bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

selam kızlar hepinizi çook öpüyorum mutlu yıllar herşey yeni yılda gönlünüzce olsun inşallah....

hepinize mutlu bir yıl diliyorum kızlar umarım yeni yıl tüm isteklerinizide beraberinde getirir.artık doğum iznime ayrıldım 1-2 haftaya inşaallah doğum olcak lütfen dualarınızı esirgemeyin sık sık buralardayım artık

selam kızlar hepinizi çook öpüyorum mutlu yıllar herşey yeni yılda gönlünüzce olsun inşallah....

ayy inş. minnoşum ya yeni yıl bize beklediklerimizi getirir inş... Allahım tez zamanda kavustursun isteklerimizee...
mutlu umutlu sağlıklı huzurlu bol bebişli bi yıl olsun hepimizee

amin canım inş.. mutlu yıllar olsun...
ayy canımcım Allahım bi avazda kurtarsınn bebişine sağlıkla sıhhatle kavuşş... güzel günlerde büyütün

vaayyy bee zamana bak yaa daha dün gibi sankii rabbim bu yeni yılda herşeyin en hayırlısını versin hepimize bebeğinide sağlıkla al kucağına inşallah canım benimm yeni yıl uğurlu olsun

bugün kimsecikler gelmicek anlaşıldııı
canım beniiimmmm. nasılsın balım. anniş nasıl oldu? kusura bakma aşırı yoğundum arayamadım seni.

iyiyim canım ne olsun oğlum kıpır kıpır tepişiyo durmuyo hiç maşallah. bende çalışıyorum işteyim.
taşınmışsın hayırlı olsun. çok yorma kendini. kızında yorulmasın annesii.

dualarımız seninle canım. rabbim bir avazda kurtarsın.sağlıkla gelsin meleğin.

iyiyim zeytin gözlüm cok sükür annişimde iyi minnoşum ameliyat olmak istemediii zaten bi yığın risk var masaj tedavisi gördüü şimdik ii maşallah
sen nasılsın minnoşum oğluşun nasılllllll

slm canım....çok geçmiş olsun Allah şifa versin....taşınmaya taşınmadık evimiz bayburtta duruyo biz üçümüz taşındık şimdilik:)) kızımda iyi çok şükür...haftaya kontrolümüz var...madamla buluşmuşunuz ne güzel...eşim ihalelerle uğraşıyo bende annemlere kalmaya gitçem ama eşimden ayrı nasıl kalıcam diye kara kara düşünüyorum...şimdiye kadar hiç ayrı kalmadık....

maşallah oğluşuna...benim kızımda öyle teyzesi...ayaktayken de hareketli ama sırtüstü uzandığım zamn her tarafı talan ediyo sanki....ne güzel ama ya.....evi taşımadık canım....kıyafetleri alıp çıktık...

slm canımcım cok saoll inş. gecti bitti Allahım kimseye hastalık vermesin hasta olanlarada şifa versin... cok kötüü ya...
neyseki şimdi cok sükür ii
ivit madamımla buluştuk cok güseldiii valla inş. bigün hepbirlikte buluşurusss....
ayy ivit kocişten ayrı kalmak zor oluyooo ama olsun sağlık olsun minnoşum nazlı prensesin ii olsunda sen ii olda eşin ii olsunda gecip gider bu günlerr ne kadarlık bi ayrılık olcak bu tatlışşş

mutlu yıllar olsun kuzuma kocişiyle ve gelecek olan bebişi ve tüm sevdikleriyle nasılsın tontişim

mutlu yıllar kurabiyemmm
mutlu,huzurlu,sağlıklı,bereketli kocişlerle masal kıvamında bi yıl olsun inş...
gelsin bebişlerrrr Allahımmm ....
iyiyim minnakım evdeyim haftasonu alışveriş yapmaya gittik işte cumartesii yılbaşı gecesii için abur cubur doldurdukkk...
sen napıyon miniğimm keyfin nasılll

amin canımmm....ayrılık süresi belli değil:) annemler çok kalayım istiyolar bende istiyorum özledim ailemi ama eşimide özlerim ...ama kesin gidicem aileme zaten aramız fazla değil...1 saatlik yol....

amin canımmm....ayrılık süresi belli değil:) annemler çok kalayım istiyolar bende istiyorum özledim ailemi ama eşimide özlerim ...ama kesin gidicem aileme zaten aramız fazla değil...1 saatlik yol....

sağlık olsun canımcım
aile cok özleniyoo seni cok ii anlıyommm ailenin yanındaykenden eşini düşünüyosunn böle bi ikilem işte
cok sükür sağlıklıyız huzurluyuz bugünler gecerr

ohhh iyi yapmışsınız tatlımm bizde abimlerdeydikk küçük bi bebişle girdim ben yeni yıla abimlerin arkadaşının bebeğiydi çoook tatlı bir erkek bebekti verin dedim çocuğu bana sizin var benim olsun
rabbim herşeyin hayırlısını versin keyfim iyi bebeğim iyi diyelim ii olsunn ama bütün hafta sinir strestim yanii iştahım kapandı dünden beri bişi yemedim içim almıyor geçer inşallah yakında minnoşumm

selam canımm 1 saat çok bişi değilmiş kociş gelir sizi görmeye sen şimdi hassas dönemdesin ailenin yanında daha rahat edebilirsin yalnız kalmamış olursun h emde yadımcı olur ailen

ayy cok seker oluyolar ya bende istanbuldayken azrayı bırakın diyodum abimlerde kaldığımda hep onunla ilgilendimm cok güsell bi duygu yaaa
Allahım tez zamanda bizede nasip etsin kuzummm
boşver takma kafana değmicek insanlar için stress olma kuzum benimm...
geçicek tabii minnakım sen keyfine bak bosverr

selam canımm 1 saat çok bişi değilmiş kociş gelir sizi görmeye sen şimdi hassas dönemdesin ailenin yanında daha rahat edebilirsin yalnız kalmamış olursun h emde yadımcı olur ailen

slm madam....bende öyle düşünüyorum zaten...işten çıkışta bzen akşamları yanıma gelir sabah olunca işine gelsin yine...ailemi çok özledim sen nasılsın madam??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…