bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ohh iyi ol tabi...hem adet yeni umutlarında başlangıcı bizde iyiz canım...yarın bi aksilik olmzsa ya da eşimin acil işi çıkmazsa kızımı görmeye gidicem....özledim miniğimii..ne kadar büyümüş merak ediyorum...erzuruma gitmeyi planlıyoruz...hem gidersek kendime ve kızımı alışveriş yapmayı düşünüyorum...

başınız sağolsun cnm allah rahmet eylesin bebişe aldığınız ciciler de çok güzel bayıldım güzel günlerde giysin kuzuşum
bu arada cucu cnm hiç üzülme ummadığın bi anda gelecek bebiş eminim bundan içini ferah tut

erzuruma mı ben erzurumda yaşıyorum sen nerdesin

amin canım...Allah bebişlerimizi büyüttüğümüz günü göstersin bize...dualarımın başında hep bu cümleler var...bize ihtiyaçları var her ne yaşta olurlarsa olsunlar...bizde öyle değilmiyiz....halen ana kuzusuyuz....

bizde iyiz canım....yarın inş.bebişimi görmeye gitçem...çok kesin değil gidişimiz ama istiyorum...bakalım ne kadar büyümüş...kilosu ne kadar olmuş...hergün görsem hayır demem...

öle tabi yeni bi tohum ekicess yeniden bakalım filiz vericekmii umarım herşey cok güselll olur hepimizz için
ayy miniğini görmeyemi gidiceksinn canım yaa nazlı minnak ...gidin tabiii ni güselll alışveriş yapınn nazlı prensese kendineee son dönemlere bırakma minnoşş

iyi dileklerin için saoll minnoşum dualarınız bizimle olsun
içim ferah cok sükürr gelicek bigün meleğim biliyorumm Rabbim hayırlısını versinn
sen nasılsınn canımcımm isim olayını cözdünüzmüüü:44:

kıyafet konusunda sorun yok ya öyle istiyo giydiririm tabi. hakkatten siyah beyaz güzel ya renkler.benim evi bi gör hep siyah beyaz.ama eşimle ilgisi yok.ben öyle hoşuma gitti hep öyle aldım eşyaları onunda hoşuna gitti tabi.

erzuruma mı ben erzurumda yaşıyorum sen nerdesin

merhaba....yok erzurumda yaşamıyorum...şuan bayburttayım ben...bir haftaya kurtuluyorum burdan ama......erzurumda şifa hastanesine gidiyorum....erzuruma yakın oturduğum zamnlar....hümeyra hanımdı sanırım ismi doktorun...bide başıörtülü olan doktor var...hsg mi o çekmişti geçen sene....onlar halen şifada mı çalışıyo??haberin var mı?

evt cnm hala şifadalar bende 2 hafta önce gittim fatma aydına gidiyorum başı örtülü olan doktor da leyla hanım ultrasona bakıyor nereye gideceksin bayburttan görev için çok geldim bayburta

ii ozaman minnoşbende cok severimm siyah beyazııı hem kıyafette her bişeyde siyah cok asil bi renk beyazdaa içini açıyooo insanınn

evt cnm hala şifadalar bende 2 hafta önce gittim fatma aydına gidiyorum başı örtülü olan doktor da leyla hanım ultrasona bakıyor nereye gideceksin bayburttan görev için çok geldim bayburta

ohh iyi o zamn....4 boyutlu ultrasonları var mı peki? görüntüleri cd ye çekip veriyolar mı?* hamile kalmadan önce gidiyodum orya..o zamnlar artvin yusufelinde oturuyoduk 2.5 saat falan sürüyodu yol...gerçi şimdide o kadar yol var....şimdilik memlekete gidiyoruz gideceğimiz yer belli olana kadar ordayız...ne iş yapıyosun ki?? buralarını hiç sevmedim ben yaaa..

bende sevmedim cnm alışamadım 4 boyutlu var cnm cd ye çekiyolar sen talep edersen doktoruna yazıyo 4 boyutluya girecek die 120 lira ekstra para ödüyorsun bu arada memleket neresi

bende sevmedim cnm alışamadım 4 boyutlu var cnm cd ye çekiyolar sen talep edersen doktoruna yazıyo 4 boyutluya girecek die 120 lira ekstra para ödüyorsun bu arada memleket neresi

alışılacak bi yer değil zaten ya....4 boyutlu varsa güzel...parası önemli değil ama ultrason pahalı geldi bana...ben gümüşhanede de girdim 4 boyutluya 80 lira ödedim...özel muayenhaneyidi..bu özel hastane....şifa gittiğim diğer özel hastanelere nazaran daha pahalı...kan idrar testlerinede ekstra ücret ödüyosun...ultrasonada...trabzonda karadeniz hastanesine gidiyorum...şimdi 35lira oldu muayene ücreti ama tahlillere ayrı bi para vermiyosun...neyse her şeye değer bebişini daha net göröyosun..

Son düzenleme:
toplantıdaydım fıstıklar bi müşterim geldi de. makine sattım azıcık kendilerine patronlarım şaşırdı 2 dakkada sözleşmeyi imzalatınca

toplantıdaydım fıstıklar bi müşterim geldi de. makine sattım azıcık kendilerine patronlarım şaşırdı 2 dakkada sözleşmeyi imzalatınca

oy oyy oyyy aferim benim minnakımaaa nasıldaa hemencikk bağlamışş müşteriyiii hemencikk satmışşş makinayııı şaşırtırım işte böleee siziiiii deseydinn ne sandınız benii diseydinn

zeytinimmm çok güzellerr bebeğim yaaa çok yakışıcak hepsi paşa oğlumuza yakışıklı olacak daha da..

bende uzanmıştım dinleniyodumm
yok minnoşum ya öğrenmedim zaten pozitif olsaydı mutlaka ararlardııı
zatenn foşur foşurrr kanamam varr
sen napıyon minnoşumm

ivit ivit arada şaşırtmak lasım dimee
zeytinimmm çok güzellerr bebeğim yaaa çok yakışıcak hepsi paşa oğlumuza yakışıklı olacak daha da..

ayy çok sağol teyzesi.daha güzelleri sizin minnaklarınızın olsun inşallah. hepinizin önce göbüşleri sonra kucakları dolsun.

Son düzenleme:
Yaa kuzum sen delürdün müü öğrensene millet seni niye arasın belki hamileydin de bebek tutunamayıp düştü o kırmızılarla ona göre tedbiirini alırdın hiç mi merak etmiyorusn ayyy delircemm yawww
bende uzanmıştım dinleniyodumm
yok minnoşum ya öğrenmedim zaten pozitif olsaydı mutlaka ararlardııı
zatenn foşur foşurrr kanamam varr
Sen napıyon minnoşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…