- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.501
bugün kimsecikler gelmicek anlaşıldııı
hu huuuuu ben varım cucum...görüşmeyeli nasılsın???
selam kızlar hepinizi çook öpüyorum mutlu yıllar herşey yeni yılda gönlünüzce olsun inşallah....
hepinize mutlu bir yıl diliyorum kızlar umarım yeni yıl tüm isteklerinizide beraberinde getirir.artık doğum iznime ayrıldım 1-2 haftaya inşaallah doğum olcak lütfen dualarınızı esirgemeyin sık sık buralardayım artık
hepinize mutlu bir yıl diliyorum kızlar umarım yeni yıl tüm isteklerinizide beraberinde getirir.artık doğum iznime ayrıldım 1-2 haftaya inşaallah doğum olcak lütfen dualarınızı esirgemeyin sık sık buralardayım artık
canım beniiimmmm. nasılsın balım. anniş nasıl oldu? kusura bakma aşırı yoğundum arayamadım seni.bugün kimsecikler gelmicek anlaşıldııı
iyiyim canım ne olsun oğlum kıpır kıpır tepişiyo durmuyo hiç maşallah. bende çalışıyorum işteyim.zeytinnnnnmerhaba canım...nasılsın ne durumdasın?ben memleketteki evime geldim şimdilik...geldiğimden beri yerleşiyorum çok yoruldum...eşimde yardım ediyo ama benim işim beni bekliyo.....bebişte rahat vermiyo biraz yorsam kendimi hemen baskı yapıyo...yatağa uzanır uzanmaz tepinmeye başlıyo...
canım beniiimmmm. nasılsın balım. anniş nasıl oldu? kusura bakma aşırı yoğundum arayamadım seni.
iyiyim canım ne olsun oğlum kıpır kıpır tepişiyo durmuyo hiç maşallah. bende çalışıyorum işteyim.
taşınmışsın hayırlı olsun. çok yorma kendini. kızında yorulmasın annesii.
dualarımız seninle canım. rabbim bir avazda kurtarsın.sağlıkla gelsin meleğin.
iyiyim canımcım nasıl olimmm evime geldimm kocişime kavustum cok sükür annişim hastaydııı işte şimdi cok sükür oda ii
sen nasılsınnn minnak kızın nasılll taşınmışsın cok yorma kendiniii minnoşumm
canım beniiimmmm. nasılsın balım. anniş nasıl oldu? kusura bakma aşırı yoğundum arayamadım seni.
iyiyim canım ne olsun oğlum kıpır kıpır tepişiyo durmuyo hiç maşallah. bende çalışıyorum işteyim.
taşınmışsın hayırlı olsun. çok yorma kendini. kızında yorulmasın annesii.
dualarımız seninle canım. rabbim bir avazda kurtarsın.sağlıkla gelsin meleğin.
slm canım....çok geçmiş olsun Allah şifa versin....taşınmaya taşınmadık evimiz bayburtta duruyo biz üçümüz taşındık şimdilik:)) kızımda iyi çok şükür...haftaya kontrolümüz var...madamla buluşmuşunuz ne güzel...eşim ihalelerle uğraşıyo bende annemlere kalmaya gitçem ama eşimden ayrı nasıl kalıcam diye kara kara düşünüyorum...şimdiye kadar hiç ayrı kalmadık....
maşallah oğluşuna...benim kızımda öyle teyzesi...ayaktayken de hareketli ama sırtüstü uzandığım zamn her tarafı talan ediyo sanki....ne güzel ama ya.....evi taşımadık canım....kıyafetleri alıp çıktık...
mutlu yıllar olsun kuzuma kocişiyle ve gelecek olan bebişi ve tüm sevdikleriyle nasılsın tontişim
slm canımcım cok saoll inş. gecti bitti Allahım kimseye hastalık vermesin hasta olanlarada şifa versin... cok kötüü ya...
neyseki şimdi cok sükür ii
ivit madamımla buluştuk cok güseldiii valla inş. bigün hepbirlikte buluşurusss....
ayy ivit kocişten ayrı kalmak zor oluyooo ama olsun sağlık olsun minnoşum nazlı prensesin ii olsunda sen ii olda eşin ii olsunda gecip gider bu günlerr ne kadarlık bi ayrılık olcak bu tatlışşş
amin canımmm....ayrılık süresi belli değil:) annemler çok kalayım istiyolar bende istiyorum özledim ailemi ama eşimide özlerim...ama kesin gidicem aileme zaten aramız fazla değil...1 saatlik yol....
mutlu yıllar kurabiyemmm
mutlu,huzurlu,sağlıklı,bereketli kocişlerle masal kıvamında bi yıl olsun inş...
gelsin bebişlerrrr Allahımmm ....
iyiyim minnakım evdeyim haftasonu alışveriş yapmaya gittik işte cumartesii yılbaşı gecesii için abur cubur doldurdukkk...
sen napıyon miniğimm keyfin nasılll
amin canımmm....ayrılık süresi belli değil:) annemler çok kalayım istiyolar bende istiyorum özledim ailemi ama eşimide özlerim...ama kesin gidicem aileme zaten aramız fazla değil...1 saatlik yol....
ohhh iyi yapmışsınız tatlımm bizde abimlerdeydikk küçük bi bebişle girdim ben yeni yıla abimlerin arkadaşının bebeğiydi çoook tatlı bir erkek bebekti verin dedim çocuğu bana sizin var benim olsun
rabbim herşeyin hayırlısını versin keyfim iyi bebeğim iyi diyelim ii olsunn ama bütün hafta sinir strestim yanii iştahım kapandı dünden beri bişi yemedim içim almıyor geçer inşallah yakında minnoşumm
selam canımm 1 saat çok bişi değilmiş kociş gelir sizi görmeye sen şimdi hassas dönemdesin ailenin yanında daha rahat edebilirsin yalnız kalmamış olursun h emde yadımcı olur ailen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?