bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

çok sağol cucum..
hadi hayırlısı olsun bakalım inşlalh hamilesindir balım inşallah...
şimdi iyi annem kalp için yapılması gerekn tetkiklerin hepsi oldu araştırıyolar bakalım...

sağol madamım...
annem nefes almakta zorluk çekiyodu cucum acile felan götürdük 1 kere sonra ben annemi kontrole götürem bi dedi kalp doktoruna oda yatırdı annemi tahlillerini burda yapalım dedi.
yarın anju olucak ona göre değerlendircek doktor..
ii yapmışsın madamım bende erteledim bugün dicem doktoruma bakalım...
yumurtalar cumartesi baktı tekrar çok büyümemiş daha dedi pazartesi bakalım dedi... bu akşam gidicem bakalım..

aman ii olsun cok sevindimm canımcım cok gecmişler olsunnn minnoşum
canımcım valla hayırlısıı inş... öleyimdir hamişimdirrr bakalım bakalımmm nolcakkkk

aa çok geçmiş olsun umarım herşey güzel çıkar sonuçlarda berrem çok sefiom seni unutmaaa

aa çok geçmiş olsun umarım herşey güzel çıkar sonuçlarda berrem çok sefiom seni unutmaaa

sağol madamım..bende seni çok sefiyomm...

aman ii olsun cok sevindimm canımcım cok gecmişler olsunnn minnoşum
canımcım valla hayırlısıı inş... öleyimdir hamişimdirrr bakalım bakalımmm nolcakkkk

sağol cucum....
inşallah inşallahhhh hamişsindir...

yimek yok bebeğimmm annişe gidiyorumm aşure yapmışş :))
artık eve gidince kociş açlıktan ölmes inşallah aşueryi alıp azcık annişi görüp geçicem eve
sen napıcaksın bakimm valla canımız odadaki arkadaşlarla pasta çekti verdik siparişi yedik şiştim şuan acaip tokum minnoş yaaa zte kilolar aldı başını gitti
akşama ne yemek var

AŞUREMİİİ ayyy ccok sefiom aşuree yafffbende yapımmm bariiiii
bendeee de bişiy yok tavıkkk almıştım gelirkennn onu yapcemm galibaaaa
ayy pasta canafarlarıııafiyet bal şeker olsunnn kilolarrr aldıdaaa gidiyooo valla minnoşumm napcess böle durduramıyosss kendimiziii

ayyy bu sefer hamile kalırsam tek belirtim iştah artışıı olacakk şimdiden söylüyim
tosbikim ben çıkıyorumm çok öperim annişe gidiyom yaaa muckssss

ayyy bu sefer hamile kalırsam tek belirtim iştah artışıı olacakk şimdiden söylüyim
tosbikim ben çıkıyorumm çok öperim annişe gidiyom yaaa muckssss

tımam minnakım bende cıkıyom zatennn yemek yapıcammm madem hamiş diilim kendimi yorabilirim sigaramıda içerim simdikkk
öptüm kocaman kuzum

aaaaaaaaaaaaaaaaaa şok oldum yaaaa şimdi açtım da okudumm bebegimmm yaaaa niye mesaj atmadın minnakım yaaa akşamdan beri heyecandan ölüyordum sabah olsun diyee işe geldim şimdi bi okudum 10 kere şookk...
üzülme bebeğim hiç üzülme sen vakit zamanı değilmiş henüz demekki ama çokta heveslenmiştim sanki benim hayallerim yıkıldı bir an neyse sağlık olsun bebeğim sen sonucunu al gene bakalımm belkide hamişsindir kırmızılara rağmen:))
eee gelelim konumuza ne zaman geliyon bebeğim istanbula
tımam minnakım bende cıkıyom zatennn yemek yapıcammm madem hamiş diilim kendimi yorabilirim sigaramıda içerim simdikkk
öptüm kocaman kuzum

neden gelmediii zaten cuma kötüydüüü umarım kötü bi durum yokturr

Nolduu zeytinime yaa isim mevzusundan mı kötüydü

evet minnak kocişiyle konusmuyodu ya zatennn naptı acaba bugünde gelmediii mirak ettim şimdikk inş.. cok iidirr

ahhh zeytin gözlüm yaa bu kocişini dövücem valla üzüyor minnakımızı ama inşallah barışmışlardır da ondan gelmemiştirr

ben geldim kızlar.kocişle sorunları düzeltmeye çalışırken babaannesini kaybettiğimizi öğrendik pazar akşamı.yalovaya gittik hemen. dün defnettik.gece döndük eve o yüzden yoktum dün.merak etmişsiniz beni sağolun.

cucum bende seni çok merak ettim.hep aklımdaydın kırmızılar geldimi gelmedi mi diye.dün kırmızılar geliyo demişsin ama inşallah gelmemiştir.yerleşme kanamasıdır. bugün de sonucunu al da pozitif olsun nolurr.benimde güzel bi haber almaya ihtiyacım var.hele bu güzel haber senin hamiş haberin olursaaaa

madamım arkasından da senden gelsin inşallah çok istiyoruuummmm.

aa canım yaa başınız sağolsun üzüldüm ben babanneleri çok severimm(
kociş üzgündür şimdik üstüne gitmeyelimm bi kaç güne düzeltiriz arayı merak etme sen ona sadece bu ölümlü dünyada birbirimizi üzmeye değer mi dersin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…