- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.461
olurr cücümm ben beklerim burada seni heryıl aynı yer aynı saat ayy inşallah istanbula gelirsiniz de hergün buluşuruz öle ayda yılda deell
ayy inş.. kuzum ya inş. taşınırısss ozaman varya değmeyin keyfimizee süper olurr süperr
kuzum sen bana resmimizi yolladın mı ben baktım ama mailde yoktu:44:
olurr cücümm ben beklerim burada seni heryıl aynı yer aynı saat ayy inşallah istanbula gelirsiniz de hergün buluşuruz öle ayda yılda deell
ayy inş.. kuzum ya inş. taşınırısss ozaman varya değmeyin keyfimizee süper olurr süperr
heheh ohhh bide hamiş oluruz zaten havuzlu hanı talan ederiss
bebem yok atamadım yaa yani kablom yok yanımda evden de unuttum ama mesaj atabilirsem onu atimm :)))
ayy ni güsell olarrrrrrrr inş. kuzum dua ediyom bol bol
tımam minnakım evden atsanda olur ama unutma tımam mıı benim için cok önemlii
mesajla yolladım cücüm gelmiş mi bak bakam
cücüücüümm bebem ben az bi öğle arası yapimm sende ev işlerine bak birazz yemek filan ye çok zayıfsınn
yok kuzum gelmedii yaff neyse evden yollarsınn okişş
tımam minnoşum sen git yemeğini yiii se sankii cok tontilisinnn minnak yaaa
bende ev işlerine bakım zaten ev fena durumdaa
mesajla yolladım cücüm gelmiş mi bak bakam
yok kuzum gelmedii yaff neyse evden yollarsınn okişş
tımam minnoşum sen git yemeğini yiii se sankii cok tontilisinnn minnak yaaa
bende ev işlerine bakım zaten ev fena durumdaa
doktor görememiştir bence hiç üzülme pazartesi sana ordan cöööö yapıcek inşallah annesi peki daha önce görünmemişmiydiki bebek ilk defa mı bakıoonabersiniz kızlar cucu gelmiş buralar şenlenmiş yine 7
doktordan geldim çok moralim bozuk bebişimi göremedim kese var kendi yok pazartesi terkrar gel dedi kötü bişey demedi ben çok üzüldüm yinede
doktorun dedigine göre 7+5 bugün
yolladım kuzum ama iletilmedi raporu gelmiş zaten evden yollarım artık bebeğim
ayyy kociş evi kimbilir ne hale koyduu ben evden iki gün gittiğimi düşünemiyorum valla:))doktor görememiştir bence hiç üzülme pazartesi sana ordan cöööö yapıcek inşallah annesi peki daha önce görünmemişmiydiki bebek ilk defa mı bakıoo
tımam minnakım evden yollarsın
ayy sorma minnak yaa ordan oraya zıplıyomm acayipp dağılmışşş kirlilerr dağ gibiibide topladım aşkım dimezmiii ayy didimm bu toplanmış haliyseee her yer kutu pastane poşetleriii yemek poşetleriii :96:napalım sağlık olsunnn yapıveriyomm iştee mutfak kaldıı zatenn bide markete gitcemmm sonra duş bu günümde bitti gitti kuzum yaa
sen naptın cevahiremiii gittiniz minnak
nabersiniz kızlar cucu gelmiş buralar şenlenmiş yine 7
doktordan geldim çok moralim bozuk bebişimi göremedim kese var kendi yok pazartesi terkrar gel dedi kötü bişey demedi ben çok üzüldüm yinede
doktorun dedigine göre 7+5 bugün
ayyy kociş evi kimbilir ne hale koyduu ben evden iki gün gittiğimi düşünemiyorum valla:))
tımam minnakım evden yollarsın
ayy sorma minnak yaa ordan oraya zıplıyomm acayipp dağılmışşş kirlilerr dağ gibiibide topladım aşkım dimezmiii ayy didimm bu toplanmış haliyseee her yer kutu pastane poşetleriii yemek poşetleriii :96:napalım sağlık olsunnn yapıveriyomm iştee mutfak kaldıı zatenn bide markete gitcemmm sonra duş bu günümde bitti gitti kuzum yaa
sen naptın cevahiremiii gittiniz minnak
ohh hadi toparlanda misler çalışmalara kaldığınız yerden devam boş geçmeyin belli olmazz
evet ordaydım tatlım dolandım durdum vallaa akşamda arkadaşlar gelcek oturmaya aklım evdee
evet toparlıyomm işte şimdi markete gidip bişiyler alıyımm malum dolap bomboşş kociş dışardan beslenmişş
calışmalar devam canımmm bakalımm keyfii bi ay oluyooo
ayy çayamı gelceklerrr niler yapcan işinmii varr minnakım orda olsaydım yardım ederdim sana yaa
ayyy kociş evi kimbilir ne hale koyduu ben evden iki gün gittiğimi düşünemiyorum valla:))doktor görememiştir bence hiç üzülme pazartesi sana ordan cöööö yapıcek inşallah annesi peki daha önce görünmemişmiydiki bebek ilk defa mı bakıoo
ivit geldimm canımcımm cok sükür kavuştum evime sizlere
oyy üsülme canımcım yaa annişine naz yapıyodurrr pazartesiii cee yapıcak sana inş... tatlışımmm dua et minnoşum
geçen gittiğimde kese gördü güzel dedi 15 gün geçti kalp atışına bakmak için çagırdı bugun. bilmiyorum çok moralsizim hem alttanda baktı sadece karnımdan bakmadı
bişey göremedi yinede. sizde dua edin kızlar çok ihtiyacım var
ohh hadi toparlanda misler çalışmalara kaldığınız yerden devam boş geçmeyin belli olmazz
evet ordaydım tatlım dolandım durdum vallaa akşamda arkadaşlar gelcek oturmaya aklım evdee
evet toparlıyomm işte şimdi markete gidip bişiyler alıyımm malum dolap bomboşş kociş dışardan beslenmişş
calışmalar devam canımmm bakalımm keyfii bi ay oluyooo
ayy çayamı gelceklerrr niler yapcan işinmii varr minnakım orda olsaydım yardım ederdim sana yaa
üzülme sakın bebeğimm bazen geç oluşabilir bebek biyerde okumuştum 8 haftalıkmış göründüğünde bebeğin inşallah paazartesi görürsün bebeğini tatlım benim yaa moralini yüksek tutyolladım kuzum ama iletilmedi raporu gelmiş zaten evden yollarım artık bebeğim
ayyy kociş evi kimbilir ne hale koyduu ben evden iki gün gittiğimi düşünemiyorum valla:))
geçen gittiğimde kese gördü güzel dedi 15 gün geçti kalp atışına bakmak için çagırdı bugun. bilmiyorum çok moralsizim hem alttanda baktı sadece karnımdan bakmadı
bişey göremedi yinede. sizde dua edin kızlar çok ihtiyacım var
yaa burda olaydınız işte hem sizde gelirdiniz kocişle çaya valla börek yapıcem patattes püresi bide topkek yapıceğim tontişimüzülme sakın bebeğimm bazen geç oluşabilir bebek biyerde okumuştum 8 haftalıkmış göründüğünde bebeğin inşallah paazartesi görürsün bebeğini tatlım benim yaa moralini yüksek tut
ahh ahh orda olaydıkk ne güsel olurdu gelirdik tabee ni güselll
ayy canım kaç gündür ıspanaklı börek istiooo yarın yapım bende bari
amanın topkekmii döktürcek benim minnakım ya afiyetleriniz olsun kuzummmm
gitt,n mi markete ne var menüde bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?