bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ya benimki biraz yaramaz teyzesi hiç belli biyeri yok. dört dönüyo karnımda. ama oğlum biraz aşağıda benim. genelde hep hemen kasıklarımın üstünde tepişip duruyo.

ya benimki biraz yaramaz teyzesi hiç belli biyeri yok. dört dönüyo karnımda. ama oğlum biraz aşağıda benim. genelde hep hemen kasıklarımın üstünde tepişip duruyo.

ayyy şu 9 ay dolsada sağlıcakla alsak bebeklerimizi kucağımıza....heran aklında oluyo acaba iyi mi?şu hareketim zarar vermiş midir,yediklerim ona yarıyo mu bir sürü vesvese yaşıyoruz.....bazen uzun süre sesi çıkmıyo karnımla oynuyorum hafif hafif vuruyorum karnıma bir süre sonra çıkıyo ortaya....hep sağıma geliyo...kasıklarımda değil...Allah yardımcımız olsunn... hamile kalmak zor ama süreci yaşamak daha zor..

mirabalar şekerler doktorumuz bugün yerindeymiş güzelce gittik bir tane minik kesecik gördük daha 5+4 günlükmüşüz güzel dedi doktor amcamız 10 gün sonra kalp atışlarına bakalım diye çağırdı çok sevindim
çok yoruldum eve kendimi zor attım dinleniyorum ama işim çok bugün

aaaa kızarım bak hee elden bırakmıcaz ipleri kuzum çalışmaya devam ama sıradan çalışmalar yapıcez tamam mı minnak bu arada kursunun haftasonu olduğunu bilmiyodum ben hafta içi gittim ya herkesi öle sanıyom
istemem tabi zeytinim bebeişi olsun isterim cücümün ama ben onuda görmek isterim offff napçam bilmiyorum ne güzel gelcekti ikimizde hamiş kalmadan güzel güzel oturcaktıkk
du bakalım madamım gelmesin çalışsın o.şimdi gelirse verimli günlerini kaçırabilir. öyle olsun istemeyiz dimeee

ayy canım benimm çok dikkat et kendine emi bebğim şimdi durumun hassas yorma yorulma sadece dinlen derim bebeğini düşün yeter işler herzaman hallolur

bu ay böle kocişimiii canım isteyince sevicemmm canım kocişimm yımırtlama falan takmıcam valla ohh free
ivit benim haftasonu full valla minnak haftasonumun içine ettiler anlıcağınnneysee zaten 3 hafta kaldııı bana belli etmess bi bakmışsın istanbuldayımmm

hayırdır inş.. minnoşşş ii düşün ii olsun canımcımm yarın gidip görürsün inş... nazlı kızçenii

miraba şekercimm
minnak yaa maşallah hadii bakalımm minnak kalp atışlarınıda duyarsınnn canımcımm ama madamım haklı kendini yorma iş güç bosverr sen bol bol ayakları uzat dinlenn iş güç senin neyine kıss keyfine bak:119:

inş.canım...yarında bi şey çıkmazsa gidicez bakalım..bebişi görmeden rahat edemeyecem ben...

ne güzel tertemizdi evcagızım dün arkadaslar geldi çaya çocuklar talan etti gitti yavaştan toplarım dinlenince yemek var zaten
doktorun kapıdan girince nasıl titredim anlatamam ben normalde sakin biriyim rahatım ama bu çok başkaymış
her isteyene nasip etsin güzel mevlam inşallah

günaydın şekerparemmmm nasılsın bakammmm

ben iyiyim çok şükür madamım hatta çok iyiyim annem çıktı hastaneden bugün...
bende bugün kendi doktoruma gidicem didim doktora filmi eğer bu ay hamile kalmazsam çekinmicem dedim o zaman sen isteyene kadar yumurta takibi yaparız boşa gitmezsin vakitlerimiz dedi çok memnunum doktorumdan..
benim şimdi ağrım oluyo doktorda bunu anlıyo ağrın oldumu diye soruyo hep rahim tertemiz olmuş dedi...hayırlısı bakalım...
sen nasıslın madamım

günaydın balım nasılsın

çok iyiyim balımm annişim çıktı hastaneden bugün..,
sen nasılsın cucum kursa başlamışsın hadi hayırlı olsun tatlışım..

öyle valla canım hiç kolay değil bu süreç.hem sürekli aklın bebekte.hem psikolojin çok farklı.herkes hasta muamelesi yapıyo
benimki hiç yukarılara çıkmıyo. sürekli altta tepikleyip duruyo.elini koyup konuştunmu hemen tepki veriyo konuşmaya.çok garip ya.

gözün aydın canım benim.çok dikkat et kendine.bol bol dinlen.özellikle ilk 3 ay çok önemli yorulmaman lazım.hiçbişey bebeğinden önemli değil. bırak evin dağınık olsun yemeğin olmasın ama bebeğin iyi olsun.

oda seni görmek istiyo kuzum ama denk gelmedi bak.napalım artık hamiş hamiş gezersinis nolcak. daha güsel olur.

kimseciklerr konuşmuyooo herkes suspus hayırdırr:44:

valla ben kendi adıma konuşayım bugün aptal gibiyim.gözüm kapanıyo resmen hiç halim yok dermanım yok.
işte zor dayanıyorum akşam olsada eve gidip yatsam diye bakıyodum resmen ama annem aradı kardeşimin matematik sınavı varmış yarın ablam gelsin akşam çalıştırsın beni diyomuş.her matematik sınavına ben çalıştırıyorum. adım atacak gücüm yok. hiç kendi halime kalamıyorum istediğim gibi yatayım kalkayım.offf offff.

canım gözün aydın.annen çıkmış. bununla gelmiş geçmiş olsun canım benim. rabbim en kısa zamanda da bi evlat versin daha çok sevindirsin inşallah.

artık duyabiliyolar ya annesi....bende karnımı okşayıp konuşuyorum kızımla bazen hemen bazende bir süre sonra hemn tepki veriyo....hele uzun süre hareket etmeyince uğraşıyorum çağıroyorum senin erkek evini altta kasıklarda yapmış benimkisi biraz üstlerde yaşıyo..

inş.canım...yarında bi şey çıkmazsa gidicez bakalım..bebişi görmeden rahat edemeyecem ben...

bişiy yoktur inş. minnak ya ama git gör için rahat etsinn canımcmmm

cok yorma kendini canım sen dikkat et kendinee
amin canımcım inş... nasip eder bizlerede hayırlısıyla

canım gözün aydın.annen çıkmış. bununla gelmiş geçmiş olsun canım benim. rabbim en kısa zamanda da bi evlat versin daha çok sevindirsin inşallah.

Allah razı olsun bitanem canım zeytinim sen nasılsın..?
amin inşallah Rabbim hepimize sağlık ve bebiş versin inşallah...

Allah razı olsun bitanem canım zeytinim sen nasılsın..?
amin inşallah Rabbim hepimize sağlık ve bebiş versin inşallah...

iyi olmaya çalışıyorum canım ben.bugün bi keyifsizlik var üstümde gözümü açamıyorum.kolumu kaldıracak gücüm yok.cumartesi pazar pazartesi çok yoruldum ondan sanırım atamadım üstümden yorgunluğu.bugünde anneme gidip kardeşimi ders çalıştırmam gerekiyo.hiç de gücüm yok napıcam bilmiyorum.

amin canım allahım herkese nasip etsin sağlık ve bebişli mutlu bi yuva.

hehe hadi bakalım kolay gele o zaman sana minnak şeyy kursa nie hafta içi gitmedin yaa hafta sonunu mahfetmişin akıllımm ben bile bile hafta içi almıştım haftasonum bana kalsın diye neyse hemen bitiyo zatii
berreemm çok sevindimm rabbim annemizi babamızı tüm sevdiklerimizi korusun hasta etmesin yaa kıyamaz insan hiç onlara
senin ne ağrısı oluyor anlamadım ben ağrı olunca rahim temiz mi oluyomuş

ayy cok sükür gözün aydın balımm gecmişler olsunn
bende iyiyim cok sükür evdeyim işjte haftasonları ehliyet kursuna gidiyom okadayyy

az yukarı çıksa iyi olacak ama.böyle çok altta hiç eğilemiyorum.azıcık eğilsem sıkışıyo hemen ağrım oluyo.
gözü dışarda benim sıpamın. çıkışa yakın hazırda bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…