bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayyy inşallahhh bebeğim yaa bu sefer her gün test yapcam belki nazı bırakırda gelir oturup beklemicem kırmızıları hiç değilse yoksa bişi öle beklemek daha eğlenceli benim için ben biraz ters bi insanım galiba

inş. kuzum senin gercekten cok yaklaştıııdoğum günü hediyen olcak inş...

ayyy zeytinim allah şimdiden yardımcın olsunn uykusuz bebişler yaa gözleri pörtlek pörtlek bakıoo daha doğar doğmazte bölee
eymene kim bakacak siz çalışırken bellimi

hiç bilmiyorum canım ya nasıl yaparız. 4 aylık olana kadar felan ben bakıcam.sonra annem bakar diyoruz ama annem de çok yakında oturmuyo.her sabah erkenden kalk bebeği götür akşam git al işkence gibi olacak.annem gelip bakamaz çünkü kardeşim var benim orta okulda okuyan.annemin sağlığı da pek elverişli değil.nasıl olacak bilmiyorum.eşimde şimdiden söyleniyo nasıl biz sabahın köründe kalkıp hergün bebeği oraya götürüp işe gidicez akşam geri gidip alıcaz çok zor bakıcı tutalım felan diyo. bende o kadar küçük bebeği kimseye güvenemem.hemde bakıcı tutmaya maddiimkanlarımız elvermez aslında.ama bakıcaz artık bi doğsun da zaman ne gösterecek.

ayy bebeğim hakkaten zor bir iş kayınvaliden gelsin kalsın sizde ama bakıcı hem maddi hem manevi zora kalmadıktan sonra gereksizz doğru diyorsun ama o hele bi doğsunda bak gör herşey rayına girecek hiç üzmicek annişiyle babasını

canım ya birden acayip yoğunlaştım.bakamadım kaç saat.

ya benm kayınvalide bakmaz.daha ben hamile bile değilken ben kimsenin çocuğuna bakamam eve bağlı kalamam diyodu.çok gezentidir kendisi.
bide zaten o pendik te oturuyo.ben beylikdüzü.

ayyy tosbikimm benimm nasılsınn nasıl gidiyorr rabbim korusun senii ve yavrunu ne kadar kaldı az kalmıştır

çok yoruluyorum canm artık 35.haftamız 2 hafta sonra izne ayrılcam sonra kızımı beklicem acele ediyo gelmek için kuzum ama bakalım işim çok daha genel bi ev temizliği yapmam lazım.

canım benim kızçemde çok hareketli doktorumuza sordum epey güldü hareketli olması keyfinin yerinde olduğunu gösterir dedi senin prenste keyifli anlaşılan ne güzel.

çok yoruluyorum canm artık 35.haftamız 2 hafta sonra izne ayrılcam sonra kızımı beklicem acele ediyo gelmek için kuzum ama bakalım işim çok daha genel bi ev temizliği yapmam lazım.

canım benim kızçemde çok hareketli doktorumuza sordum epey güldü hareketli olması keyfinin yerinde olduğunu gösterir dedi senin prenste keyifli anlaşılan ne güzel.

ay canım senin çok az kaldı doğuma yaa ben heyecanlandım şimdi bak...akşam fatmagülün suçu ne dizisini izliyodum orda yengesi doğuruyo ben baktım ağlıyorum.eşim korktum zannetti ama korkudan değil aslında heyecanlanıyorum.duygulanıyorum.
sen temizlikle yorma ama artık kendini.yorulup da erken getirme meleğini.

yaa keyfinden miöyle tepiniyomuuşş. valla benimki 2 gündür hiç durmuyoo resmen tedirgin olmaya başladım artık.ama demekki sevinçten göbek atıyo oğluşum içerde.mutluluktan uçuyo.
akşam çok güldüm yaa.kalp dinleme cihazı var bende oğlumun kalbini duymaya çalıştım akşam.cihazı nereye koysam gelio oraya vuruyo.önce tesadüf sandım çektim başka yere koydum geldi oraya vurdu.sonra başka yere geliyo oraya vuruyo.sürekli oynadım onla öyle bi 5 dakka.eşimde kızıyo rahatsız etme oğlumu ne kızdırıyosun istemiyo işte diye

napıyosunus kıslaarr.kimseler yok ortalıkta. forum da bakımdaydı zaten baktım şimdi açılmış.

napıyosunus kıslaarr.kimseler yok ortalıkta. forum da bakımdaydı zaten baktım şimdi açılmış.

ivit bende erkenden geldim ama bakım yapıldııı bende kapatmıştımm şimdik açtımm...
ii napalım şekerimm hergün aynı şeyler değişen bişiy yokk
sende ni var ni yokk minnoşşş

günaydın topik sultanları nasılsınz görüşmeyeli...dün yoktum çünkü bebişimi görmeye gittim....yine 4 boyutlu ultrasona girdim ve 2 cd miz oldu......dün 20 hafta 2 günlük olmuştuk...322gram olmuş kızım.....ilk baktığımızda doktor uyuşuk uyuşuk oturuyo dedi ben uyuyo zannettim...sonra doktor uğraştıkça hareketlendi..elleri ayaklarını oynatmaya başladı...esnedi...ayaklarıyla vurmaya başladı....o kadar sevimliyidiki uzun uzun izledik....içim rahatladı bebişim iyi olunca.....Her ultrasona gireceğim vakit çok telaşlanıyorum neylen karşılaşacağım diye...

Allahım bu duyguları isteyen herkese nasip etsin...bu duyguların üstüne yok bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…