bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Gunaydinn herkese kizlar madaminiz hasta yatagindan yaziyor sizler icin bugun ise gidemmedim dun aksam acsyip bir mide bulantisi yasadim surekli cikardim durdum ama son zamanlarda midem artik fesatlik gecirmek uzereydi dun aksam gecirdi sonunda simdi yatiyorum midemde hic bisi kalmadi yemek yemege useniyorum ole yatiyom iste

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine nane limon iyi gelir mi acaba bu durumda

günaydınlar olsunn şekerim
oyy nazlı kızınımı gördün senn yirim onu ya minnak cok şükür iyiymişş canımcımm için rahatlamıştır tabii sevimlii bıdışş yaa

slm kızlar şimdi bankadan geldim allahım karda pardon her taraf buz olmuş yürümek ne zor ya korkuyorum düşecem diye:18:

minnak dikkat et kendine ya kayıp düşüceksin Allah korusun öle gitme bankaya falan bırak başkası gitsinn hamişsin sen yafff....
niden karlımıı oralarrr nerdeydin kii senn canımcımm:44:

Cook sagol canim nane limon ii gelir lki ama benim sicak bi corbaya ihtiyacim var oncelikle ama mi[QUO=beralku;22189564]çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine nane limon iyi gelir mi acaba bu durumda[/QUOTE]

Ahh ah cucum gelmediki onun yuzunden yataklara dustum geleydi bana simdi bi corbacik yapardi ama gelmedi iste napalimm cani sagolsun

minnak dikkat et kendine ya kayıp düşüceksin Allah korusun öle gitme bankaya falan bırak başkası gitsinn hamişsin sen yafff....
niden karlımıı oralarrr nerdeydin kii senn canımcımm:44:

maalesef erzurumdayım cnm şu anda işyerindeyim ve sinirden çatlıyorum işyerine ne fena insanlar var ya

slm kızlar şimdi bankadan geldim allahım karda pardon her taraf buz olmuş yürümek ne zor ya korkuyorum düşecem diye:18:

slm beralku....kısss tek başına öle buz tutmuş yerlerde gezme allah korusun....

madamın çok geçmiş olsun canım....bu zamnlarda çoğu insan böyle...bende atlattım şu grip illetini...dün ezogelin çorbası yaptım yakın olsakta getirsem..şöyle bol limonlu içerdinn..

günaydınlar olsunn şekerim
oyy nazlı kızınımı gördün senn yirim onu ya minnak cok şükür iyiymişş canımcımm için rahatlamıştır tabii sevimlii bıdışş yaa

evet teyzesi nazlı kızımı görmeye gittim...şükür iyi kuzum...içim rahatladı sen nasılsın???

madamcım geçmiş olsun benimde geçen ay olmuştu dikkat et kendine
kızlar ne güzel bulantım yoktu dünen beri midem bulanıyo hastaneden gelirken minibüste bulanmıştı hala geçmedi sanki araba tutmuşta bırakmamış gibi hala

nasıl olımm canımcım ya evdeyim hep aynıı işte bugün hava serin bayağıı yağmurlu didiler zatenn dışarıda cıkamıcammm öle evdeyimmm çamasır falan atmıştım polar battaniyelerii falan öle işte yemek yapıcamm okadayyyyyyy

çoksağol canım benım midebulantısı çok fina bişi yaaa inşallah hep bulanmaz midebulantısını bastırmakistiyorsam avucunun içine birazlimon sıkıp yalayacaksın azda tuz koy okadar
cücümm yaptım biçorba kendime içiyorumm şimdik umarımkusmam gene yaaa

hayırlı cumalar canımcım
ayy dimek başladı bulantılarrr ya hamişliği bulantısız atlatan oluyomu acabaaa ne güsel bişiydirrr
canımcım ya umarım bu süreçç cabuk gecerr hamişliğinin tadını cıkarırsın sonraaa

ivit bende erkenden geldim ama bakım yapıldııı bende kapatmıştımm şimdik açtımm...
ii napalım şekerimm hergün aynı şeyler değişen bişiy yokk
sende ni var ni yokk minnoşşş
iyiyim bende canım.oğluşum yaramazlık yapıyo sürekli 2 gündür hiç durmadan tepişiyo
ayy çok sevindim güselanne.minik kızımız iyiymiş maşallah. bende yarın gidiyorum kontrole.şeker testlerimiz yapılacak.açlık şekeritokluk şekerifelan.
keşke bende 4 boyutluda görsem yaaa.benim doktorum hiç 3 boyutlu 4 boyutlu felan bakmıyo.sadece renkli dopplere bi yere göndermişti orda baktılar.ama 17. haftaya yeni girmiştik o zamn şimdi 23. haftadayız.
aman dikkat et canım yaa.öyle karlı buzlu yerlerde tek başına gezinme. bırak banka işlerini başkası halletsin.

ayy kıyamam sana bitanem yaaa.çok geçmiş olsun dinlen bol bol.noldu sana yaa.nasarlar mı değdiii.
kıs kusmalar felan? ne iş.? senn bat ne zamandı?

oyy minnak ya hareketlii ni güsell maşallah canımcımm
yarın gidip gör bakalım minnak neler yapıcakkk

mrb arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum o kadar sıcakki konuşmalarınız bende aranıza katılmak istedim

sağol teyzesi çok iyi benim kuzum 4 boutluda her şey net canım...bi oraya girsen vazgeçemezsin...benim bayburttaki doktorumda da yok 4 boyutlu ...2 boyutlu var onda da sen bi şey anlayamıyorsun....gümüşhaneye bi doktorun özel muayenhanesine gidiyorum 2dir....trabzonda da var bi doktorum orda 4 boyutlu var mı bilmiyorum....

görüntülerin cdlerini veriyolar ya o çok güzel...bebişlerimiz büyüyünce kendilerini izlerler

şeker testi geldi ewet..bende 1 2 hafta sonra yaptırıcam herhalde...inş..şekerin güzel çıkar....şekerden sonra tatanoz aşısı var...bide bizim kan uyuşmazlığımız var onun aşısı var....varda var yaniiii:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…