- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.401
herkes nerdeeeee
Bebegim ben suan eminonundeyim arkasimla cucumun annesine doktor ameliyat demis dua edelimm
cucum çook geçmiş olsun tatlım..inşallah en kısa zamanda iyileşir..
kızlar nerdesiniz....:26:
yaaa. ayy çok üzüldüm yaa allahım şifasını versin inşallah. ama belfıtığı değilmiydi annesii.belfıtığında ameliyat hiç çözüm değil yaa.benim babam 2 kez oldu belinden ameliyat ama hala çekiyo.
Gunaydinn kizlarrr sabah az evvel test yaptim negatif cikti dunle bugun olmam lazimdi dunde yaptim negatif bugun de off beklemek gicikk ediyii beniii gelecek kirmizilar galiba gene oyy anam oyyy
ah canım benim inşallah hakkınızda hayırlısı olur.peşpeşe hamiş haberlerinizi alırız. senin bat ne zamandı canım.madamım sıkma canını dur bakalım belki geç döllenmedir zeytinimin dediği gibi hayırlısı olsun madamım....
benimde 2 günden beri belim çok ağırdı karnım felan normalde belim ağırmaz kist olduğunda ama acaba kistmi oluşuyo dedim tekrar doktorla konuştuk telefonda olabilirde ama belin kist varken ağırmıyodu dur bakalım bekleyelim dedi hayırlısı olsun dedi ama şimdi ağrılarım geçti bazen kasığım batıyo o kadar belim ve sırt ağrımda geçti çok şükür...
günaydınnn kızzzlaaarrrrrr......
nasılsın canım.nasıl gidiyor hamişlik. herşey yolunda mı?
ah canım benim inşallah hakkınızda hayırlısı olur.peşpeşe hamiş haberlerinizi alırız. senin bat ne zamandı canım.
ah canım benim inşallah hakkınızda hayırlısı olur.peşpeşe hamiş haberlerinizi alırız. senin bat ne zamandı canım.
günaydın annecik.nasılsın bakalım.kısçen nasıl?
şşttt sus bakim sen hemen kırmızılar geliyo diye diye çağırma bakim kırmızıyı.
ne biliyorus belki geç döllendi geldi minnak ama testte görünmüyooo.
inşallah öyledir yaaaa :44:
madamım sıkma canını dur bakalım belki geç döllenmedir zeytinimin dediği gibi hayırlısı olsun madamım....
benimde 2 günden beri belim çok ağırdı karnım felan normalde belim ağırmaz kist olduğunda ama acaba kistmi oluşuyo dedim tekrar doktorla konuştuk telefonda olabilirde ama belin kist varken ağırmıyodu dur bakalım bekleyelim dedi hayırlısı olsun dedi ama şimdi ağrılarım geçti bazen kasığım batıyo o kadar belim ve sırt ağrımda geçti çok şükür...
canlarımmm benimmmm kan testi sonucumu yazıyorum sizeeee kocaman bi 0,100 çıktıı üzgünüm sevinemedik bu ay da
benimde belim acaip ağrıyo yaa kırmızılar geliyor artık demekki bu ay olmadı gene saldım çayıra artık valla yaa nasip kısmet biz istedikçe olmuyorr istemezsek belki olur
madamım ne desek boş biliyorum...insanın canı sıkılıyo helede umutlanınca ama nasip be canım...zamanı var demek ki.....eşinle mutlusun,sağlıklısınız bebişte gelir inş...ama içimden halen geç döllenme olabilir mi diye geçiyo....inş..öyledir.....
yok benimm moralim sıfır oldu ya istemem daha olmaz da zaten geç döllenme filan akşama kalmaz gelir kırmızılar sağlık olsun tatlımm bir gün olacak
ah sorma canım yaa hemde nasıl. hemen uyumak istiyodum.gerçi hala öyleyim diyebilirim.sadece gece uykularımı kaybettim hepten.hiç rahat yatıp uyuyamıyorum.sabaha kadar dört dönüyorum olmuyo.iyiyim canım çok gec kalktım bugün feleğim şaştı daha yeni kahvaltı ettim yemeklerden sonra bi agırlık çöküyor üstüme sende de oluyomuydu
az kalmış canım yaaa inşallah hayırlı haberlerin gelir.amin canım inşallah..
benim bat 27 yada 28inde olmam lazım zeytinim...
yolunuz açık olsun canım.inşallah dediğin gibi doğumunda ailen yanında olur annenle bakarsın bebişine ilk zamanlar.benim annem çok uzak değil ama okuyan kardeşim var orta okulda daha onu bırakıp benimle kalamaz.o yüzden ben tek başına bakıcam miniğime öyle görünüyor.çünkü kayınvalidemde fazla sıkıya gelemez hemen sıkılır 2 gün kalsa 3.gün ben sıkıldım der gider.merhaba annecik ve oğluşu.....iydir canım...pazar günü memlekete yolculuk var...valiz hazırlıyorum....yeni iş yerimiz bellli olana kadar memleketteyiz...doğumumuda orda yapsam ne güzel olur...bebiş bakmayı bilmiyoruz....korkarım minnacıka bi şey yapmaktan...eli kolu ne bilim banyosu..annelerimiz yardımcı olur en azından kırkı çıkana kadar..ondan sonra alışırım artık...bakalım zamn ne gösterir...daha doğuma 4 ay var.....
kızçemde iyi teyzesi...uzanmamı fırsat kolluyo..uzanır uzanmaz başlıyo tepişmeye...
siz nasılsınız bakim??
canlarımmm benimmmm kan testi sonucumu yazıyorum sizeeee kocaman bi 0,100 çıktıı üzgünüm sevinemedik bu ay da
benimde belim acaip ağrıyo yaa kırmızılar geliyor artık demekki bu ay olmadı gene saldım çayıra artık valla yaa nasip kısmet biz istedikçe olmuyorr istemezsek belki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?