bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar bu saat oldu hala yatktan çıkamadım...1 bardak süt içtim...kahvaltı yapmam lazım...kahvaltıdan sonra görüşürüz....

iyiyim tatlım çok şükür işteyim pek işim yok bugün öle bakınıyorum işte sohbet muhabbet ...
sen keyfine bak bundan sonra kızımız huzurlu olsun mutlu olsun ki mutlu bebek olsunn sağlıklı olsun inşallahh
slm madam....bende öyle düşünüyorum zaten...işten çıkışta bzen akşamları yanıma gelir sabah olunca işine gelsin yine...ailemi çok özledim sen nasılsın madam??

yok kız bebem bişi demedim öle laf attım sadece
Yıka yıka temiz cücüm benimm muckss
ben çıkım bi öğle arası sende temizlen bu arada görüşürüz gelince

tımam minnakım hadii cık sen karnını bi güselll doyurr öle yemeden olmazz bak hamiş kalmak istiyoss beslenmemize dikkat etmemiz lasımm bebüşümmmm
görüşürüssss

napıyon minnoşummm

canıımmmm.nasılsın bitanem.sabahtan beri toplantıdayım.yazamadım hiç size.birazdan tekrar giricez. yemek için ara verdik.
ben iyiyim oğluşumla beraber büyüyorum. sen nasılsın ne var ne yok. madamımla görüştünüs ni güsel.

iyiyim tatlışım evdeyim ivit yoğunluk var herkeste sanırım baksana kimsecikler yokkiyi olmana cok sevindimmm minik oğluşuna ii bak yemeğini ye hemen bu arada
bende iyiyim minnoşummm cok sükür aynı herşey bildiğin gibiii
neyse minnoş sen işine bak sonra bol bol sohbet ederizzz cok öptümm

kimsecikler yok gelende yok herkes yoğun sanırım neyse bende çıkıyomm bekle bekle kimse yok cok öptüm hepiniziiii

cücü ne yicezzz akşama annem ya hiç yok aklımda bişi zate hep tokum iştah sıfır kara kara düşünüyom ne yapsam diye
sen yapmışındır tabe şimdi herşeyii

cücü ne yicezzz akşama annem ya hiç yok aklımda bişi zate hep tokum iştah sıfır kara kara düşünüyom ne yapsam diye
sen yapmışındır tabe şimdi herşeyii

yok yapmadım kuzum dünden pırasa yemeğim var bide sehiryeli domates corbam yapmadım bugün yimekk
ama datlu yapıyommm kedi dili bisküviylee canım cektiii
sende gidivermişsinn minnakım yaa
bende markete gidivermiştimmm bisküvii bide süt almaya

ayyyyyyyyyyyy canım benimmmmmmm yaaaaa oğluşumuz oluyo demek bi tane daha ne güzellll çoook sevindimm bitanemm zaman ne çabuk geçiyor yaa daha dün gibisanki hamile kalışınn rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmanızı nasip etsin minnoşumm
Kızlarrrrrrrrrrrr oğlum olcakmışşşşşşşşşşşşşş

Kızlarrrrrrrrrrrr oğlum olcakmışşşşşşşşşşşşşş

ayyyyyy oğlum abi oluyoooorrrrr. erkekler geliyooorrrr. hayırlı olsun canım benim. gözün aydın. zaman çabucak geçiyoorr. baksana benim 6 ayım bitmek üzere. senin cinsiyet belli olduuu. oohhh oohh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…