- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.141
günaydın canım. aynı durumdayım canım yaa.eğilip doğrulamıyorum.otururken bile hep arkaya yatar durumdayım.dik otururken bile sıkıştırıyo.nefes alamıyorum. cumartesi sabah kontrole gidicem.sorucam doktora normalmi bu diye.çocuk da rahatsız oluyo sanırım sürekli itip duruyo içerden.
canım yaa çok sevindim.bak herşey yoluna giriyo maşallah.sendende hayırlı haberler gelir inşallah en kısa zamanda.
ayyy sevindim çok berremm hadi hayırlsıı o zaman sevin bol boll birbirinizi o zaman sizde canımminşallah gelir bebek bat ne zaman ki cancazım
canım yaa çok sevindim.bak herşey yoluna giriyo maşallah.sendende hayırlı haberler gelir inşallah en kısa zamanda.
bi gün sevin bi gün sevmeyin dedi madamım...27 aralık benim bat madamım bide dediki sağdan yumurtan çatladı hep sağına yat dedi kalkma dedi...
çok sağol zeytinim benim....inşallah herşey yoluna giricek..
sen nasılsın balım..
sağlıklı olsunlar da razıyım ben rahatsız olmaya da.ben sordum cnm doktora dediğine göre normalmiş bebek kasıklara yakın durduğu için o ve biz rahatsız oluyormuşuz valla benim kız sürekli haraket halinde zaten galiba o da rahatsız oluyo itiyo beni senin oğlan gibi
bi gün sevin bi gün sevmeyin dedi madamım...27 aralık benim bat madamım bide dediki sağdan yumurtan çatladı hep sağına yat dedi kalkma dedi...
çok sağol zeytinim benim....inşallah herşey yoluna giricek..
sen nasılsın balım..
ayyy berremmm hadi inşallahh kalkmadan yat bakalımm neler olacak valla bende bu ay hep sabahladım hiç kallkmadım rabbimin gücüne gitmesin ama kalkmadım valla duşumu hep sabah aldımm herşey bebiş için :26:
iyiyim bende canım.sağol.
valla aynen madamım napalım artık ...:26:
inşallah çok bekletmezler bizi minikler...
sen bebişin her anını fotolarsın madamım heee çok şanslı bebiş...
Allah iyilik versin sanada eymeninede inşallahh.....
sen unnado ya üyemisin zeytinim...:26:
iyimisin canım? düzeldimi moralin?
aaa zeytin ikna edebildin mi eşini eymen koymaya :26:
allah razı olsun bebüşüm.
üyeyim canım niden ki?
eymenine de demişsin ya pek hoşuma gitti :)
heee valla yaa bi gelse bebeğimiz dk başı çekerim hatta doğum fotoğrafçısı bilem ben olurum inşallahh düşnsene bi halimii
öyle olacak tabi bitanem umutsuz olur mu hiç. hergün bir umut tabi.heee valla yaa bi gelse bebeğimiz dk başı çekerim hatta doğum fotoğrafçısı bilem ben olurum inşallahh düşnsene bi halimii
iyiyim canım iyi her yeni bir gün yeni bir umutsen nassınn bakimm
madam senin neden moralin bozuk ki geçmişi pek okuyamadım da :26:
[SUB][/SUB]
yoooo sadece benim isteğim.
belki kabul eder bigün ikisinide koyarız. kartal eymençok arzu ediyosa kartalı koysun ama başka biisim kullanalım istiyorum ben zaten. belki ikna olur. ama bu konuda konuşmuyoruz hiç.
öyle olacak tabi bitanem umutsuz olur mu hiç. hergün bir umut tabi.
bende iyiyim canım.artık eğilip doğrulmakta çok zorlanıyorum o kadar
madamımız dün kaybettiği bebeğini düşündü üzdü hendini.1 yılı geçti evleneli hala bebiş yok felan diye bi bunalttı kendini ama toparlandı hemen maşallah.arada olur öyle.
çok güzel şeyler geliyo bazen faydalanırsın diye balım...
valla ben çok beğendim eymeni eğer inatçı babanız ikna olmazsa bile ona eymen deriz sen takma kafana tımammı çiçeğim..
çekersin valla madamım şanslı sizin bebek aynı ilde olsan bizimde fotoğrafçımız sen olurdun madamım...
madam senin neden moralin bozuk ki geçmişi pek okuyamadım da :26:
çok güzel şeyler geliyo bazen faydalanırsın diye balım...
valla ben çok beğendim eymeni eğer inatçı babanız ikna olmazsa bile ona eymen deriz sen takma kafana tımammı çiçeğim..
çekersin valla madamım şanslı sizin bebek aynı ilde olsan bizimde fotoğrafçımız sen olurdun madamım...
öyle olacak tabi bitanem umutsuz olur mu hiç. hergün bir umut tabi.
bende iyiyim canım.artık eğilip doğrulmakta çok zorlanıyorum o kadar
madamımız dün kaybettiği bebeğini düşündü üzdü hendini.1 yılı geçti evleneli hala bebiş yok felan diye bi bunalttı kendini ama toparlandı hemen maşallah.arada olur öyle.
bakıyorum canım ara sıra.hatta bakım çantamızı ordan aldık oğlumla. artık çok da fazla cici almıcaz bebişime.çünkü baya bişeyler aldık resimlerini eklemiştim görmüşsündür.bikaç bişey daha alırım battaniye felan.bikaç iç giyim daha. zaten yiğenimin kıyafetlerinide aldık koca bi hurç dolusu kıyafet de ondan geldi. 8 çift ayakkabısı var paşamınçok güzel yazlık tişörtleri gömlekleri şortları felan var.zaten doğduktan 2 ay sonra yaz geliyo.çok fazla yenidoğan kıyafet almak istemiyorum. bi beşiktaşın hastane çıkışı takımını alıcaz.ilk doğduğunda öyle giyinsin istiyo eşim.
içimden bi his eşim eymen isminide yazdıracak nüfusa diyo ama bakalım.
bakıyorum canım ara sıra.hatta bakım çantamızı ordan aldık oğlumla. artık çok da fazla cici almıcaz bebişime.çünkü baya bişeyler aldık resimlerini eklemiştim görmüşsündür.bikaç bişey daha alırım battaniye felan.bikaç iç giyim daha. zaten yiğenimin kıyafetlerinide aldık koca bi hurç dolusu kıyafet de ondan geldi. 8 çift ayakkabısı var paşamınçok güzel yazlık tişörtleri gömlekleri şortları felan var.zaten doğduktan 2 ay sonra yaz geliyo.çok fazla yenidoğan kıyafet almak istemiyorum. bi beşiktaşın hastane çıkışı takımını alıcaz.ilk doğduğunda öyle giyinsin istiyo eşim.
içimden bi his eşim eymen isminide yazdıracak nüfusa diyo ama bakalım.
doktor ilk benim bebeğimin cinsiyetine de erkek demişti ve eymen koymak istiyorduk eşimle hatta baya bi süre eymen diye sevdik çocuğuama kız olduğunu öğrendik kızım derken ilk başlarda baya zorlandık ama bende isim davası yüzünden çok üzülmüştüm kız olmasına erkek olsa sorun yaşamıyorduk kız olunca sorunlar büyüdü işte :2:
ayyy hadi bakalım yazdırsın tabi yaaa o sevinçle unutur herşeyi merak etme sennn
kızının adını çok beğendim anlamı da çok güzelmış canımm sağlıkla gelsinnn aranıza katılsın inşallahh doğum ne zamana denk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?