- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.201
Gunaydinn herkese kizlar madaminiz hasta yatagindan yaziyor sizler icin bugun ise gidemmedim dun aksam acsyip bir mide bulantisi yasadim surekli cikardim durdum ama son zamanlarda midem artik fesatlik gecirmek uzereydi dun aksam gecirdi sonunda simdi yatiyorum midemde hic bisi kalmadi yemek yemege useniyorum ole yatiyom iste
günaydın topik sultanlarınasılsınz görüşmeyeli...dün yoktum çünkü bebişimi görmeye gittim....yine 4 boyutlu ultrasona girdim ve 2 cd miz oldu......dün 20 hafta 2 günlük olmuştuk...322gram olmuş kızım.....ilk baktığımızda doktor uyuşuk uyuşuk oturuyo dedi ben uyuyo zannettim...sonra doktor uğraştıkça hareketlendi..elleri ayaklarını oynatmaya başladı...esnedi...ayaklarıyla vurmaya başladı....o kadar sevimliyidiki uzun uzun izledik....içim rahatladı bebişim iyi olunca.....Her ultrasona gireceğim vakit çok telaşlanıyorum neylen karşılaşacağım diye...
Allahım bu duyguları isteyen herkese nasip etsin...bu duyguların üstüne yok bence....
Gunaydinn herkese kizlar madaminiz hasta yatagindan yaziyor sizler icin bugun ise gidemmedim dun aksam acsyip bir mide bulantisi yasadim surekli cikardim durdum ama son zamanlarda midem artik fesatlik gecirmek uzereydi dun aksam gecirdi sonunda simdi yatiyorum midemde hic bisi kalmadi yemek yemege useniyorum ole yatiyom iste[/
oyy minnakım hastamı oldun senn kuzum gecmiş olsun bebeğim ya cok fina ortalıkk doğru dürüst kar yağmadıı diye mikrop heryerr
canım benimm ya tek başına napcaksın simdikkk nane limon içseydin sıcak sıcak minnoş midenide rahatlatır sonrada bi çorba icersinnn
slm kızlar şimdi bankadan geldim allahım karda pardon her taraf buz olmuş yürümek ne zor ya korkuyorum düşecem diye:18:
Gunaydinn herkese kizlar madaminiz hasta yatagindan yaziyor sizler icin bugun ise gidemmedim dun aksam acsyip bir mide bulantisi yasadim surekli cikardim durdum ama son zamanlarda midem artik fesatlik gecirmek uzereydi dun aksam gecirdi sonunda simdi yatiyorum midemde hic bisi kalmadi yemek yemege useniyorum ole yatiyom iste[/
oyy minnakım hastamı oldun senn kuzum gecmiş olsun bebeğim ya cok fina ortalıkk doğru dürüst kar yağmadıı diye mikrop heryerr
canım benimm ya tek başına napcaksın simdikkk nane limon içseydin sıcak sıcak minnoş midenide rahatlatır sonrada bi çorba icersinnn
minnak dikkat et kendine ya kayıp düşüceksin Allah korusun öle gitme bankaya falan bırak başkası gitsinn hamişsin sen yafff....
niden karlımıı oralarrr nerdeydin kii senn canımcımm:44:
Ahh ah cucum gelmediki onun yuzunden yataklara dustum geleydi bana simdi bi corbacik yapardi ama gelmedi iste napalimm cani sagolsun
nazlı minnakım yaa hastada olurmuşş nazda yaparmışşşcanımcım geleydim yapmazmıydım hiçç canımcım yaa cidden senin bi öorba içmen lasımmm minişim yaa
:44:
slm kızlar şimdi bankadan geldim allahım karda pardon her taraf buz olmuş yürümek ne zor ya korkuyorum düşecem diye:18:
Gunaydinn herkese kizlar madaminiz hasta yatagindan yaziyor sizler icin bugun ise gidemmedim dun aksam acsyip bir mide bulantisi yasadim surekli cikardim durdum ama son zamanlarda midem artik fesatlik gecirmek uzereydi dun aksam gecirdi sonunda simdi yatiyorum midemde hic bisi kalmadi yemek yemege useniyorum ole yatiyom iste
günaydınlar olsunn şekerim
oyy nazlı kızınımı gördün senn yirim onu ya minnak cok şükür iyiymişş canımcımm için rahatlamıştır tabii sevimlii bıdışş yaa
slm beralku....kısss tek başına öle buz tutmuş yerlerde gezme allah korusun....
madamın çok geçmiş olsun canım....bu zamnlarda çoğu insan böyle...bende atlattım şu grip illetini...dün ezogelin çorbası yaptım yakın olsakta getirsem..şöyle bol limonlu içerdinn..
evet teyzesi nazlı kızımı görmeye gittim...şükür iyi kuzum...içim rahatladısen nasılsın???
madamcım geçmiş olsun benimde geçen ay olmuştu dikkat et kendine
kızlar ne güzel bulantım yoktu dünen beri midem bulanıyo hastaneden gelirken minibüste bulanmıştı hala geçmedi sanki araba tutmuşta bırakmamış gibi hala
Ahh ah cucum gelmediki onun yuzunden yataklara dustum geleydi bana simdi bi corbacik yapardi ama gelmedi iste napalimm cani sagolsun
nazlı minnakım yaa hastada olurmuşş nazda yaparmışşşcanımcım geleydim yapmazmıydım hiçç canımcım yaa cidden senin bi öorba içmen lasımmm minişim yaa
:44:
içmiş kadar canım benimm yaa sölemen yeterlii çıkma sokaklara hava soğuktur üşütme sende tontişslm beralku....kısss tek başına öle buz tutmuş yerlerde gezme allah korusun....
madamın çok geçmiş olsun canım....bu zamnlarda çoğu insan böyle...bende atlattım şu grip illetini...dün ezogelin çorbası yaptım yakın olsakta getirsem..şöyle bol limonlu içerdinn..
evet teyzesi nazlı kızımı görmeye gittim...şükür iyi kuzum...içim rahatladısen nasılsın???
çoksağol canım benım midebulantısı çok fina bişi yaaa inşallah hep bulanmaz midebulantısını bastırmakistiyorsam avucunun içine birazlimon sıkıp yalayacaksın azda tuz koy okadar
cücümm yaptım biçorba kendime içiyorumm şimdik umarımkusmam gene yaaaiçmiş kadar canım benimm yaa sölemen yeterlii çıkma sokaklara hava soğuktur üşütme sende tontiş
ohh afiyet şifa olsun kuzum inş.. midene ii gelir kusmazsın minnağım sonrada 1 -2 saat sonra nane limon iç minnağımm
madamcım geçmiş olsun benimde geçen ay olmuştu dikkat et kendine
kızlar ne güzel bulantım yoktu dünen beri midem bulanıyo hastaneden gelirken minibüste bulanmıştı hala geçmedi sanki araba tutmuşta bırakmamış gibi hala
iyiyim bende canım.oğluşum yaramazlık yapıyo sürekli 2 gündür hiç durmadan tepişiyoivit bende erkenden geldim ama bakım yapıldııı bende kapatmıştımm şimdik açtımm...
ii napalım şekerimm hergün aynı şeyler değişen bişiy yokk
sende ni var ni yokk minnoşşş
ayy çok sevindim güselanne.minik kızımız iyiymiş maşallah. bende yarın gidiyorum kontrole.şeker testlerimiz yapılacak.açlık şekeritokluk şekerifelan.günaydın topik sultanlarınasılsınz görüşmeyeli...dün yoktum çünkü bebişimi görmeye gittim....yine 4 boyutlu ultrasona girdim ve 2 cd miz oldu......dün 20 hafta 2 günlük olmuştuk...322gram olmuş kızım.....ilk baktığımızda doktor uyuşuk uyuşuk oturuyo dedi ben uyuyo zannettim...sonra doktor uğraştıkça hareketlendi..elleri ayaklarını oynatmaya başladı...esnedi...ayaklarıyla vurmaya başladı....o kadar sevimliyidiki uzun uzun izledik....içim rahatladı bebişim iyi olunca.....Her ultrasona gireceğim vakit çok telaşlanıyorum neylen karşılaşacağım diye...
Allahım bu duyguları isteyen herkese nasip etsin...bu duyguların üstüne yok bence....
aman dikkat et canım yaa.öyle karlı buzlu yerlerde tek başına gezinme. bırak banka işlerini başkası halletsin.slm kızlar şimdi bankadan geldim allahım karda pardon her taraf buz olmuş yürümek ne zor ya korkuyorum düşecem diye:18:
iyiyim bende canım.oğluşum yaramazlık yapıyo sürekli 2 gündür hiç durmadan tepişiyo
ayy çok sevindim güselanne.minik kızımız iyiymiş maşallah. bende yarın gidiyorum kontrole.şeker testlerimiz yapılacak.açlık şekeritokluk şekerifelan.
keşke bende 4 boyutluda görsem yaaa.benim doktorum hiç 3 boyutlu 4 boyutlu felan bakmıyo.sadece renkli dopplere bi yere göndermişti orda baktılar.ama 17. haftaya yeni girmiştik o zamn şimdi 23. haftadayız.
aman dikkat et canım yaa.öyle karlı buzlu yerlerde tek başına gezinme. bırak banka işlerini başkası halletsin.
ayy kıyamam sana bitanem yaaa.çok geçmiş olsun dinlen bol bol.noldu sana yaa.nasarlar mı değdiii.
kıs kusmalar felan? ne iş.? senn bat ne zamandı?
iyiyim bende canım.oğluşum yaramazlık yapıyo sürekli 2 gündür hiç durmadan tepişiyo
ayy çok sevindim güselanne.minik kızımız iyiymiş maşallah. bende yarın gidiyorum kontrole.şeker testlerimiz yapılacak.açlık şekeritokluk şekerifelan.
keşke bende 4 boyutluda görsem yaaa.benim doktorum hiç 3 boyutlu 4 boyutlu felan bakmıyo.sadece renkli dopplere bi yere göndermişti orda baktılar.ama 17. haftaya yeni girmiştik o zamn şimdi 23. haftadayız.
aman dikkat et canım yaa.öyle karlı buzlu yerlerde tek başına gezinme. bırak banka işlerini başkası halletsin.
ayy kıyamam sana bitanem yaaa.çok geçmiş olsun dinlen bol bol.noldu sana yaa.nasarlar mı değdiii.
kıs kusmalar felan? ne iş.? senn bat ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?