bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

heheh ohhh bide hamiş oluruz zaten havuzlu hanı talan ederiss
bebem yok atamadım yaa yani kablom yok yanımda evden de unuttum ama mesaj atabilirsem onu atimm :)))

mesajla yolladım cücüm gelmiş mi bak bakam

nabersiniz kızlar cucu gelmiş buralar şenlenmiş yine 7

doktordan geldim çok moralim bozuk bebişimi göremedim kese var kendi yok pazartesi terkrar gel dedi kötü bişey demedi ben çok üzüldüm yinede
doktorun dedigine göre 7+5 bugün

yolladım kuzum ama iletilmedi raporu gelmiş zaten evden yollarım artık bebeğim
ayyy kociş evi kimbilir ne hale koyduu ben evden iki gün gittiğimi düşünemiyorum valla:))

ivit geldimm canımcımm cok sükür kavuştum evime sizlere
oyy üsülme canımcım yaa annişine naz yapıyodurrr pazartesiii cee yapıcak sana inş... tatlışımmm dua et minnoşum

ohh hadi toparlanda misler çalışmalara kaldığınız yerden devam boş geçmeyin belli olmazz
evet ordaydım tatlım dolandım durdum vallaa akşamda arkadaşlar gelcek oturmaya aklım evdee

yaa burda olaydınız işte hem sizde gelirdiniz kocişle çaya valla börek yapıcem patattes püresi bide topkek yapıceğim tontişim

geçen gittiğimde kese gördü güzel dedi 15 gün geçti kalp atışına bakmak için çagırdı bugun. bilmiyorum çok moralsizim hem alttanda baktı sadece karnımdan bakmadı
bişey göremedi yinede. sizde dua edin kızlar çok ihtiyacım var[/QUOTE]

canım benim inş.. pazartesi meleğini görüceksinn sakın kendini üzmee dualarım seninle canımcım Rabbim korusun meleğinle senii

selam kıslar....

cucumm hoşgeldin minnak annen nasıl iyimi...?sen nasıslın nasıl geçti buluşmalar olmuş sizi gidi sizi....

madamımm ivet geldiler gelirse gelsin ya hiç üzülmedim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak hayırlısı olsun inşallah....

goodjin üzülme canım dur bakalım bu kendi doktorunmu senin..?

zeytinim sen nasıslın melekimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…