bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

cucummmm noli kıs

ay inşallama hamişsindir. inşallama madam da hamiştir. herkes hamiş olsunnn

15. haftaya girdik bizde. görüntüsünü çok merak ediyorum. 2 hafta oldu doktora gitmeyeli. ocakta gidicem artık. cinsiyeti kesin söyleyecek.

ah bide tekmeleri hissetsem yaw. hissetmek istiyorum artıkınnnnn

günaydın kızlar bugün bende sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı vurdurmaya neyse canım inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere bende mrk ettim bak şimdi hadi hayırlısı inşallah

sağlık ocaklarıı eskisi gibii diil valla canım cok temiz doktorum zaten dünya sekeriii hemşirelerde cok seker eskiden bişey sormaya korkardıı insan:18:
hayırlısı olsun canımcımm bende miraklardayımm bakalım inş... pozitif pozitif gelirim yarın yanınızaa

koleracım minnakın hareketelerini hissetemene biraz daha var canım...bebiş içerde hareket ediyo ama kuvvetli olmadığı için sen hissedemiyosun...hele kasları biraz daha kuvvetlensin o zamn görürsün sen

bilmiyimkiiii koleram noliii
inş. hamişimdirrr minnoşum ya hayırlısı tabiii benim arkamdanda madamım gelcekkk Rabbimin izniyleee

ayyy inş...
bugün gelmez umarım kırmızlarrr
neyse ii düşünelim ii olsunn hamişimmm inş.. hamişşş
senin minnakında büyüyoo maşallah ya 15 hafta ne cabuk gecioo zamannn bakalımmm sağlıklı olsunda kız erkek baş tacı

AYYYYY BEBEĞİM YAAA AZ KALDI ÖNCE SANA SONRA BANA HADİ BAKALIM HAYIRLISI MİNOŞUM BENİMDE İŞTE 4 GÜN FİLAN ERKEN GELDİ GEÇEN AY BU AY NE OLACAK BİLMİYORUM HİÇÇ NE OLURSA OLSUN DİYORUM ARTIK NAPAM YAA DÜN KOCİŞLE CARREFOURDAN ALIŞVERİŞ YAPTIK BİRAZ KASADA BİZE BEBEK ŞAMPUANI HEDİYE ETTİLERR MEVİŞTİ KABININ RENGİ AYYYY Bİ SEVİNDİM Kİ SORMA AŞKIIMM DOĞMAMMIŞ OĞLUMUSUN İLK ŞAMPUANI BUU MİLLET BAKIOO SAF SAFF NE GÜLDLÜK
OYY KOCAMAN OLMUŞSUNUZ ANNESİİ MAŞALLAH SİZLERE
KATILIYORUM CÜCÜM SANA YAA BENİMDE ÖLE DOKTORUM ÇOK GÜLERYÜZLÜ Bİ ADAMCIK HEMŞİRELERDE ÖLE
YARIN GEL POZİTİFFF BİZEEEE

koleracım minnakın hareketelerini hissetemene biraz daha var canım...bebiş içerde hareket ediyo ama kuvvetli olmadığı için sen hissedemiyosun...hele kasları biraz daha kuvvetlensin o zamn görürsün sen

evet canım biliyorum ama sabırsızlanıyorum işte

evet cucummm iyi düşünelim iyi olsun inşallahh.
Kız 15 hafta çabuk geçti gibi gelio ama gel bide bana sor. Tek tek gün sayıyo insan yaa manyak gibi
şimdi şu 2-3 hafta da çabuk geçsede hissetsem artık yaa

ivit az kaldıı inş. ikimizdee pozitif sonuclar alıcasss herşeyin hayırlısı kuzum....
ayy bizdee carrefourdan alışveriş yaparısss hepp dolanıp dururussss bizde markette cok eğleniyoss valla
oyyy yisinler seninn oğlusunu sampusudaa varmışşşş oğlusundaa gelicekkk annişiiii bu ay inş... kıs niden oğluşş diyip duruyoss
hayırlısı bebekimmm
sağlıkla gelsin minnaklarr....
ivit minnak eskisi gibii dill artık cok ilgililer sağolsunlarinş.... pozitif pozitiff yetcem yanınıza gariiii

kıs ne bilem bana cabuk gectiii dimek hamiş olunca gecmiyooo
yirim ben seniii gecer gecer inş.. cabucakkk hissedersin minnakınıııı elini ayağını minnak kafacığınııı ayy yirler onu

sana bi olay daha anlatimm cücüm hayal kurunca benim o halimle düşün heleee şimdi markette gezerkene karnımız acıktı baktık sıcacık sokak simidi çıkarmışlar fırındann aldık elimize kocişle yiyoruz para filan unuutmayalım diyoruz kasada adamın biri baktı bize gülümsedi biz çocuk gibi yiyoruz elimizde simitler bi yandan alışveriş ohhh iki adım gittim baktım stand kurmuş biri peynir dağıtıyor Kaptım bi parçada peynir reyonu bi döndüm o adam gene gelio karşıdan bu sefer adam peyniri görünce elimde koptu ohaa demiştir baktım kocişte krem peynir bulmuş bana bana geliootam bi komediydik sonra az yürüdük birisi çay dağıtıyorrrgerisini sen düşünnn karnımızz doydu

:
ayy tahmin ederimm minnak cunküü bizde aynen öleyizzhaftasonu gidincee aten ondan yermisiniz bundan yermisinizzz doyuyosunn biliyom carrefour un simidi cok güsell oluyoo bendee cok severimm cıtır sokak simitiii ohh cayda bulmussun piknik havasındaaa geciyo bizim alışverişlerr

ahhh zeytin gözlüm yaa bu kocişini dövücem valla üzüyor minnakımızı ama inşallah barışmışlardır da ondan gelmemiştirr
evet minnak kocişiyle konusmuyodu ya zatennn naptı acaba bugünde gelmediii mirak ettim şimdikk inş.. Cok iidirr

selam kızlar nasılsınız..?
cucum senin gününmü geçiyo yoksa..hadi inşallah hamişsindir canım güzel haberler almaya ihtiyacım var valla...
ben çok yoğunum ve strestliyimde annem hastanede yatıyo perşembe günü öğlenden sonra yatırdılar yarın anju olucak.
benim doktorum 2 günde bir çağırıyor yumurta takibi için dişim ağırıyor grip oldum annemin yanında kalıyorum ordan benim doktoruma ordan dişçiye felan çok yoruldum kaç gündür..
iş yeriylede iyice papaz oldum işe gelemiyorum diye...ertelicem zaten bu ay rahim filmi çekilmicem bide onun strestini yaşıyamam..

selam canımcımm
evet minnak 3 gün gectii idrar testi yaptım 2 kere negatif kanda baktırıyım didimmm öle işteee minnoş....
ayy anniş hastaydıı sölemiştinn kötüledimii canım ya cok gecmiş olsunn tekrardannn inş.. canım yaa annişin inş. tez zamanda iyileşir eskisinden de ii olur balım....
aman papaz ol AllaAlla keyfindenmii gitmiyosun sağlık bu sen takma kafana iş yeriniii balımm

oyy kuzummm çok geçmiş olsun annişle ikinize annene nolduki dilerimki en kısa zamanda iyileşsin berrem
senin yumurtalar ne alemdeymiş tatlım benim
bende erteledim rahim filmini önümüzdeki aya inşallah gerek kalmazda hamiş kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…