- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.041
aa canım yaa başınız sağolsun üzüldüm ben babanneleri çok severimm(
kociş üzgündür şimdik üstüne gitmeyelimm bi kaç güne düzeltiriz arayı merak etme sen ona sadece bu ölümlü dünyada birbirimizi üzmeye değer mi dersin yeter
aaaaaaaaaaaaaaaaaa şok oldum yaaaa şimdi açtım da okudumm bebegimmm yaaaa niye mesaj atmadın minnakım yaaa akşamdan beri heyecandan ölüyordum sabah olsun diyee işe geldim şimdi bi okudum 10 kere şookk...
üzülme bebeğim hiç üzülme sen vakit zamanı değilmiş henüz demekki ama çokta heveslenmiştim sanki benim hayallerim yıkıldı bir an neyse sağlık olsun bebeğim sen sonucunu al gene bakalımm belkide hamişsindir kırmızılara rağmen:))
eee gelelim konumuza ne zaman geliyon bebeğim istanbula
bende şok oldummm kuzum ya hemde ne şok ağladım koçiş geldiğinde moralim bozuktuuu onada söledimmm aşkım yapma didi günah dediii biliyorum isyan etmiyorum zaten ama bu sefer sanırım cok ümitlenmiştimm Allahım hayırlısını versinn ne diyimm...yok kıs hamiş olmam olanaksızz basbayağıı regl oldumm foşur foşur geliooosancımda ok var suan
istanbul konusunu inan bilmiyom minnak bu ehliyet olayııı durduruyoo beni hocalar gitme diyooo zaten 4 haftasonu sürücek bu hafata 2 . hafta bende bilmiyom annişe söledimm kızım gelme ozaman didi bilemiyom valla aralardayımmm bu haftasonuda gidiyim sonra gelebilirsem gelicem minnak
zaten hamişde diilimmm
ben geldim kızlar.kocişle sorunları düzeltmeye çalışırken babaannesini kaybettiğimizi öğrendik pazar akşamı.yalovaya gittik hemen. dün defnettik.gece döndük eve o yüzden yoktum dün.merak etmişsiniz beni sağolun.
cucum bende seni çok merak ettim.hep aklımdaydın kırmızılar geldimi gelmedi mi diye.dün kırmızılar geliyo demişsin ama inşallah gelmemiştir.yerleşme kanamasıdır. bugün de sonucunu al da pozitif olsun nolurr.benimde güzel bi haber almaya ihtiyacım var.hele bu güzel haber senin hamiş haberin olursaaaa
madamım arkasından da senden gelsin inşallah çok istiyoruuummmm.
oyy kıyamam sana ben hiç ağlama üzülme tontişim yaa bir gün herşey güzel olacak minnakımm ben şimdi çıkıyom bebeğim göreve gitmem lazım gelince devam ederik mucksss
bende şok oldummm kuzum ya hemde ne şok ağladım koçiş geldiğinde moralim bozuktuuu onada söledimmm aşkım yapma didi günah dediii biliyorum isyan etmiyorum zaten ama bu sefer sanırım cok ümitlenmiştimm Allahım hayırlısını versinn ne diyimm...yok kıs hamiş olmam olanaksızz basbayağıı regl oldumm foşur foşur geliooosancımda ok var suan
istanbul konusunu inan bilmiyom minnak bu ehliyet olayııı durduruyoo beni hocalar gitme diyooo zaten 4 haftasonu sürücek bu hafata 2 . hafta bende bilmiyom annişe söledimm kızım gelme ozaman didi bilemiyom valla aralardayımmm bu haftasonuda gidiyim sonra gelebilirsem gelicem minnak
zaten hamişde diilimmm
offf canım yaaa. kıyamam sana. üzülme nolur. kendinide kocişinide üzme.olacak hayırlı olan bizamanda olacak. rabbim doğru zamanda gönderecek meleğini bitanem.düşünme başka şeylerle ilgilen.senn regli 3 gün 3 gün geç geliyo 2 aydır.önümüzdeki ay normal tarihin 3 gün sonrasını bat olarak hesapla.[
üzülmemek elde diil minnoş yaatest falanda yaptırıncaa cok ümitlendimmm sanırım bundan sonra test falan yokk valla beklicem
bakalım ne zman kısmetse ozaman gelsin napalımmm zaten karmançorman oldu döngüm ni güselll düzenliydiii hiç şaşmazdıı 2 aydır bi haller olduuu
neyse bosverrrr sen nasılsın başka niler yapıyonn minnakımmm
offf canım yaaa. kıyamam sana. üzülme nolur. kendinide kocişinide üzme.olacak hayırlı olan bizamanda olacak. rabbim doğru zamanda gönderecek meleğini bitanem.düşünme başka şeylerle ilgilen.senn regli 3 gün 3 gün geç geliyo 2 aydır.önümüzdeki ay normal tarihin 3 gün sonrasını bat olarak hesapla.[
üzülmemek elde diil minnoş yaatest falanda yaptırıncaa cok ümitlendimmm sanırım bundan sonra test falan yokk valla beklicem
bakalım ne zman kısmetse ozaman gelsin napalımmm zaten karmançorman oldu döngüm ni güselll düzenliydiii hiç şaşmazdıı 2 aydır bi haller olduuu
neyse bosverrrr sen nasılsın başka niler yapıyonn minnakımmm
ya tabi üzülmemek elde değil ama yıpratma kendini.dua et hayırlısını dile.doğru zamanda gelecek canım hiç merak etme.
vücudun hazırlanıyo hamişliğe ondan bu şaşmalar.
bende ii işte nolsun.aşırı yorgunum.bugün eve gider gitmez yatıcam inşallah.
cuma akşamı abimlerdeydik.cumartesi işten çıkınca eminönüne alışverişe gittik oğluma ciciler aldık.ben pijama felan aldım.annemde geldi bizimle.ona pardesü felan aldık eve gelmemiz gece oldu. pazara sabah kahvaltıya misafir gelecekti.ev çok kötüydü.eşimle temizlik yaptık bide üstüne bittik.kayınvalidemlerde aradı ki yarın evdeyseniz size gelelim özledik sizi.sabaha da misafir vardı gelin dedim tabi.
pazar sabah erkenden kalktım kahvaltı hazırladım kuzenler geldi.öğlenden sonra onlar kalktı hemen yemeğe giriştim zaten kayınvalidemler geldi hemen.akşam yemeği felan zaten çok yorgundum ki gece 11 gibi babaannenin vefat haberi geldi.sabaha kadar yatmadık anne baba da bizdeydi.sabah ilk feribotla yalovaya geçtik.cenaze evi zaten bisürü gelen giden hazırlıklar dün gece döndük.kayınpederimide getirdik geri.bütün gün hiçbişey yiyemedi eşimle baba. onlara yemek felan hazırladım gece bide. yatağa yattığımda ölü gibiydim.kendime gelemedim.
ya tabi üzülmemek elde değil ama yıpratma kendini.dua et hayırlısını dile.doğru zamanda gelecek canım hiç merak etme.
vücudun hazırlanıyo hamişliğe ondan bu şaşmalar.
bende ii işte nolsun.aşırı yorgunum.bugün eve gider gitmez yatıcam inşallah.
cuma akşamı abimlerdeydik.cumartesi işten çıkınca eminönüne alışverişe gittik oğluma ciciler aldık.ben pijama felan aldım.annemde geldi bizimle.ona pardesü felan aldık eve gelmemiz gece oldu. pazara sabah kahvaltıya misafir gelecekti.ev çok kötüydü.eşimle temizlik yaptık bide üstüne bittik.kayınvalidemlerde aradı ki yarın evdeyseniz size gelelim özledik sizi.sabaha da misafir vardı gelin dedim tabi.
pazar sabah erkenden kalktım kahvaltı hazırladım kuzenler geldi.öğlenden sonra onlar kalktı hemen yemeğe giriştim zaten kayınvalidemler geldi hemen.akşam yemeği felan zaten çok yorgundum ki gece 11 gibi babaannenin vefat haberi geldi.sabaha kadar yatmadık anne baba da bizdeydi.sabah ilk feribotla yalovaya geçtik.cenaze evi zaten bisürü gelen giden hazırlıklar dün gece döndük.kayınpederimide getirdik geri.bütün gün hiçbişey yiyemedi eşimle baba. onlara yemek felan hazırladım gece bide. yatağa yattığımda ölü gibiydim.kendime gelemedim.
yok canım yıpratmam tabiii düzelirim ben ne zaman gelirse ozaman gelsinnn hayırlısınız versin Rabbimm
ayy ne yoğun bi haftasonu yaşamışsın minnak ya eve git dinlen valla
ayy eminönünemi gittinizzz varmıydı güselll seylerr havuzlu hana mı gittiniz minnak
yok canım yıpratmam tabiii düzelirim ben ne zaman gelirse ozaman gelsinnn hayırlısınız versin Rabbimm
ayy ne yoğun bi haftasonu yaşamışsın minnak ya eve git dinlen valla
ayy eminönünemi gittinizzz varmıydı güselll seylerr havuzlu hana mı gittiniz minnak
evet cnm oraya gittik.göstereyim sana da teyzesi.
bunlar badilerimiizz.
Eki Görüntüle 306215
pijama ve tulumlarımııızz.
Eki Görüntüle 306219
yelek ve tek altlarımız.
Eki Görüntüle 306224
hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 306225
yedek hastane çıkışı(eldivenlerini resme koymayı unutmuşum)
Eki Görüntüle 306226
Havlumuz ve battaniyemiz
Eki Görüntüle 306227
tırnak makası tarak biberon emzik felan
Eki Görüntüle 306228
buda daha önce aldığım bebek bakım çantamııısss.
Eki Görüntüle 306230
başınız sağolsun zeytinim..Allah mekanını cennet etsin inşallah....
sen iyisin demi zeytinim...:26:
cucum hiç canını sıkma olurmu bitanem hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek fasulyelerimiz...
sen hep pozitifsin böle olmaya devam et alışık değilim ben seni böle görmeye...
annem sabah anju oldu çok şükür çok iyi tertemiz demiş doktor...
belki bu akşam salarlar annemi bakalım...çoook mutlu oldum anlatamam...
dünde kendi doktorumla konuştum rahim filmi için biraz ara verelim dedim tamam dedi bu arada yumurta takibi yaparız dedi öle yani bende durumlar...
daha güzelleri senin bebişinin olsun canım benim. rabbin en kısa zamanda nasip etsin sanada.oyy hepsine bayıldım ya cok sekerlerr
ama hastane çıkısııı bi harikaaa cok güselll tatlım ya güsel günlerde giysin oğluşunn sende bi avazda kurtul oğluşunu al kucişineee
başınız sağolsun zeytinim..Allah mekanını cennet etsin inşallah....
sen iyisin demi zeytinim...:26:
cucum hiç canını sıkma olurmu bitanem hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek fasulyelerimiz...
sen hep pozitifsin böle olmaya devam et alışık değilim ben seni böle görmeye...
annem sabah anju oldu çok şükür çok iyi tertemiz demiş doktor...
belki bu akşam salarlar annemi bakalım...çoook mutlu oldum anlatamam...
dünde kendi doktorumla konuştum rahim filmi için biraz ara verelim dedim tamam dedi bu arada yumurta takibi yaparız dedi öle yani bende durumlar...
yok canımm iyiyim simdi atlatırım ben ilk gelince sok oluyosun tabiii bi de test yaptım ya iice havaya girdim sanırımartık beklicem öle hemencik test yapmıcam ben yine pozitif cucuyumm minnakımm
ohh cok sükürr canımcım yaa cok sevindim annişin ii olmasınaaa
hadii bakalım inş... herşey düzeliyor çok şükürrr balımm
çok sağol canım benim.
sanada çok geçmiş olsun. annenin iyi olmasına çok sevindim.allahım başka keder vermesin. en kısa zamanda sana bi hayırlı evlat nasip etsin. anneannesi o zaman daha iyi oluurr
daha güzelleri senin bebişinin olsun canım benim. rabbin en kısa zamanda nasip etsin sanada.
uygun fiyatlı olanlardan almaya çalıştım canım.havuzlu han da bi tanıdığım var benim. daha doğrusu babamın öğrencisi.onun mağazasından aldım oda sağolsun indirim de yaptı biraz.battaniyemisi anneannemiz aldı :) bende çok sevdim hastane çıkışımızı çok tatlı.battaniyesinin içi kırmızı o hastane çıkışının.mavi almak istemedim herkes mavi giydiriyo.ondan gri aldım.zaten bitane de beşiktaşlı hastane çıkışı alıcaz ilk onu giydiricez doğunca. eşim öyle istiyo.
çok sağol canım benim.
sanada çok geçmiş olsun. annenin iyi olmasına çok sevindim.allahım başka keder vermesin. en kısa zamanda sana bi hayırlı evlat nasip etsin. anneannesi o zaman daha iyi oluurr
günaydın güzel kalpli arkadaşlar.....yazdıklarınızı okudum halen ağlıyorum....güzel haberler duymak isterdim....cucum hep aklımdaydın...biranönce açayım topiğide güzel bi haberle güne başlayayım dedim ama.......olsun be cucum gelecek meleğin zamanı varmış demekki.....eşin yanında mutlusunuz şükür rahat nefes alıp veriyoruz...bebişte gelecek elbet.......
zeytinim Allah sabır versin....hayatımızdakii en acı gerçek işte hiçbir şey yapamıyoruz....böyle acı gerçekler bazen bizim kendimize gelmemizi sağlıyo...eşinde seni bu hamiş halinde üzmek istemez..sende onu tabi....ikinizde bu durumdan çok rahtsızsınız aslında...tatlı tatlı konuşun canım....stres,heycan oğluşunuzuda etkiliyo.....oda üzülüyo annişi....eşine söle oda kıyamaz size.......
oğluşunun cicileride çok güzel...gülücükler atarak eskitsin onları...
sağol canım benim.öyle tabi hepimizin gideceği yer aynı yeterki allah sıralı ölüm versin.ölüm bu insan elbet üzülüyo ama yaşlı hasta olunca üzüntüden hariç allah daha fazla çektirmedi diyede seviniyosun bi yandan.günaydın güzel kalpli arkadaşlar.....yazdıklarınızı okudum halen ağlıyorum....güzel haberler duymak isterdim....cucum hep aklımdaydın...biranönce açayım topiğide güzel bi haberle güne başlayayım dedim ama.......olsun be cucum gelecek meleğin zamanı varmış demekki.....eşin yanında mutlusunuz şükür rahat nefes alıp veriyoruz...bebişte gelecek elbet.......
zeytinim Allah sabır versin....hayatımızdakii en acı gerçek işte hiçbir şey yapamıyoruz....böyle acı gerçekler bazen bizim kendimize gelmemizi sağlıyo...eşinde seni bu hamiş halinde üzmek istemez..sende onu tabi....ikinizde bu durumdan çok rahtsızsınız aslında...tatlı tatlı konuşun canım....stres,heycan oğluşunuzuda etkiliyo.....oda üzülüyo annişi....eşine söle oda kıyamaz size.......
oğluşunun cicileride çok güzel...gülücükler atarak eskitsin onları...
günaydın kızçeler ben bebişimi görmeye gidemedim bugün doktorumuzun işi varmış yarın inşallah
zeytin anne başınız sağolsun Allah sabır versin bebişin cicileri çok güzelmiş gülegüle giysin bıcır
cucu vardır bi hayır sen üzülme bırak keni haline
günaydın kızçeler ben bebişimi görmeye gidemedim bugün doktorumuzun işi varmış yarın inşallah
zeytin anne başınız sağolsun Allah sabır versin bebişin cicileri çok güzelmiş gülegüle giysin bıcır
cucu vardır bi hayır sen üzülme bırak keni haline
evet cucum insan hemen test yapınca umutlanıyo beklemek en iyisi aslında...
inşallah canım valla o kadar rahatlamaya ihtiyacım vardı ki anlatamam bugün biras olsun daha iyiyim çok şükür...
sen pozitif olunca insan ister istemez karşında negatif olamıyo cucummm
sağol zeytinim benim....
amin inşallah canım annemde çok istiyo gerçekten bi tane olsa belki uğraşıcak bişey bulurda kafasına bişey takmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?