gibi dinlenn....
benimde dolmişlerim var mantı yapcam yanına süperfresh hemencik olur zatennn
sende yemek olayından yırtmışsın ohhh miss valla keyfine bak minnoş
şöle ılık ballı bi süt yap kendineee :126:

Evet minnakım o zaman napıyosunnn annişi görmeye geliyosun göbişini cimcikliyosunn bende bizim için dua edicem bu akşam prensesimm
aaaaaaaaaaaa ama siz hamişler tam sopalıksınız ama yaaaa niye yoruyonuz kendinizi bakimm yavaş yavaş yapın yorulmadann ev kaçmıyor yaaa aaaaaaaaaaaaaaa

ivit geliyimdii mıncıklıyımm onuuu asıcıkkk
ivit dua et meleğimmm Allahım tez zamanda vericek meleklerimiziiiii ben inanıyomm

Bende inanıyorum bebeğim çok yakında bir gün filan sonra hattaaa
Bebeğim ben şimdi çıkıyorum ilk servisi kullanacağım annişe gidiyorum yaa görüşürüzz kendine iyi bak emii yorulma sakınn yerleşsin bebek iiceneee
ivit geliyimdii mıncıklıyımm onuuu asıcıkkk
ivit dua et meleğimmm allahım tez zamanda vericek meleklerimiziiiii ben inanıyomm

madamın haklısın ama uzun zamndır bakmadım eve..öyle üstünkörü yapıyodum..dayanamadım artık..

ben akşama ne yemek yapsam ki acaba :44: eşimlede konuşmuyos. çok sıkıcı ya ufff. git yemek yap ye sonra yatana kadar ayrı ayrı odalarda otur

deli hatun yaa....
tımam minnak hadi git sen selam sölee annişe ellerinden öperimm....
senide cok öperimmm Allaha emanet ol meleğimm görüşürüsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…