- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.121
hehe hadi bakalım kolay gele o zaman sana minnak şeyy kursa nie hafta içi gitmedin yaa hafta sonunu mahfetmişin akıllımm ben bile bile hafta içi almıştım haftasonum bana kalsın diye neyse hemen bitiyo zatii
berreemm çok sevindimm rabbim annemizi babamızı tüm sevdiklerimizi korusun hasta etmesin yaa kıyamaz insan hiç onlara
senin ne ağrısı oluyor anlamadım ben ağrı olunca rahim temiz mi oluyomuş
berreemm çok sevindimm rabbim annemizi babamızı tüm sevdiklerimizi korusun hasta etmesin yaa kıyamaz insan hiç onlara
senin ne ağrısı oluyor anlamadım ben ağrı olunca rahim temiz mi oluyomuş
ayy cok sükür gözün aydın balımm gecmişler olsunn
bende iyiyim cok sükür evdeyim işjte haftasonları ehliyet kursuna gidiyom okadayyy
amin madamım inşallah..
ben normalde kullanmam gerekn klomenin yarısını kullandım madamım yumurtalarım büyürken ağrı oluyo herhalde biraz nazlı büyüyo dedi doktor ama benim normalde yumurtlama günümde ağrım olmazdı sanırım ilaçdan oldu...
rahim temizlenmeside regl zamanımda olmuş madamım....
öle yani 2 ay ara verdim filime inşallah gerek kalmaz cucum...
sağol cucum benim....
iyi olmuş senin için yaa değişiklik olur uğraş olmuş..
hımm anladım tatlım bende dostinex kullanııyom bu ay benimde kasıklar fina bu ay bi ağrıdır gidiyor sızlıor resmen ben hiç ağrı filan bilmem normalde inşallah hayırlara vesiledir bu ağrılar tatlımm
amin inşallahhh madamım....
Bende karıştırıyorum sana cucum yazmışım anlamışsınızdır artık...
Anlıyom anlıyom tatlım bi kaç daha yazmıştın mühim deell
anlayışlı meleğim benim...:119::123:
merhaba topiğin gülleri nasılsınız bakalım
herkes bakıyorum giriyor çıkıyor( berrem zeytin ve goodjin) herhalde kimse yazdıklarımı okumamış
oyyyy oyyyyyyyyyyyyyy birden içim karardı bee evleneli 1 yıl 2 ay ve tam 5 gün olmuş hala bebişim yok ve hamiş olaydım 31 haftalık olacakmışımbirden çok duygulandım yawww
ama rabbime yinede şükürler olsunhuzurluyum çok önemliii
oyyyy oyyyyyyyyyyyyyy birden içim karardı bee evleneli 1 yıl 2 ay ve tam 5 gün olmuş hala bebişim yok ve hamiş olaydım 31 haftalık olacakmışımbirden çok duygulandım yawww
ama rabbime yinede şükürler olsunhuzurluyum çok önemliii
ayy benim meleğim ya neden kararttın sen içinii sen karamsar olursan benim dahada karanlığa gömülmem lasımm bizim 30 ocakta 2 yıl olcak evlenelii ve hala tık yok minnakım yaa sen hamiş kalabildiğini biliyosun buda cok önemli minnoşum yaa hem ne dedik biz bize hergün bayram ...
ara sıra olur böle anlıyom seniii minnakımm benim seni cok sefiommmm kurabiyemm
ah bitanem neden içini karartıyosun yaa. aşk olsun daha öncede konuşmuştuk bunu sennle. geçmişi unutacaktık bitanem. o meleğimiz sağlıklı olmayacaktı bu dünyada mutlu olamayacaktı o yüzden gitti annesi. hem nolur bak bunu düşünüp üzme kendini. burda bi topik okudum 19 sene boyunca evlat için çabalamış.hiç olmamış.ne aşılamalar ne tüp denemeleri ama olmamış olmamış. şimdi bi evlatlık almış. onunla çok mutlu ama düşün bak 19 yıl çabalamış bi düşün.
senin çok şükür kendiliğinden geldi meleğin ama tutunamadı. demekki hamiş kalabiliyosun.en güzeli de bu değilmi. gelecek bitanem gelecek.biraz daha sabır.
ahh ben sana kıyamam yaa kuşum benim...
bunları düşünme madamım hayırlısı değilmiş demekki benimde 17 ay olmuş kuşum eğer benimde kimyasal gebeliğim normal gebelik olsaydı şimdi 1 aylık olmuştu kucağıma almaıştım bile...
hakkımızda hayırlısı ne zamansa rabbim o zaman verir daha çok yeniyiz kaç yıldır bekleyenler var minnoşum üzülme tamammı...
seni çok sefiyom unutma...
az yukarı çıksa iyi olacak ama.böyle çok altta hiç eğilemiyorum.azıcık eğilsem sıkışıyo hemen ağrım oluyo.
gözü dışarda benim sıpamın. çıkışa yakın hazırda bekliyo
canım madamım benim yaaa...
benim yumurtalar iyi dedi akşam gittim madamım çatlamışlar güzel olmuş dedi birbirinizi sevin dedi hafta sonuna kadar dedi eğer günün bigün bile geçse test yap çıksada çıkmasada gel dedi...
günaydın canım. aynı durumdayım canım yaa.eğilip doğrulamıyorum.otururken bile hep arkaya yatar durumdayım.dik otururken bile sıkıştırıyo.nefes alamıyorum. cumartesi sabah kontrole gidicem.sorucam doktora normalmi bu diye.çocuk da rahatsız oluyo sanırım sürekli itip duruyo içerden.günaydın kızlar nasılsınız valla zeytinciğim benim kız da hep kasıklarda ayakkabımı bile zor giyiyorum eğilemiyorum bazen eşime söylüyorum o yardım ediyo bende diyorum biraz yukarı çık be kızım diye
canım madamım benim yaaa...
benim yumurtalar iyi dedi akşam gittim madamım çatlamışlar güzel olmuş dedi birbirinizi sevin dedi hafta sonuna kadar dedi eğer günün bigün bile geçse test yap çıksada çıkmasada gel dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?