bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

canlarım az önce sağlık ocağından geldim kan testi yaptırdım ama yarın saat 1:30 da cıkıcakmış sonuçç sağlık ocaklarıı öle hemencik vermiyoo sonucu dimekkiii yaptımış bulundumm ama cok temiz valla ordaki hemsireninde 11 aylık kızı varmışş idrarda da kanda negatif cıkmış 7 gün gectikten sonra tekrar yaptırmışş ve pozitifiii görmüşşş hemencikk cıkmayabilir didiiii ona göre hamile aday adaylarııı negatifi görünce hemncik olumsuzluğa kapılmayalımm.... bende simdikk yarını beklicemm tabi yarına kadar kırmızılar gelmezsee.... hemsirede cok komik hatunduu yaa sonuç nolursa olsun bana uğramadan gitme diyooo merektan catlarım diyoo bakalım artık hayırlısı minnoşlar ...
bende durumlar böle sizde ne var ni yokk:44:

Ben didim sana minnoş yaa geç oluşacak seninkiyle benimkisi malum döngümüs 26 hele benim bu ay 22 nerdeyse oldu rabbim inşallah hamişsindir cücüm ama ben nasıl bekliycem yarına kadar yaa çok heyecan yaparımmmmmmm

günaydın yarın güzel bi haber verirsin inşallah ben yarın sabah kontrole gitmiş olcam gelene kadar çatlarım meraktan

ivit gec olusucakk bizimkilerr olsun gec olsun güc olmasınnn....
ama kırmızılarda gelirsee allak bullak olduuu benim döngüm yaaa gecen ayda 3 gün gecikme yaşadım yaa 27 güne cıktıı bu ayda öle olursaaa
kasıklarımda ağrıyoo gelcek gibi sankiii Allahım gelmesin nolurrrrr yaa
yinede hayırlısı olsunnn minnakımm
beklicess valla napım kuzummm ben yapmıyolar biliyodum ogün sağlık ocağından sağlık raporu aldım yaa kanda gebeliğe bakıyomusunuz didim ivit didiii öle aklımda kalsın dimiştimmmmm ama hemen sonucu vermediklerini bilmiyodummm

günaydın yarın güzel bi haber verirsin inşallah ben yarın sabah kontrole gitmiş olcam gelene kadar çatlarım meraktan

günaydın minnoşşş hadi sende yarın güselceee mercimeğiniii görürsün ayy yirim onu
benim zaten öğleden sonra 13:30 da gidicem minnoşşş

selammm meleğimm
ohh iyi yapmışsınızzz kuzummm lak lak iyidir....
bende bilmiom ne cıkıcam o cıkmadan kırmızılar gelmesin dee kuzum yaa cok panik oluyommm ha bireee wc ye gidip bakıyommm paranoya oldum
hiç bişiy hissetmiyommm dün akşam midem bulandıı asıcıkkk ama kurabiye yemiştikkk kocişinde midesii bulandıı asıcıkkk yağı dokunduuu sanırsammm
başkada bişiy yok hiç bir his yokk öleee sadece belim hafiften ağrıyooo bide kasıklarımmm regl olcak gibiii ne bilimm yaa hayırlısıı minnakımmm

EVET BEBEĞİM SAĞLIK OCAKLARI ÖYLE SONUCU LAB GÖNDERİYORLARMIŞ ÇÜNKÜ VE KURYE ERTESİ GÜN GERİ GETİRİYOR SONUÇLARI ACEP BENDE HAMİŞ KALIRMIYIM BU AY YAAA BAK SEN HAMİŞ OLURSAN BENDE İSTERİMMM BANANE BANANEEEHİSSEDİYORUM Kİ HAMİŞSİN BEBEĞİMMMM

hımm sağlık ocaklarıı öleymişş valla kuzumm
sende hamişşş kalcaksınnn tabii peşimden hemencikkk
kıs minnak ben cok havaya girmiyimm sonra balon gibi sönerimmm hee
ben hamiş olmasamdaa sen inşşş... bu ay hamişler kervanına katılıcaksınnn minik kusummmmm
ayy yaa bunu üstünede kırmızılar gelirse hic cekilmezzz

günaydınnnn kızlarrrr..........

cücüm çok heycanlandım şimdi...yarını beklemek zor yaaaaa....ama güzel haber gelsinde 1 gün daha bekleyecez ne yapalım...ewde test yaptın mı peki??

günaydınnnn kızlarrrr..........

cücüm çok heycanlandım şimdi...yarını beklemek zor yaaaaa....ama güzel haber gelsinde 1 gün daha bekleyecez ne yapalım...ewde test yaptın mı peki??

günaydınnn canımcımmm bende heycanlıyım valla öle güsel bi haber alıyımdaaa 1 gün daha beklerimmm napım...
ivit evde test yaptım iki kere ikiside negatif cıktıı
durumlar böle işte tatlım sen nasılsın minnak kızınla nasıl aranızzz

heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy benimde bulanmıştı hatırlıyon muuuu bebeğimmm hamişsin inşalllah rabbiminde izniyleeee

heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy benimde bulanmıştı hatırlıyon muuuu bebeğimmm hamişsin inşalllah rabbiminde izniyleeee

ayy inş.. meleğimm o güsel kalbin yanılmazz inş seni cok sefiomm ben yaaa
ben hamiş olsamda olmasam daa sen inş. bu ay hamiş kalıcaksın RABBİMİN İZNİYLEEEE HAYIRLISIYLAA

Ben sensiz hamiş olmam bananeee Bak az kaldı benimde şurda gerçi batımı hesaplayamıyorum bu ay cücüm yaaa karıştı günler nerden sayacağımı bilemedim öle belirsizz bişi ayın 22 si diye bi sınır koydum kendime ama yanlış sanırım ama doğumgünümde öğreneyim rabbim nolurrrrrrrrrrrrrrr
ayy inş.. Meleğimm o güsel kalbin yanılmazz inş seni cok sefiomm ben yaaa
Ben hamiş olsamda olmasam daa sen inş. Bu ay hamiş kalıcaksın rabbimin izniyleeee hayırlısıylaa

ayyy bebiş olsun göbişinde yaaaa....yarın bayram edelim.. hadi inş...

kızcem iyidir inş...sağ tarafıma yerlemiş durumda....göbişimi okşuyorum biraz hemen ortaya çıkıyı...konuşuyorum yavrumla...dün akşam kuran okudum...okuma bitene kadar göbişimi okşadım...Allahım sizede yaşatsın bu duyguları inş...

cıldırık hatunn öle olarmııı gönülll isterkiii birlikte hamiş kalalımm ki inş. da öle olarrr ama ben diilsem sen hamiş kalıyosun inş... beni delürtmeee doğum günüü hediyen olcakkk minik mucizennnn ayy yirim onuu teyzosunun ceviz içiiii ...
benimde karıştıı minnoşumm bende gecen ay 3 gün gec oldumm ne bilimm ne güsell düzenliydii şaşmazdııı şimdiii şaşıfelek cıkmazı oldukkk

günaydın kızlar bugün bende sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı vurdurmaya neyse canım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere bende mrk ettim bak şimdi hadi hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…