- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.161
doktor ilk benim bebeğimin cinsiyetine de erkek demişti ve eymen koymak istiyorduk eşimle hatta baya bi süre eymen diye sevdik çocuğuama kız olduğunu öğrendik kızım derken ilk başlarda baya zorlandık ama bende isim davası yüzünden çok üzülmüştüm kız olmasına erkek olsa sorun yaşamıyorduk kız olunca sorunlar büyüdü işte :2:
teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin minnaklarınızın olsun inşallah. biran önce göbüşleriniz dolsun...inşallah canım belkide seni kırmaz senden habersiz öyle yazdırır...
evet canım gördüm cicilerinizi çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah....
hepsi çok şirin çok şeker...
inşallah madamım inşallah yaa.tek derdim oğlumun adı.ayyy hadi bakalım yazdırsın tabi yaaa o sevinçle unutur herşeyi merak etme sennn
kızının adını çok beğendim anlamı da çok güzelmış canımm sağlıkla gelsinnn aranıza katılsın inşallahh doğum ne zamana denk geliyo
kızımın adı sadece esila olsa neyse benim ki annesinin adını koymak istiyo aynı zamanda da esila ismini kullanmayacakmışım gerçi benim umrumda değil esila derim kızıma sanki annesi doğuruyo allah allah ya neyse cnm benim doğum 10 nisan gibi görünüyo koç burcu olacak bebişim nette okudum koç annelerinin işi zor yazıyordu
çok seviyorum sizleri yaaa cücüüüümmmmm benimm öle ne bilim azcık naz edim dedim iyiyim iyi merak etmeyin beni bi tepeleme ütü yaptımm
doğru diyosun zeytinim bakma benim böle dediğime rabbime çok şükür her zaman öle accık naz ettim
berreeemmm bebeğimmm hadi yaa senin oldumu o kaaa zamana bak işte yaa su gibi akıp gidiyyorr anlamıyorumm deli edii beniiiseviyorum sizleri olucakk berrem olucakk inşallahh senin mımırtalar ne durumdaymışş
kızımın adı sadece esila olsa neyse benim ki annesinin adını koymak istiyo aynı zamanda da esila ismini kullanmayacakmışım gerçi benim umrumda değil esila derim kızıma sanki annesi doğuruyo allah allah ya neyse cnm benim doğum 10 nisan gibi görünüyo koç burcu olacak bebişim nette okudum koç annelerinin işi zor yazıyordu
bizim de kız olsaydı hiç sorun yaşamayacaktık ama hayırlısı artık ne diyeyim.pazar pazartesi eşimin ailesiyle birlikteydik.onlar sordu isim meselesini.bende anlattım bana böyle böyle yapıyo diye.hepsi üstüne gitti öyle isimmi olur saçmalama.çocuğun bu senin tuttuğun takımla ne ilgisi var felan diye. bende o yüzden susuyorum şimdi.üstüne gitmek istemiyorum.
hoşgeldin minnak.nerelerdesin bakim sen? iyi misin?
canım madamım benim yaaa...
benim yumurtalar iyi dedi akşam gittim madamım çatlamışlar güzel olmuş dedi birbirinizi sevin dedi hafta sonuna kadar dedi eğer günün bigün bile geçse test yap çıksada çıkmasada gel dedi...
hoşbuldum minnakım ne bilim kahvaltı faslı evi toparla ancak kuzum ya dünde kociş erken geldi yemeğe gittik öle apar topar cıktımmm
sen napıyon canımcım oğluşun nasılll
hoşgeldin cücümmmm oo kocişle yemek fasılları filan bende dedim hemen çıktı gitti bişi demedi
hosbuldum miniğim öle esmiş koçişeeöle gittik asıcık mağaza falan bakındıkkk sonram evimize geldikkk kociş gece gitti proje için 11 de gitti 1 de geldiii minnakımm
sen napıyonn lokumum iyisin dimee bugünn nazlıı hatun
hee yaa süperimmm bugün vala hava güzel ben güzel kocişimi çok seviyom aşıkım o da bana bu hafta izne çıkıyorum daha ne olsun bebeğimm arkadaşlarımdan güzel haberler alıyom kimi hamiş kiminin kocişi yemeğe götürüyorr ohhhh süperr
ohh be şölee mis gibi ol kuzucumm cok sükür halimizee mutluyuz huzurluyuz sağlıklıyız aşığız daha nolsun bitek bebişimiz eksik oda Allahım aratmadan vericek inş... meleğimmm inş... hayırlısıylaaa
o senn bebeğin sen esila dersin büyüüynce zaten kızın kendi kararını kendi verecektir üzülme
hımmm bu süperr işte aileside öyle düşünüyorsa bence koymaz sen bişi deme sakın sadece lafı geçtiğinde istemediğini bildir üstüne laf ederse sakın bi kelime etme tartışma yani emi tatlımm
hoşbuldum minnakım ne bilim kahvaltı faslı evi toparla ancak kuzum ya dünde kociş erken geldi yemeğe gittik öle apar topar cıktımmm
sen napıyon canımcım oğluşun nasılll
hayırlısıyla cücümm gecelec minnaklarımızz ve artuk çok yaklaştılar inanıyorm
bi öğle arası verem de gelem tatlımm mmuck
ivit ivitherkes buna bişeyler dedi.morali bozuldu.kapatın şu isim mevzusunu felan çok sıkıldım dedi.ama ben hiç seslenmedim.annesi babası ablası felan herkes söylendi ona
ii yapmışsınıs bebişim.değişiklik olmuş.bende iyiyim minnak.oğlumda iyidir sanırım geceden beri hiç durmadan tepişiyo.hiç uyumadı. bu normal bişey mi bilmiyorum.
ivit güseldii valla kocişim benimm...
oğluşunn kıpırık kıpırıkk oturmuss gece boyun normaldir canımcım heraldeee
uykudan uyandım gece tepişmesine.süreklikıpır kıpır etti.halada devam ediyo.normalde sabahları uyurdu.gecede ben yattığımda sadece biraz tepişip sonra uyuyodu.bugün saatlerdir durmuyo.cumartesi sabah doktora söylicem.hiç durmuyo bazen acaba rahatsız mı oluyo diye.
doktoruna sor ozaman minnoşum neden uyumuyokii minnak hic bi bilgim yok bu konudaa valla :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?