bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

sağol canım.
yok üstüne gitmiyorum zaten.cenazede yeterince ailesi felan üstüne gitti.
aslında mesafeli de olsa aramız fena değildi cumadan beri. cuma akşamı abim aradı bize gelin dedi.bende belki gelemeyiz beklemeyin dedim.aramız bozuk ya nasıl gidelim derim diye.iş çıkışı yolda giderken abim aradı bize gelin dedi bende gelemeyiz dedim dedim.
neden öyle dedin dedi.bende sen istemezsin diye dedim.sonra gidelim dedi gittik.
benim eşiminde bi huyu vardır asla yeni çorap giymeden kimsenin evine girmez.hep arabada çorabı vardır ayrıca.o günde yokmuş çorap arabada.baktı baktı yok.ben gelmiyim bari sen git oyna yiğeninle ben seni beklerim dedi masum masum. öyle tatlı göründüki gözüme bende güldüm sarıldım öptüm.hayırdır benim yüzüme bile bakmıyodun dedi. bende sen hatanı biliyosun şuan hiç yeri değil bunu sonra ciddi bişekilde konuşup halletmemiz lazım dedim.sustu oda.
gittik ufaklıkla oynadık sonra dönerken onun elbiselerinden koca bi hurç dolusu verdi yengem benim oğlum için.gece evde oturduk onları sevdik beraber çok güzellerdi.
sonra cumartesi dedi gidip oğluma alışveriş yapalımmı.olur dedim. eminönüne gittik.bisürü yeni doğunca giyeceği kıyafetlerden felan aldık.çok güzeldi.
pazara da misafirim vardı hem kahvaltıya hem akşama.gece 11 gibi de kötü haberi aldık işte.hemde kayınpederim kayınvalidem felan da bizdeydi.

Son düzenleme:

bende şok oldummm kuzum ya hemde ne şok ağladım koçiş geldiğinde moralim bozuktuuu onada söledimmm aşkım yapma didi günah dediii biliyorum isyan etmiyorum zaten ama bu sefer sanırım cok ümitlenmiştimm Allahım hayırlısını versinn ne diyimm...yok kıs hamiş olmam olanaksızz basbayağıı regl oldumm foşur foşur geliooosancımda ok var suan
istanbul konusunu inan bilmiyom minnak bu ehliyet olayııı durduruyoo beni hocalar gitme diyooo zaten 4 haftasonu sürücek bu hafata 2 . hafta bende bilmiyom annişe söledimm kızım gelme ozaman didi bilemiyom valla aralardayımmm bu haftasonuda gidiyim sonra gelebilirsem gelicem minnak
zaten hamişde diilimmm

oyy kıyamam sana ben hiç ağlama üzülme tontişim yaa bir gün herşey güzel olacak minnakımm ben şimdi çıkıyom bebeğim göreve gitmem lazım gelince devam ederik mucksss

canımcım başınız sağolsun kocişinde seninde
merakk ettik seni minnak yaaa neysekiii ii olmana cok sevindimm
benim kırmızılardaa geldiii yerleşme kanaması falan diil bu zeytin gözlümmmm foşur foşur gelioo
durumlar böle işteee hayırlısı napalım artık erkenden yapmıcammm test falan sonra cok hayalkırıklığı yaşıyooo insan beklicemmm
zaten dün gittiğimde hemsirede dediii en doğru sonucu 1 hafta gectikten sonra verir didi

offf canım yaaa. kıyamam sana. üzülme nolur. kendinide kocişinide üzme.olacak hayırlı olan bizamanda olacak. rabbim doğru zamanda gönderecek meleğini bitanem.düşünme başka şeylerle ilgilen.senn regli 3 gün 3 gün geç geliyo 2 aydır.önümüzdeki ay normal tarihin 3 gün sonrasını bat olarak hesapla.

oyy hepsine bayıldım ya cok sekerlerr
ama hastane çıkısııı bi harikaaa cok güselll tatlım ya güsel günlerde giysin oğluşunn sende bi avazda kurtul oğluşunu al kucişineee

başınız sağolsun zeytinim..Allah mekanını cennet etsin inşallah....
sen iyisin demi zeytinim...:26:

cucum hiç canını sıkma olurmu bitanem hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek fasulyelerimiz...
sen hep pozitifsin böle olmaya devam et alışık değilim ben seni böle görmeye...

annem sabah anju oldu çok şükür çok iyi tertemiz demiş doktor...
belki bu akşam salarlar annemi bakalım...çoook mutlu oldum anlatamam...
dünde kendi doktorumla konuştum rahim filmi için biraz ara verelim dedim tamam dedi bu arada yumurta takibi yaparız dedi
öle yani bende durumlar...

Son düzenleme:

yok canımm iyiyim simdi atlatırım ben ilk gelince sok oluyosun tabiii bi de test yaptım ya iice havaya girdim sanırımartık beklicem öle hemencik test yapmıcam ben yine pozitif cucuyumm minnakımm
ohh cok sükürr canımcım yaa cok sevindim annişin ii olmasınaaa
hadii bakalım inş... herşey düzeliyor çok şükürrr balımm

oyy hepsine bayıldım ya cok sekerlerr
ama hastane çıkısııı bi harikaaa cok güselll tatlım ya güsel günlerde giysin oğluşunn sende bi avazda kurtul oğluşunu al kucişineee
daha güzelleri senin bebişinin olsun canım benim. rabbin en kısa zamanda nasip etsin sanada.
uygun fiyatlı olanlardan almaya çalıştım canım.havuzlu han da bi tanıdığım var benim. daha doğrusu babamın öğrencisi.onun mağazasından aldım oda sağolsun indirim de yaptı biraz.battaniyemisi anneannemiz aldı :) bende çok sevdim hastane çıkışımızı çok tatlı.battaniyesinin içi kırmızı o hastane çıkışının.mavi almak istemedim herkes mavi giydiriyo.ondan gri aldım.zaten bitane de beşiktaşlı hastane çıkışı alıcaz ilk onu giydiricez doğunca. eşim öyle istiyo.

çok sağol canım benim.
sanada çok geçmiş olsun. annenin iyi olmasına çok sevindim.allahım başka keder vermesin. en kısa zamanda sana bi hayırlı evlat nasip etsin. anneannesi o zaman daha iyi oluurr

günaydın güzel kalpli arkadaşlar.....yazdıklarınızı okudum halen ağlıyorum....güzel haberler duymak isterdim....cucum hep aklımdaydın...biranönce açayım topiğide güzel bi haberle güne başlayayım dedim ama.......olsun be cucum gelecek meleğin zamanı varmış demekki.....eşin yanında mutlusunuz şükür rahat nefes alıp veriyoruz...bebişte gelecek elbet.......

zeytinim Allah sabır versin....hayatımızdakii en acı gerçek işte hiçbir şey yapamıyoruz....böyle acı gerçekler bazen bizim kendimize gelmemizi sağlıyo...eşinde seni bu hamiş halinde üzmek istemez..sende onu tabi....ikinizde bu durumdan çok rahtsızsınız aslında...tatlı tatlı konuşun canım....stres,heycan oğluşunuzuda etkiliyo.....oda üzülüyo annişi....eşine söle oda kıyamaz size.......

oğluşunun cicileride çok güzel...gülücükler atarak eskitsin onları...

günaydın kızçeler ben bebişimi görmeye gidemedim bugün doktorumuzun işi varmış yarın inşallah
zeytin anne başınız sağolsun Allah sabır versin bebişin cicileri çok güzelmiş gülegüle giysin bıcır
cucu vardır bi hayır sen üzülme bırak keni haline

evet cucum insan hemen test yapınca umutlanıyo beklemek en iyisi aslında...
inşallah canım valla o kadar rahatlamaya ihtiyacım vardı ki anlatamam bugün biras olsun daha iyiyim çok şükür...
sen pozitif olunca insan ister istemez karşında negatif olamıyo cucummm

çok sağol canım benim.
sanada çok geçmiş olsun. annenin iyi olmasına çok sevindim.allahım başka keder vermesin. en kısa zamanda sana bi hayırlı evlat nasip etsin. anneannesi o zaman daha iyi oluurr

sağol zeytinim benim....
amin inşallah canım annemde çok istiyo gerçekten bi tane olsa belki uğraşıcak bişey bulurda kafasına bişey takmaz...

ayy minnoşum ya hepimizin olsunn inş...amin tatlım inş..çok güseller valla hepsine bayıldımm ivit ii yapmışsınn mavi pembe olayına bende gıcık oluyommmanneannesiii ne güsel ciciler alıcakkk daha oğluşunaaa yerler onuuAllahtan beşiktaşın renklerii güselll siyah beyazz dua et trabzonlu falan diil bordo mavi olurduu cocukkk

günaydınn güsell kalplii hamişş
ağlama bitanem ben iyiyim çok sükür öle bi geldi gectiiii Rabbim hayırlısını versin inş...evet eşim yanımda cok sükürr huzurluyuz sağlıklıyız cok sükürr halimizee bebişimizde gelir Allahın izniylee...
sen nasılsınnn canımcım kızın nasıll nazlı prenses yaaa

sağol canım benim.öyle tabi hepimizin gideceği yer aynı yeterki allah sıralı ölüm versin.ölüm bu insan elbet üzülüyo ama yaşlı hasta olunca üzüntüden hariç allah daha fazla çektirmedi diyede seviniyosun bi yandan.
sen nasılsın canım? kızın nasıl?

günaydın taze annecik.sağolasın.
cicilerimiz çok şatafatlı değil teyzesi özellikle uygun fiyatlı olanlardan almak istedim çünkü az giyecek sonra kalacaklar.

günaydın taze hamişş
hadi bakalımm yarın güsel haberlerle gel yanımızaa
öle canımm vardır bi hayır ne zaman hayırlıysa ozaman versin Rabbim

evet test yapıncaa beklenti içine giriyosunn
ii ol minnakımm hep ii olalım inş...
ben poizitifimmm minnoşumm hepte öle olucam Allahım bi dert vermesin yeterkiii üstesinden geliriss cok sükür sağlık herşeyden önemliiii sağlıklımısın huzurlusun ne mutlu sanaaa:119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…