bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın canlarım...
valla çok yoğun geçiyo günlerim..geçen gün 7 yaşında yeğenim var zaten 1 tane var karnı ağırıyodu geçti ama hep durgundu doktora götürdüler meğer apantisi patlamak üzereymiş hemen gece ameliyata aldılar.akşamları yanına gidiyorum annem yine arada rahatsızlanıyor ama iyi çok şükür benim karnım felaket ağırdı pazartesi günü ayağa kalkamıyordum ama bugün sanırım oluyorum regl çok hafif pembeleri gördüm...

madamımm geçmiş doğum günün kutlu olsun meleğim RAbbim inşallah herşeyi gönlüne göre versin...ayrıca bende kıskandım heee buluşmalar olmuş foto çekindinizmi bari...:26:

cucum annen nasıl oldu çok özledim senide....

zeytinim sen nasılsın eymen paşa napıyo..?

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin yeğeninede annene de. kırmızılar gelirse de üzülmek yok dime elbet bigün bekleyeceksin ama gelmeyeceeekkk
ivit madamım la cucum buluştulaarrr hemde bizsiiizzz.
bende iyiyim canım nolsun.her geçen gün biraz daha şişip büyüyorum oğluşumda hergün başka bir akrobasi çalışması yapıyo karnımda.bigün ordan şişiyo bigün burdan karnım dalgalanmaya başladı hepten.

çook teşekkür edderim berremm benimm hep beraber geçsin nice yaşlarımız
evet biz cücümle görüştük çooooooooooookkk güzeldii fotoda çekindikk göstertirimm
kırmızılar gelirse takılma yavruş
yeğenin içinde rabbim şifa versinn

herkeslere günaydınn kızlarr aaa bi kendinize gelip silkelenin artık kimseler yok benle zeytin den başka artık o da gelmes oldu siz gelmiyosunuz diye noluyor yaww

herkeslere günaydınn kızlarr aaa bi kendinize gelip silkelenin artık kimseler yok benle zeytin den başka artık o da gelmes oldu siz gelmiyosunuz diye noluyor yaww

günaydın bebüşüm.
napim kuzum yaa geliyorum kimsecikler yok.belkiyorum gelen giden de yok boşuna durmayayım deyip çıkıyorum.sennlede artık denk gelmiyoruz. sende bakıyosun kimse yok çıkıyosun ben giriyorum sonra sende yoksun çıkıyorum.
noldu böyle topikimizeeee :44::44:

ayyy hiç bilmiyorum valla yaaa uzaklaşınca bebiş gelecekse bende uzaklaşçam bak

hepiniz annişimi beni merak etmişsiniz minnoşlarım annişim iyi cok sükür dualarımız kabul oldu annişim cok sükür ayaklandıı Allahım bi daha hastalık vermesin kimseye
hepinize cok teşekkür ederim minnoşlarım ii dilekleriniz için Allahım hepinizden razı olsun ...
hepiciğinizi cok ösledimmm güsellerimm....
sizler nasılsınızz ...
madamımla kuzumla buluştukk harikaydıı ya böle bişiy olamaz yıllardır tanışıyooo gibiydikk ikimizinde ağzı kulaklarındaaa öleee baktık birbirimizeee öle tatlıkiiii öle minnoş kiii yerim onu yaa....

ivit deneyelim.
cucum döndü mü evinee. gelsede acık konuşsak yaf ösledim vallaaaa.

geldim zeytin gözlüm geldimmm bende cok ösledimm valla yaa nasıl alışmışım yaa nasıl sevmişim sizleriii nasılsın canımcım oğluşun yakışıklı prensimiz napıoooo

HEHEH artık biz tanışıyoss dimeee ayyy çok süper ya
iyiyim bebem ne olsunn bıraktığın gibinim aynı
valla istanbul da 3 gündür bir güneş sorma ama soğuk yinede demek bursada kar aman popişi üşütme heeee
cücü yaaa ne güzeldi dime tarihe yazcam 27 aralık madamla cücü karşılaşır

olurr cücümm ben beklerim burada seni heryıl aynı yer aynı saat ayy inşallah istanbula gelirsiniz de hergün buluşuruz öle ayda yılda deell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…