- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.101
inş.canım...iyim canım ama huzursuzum...kızımı iyi olarak görmeden de geçmeyecek sanırım bu halim....canım senin bebiş göbeğinin sağında mı duruyo genelde yoksa solunda mı....kızım hareket ettiği zamn hep sağıma geliyo..sağ tarafımı şişiriyo orda biraz kalıyo okşuyorum sonra gidiyo....
ya benimki biraz yaramaz teyzesi hiç belli biyeri yok. dört dönüyo karnımda. ama oğlum biraz aşağıda benim. genelde hep hemen kasıklarımın üstünde tepişip duruyo.
çıldırık hatun yaa bu ay öle bebek için calışma planım yok akışına bıraktım bu ay
delirmee yaaa lütfennn gelicem iştee nolur üzme beni gecen haftasonu dersim vardıı minnakk haftasonlarıı dersler ,nasıl başlamadııı
du bakalım madamım gelmesin çalışsın o.şimdi gelirse verimli günlerini kaçırabilir. öyle olsun istemeyiz dimeee
mirabalar şekerler doktorumuz bugün yerindeymiş güzelce gittik bir tane minik kesecik gördük daha 5+4 günlükmüşüz güzel dedi doktor amcamız 10 gün sonra kalp atışlarına bakalım diye çağırdı çok sevindim
çok yoruldum eve kendimi zor attım dinleniyorum ama işim çok bugün
aaaa kızarım bak hee elden bırakmıcaz ipleri kuzum çalışmaya devam ama sıradan çalışmalar yapıcez tamam mı minnak bu arada kursunun haftasonu olduğunu bilmiyodum ben hafta içi gittim ya herkesi öle sanıyom
istemem tabi zeytinim bebeişi olsun isterim cücümün ama ben onuda görmek isterim offff napçam bilmiyorum ne güzel gelcekti ikimizde hamiş kalmadan güzel güzel oturcaktıkk
merhaba kızlar...bugün bebişi görmeye gidecektik ama eşimin işi çıktı...hakediş yapılcakmışdün gecede rüyamda bebişimi gördüm sabah çok istedim gidip görmeyi....çok değişik bi rüyayıdı hayırlara gitsin...halen rüyanın etkiisindeyim....
mirabalar şekerler doktorumuz bugün yerindeymiş güzelce gittik bir tane minik kesecik gördük daha 5+4 günlükmüşüz güzel dedi doktor amcamız 10 gün sonra kalp atışlarına bakalım diye çağırdı çok sevindim
hayırdır inş.. minnoşşş ii düşün ii olsun canımcımm yarın gidip görürsün inş... nazlı kızçenii
miraba şekercimm
minnak yaa maşallah hadii bakalımm minnak kalp atışlarınıda duyarsınnn canımcımm ama madamım haklı kendini yorma iş güç bosverr sen bol bol ayakları uzat dinlenn iş güç senin neyine kıss keyfine bak:119:
günaydın şekerparemmmm nasılsın bakammmm
günaydın balım nasılsın
öyle valla canım hiç kolay değil bu süreç.hem sürekli aklın bebekte.hem psikolojin çok farklı.herkes hasta muamelesi yapıyoayyy şu 9 ay dolsada sağlıcakla alsak bebeklerimizi kucağımıza....heran aklında oluyo acaba iyi mi?şu hareketim zarar vermiş midir,yediklerim ona yarıyo mu bir sürü vesvese yaşıyoruz.....bazen uzun süre sesi çıkmıyo karnımla oynuyorum hafif hafif vuruyorum karnıma bir süre sonra çıkıyo ortaya....hep sağıma geliyo...kasıklarımda değil...Allah yardımcımız olsunn... hamile kalmak zor ama süreci yaşamak daha zor..
gözün aydın canım benim.çok dikkat et kendine.bol bol dinlen.özellikle ilk 3 ay çok önemli yorulmaman lazım.hiçbişey bebeğinden önemli değil. bırak evin dağınık olsun yemeğin olmasın ama bebeğin iyi olsun.mirabalar şekerler doktorumuz bugün yerindeymiş güzelce gittik bir tane minik kesecik gördük daha 5+4 günlükmüşüz güzel dedi doktor amcamız 10 gün sonra kalp atışlarına bakalım diye çağırdı çok sevindim
oda seni görmek istiyo kuzum ama denk gelmedi bak.napalım artık hamiş hamiş gezersinis nolcak. daha güsel olur.aaaa kızarım bak hee elden bırakmıcaz ipleri kuzum çalışmaya devam ama sıradan çalışmalar yapıcez tamam mı minnak bu arada kursunun haftasonu olduğunu bilmiyodum ben hafta içi gittim ya herkesi öle sanıyom
istemem tabi zeytinim bebeişi olsun isterim cücümün ama ben onuda görmek isterim offff napçam bilmiyorum ne güzel gelcekti ikimizde hamiş kalmadan güzel güzel oturcaktıkk
kimseciklerr konuşmuyooo herkes suspus hayırdırr:44:
öyle valla canım hiç kolay değil bu süreç.hem sürekli aklın bebekte.hem psikolojin çok farklı.herkes hasta muamelesi yapıyo
benimki hiç yukarılara çıkmıyo. sürekli altta tepikleyip duruyo.elini koyup konuştunmu hemen tepki veriyo konuşmaya.çok garip ya.
gözün aydın canım benim.çok dikkat et kendine.bol bol dinlen.özellikle ilk 3 ay çok önemli yorulmaman lazım.hiçbişey bebeğinden önemli değil. bırak evin dağınık olsun yemeğin olmasın ama bebeğin iyi olsun.
oda seni görmek istiyo kuzum ama denk gelmedi bak.napalım artık hamiş hamiş gezersinis nolcak. daha güsel olur.
valla ben kendi adıma konuşayım bugün aptal gibiyim.gözüm kapanıyo resmen hiç halim yok dermanım yok.
işte zor dayanıyorum akşam olsada eve gidip yatsam diye bakıyodum resmen ama annem aradı kardeşimin matematik sınavı varmış yarın ablam gelsin akşam çalıştırsın beni diyomuş.her matematik sınavına ben çalıştırıyorum. adım atacak gücüm yok. hiç kendi halime kalamıyorum istediğim gibi yatayım kalkayım.offf offff.
inş.canım...yarında bi şey çıkmazsa gidicez bakalım..bebişi görmeden rahat edemeyecem ben...
ne güzel tertemizdi evcagızım dün arkadaslar geldi çaya çocuklar talan etti gitti yavaştan toplarım dinlenince yemek var zaten
doktorun kapıdan girince nasıl titredim anlatamam ben normalde sakin biriyim rahatım ama bu çok başkaymış
her isteyene nasip etsin güzel mevlam inşallah
canım gözün aydın.annen çıkmış. bununla gelmiş geçmiş olsun canım benim. rabbim en kısa zamanda da bi evlat versin daha çok sevindirsin inşallah.
Allah razı olsun bitanem canım zeytinim sen nasılsın..?
amin inşallah Rabbim hepimize sağlık ve bebiş versin inşallah...
bu ay böle kocişimiii canım isteyince sevicemmm canım kocişimm yımırtlama falan takmıcam valla ohh free
ivit benim haftasonu full valla minnak haftasonumun içine ettiler anlıcağınnneysee zaten 3 hafta kaldııı bana belli etmess bi bakmışsın istanbuldayımmm
ben iyiyim çok şükür madamım hatta çok iyiyim annem çıktı hastaneden bugün...
bende bugün kendi doktoruma gidicem didim doktora filmi eğer bu ay hamile kalmazsam çekinmicem dedim o zaman sen isteyene kadar yumurta takibi yaparız boşa gitmezsin vakitlerimiz dedi çok memnunum doktorumdan..
benim şimdi ağrım oluyo doktorda bunu anlıyo ağrın oldumu diye soruyo hep rahim tertemiz olmuş dedi...hayırlısı bakalım...
sen nasıslın madamım
çok iyiyim balımm annişim çıktı hastaneden bugün..,
sen nasılsın cucum kursa başlamışsın hadi hayırlı olsun tatlışım..
ben iyiyim çok şükür madamım hatta çok iyiyim annem çıktı hastaneden bugün...
bende bugün kendi doktoruma gidicem didim doktora filmi eğer bu ay hamile kalmazsam çekinmicem dedim o zaman sen isteyene kadar yumurta takibi yaparız boşa gitmezsin vakitlerimiz dedi çok memnunum doktorumdan..
benim şimdi ağrım oluyo doktorda bunu anlıyo ağrın oldumu diye soruyo hep rahim tertemiz olmuş dedi...hayırlısı bakalım...
sen nasıslın madamım
çok iyiyim balımm annişim çıktı hastaneden bugün..,
sen nasılsın cucum kursa başlamışsın hadi hayırlı olsun tatlışım..
artık duyabiliyolar ya annesi....bende karnımı okşayıp konuşuyorum kızımla bazen hemen bazende bir süre sonra hemn tepki veriyo....hele uzun süre hareket etmeyince uğraşıyorum çağıroyorumsenin erkek evini altta kasıklarda yapmış benimkisi biraz üstlerde yaşıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?