- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.481
selam kıslar....
cucumm hoşgeldin minnak annen nasıl iyimi...?sen nasıslın nasıl geçti buluşmalar olmuş sizi gidi sizi....
madamımm ivet geldiler gelirse gelsin ya hiç üzülmedim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak hayırlısı olsun inşallah....
goodjin üzülme canım dur bakalım bu kendi doktorunmu senin..?
zeytinim sen nasıslın melekimm...
hosbuldum balım benim annişim iyi cok sükür canımcımm bende iyiyim
ivit buluştuk cok güseldirrr inş. hep birlikte bulusuruss yine ni güsel olur.... canımcımm
kırmızılar gelmişşş canımcımmm hayırlısı olsunn minnakımmm ...
sen nasılsın iyimisin keyfiler nasıll
inşallah balım inşallah....
bende iyiyim çok şükür bildiğin gibi bi değişiklik yok regl oldum cumatesi doktora gidicem 3.günü gel demişti bakalım hayırlısı olsun ...
üzülmüyom bu ay nedense çook relaxım:)
hayırlısı olsun balım ya napalım bekliyoss işte Allahım ne zaman doğru zamansa ozaman nasip etsin meleklerimizi
bende relaxım valla zaten bu ay öle böle geciyooo istanbulda gecirdim yımırtlamayı falannn simdii keyfii kocişimi sefiommm
napalımm minnakım 2012 de gelsin bizim bebişlerr inş... hayırlısıylaaa
öyle meleğim amin inşallah....
meleğim bak bende istiyom resmi hee çok mirak ettim sizi banada mail atın emi akşama...
ben çok meraklı melahatım...
üzülmiyim diyorum ama elimde değil kafamın bi köşesinde takılı bereecimm yaa atamıyorum kocişim 10 kere aradı teselli etmek için dinlemiyo beynim hayırlısıyla pazartesi olsa da anlasak ne var ne yok
tatlım yollarım tabede önce benim elime gecsindee sonram yollarım cünkü bende yok minnakım cekmiştiiii
eğer bu akşam atarsa yollarım sana okişşmii balımmm kaymakımm meraklı turtimmm
selam kıslar....
cucumm hoşgeldin minnak annen nasıl iyimi...?sen nasıslın nasıl geçti buluşmalar olmuş sizi gidi sizi....
madamımm ivet geldiler gelirse gelsin ya hiç üzülmedim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak hayırlısı olsun inşallah....
goodjin üzülme canım dur bakalım bu kendi doktorunmu senin..?
zeytinim sen nasıslın melekimm...
öyle meleğim amin inşallah....
meleğim bak bende istiyom resmi hee çok mirak ettim sizi banada mail atın emi akşama...
ben çok meraklı melahatım...
tatlım yollarım tabede önce benim elime gecsindee sonram yollarım cünkü bende yok minnakım cekmiştiiii
eğer bu akşam atarsa yollarım sana okişşmii balımmm kaymakımm meraklı turtimmm
berreeemm boşver annem salla gitsin yaa kırmızıymış pehhh
bebişim yaa dün akşam eve gittim saat 5 ti taaaa gece 12 ye kadar ayaktaydım misafirlerim vardı sen düşün o yüzden hiç vaktim olmadı bilg bilem açmadımm nasıl yattığımı da bilmiyorum kuzuum ya bu akşam inşallah anneme gidicem ama gitmezsem atıcam söz mesajla yolluyom gitmiyor pufff
berreeemm boşver annem salla gitsin yaa kırmızıymış pehhh
bebişim yaa dün akşam eve gittim saat 5 ti taaaa gece 12 ye kadar ayaktaydım misafirlerim vardı sen düşün o yüzden hiç vaktim olmadı bilg bilem açmadımm nasıl yattığımı da bilmiyorum kuzuum ya bu akşam inşallah anneme gidicem ama gitmezsem atıcam söz mesajla yolluyom gitmiyor pufff
iyice boslanıdınız topiğimizi yaa
öle valla madamım salladım gitti üsülmedim ki hiç..
olsun kzuum müsait bi zamanda at ama çok mirak ediyorum ben...:18:
kim geldi misafirin madamım niler yaptın bakem..?
ahhh kıyamam ben sana minnakım balımmmm..
sen tekmi kaldın valla bende bugün yoğunum çok malum yılbaşı girem bi bakam dedim cucum burda tek başına gördüm....
ivit tek kaldım buralardaa ya
kimsecikler gelmiyoo eskisi gibi herkesler yoğun galibaa
neyse minnakım seninde işin varsa sen git sonram gelirsinnn ben buralardayım şimdilikk
uyy balum benim tımam minnakım ben yine gelirim arad çok öpüyorum ...
öle valla madamım salladım gitti üsülmedim ki hiç..
olsun kzuum müsait bi zamanda at ama çok mirak ediyorum ben...:18:
kim geldi misafirin madamım niler yaptın bakem..?
ahhh kıyamam ben sana minnakım balımmmm..
sen tekmi kaldın valla bende bugün yoğunum çok malum yılbaşı girem bi bakam dedim cucum burda tek başına gördüm....
bebebğim seni boşlamış değilim iş yerinde biraz sorun çıktı ağlattılar beni cuma vakti şuan hala ağlıyorumm sinirlerim çok bozulduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?