bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet zeytinimin oğluşu abi olacakk nasılsın tatlım keyfin nasıl
ayyyyyy oğlum abi oluyoooorrrrr. erkekler geliyooorrrr. hayırlı olsun canım benim. gözün aydın. zaman çabucak geçiyoorr. baksana benim 6 ayım bitmek üzere. senin cinsiyet belli olduuu. oohhh oohh maşallah

cücüm canım benim günaydınn naberr:119::119:

iyiyim tatlışımmm napım bi yandan mutfak temizliyom buzdolabı cok fina olmuş onu temizliyom sizide ösledimm didim hem yaparım işimi hem sohbet yaparıss
sen nasılsın minnakımmm benimm
koleramında oğluşu oluyomuşşş cok sevindimm yaa Allahımmm sağlıkla gelsin

günaydın bacılar

dün doktora gittim bebek görünüyo fakat küçük dedi 8 haftalık olması gerektiği halde 6 haftalık dedi ama bi sorun olmaz dedi güvenemedim ben bu sözlere
başka doktora gitmek istiyorum haftaya giderim inşallah

günaydın şekerimmm
bak iyiymişş bebişin cok sükür kücük olsunda sağlıklı olsun meleğini gördün ya
için rahat edicekse git tabiii tatlışşş

günaydın şekerimmm
bak iyiymişş bebişin cok sükür kücük olsunda sağlıklı olsun meleğini gördün ya
için rahat edicekse git tabiii tatlışşş

benim yaşadığım yer biliyosunuz biraz şehir merkezinden uzak doktor seçme seçenegim az anneme gidince başka bi doktorda görsün istedim saglık ocagındaki ebemizde ilgili ondanda fikir alırım bi ama iyi keyfimizz yerinde şükür

kolay gelsin bebeğim sana iicene ovala emii :)))en sevmediğim iştir buzdolabı temizliği ama temizleyince mis gibi oluyo yaa süperr
koleramızın oğluşu geliyo evet huzurla sağlıkla gelsin inşallahhhh
ohhhhhh çok şükürr canım yaa olsun büyücek o merak etme bi arkadaşımında o şekilde zaman ilerledikçe o da yetişti valla grubunasen içini ferah tut rabbim hayırlısını verecek

aman keyfiniz yerinde olsun canımcımm annişine gidincee görün tabiii başka bi doktora için rahat etsinn
cok sükür minnakın ii sen iisin Allahım korusun meleğinii

evet bende sefiyomm buzdolabı temizliğinii böle ferah ferah oluyooo herşey tertemizzz mis miss
ivit sağlıkla gelsinn inş.. kuzum
darısı başımızaa
akşam ni yimek yaptın minnak sonradan okudumdaaa yimeğini yokmuşşş niler yaptın eve gidincee minnakım

hımm kıymalı papates yaptım tatlım geçen gün sen yapmıştın sanırım ordan kaldı aklımda çaldım yanii :))) bide pilavv bide nefis bi salata çünkü yemeye doyamadım da ondan nefis diyorumm :)) bu akşam da kayınvalidemdeyiz iş çıkışı da eminönüne gidicem kek kalıbı filan alıcamm
sağoll fıstıkkkk:))
afffiiiyeettt olsunn fıstık

anlatsana tontşim yaa nasıl duygularr bebiş ne durumda hareketleri filan ayyy çok heyecanlı yaaa doğum normal mi düşünüyorsun ne kadar süremiz kaldı şimdi doğumaa sanırım ilk bebişimiz senden gelecekk

hımm bende cok severim kıymalı patates yemeğinii favorimdir yaniii bandıra bandıra yirimmm valla afiyet bal olsun....
ayy annişin döktürmüştür şimdikk minnoşumm
valla benimde kek kalıbı almam lasımm benimkide eskidi ama atmaya kıyamıyomm hem derin böle pufidik oluyooo keklerimmm hemde cok kolay cıkıyoo kek hic yapışmıyooo ama eskidiii yanee neyse bende alıyımm bi ara ii hatırlattın minnakımmm

ayyy evet minnoşum yaa valla bandıra bandıra yedikk :))) ben topkek yapıyom ya onun kalıbını alıcamm minnak

ayyy evet minnoşum yaa valla bandıra bandıra yedikk :))) ben topkek yapıyom ya onun kalıbını alıcamm minnak

hımm muffın kapları alcann ayy ben onu hic denemedim minnakım ya bi ara tarifini verr tatlışımmm bende yapımm o marketlerdeki kağıt kalıplarla oluyomu :44:

nasılsınız kızlar.ben bi süredir baya yoğunum hiç girme fırsatı bulamıyorum. fırsat bulup gireyim diyorum tam girince bişey daha çıkıyo yazamıyorum. öyle yane. idare edin kıslar beni. gelmiyorum sanmayın gelemiyorum.

goodjincim minnakın iyiymiş çok şükür. sen dert etme küçük olmasını felan. çünkü bu durum çok fazla oluyor. geç döllenmiş de olabilir. o yüzden de son adet tarihine göre bakılınca küçük görünüyordur.sen takılma ona sağlıklı olsun yeter.

cucum naber balım iyi misin?

evet zeytinimin oğluşu abi olacakk nasılsın tatlım keyfin nasıl

madamım iyiyim canım. artık normal karşılanacak sıkıntılarım var biraz o kadar. belim çok ağrıyo ama karnım büyüyo gitgide ondandır.bide kasıklarımda sancılanma oluyor.ama oğluşum kıpır kıpır maşallah idare ediyorum çok yoğunum bu aralar. yıl sonu yıl başı derken kafamı kaşıyamıyorum.
sen nasılsın canım. herşey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…