- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #2.961
ben akşama ne yemek yapsam ki acaba :44: Eşimlede konuşmuyos. çok sıkıcı ya ufff. Git yemek yap ye sonra yatana kadar ayrı ayrı odalarda otur
Bak ben iznimi aldım meleğim ayın 19 umda madam izinlidir ve cücüsünü beklerrrrHemen gel cücüm emii
inş. Kuzummm ama erken gelirsem okadar kalamammm yüksek ihtimalll hayırlısıı olsunnn her şekilde sen kullanıcaktın bu izni dimiii sonra kötü hissetmiyim kendimiiii
ben akşama ne yemek yapsam ki acaba :44: eşimlede konuşmuyos. çok sıkıcı ya ufff. git yemek yap ye sonra yatana kadar ayrı ayrı odalarda otur
Evet evet cücüm sorun yok hade ben kaçtım öpüyorum senii
mahsustan değil canım gerçekten ağlıyorum kaç akşamdır görüyoda ağladığımı.akşam diyo neden ağlıyosun sinirim bozuk dedim çözümmü ağlamak diyo. git başımdan allah aşkına sen çözümü bulmuşsun dedim. gitti hemen oda.Kıyamam yaa çok kötü bişi gerçekten can sıkıntısı bizimde olmuştu bikeresinde acaip ağlamıştım dayanamadı sonra geldi hemen barıştıkk ağla kız sende mahsustan birazz
minnoşum benim yaa kıyamam sana sen üzülme nolurrr....
yap bi mantı freshh benim gibi hemencik oluverir ...
buna bi son vermenizz lazım ama minnoşum ya böle gecmez günlerr yazık sanada yaaa
mahsustan değil canım gerçekten ağlıyorum kaç akşamdır görüyoda ağladığımı.akşam diyo neden ağlıyosun sinirim bozuk dedim çözümmü ağlamak diyo. git başımdan allah aşkına sen çözümü bulmuşsun dedim. gitti hemen oda.
öyle hazır gıdalar tüketmemem lazımmış canım ya. hemde sevmiyorum hazır mantı. gelip kendi yanaşırsa düzelir belki.ama adamın umrunda değilki.alıyo birasını geçiyo odasına kapatıyo kapısını maç izliyo. adamın umrundamıyım ki ben. dedim ya sana bi futbol kadar değerim yok onun yanında.iyi anladım bunu.
sende kendine göre bişiyler yap bırka kendisiii ne yerse yesinn o seni düşünmicekte senmi onu düşüncennn Allah aşkınaa ya
yap menemeninii ye bi güselllll bide ayran yap yanına mis gibii doğal yemekkk
mahsustan değil canım gerçekten ağlıyorum kaç akşamdır görüyoda ağladığımı.akşam diyo neden ağlıyosun sinirim bozuk dedim çözümmü ağlamak diyo. git başımdan allah aşkına sen çözümü bulmuşsun dedim. gitti hemen oda.
öyle hazır gıdalar tüketmemem lazımmış canım ya. hemde sevmiyorum hazır mantı. gelip kendi yanaşırsa düzelir belki.ama adamın umrunda değilki.alıyo birasını geçiyo odasına kapatıyo kapısını maç izliyo. adamın umrundamıyım ki ben. dedim ya sana bi futbol kadar değerim yok onun yanında.iyi anladım bunu.
öyle yaparım belkide bakalım eve gideyimde bi.
karnımda taşıdığım tüm sıkıntılarını çektiğim bebeğimin adını anlamlı güzel bişey koymak istediğim için geldiğimiz durumlara bakın yaa. çok kötüyüm çok....
ya cnm ikinci isim konusunda ikna etmeye çalışsan olmaz mı
iki isim konusunda aslında ikimizde karşıydık. bi arkadaşımız var onların çocuklarının 2 ismi var birini annesi koymuş birini babası.ikiside farklı isimle hitap ediyolar çocuga sorduğunda farklı diğer ismi söylerse kızıyolar felan çocuk ellerinde aptal olmuş. buna ikimizde çok şahit olduk.
ona rağmen ben geçenlerde dedim ki madem o kadar istiyosun gel 2 isim koyalım kartal doruk mesela. ama doruk diyelim kartal nüfusunda olsun büyüdüğünde isterse onu kullanır zaten dedim.
olmaz ben kartal derim herkese de kartal dedirtirim dedi.
öyle yap kendine bakkk
üzülme canım yaaa kıyamam sana inatçımız eşin minnak ya kararından dönmüyooo aslaa yok dönmezse dönmesinnn ama senii kırmasınnn yaa
allahım ne inatçı bişeymiş ya allah yardımcın olsun hamileliğinde çektir çektirebildiğin kadar valla sürekli sızlan şuram ağrıyo falan de canından bezdir o halde ne bu ya anlasın o da anlasın çok sıkıntı çektiğini
az önce aradı müsaitmisin dedi. evet dedim. bana bi yardım edermisin makinenin programında bişey ayarlayamıyorum dedi.
indim yanına.gayet resmi bi şekilde yaptım ayarlarını.programı hazırladım çıktım.nolucaz biz böyle.
canım bu şekilde olmazz oturup güzelce konuşun böle olurmu ya nezamana kadar böle olcakk cözüm lasımmm minnoşum yaaa
bak oğluna yazıkkk ya kendini toparla artıkk kartal olsun adıı naparsınn otur güselce konuşşş ve oğlun için ii ol artıkkk
ben istesem hemen şimdi düzelir aramız.hep öyle oldu çünkü.ama ben adım atmak istemiyorum bukez.her adımda onun dediğini kabullenmiş oluyorum.istesem şimdi gitsem sarılsam hemen aşkım bitanem demeye başlayacak biliyorum.ama hatasını anlasın artık istiyorum.
canım tamam da senin esin hatalı olduğunu düşünmüyokiii gelsede aşkım canım desede sorun değişmiyooo 2 gün sonra yine isim sorun olucaksaa aşkım demenin bi anlamı yok bence ben diyorum kiii cözüm üretin ve bidaha aynı konuyu konusup birbirinizii kırmayın ya sen kabul etceksinnn bu ismiii yada o vazgecicek ee o vezgecmiyooo ozaman ya sen kabulleniceksin yada böle devam edicekk canımcım ya
ben kabul etmicem asla.ama konuşursam da asla ama asla kabul etmiyorum bu ismi sen beni ezip koyacaksan bu ismi koy derim. ama böyle belirsiz olmak çok sinir bozucu. herkes soruyo ismi belli mi diye bişey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?