- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.081
günaydın kuzularım....
günaydın bebüşleriiimmmm
Yaa kuzum sen delürdün müü öğrensene millet seni niye arasın belki hamileydin de bebek tutunamayıp düştü o kırmızılarla ona göre tedbiirini alırdın hiç mi merak etmiyorusn ayyy delircemm yawww
günaydın kuzularım....
yok canımm doktorum tlfon numarası aldı pozitif olursa ararız zaten demiştiii hemsire gel didi o yüzden rahatım artık zaten arıyolarrr ben yenegemden biliyom onuda aramışlardıı yok canım ya basbayağıı regliyim iştee neyse boşverrr kapatalım bu konularııı kuzucum
sen nasılsın meleğim napıyosunnn
hımm tamam bebeğim o zaman bişi demedim ben zaten mutsuzum çok bugünn dün ve yarınn
neden mutsuz benim meleğim yaaa noldu kuzucummm
cücüüümm istanbula gelmicekmişş kandırdı beniiii
günaydınnn bebüşümm günaydınn oğlumuz nasıll sen nassınn
günaydın bebeüşüm nasılsın
yirim ben seni meleğim yaa sen bunamıı üsüldünnn
kuzum valla anlattım sana yinede belli bi durum yokk inan bana bende gelmeyi cok istiyorummm bu hafta gecsinn gelmek için elimden geleni yapıcam okişş mii minnakımm
iyiyiz teyzoşlarııı. sabah çok halsiz kalktım bide ayakkabımı bağlayayım diye eğilince karnıma bi ağrı girdi.az önce cucuma da dedim.bide oynamayınca tedirgin oldum da. uyuyomuş oğlum. uyandırdım.tepişti şimdi rahatladım.
senin neyin var canım neden mutsuzsun?
heeeee tabi tabii o zaman da kırmızılar bitecek çalışmalar başlıycak o zaman gelsen de ben istemem zaten kocişşi bırakmazsın herhalde o dönemde
kırmızıları burda geçircektin işte derslerinde başlamadı henüz neyseee cücümm hevesim kursağımda kaldı gerisi yok işte mutsuzum çookama sen iyi ol napim artık
ahh zeytinimm hiç sorma cücüm bana gelicekti gelmiyo şimdii
saat 1 gbi dönceğeim canlarımm görüşrük
heeeee tabi tabii o zaman da kırmızılar bitecek çalışmalar başlıycak o zaman gelsen de ben istemem zaten kocişşi bırakmazsın herhalde o dönemde
kırmızıları burda geçircektin işte derslerinde başlamadı henüz neyseee cücümm hevesim kursağımda kaldı gerisi yok işte mutsuzum çookama sen iyi ol napim artık
ahh zeytinimm hiç sorma cücüm bana gelicekti gelmiyo şimdii
merhaba kızlar...bugün bebişi görmeye gidecektik ama eşimin işi çıktı...hakediş yapılcakmışdün gecede rüyamda bebişimi gördüm sabah çok istedim gidip görmeyi....çok değişik bi rüyayıdı hayırlara gitsin...halen rüyanın etkiisindeyim....
hayır olsun canım benim. minnak kızın nasıl? sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?