bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bizim de kız olsaydı hiç sorun yaşamayacaktık ama hayırlısı artık ne diyeyim.pazar pazartesi eşimin ailesiyle birlikteydik.onlar sordu isim meselesini.bende anlattım bana böyle böyle yapıyo diye.hepsi üstüne gitti öyle isimmi olur saçmalama.çocuğun bu senin tuttuğun takımla ne ilgisi var felan diye. bende o yüzden susuyorum şimdi.üstüne gitmek istemiyorum.

inşallah canım belkide seni kırmaz senden habersiz öyle yazdırır...
evet canım gördüm cicilerinizi çok güzeller iyi günlerde kullanın inşallah....
hepsi çok şirin çok şeker...
teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin minnaklarınızın olsun inşallah. biran önce göbüşleriniz dolsun...

inşallah madamım inşallah yaa.tek derdim oğlumun adı.

benim oğluşumda koç olacaaakkk. gerçi benim 19 nisan 2 gün geç doğarsa boğa olur minnak.

bizde seni cok sefiyoss nazlı kuzum benimm hep ii ol bu ay gelicek meleğin inş... ben inanıyommm

o senn bebeğin sen esila dersin büyüüynce zaten kızın kendi kararını kendi verecektir üzülme
hımmm bu süperr işte aileside öyle düşünüyorsa bence koymaz sen bişi deme sakın sadece lafı geçtiğinde istemediğini bildir üstüne laf ederse sakın bi kelime etme tartışma yani emi tatlımm

ayy inş. bu ay gelicek bebişin balım ya inş.

hoşgeldin cücümmmm oo kocişle yemek fasılları filan bende dedim hemen çıktı gitti bişi demedi

hosbuldum miniğim öle esmiş koçişeeöle gittik asıcık mağaza falan bakındıkkk sonram evimize geldikkk kociş gece gitti proje için 11 de gitti 1 de geldiii minnakımm
sen napıyonn lokumum iyisin dimee bugünn nazlıı hatun

hee yaa süperimmm bugün vala hava güzel ben güzel kocişimi çok seviyom aşıkım o da bana bu hafta izne çıkıyorum daha ne olsun bebeğimm arkadaşlarımdan güzel haberler alıyom kimi hamiş kiminin kocişi yemeğe götürüyorr ohhhh süperr

ohh be şölee mis gibi ol kuzucumm cok sükür halimizee mutluyuz huzurluyuz sağlıklıyız aşığız daha nolsun bitek bebişimiz eksik oda Allahım aratmadan vericek inş... meleğimmm inş... hayırlısıylaaa

hayırlısıyla cücümm gecelec minnaklarımızz ve artuk çok yaklaştılar inanıyorm

ivit ivit herkes buna bişeyler dedi.morali bozuldu.kapatın şu isim mevzusunu felan çok sıkıldım dedi.ama ben hiç seslenmedim.annesi babası ablası felan herkes söylendi ona

hoşbuldum minnakım ne bilim kahvaltı faslı evi toparla ancak kuzum ya dünde kociş erken geldi yemeğe gittik öle apar topar cıktımmm
sen napıyon canımcım oğluşun nasılll

ii yapmışsınıs bebişim.değişiklik olmuş.bende iyiyim minnak.oğlumda iyidir sanırım geceden beri hiç durmadan tepişiyo.hiç uyumadı. bu normal bişey mi bilmiyorum.

ivit güseldii valla kocişim benimm...
oğluşunn kıpırık kıpırıkk oturmuss gece boyun normaldir canımcım heraldeee

ivit güseldii valla kocişim benimm...
oğluşunn kıpırık kıpırıkk oturmuss gece boyun normaldir canımcım heraldeee

uykudan uyandım gece tepişmesine.süreklikıpır kıpır etti.halada devam ediyo.normalde sabahları uyurdu.gecede ben yattığımda sadece biraz tepişip sonra uyuyodu.bugün saatlerdir durmuyo.cumartesi sabah doktora söylicem.hiç durmuyo bazen acaba rahatsız mı oluyo diye.

doktoruna sor ozaman minnoşum neden uyumuyokii minnak hic bi bilgim yok bu konudaa valla :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…