- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.061
ayy minnoşum ya hepimizin olsunn inş...amin tatlım inş..çok güseller valla hepsine bayıldımm ivit ii yapmışsınn mavi pembe olayına bende gıcık oluyommmanneannesiii ne güsel ciciler alıcakkk daha oğluşunaaa yerler onuu Allahtan beşiktaşın renklerii güselll siyah beyazz dua et trabzonlu falan diil bordo mavi olurduu cocukkk
günaydınn güsell kalplii hamişş
ağlama bitanem ben iyiyim çok sükür öle bi geldi gectiiii Rabbim hayırlısını versin inş...evet eşim yanımda cok sükürr huzurluyuz sağlıklıyız cok sükürr halimizee bebişimizde gelir Allahın izniylee...
sen nasılsınnn canımcım kızın nasıll nazlı prenses yaaa
ben geldim kızlar.kocişle sorunları düzeltmeye çalışırken babaannesini kaybettiğimizi öğrendik pazar akşamı.yalovaya gittik hemen. dün defnettik.gece döndük eve o yüzden yoktum dün.merak etmişsiniz beni sağolun.
cucum bende seni çok merak ettim.hep aklımdaydın kırmızılar geldimi gelmedi mi diye.dün kırmızılar geliyo demişsin ama inşallah gelmemiştir.yerleşme kanamasıdır. bugün de sonucunu al da pozitif olsun nolurr.benimde güzel bi haber almaya ihtiyacım var.hele bu güzel haber senin hamiş haberin olursaaaa
madamım arkasından da senden gelsin inşallah çok istiyoruuummmm.
ohh iyi ol tabi...hem adet yeni umutlarında başlangıcıbizde iyiz canım...yarın bi aksilik olmzsa ya da eşimin acil işi çıkmazsa kızımı görmeye gidicem....özledim miniğimii..ne kadar büyümüş merak ediyorum...erzuruma gitmeyi planlıyoruz...hem gidersek kendime ve kızımı alışveriş yapmayı düşünüyorum...
sağol canım benim.öyle tabi hepimizin gideceği yer aynı yeterki allah sıralı ölüm versin.ölüm bu insan elbet üzülüyo ama yaşlı hasta olunca üzüntüden hariç allah daha fazla çektirmedi diyede seviniyosun bi yandan.
sen nasılsın canım? kızın nasıl?
günaydın taze annecik.sağolasın.
cicilerimiz çok şatafatlı değil teyzesi özellikle uygun fiyatlı olanlardan almak istedim çünkü az giyecek sonra kalacaklar.
ohh iyi ol tabi...hem adet yeni umutlarında başlangıcıbizde iyiz canım...yarın bi aksilik olmzsa ya da eşimin acil işi çıkmazsa kızımı görmeye gidicem....özledim miniğimii..ne kadar büyümüş merak ediyorum...erzuruma gitmeyi planlıyoruz...hem gidersek kendime ve kızımı alışveriş yapmayı düşünüyorum...
başınız sağolsun cnm allah rahmet eylesin bebişe aldığınız ciciler de çok güzel bayıldım güzel günlerde giysin kuzuşum
bu arada cucu cnm hiç üzülme ummadığın bi anda gelecek bebiş eminim bundan içini ferah tut
ayy minnoşum ya hepimizin olsunn inş...amin tatlım inş..çok güseller valla hepsine bayıldımm ivit ii yapmışsınn mavi pembe olayına bende gıcık oluyommmanneannesiii ne güsel ciciler alıcakkk daha oğluşunaaa yerler onuu Allahtan beşiktaşın renklerii güselll siyah beyazz dua et trabzonlu falan diil bordo mavi olurduu cocukkk
:
erzuruma mı ben erzurumda yaşıyorum sen nerdesin
merhaba....yok erzurumda yaşamıyorum...şuan bayburttayım ben...bir haftaya kurtuluyorum burdan ama......erzurumda şifa hastanesine gidiyorum....erzuruma yakın oturduğum zamnlar....hümeyra hanımdı sanırım ismi doktorun...bide başıörtülü olan doktor var...hsg mi o çekmişti geçen sene....onlar halen şifada mı çalışıyo??haberin var mı?
kıyafet konusunda sorun yok ya öyle istiyo giydiririm tabi.hakkatten siyah beyaz güzel ya renkler.benim evi bi gör hep siyah beyaz.ama eşimle ilgisi yok.ben öyle hoşuma gitti hep öyle aldım eşyaları onunda hoşuna gitti tabi.
evt cnm hala şifadalar bende 2 hafta önce gittim fatma aydına gidiyorum başı örtülü olan doktor da leyla hanım ultrasona bakıyor nereye gideceksin bayburttan görev için çok geldim bayburta
ohh iyi o zamn....4 boyutlu ultrasonları var mı peki? görüntüleri cd ye çekip veriyolar mı?* hamile kalmadan önce gidiyodum orya..o zamnlar artvin yusufelinde oturuyoduk 2.5 saat falan sürüyodu yol...gerçi şimdide o kadar yol var....şimdilik memlekete gidiyoruz gideceğimiz yer belli olana kadar ordayız...ne iş yapıyosun ki?? buralarını hiç sevmedim ben yaaa..
bende sevmedim cnm alışamadım 4 boyutlu var cnm cd ye çekiyolar sen talep edersen doktoruna yazıyo 4 boyutluya girecek die 120 lira ekstra para ödüyorsun bu arada memleket neresi
toplantıdaydım fıstıklar bi müşterim geldi de. makine sattım azıcık kendilerinepatronlarım şaşırdı 2 dakkada sözleşmeyi imzalatınca
evet cnm oraya gittik.göstereyim sana da teyzesi.
bunlar badilerimiizz.
Eki Görüntüle 306215
pijama ve tulumlarımııızz.
Eki Görüntüle 306219
yelek ve tek altlarımız.
Eki Görüntüle 306224
hastane çıkışımız
Eki Görüntüle 306225
yedek hastane çıkışı(eldivenlerini resme koymayı unutmuşum)
Eki Görüntüle 306226
Havlumuz ve battaniyemiz
Eki Görüntüle 306227
tırnak makası tarak biberon emzik felan
Eki Görüntüle 306228
buda daha önce aldığım bebek bakım çantamııısss.
Eki Görüntüle 306230
başınız sağolsun zeytinim..Allah mekanını cennet etsin inşallah....
sen iyisin demi zeytinim...:26:
cucum hiç canını sıkma olurmu bitanem hayırlısı ne zamansa o zaman gelicek fasulyelerimiz...
sen hep pozitifsin böle olmaya devam et alışık değilim ben seni böle görmeye...
annem sabah anju oldu çok şükür çok iyi tertemiz demiş doktor...
belki bu akşam salarlar annemi bakalım...çoook mutlu oldum anlatamam...
dünde kendi doktorumla konuştum rahim filmi için biraz ara verelim dedim tamam dedi bu arada yumurta takibi yaparız dedi öle yani bende durumlar...
ivit ivitoy oyy oyyy aferim benim minnakımaaa nasıldaa hemencikk bağlamışş müşteriyiii hemencikk satmışşş makinayııı şaşırtırım işte böleee siziiiii deseydinn ne sandınız benii diseydinn
zeytinimmm çok güzellerr bebeğim yaaa çok yakışıcak hepsi paşa oğlumuza yakışıklı olacak daha da..
bende uzanmıştım dinleniyodumm
yok minnoşum ya öğrenmedim zaten pozitif olsaydı mutlaka ararlardııı
zatenn foşur foşurrr kanamam varr
Sen napıyon minnoşumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?