bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Yaa kuzum sen delürdün müü öğrensene millet seni niye arasın belki hamileydin de bebek tutunamayıp düştü o kırmızılarla ona göre tedbiirini alırdın hiç mi merak etmiyorusn ayyy delircemm yawww

yok canımm doktorum tlfon numarası aldı pozitif olursa ararız zaten demiştiii hemsire gel didi o yüzden rahatım artık zaten arıyolarrr ben yenegemden biliyom onuda aramışlardıı yok canım ya basbayağıı regliyim iştee neyse boşverrr kapatalım bu konularııı kuzucum
sen nasılsın meleğim napıyosunnn

hımm tamam bebeğim o zaman bişi demedim ben zaten mutsuzum çok bugünn dün ve yarınn

günaydınnn bebüşümm günaydınn oğlumuz nasıll sen nassınn

günaydın bebeüşüm nasılsın

iyiyiz teyzoşlarııı. sabah çok halsiz kalktım bide ayakkabımı bağlayayım diye eğilince karnıma bi ağrı girdi.az önce cucuma da dedim.bide oynamayınca tedirgin oldum da. uyuyomuş oğlum. uyandırdım.tepişti şimdi rahatladım.

senin neyin var canım neden mutsuzsun?

heeeee tabi tabii o zaman da kırmızılar bitecek çalışmalar başlıycak o zaman gelsen de ben istemem zaten kocişşi bırakmazsın herhalde o dönemde
kırmızıları burda geçircektin işte derslerinde başlamadı henüz neyseee cücümm hevesim kursağımda kaldı gerisi yok işte mutsuzum çookama sen iyi ol napim artık
ahh zeytinimm hiç sorma cücüm bana gelicekti gelmiyo şimdii

çıldırık hatun yaa bu ay öle bebek için calışma planım yok akışına bıraktım bu ay
delirmee yaaa lütfennn gelicem iştee nolur üzme beni gecen haftasonu dersim vardıı minnakk haftasonlarıı dersler ,nasıl başlamadııı

du bakalım madamım gelmesin çalışsın o.şimdi gelirse verimli günlerini kaçırabilir. öyle olsun istemeyiz dimeee

merhaba kızlar...bugün bebişi görmeye gidecektik ama eşimin işi çıktı...hakediş yapılcakmış dün gecede rüyamda bebişimi gördüm sabah çok istedim gidip görmeyi....çok değişik bi rüyayıdı hayırlara gitsin...halen rüyanın etkiisindeyim....

hayır olsun canım benim. minnak kızın nasıl? sen nasılsın?

hayır olsun canım benim. minnak kızın nasıl? sen nasılsın?

inş.canım...iyim canım ama huzursuzum...kızımı iyi olarak görmeden de geçmeyecek sanırım bu halim....canım senin bebiş göbeğinin sağında mı duruyo genelde yoksa solunda mı....kızım hareket ettiği zamn hep sağıma geliyo..sağ tarafımı şişiriyo orda biraz kalıyo okşuyorum sonra gidiyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…