- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.441
ama kıskanma nolurrr birgün inşallah hep beraber görüşürüz zeytinimmm muckkksss berrem naptı acep yaaaa
inşallah canım. evet berre nerelerde naptıki acep.
bu arada senn kırmızılar tam olarak geldi mii?
geldi bebeğim geldi gelmez mi hiç yalnız bırakmıyorlar beni sağolsunlarr
günaydın canlarım...
valla çok yoğun geçiyo günlerim..geçen gün 7 yaşında yeğenim var zaten 1 tane var karnı ağırıyodu geçti ama hep durgundu doktora götürdüler meğer apantisi patlamak üzereymiş hemen gece ameliyata aldılar.akşamları yanına gidiyorum annem yine arada rahatsızlanıyor ama iyi çok şükür benim karnım felaket ağırdı pazartesi günü ayağa kalkamıyordum ama bugün sanırım oluyorum regl çok hafif pembeleri gördüm...
madamımm geçmiş doğum günün kutlu olsun meleğim RAbbim inşallah herşeyi gönlüne göre versin...ayrıca bende kıskandım heee buluşmalar olmuş foto çekindinizmi bari...:26:
cucum annen nasıl oldu çok özledim senide....
zeytinim sen nasılsın eymen paşa napıyo..?
günaydın canlarım...
valla çok yoğun geçiyo günlerim..geçen gün 7 yaşında yeğenim var zaten 1 tane var karnı ağırıyodu geçti ama hep durgundu doktora götürdüler meğer apantisi patlamak üzereymiş hemen gece ameliyata aldılar.akşamları yanına gidiyorum annem yine arada rahatsızlanıyor ama iyi çok şükür benim karnım felaket ağırdı pazartesi günü ayağa kalkamıyordum ama bugün sanırım oluyorum regl çok hafif pembeleri gördüm...
madamımm geçmiş doğum günün kutlu olsun meleğim RAbbim inşallah herşeyi gönlüne göre versin...ayrıca bende kıskandım heee buluşmalar olmuş foto çekindinizmi bari...:26:
cucum annen nasıl oldu çok özledim senide....
zeytinim sen nasılsın eymen paşa napıyo..?
herkeslere günaydınn kızlarr aaa bi kendinize gelip silkelenin artık kimseler yok benle zeytin den başka artık o da gelmes oldu siz gelmiyosunuz diye noluyor yaww
günaydın bebüşüm.
napim kuzum yaa geliyorum kimsecikler yok.belkiyorum gelen giden de yok boşuna durmayayım deyip çıkıyorum.sennlede artık denk gelmiyoruz. sende bakıyosun kimse yok çıkıyosun ben giriyorum sonra sende yoksun çıkıyorum.
noldu böyle topikimizeeee :44::44:
ayyy hiç bilmiyorum valla yaaa uzaklaşınca bebiş gelecekse bende uzaklaşçam bak
öyle olacaksa hemen uzaklaşın valla ben nöbeti tutarım burda
Hehehheh pekii bide öle deneriz artık cana tak edince :))
bu cücü nerde yawww
ivit deneyelim.
Cucum döndü mü evinee. Gelsede acık konuşsak yaf ösledim vallaaaa.
ivit deneyelim.
cucum döndü mü evinee. gelsede acık konuşsak yaf ösledim vallaaaa.
Geldi geldi burdaaaaaaaa/QUOTE]
naber bebiş nasıldı yolculuk kavuşma anı nasıldı en mühimi o tabi
geldim kuzum geldimmm
hoşbuldum meleğim
yolculuk güseldiii işte böle yollar kar boluda dondum molada popişim dondu resmen hemen attım kendimi otobüseee
buluşma anı süperdiii kocişim cok öslemişşş beni bende onu tabeeeee bol bol hasret giderdik....
msen nasılsın canımın içiiii napıyon görüşmeyeliii
geldim zeytin gözlüm geldimmm bende cok ösledimm valla yaa nasıl alışmışım yaa nasıl sevmişim sizleriii nasılsın canımcım oğluşun yakışıklı prensimiz napıoooo
Geldi geldi burdaaaaaaaa/QUOTE]
geldim kuzum geldimmm
hoşbuldum meleğim
yolculuk güseldiii işte böle yollar kar boluda dondum molada popişim dondu resmen hemen attım kendimi otobüseee
buluşma anı süperdiii kocişim cok öslemişşş beni bende onu tabeeeee bol bol hasret giderdik....
msen nasılsın canımın içiiii napıyon görüşmeyeliii
HEHEH artık biz tanışıyoss dimeee ayyy çok süper ya
iyiyim bebem ne olsunn bıraktığın gibinim aynı
valla istanbul da 3 gündür bir güneş sorma ama soğuk yinede demek bursada kar aman popişi üşütme heeee
cücü yaaa ne güzeldi dime tarihe yazcam 27 aralık madamla cücü karşılaşır geldim zeytin gözlüm geldimmm bende cok ösledimm valla yaa nasıl alışmışım yaa nasıl sevmişim sizleriii nasılsın canımcım oğluşun yakışıklı prensimiz napıoooo
ivit ivit biz tanışıyosss artıkk süper bişiy kuzumm yaa......
evet ya istanbulda hava güseldii ankara buz valla cok soğukk:18:
ivit not edelimmm o güsel günü her yıl aynı yerde buluşalımmm karşılaşmamızın ilk günü ayyne cabıkkk gecti vakit demeee bide baktım gecmiş bitmiş eve dönüyommm
olsun sağlık olsunn Allahım ömür versinn nedaha cok buluşcasssssssss
HEHEH artık biz tanışıyoss dimeee ayyy çok süper ya
iyiyim bebem ne olsunn bıraktığın gibinim aynı
valla istanbul da 3 gündür bir güneş sorma ama soğuk yinede demek bursada kar aman popişi üşütme heeee
cücü yaaa ne güzeldi dime tarihe yazcam 27 aralık madamla cücü karşılaşır
ivit ivit biz tanışıyosss artıkk süper bişiy kuzumm yaa......
evet ya istanbulda hava güseldii ankara buz valla cok soğukk:18:
ivit not edelimmm o güsel günü her yıl aynı yerde buluşalımmm karşılaşmamızın ilk günü ayyne cabıkkk gecti vakit demeee bide baktım gecmiş bitmiş eve dönüyommm
olsun sağlık olsunn Allahım ömür versinn nedaha cok buluşcasssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?