bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

yok benimm moralim sıfır oldu ya istemem daha olmaz da zaten geç döllenme filan akşama kalmaz gelir kırmızılar sağlık olsun tatlımm bir gün olacak

madamım üzülme hayırlısı ne zamansa o zman gelicek bebişlerimiz...

topikimize bişey oldu yaa kimseler uğramıyo artık.ben demirbaş oldum nöbet tutuyorum topikte resmen.
nerde bu kıslar yaafff :44::44::44:

günaydın zeytinim bende cumartesi test yaptırdım kan testi ama 4 gün vardı daha eşime doğum günü süprizi olsun istemiştim ama ne gatif çıktı ertesi sabah yani 25.de kahverengi akıntım geldi 3-4 damla kadar şimdi kesildi ama kasıklarımda ağrı var aynı olucakmışım gibi daha 2 gün var ama bilmiyorum sanıyorum bendede yok ne yapalım hayırlısı değilmiş rabbim ol değince olucak inşallah....

bende sabah uğradım amma velakin kimsecikler yoktu bebeğim yaa millet soğuktan kımıldayamıyor sanırımm e tabi bizim burada güneş var ya ondan ikimizde buralardayıss
topikimize bişey oldu yaa kimseler uğramıyo artık.ben demirbaş oldum nöbet tutuyorum topikte resmen.
nerde bu kıslar yaafff :44::44::44:

valla üzülüyommu üzülmüyommu bende bilmiyorum tatlım yaa ama sadece heyecanla bekliyorum meleğimi gelince sevinicem inşallah rabbimden herşeyin hayırlısı gelir her zaman bana beklemedeyimm

:119::126: veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
madam ve cücü yarın ilk karşılaşmasını yapacak ikiside çook heyecanlı topikimizin ilk buluşması bu çok heyecanlıyım kızlar cücü de öyle

:119::126: veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
madam ve cücü yarın ilk karşılaşmasını yapacak ikiside çook heyecanlı topikimizin ilk buluşması bu çok heyecanlıyım kızlar cücü de öyle

doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnnnnn. canım beniiiiiiimmmmmmm.
iyiki doğdun madaaammmmmm.

doğum günün kutlu olsuuuuuunnnnnnnn. canım beniiiiiiimmmmmmm.
iyiki doğdun madaaammmmmm.

aaaaa madamcım yeni yaşınmuutlu huzurlu olsun sağlıcakla olsun

happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to you

çılgın yaaa
çook teşekkür ederim tatlımm hep beraber yeni yaşlara mutlu yıllara inşallahh

ay canım belki senin yerleşme kanaması olabilir.kahverengi ve bikaç damla ayrıca devamı yok.aynı yerleşme gibi. hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırız.

herkes çok yoğun galiba.bende baya yoğunum yıl sonu bisürü iş var.

sağoll varoll zeytinimmm çook teşekkür ederimmm napıyosun nasılsın

iyiyim bitanem yoğunum bayaa.çalışıyorum.geçen hafta biraz rahatsızdım.midem felan iyice kötü olmuştu.şimdi iyiyim ama.
sen nasılsın ne var ne yok.cucumla görüşüyosunus demek. ne güsel ne güsel iice bi gesin tozun ooohhhh.

bende malesef bugün en tenha günümü yaşıyorum hediye olarak bana iş vermediler sanırım :))
evet cücümle yarın büyük gün çok gezemicez ama o benim iş yerime gelecek öğle arası yemek yiyiip otururus artık annişi hasta ya gelenleri oluyormuş ama görüşücez inşallah

olsun ya görüşeceksinis ne güsel. nasıl olmuş annesi yaa.ben arayamadım bidaha.
senn işyeri nerdeydi cnm?

annişi ameliyat olması lazım ama istemiomuş cücümde çarşamba dönecek gitmeden görüşelim didik şişlideyim tatlım ben atla metrobüse gel sende :)

ben taaa ikitellideyim kıs.nasıl atlim gelim öğlen arasında.sadece şişliye gelmeme yetmez öğle arasındaki zaman çok selam söyle benim içinde öp cucumu.

selam canlarım ne zamandır yazamadım hepinizi çok özledim, çoookkk öpüyorum

madamım yeni yaşın kutlu olsun sana güzellikler getirsin.

zeytinim seninde başın sağolsun.

hepiniz kendinize iyi bakın biteciklerim....

ben az önce cücümle görüştüm yaaaa süper bişidi kızlarr o kadar tatlı kii bizim cücü işte yaa bebiş gibiydii canım benim o kadar tatlıki maşallahh sanki kırk yıl görüşmemiş eski dost hiiç ayrılasım gelmedi ama öğle arası iş var malum şimdi gitti annişin yanına yarın sabahta ankarayya dönüyor artık öbürgün bizimle olurr inşallah
ben cücümü çok seviyordum görünce daha çok sevdimm

filizcimm çook teşekkür ederiimm tatlımm bizde özleedik seni nerelerdesinn bebiş var mı yoksaa

ama ben kıskandım şimdiiiiii. ne güsel görüştünüs siz. tatlıdır tabiiiii cucumuss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…