- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.181
inş. kuzum senin gercekten cok yaklaştıııdoğum günü hediyen olcak inş...
uykudan uyandım gece tepişmesine.süreklikıpır kıpır etti.halada devam ediyo.normalde sabahları uyurdu.gecede ben yattığımda sadece biraz tepişip sonra uyuyodu.bugün saatlerdir durmuyo.cumartesi sabah doktora söylicem.hiç durmuyo bazen acaba rahatsız mı oluyo diye.
ayyy inşallahhh bebeğim yaa bu sefer her gün test yapcam belki nazı bırakırda gelir oturup beklemicem kırmızıları hiç değilse yoksa bişi öle beklemek daha eğlenceli benim için ben biraz ters bi insanım galiba
ayyy zeytinim allah şimdiden yardımcın olsunn uykusuz bebişler yaa gözleri pörtlek pörtlek bakıoo daha doğar doğmazte bölee
eymene kim bakacak siz çalışırken bellimi
hiç bilmiyorum canım ya nasıl yaparız. 4 aylık olana kadar felan ben bakıcam.sonra annem bakar diyoruz ama annem de çok yakında oturmuyo.her sabah erkenden kalk bebeği götür akşam git al işkence gibi olacak.annem gelip bakamaz çünkü kardeşim var benim orta okulda okuyan.annemin sağlığı da pek elverişli değil.nasıl olacak bilmiyorum.eşimde şimdiden söyleniyo nasıl biz sabahın köründe kalkıp hergün bebeği oraya götürüp işe gidicez akşam geri gidip alıcaz çok zor bakıcı tutalım felan diyo. bende o kadar küçük bebeği kimseye güvenemem.hemde bakıcı tutmaya maddiimkanlarımız elvermez aslında.ama bakıcaz artık bi doğsun da zaman ne gösterecek.
goodjinim naber bebeğim ne kadar oldu bebeşin sana bi liste hazırlayalım yaw gün gün takip edelim en son bat ne zamandı
canımcım abim aramıştııı onunla konusuyodummm birass dertleştikk minnoşumlaa
hımmm tamam bebeğimm abileri seviiyoruzzz
ivit cok sefiyosss bugün bol tlf konuşmalı bigün oldu benim içinn annişle abişle bol bol sohbet ettimm
hic bişey yapamadım çene çalmaktanmarkete gitmem lasım daha meyve alıcamm
öle böle günü bitirdin zaten tatlımm hade git şimdi bide markete akşam olsun
evet valla hiç bişiy anlamadım günden öle yapım gidim gelim akşam oluversinnn
cok öptüm bebüşümmm kendine ii bak okişşş baş başş
goodjinim naber bebeğim ne kadar oldu bebeşin sana bi liste hazırlayalım yaw gün gün takip edelim en son bat ne zamandı
ayy bebeğim hakkaten zor bir iş kayınvaliden gelsin kalsın sizde ama bakıcı hem maddi hem manevi zora kalmadıktan sonra gereksizz doğru diyorsun ama o hele bi doğsunda bak gör herşey rayına girecek hiç üzmicek annişiyle babasını
ayyy tosbikimm benimm nasılsınn nasıl gidiyorr rabbim korusun senii ve yavrunu ne kadar kaldı az kalmıştır
çok yoruluyorum canm artık 35.haftamız 2 hafta sonra izne ayrılcam sonra kızımı beklicem acele ediyo gelmek için kuzum ama bakalım işim çok daha genel bi ev temizliği yapmam lazım.
canım benim kızçemde çok hareketli doktorumuza sordum epey güldü hareketli olması keyfinin yerinde olduğunu gösterir dedi senin prenste keyifli anlaşılan ne güzel.
napıyosunus kıslaarr.kimseler yok ortalıkta. forum da bakımdaydı zaten baktım şimdi açılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?