bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

zeytin gözlüm iyiyim tatlışım cok sükür evimdeyim herzmanki gibi
gelmiyoo kimseciklerr bitek madamım var kuzum benimm
neyse tatlışım sen işine bak oğluşunla ii olundaaa o bana yeter nasılsa ben buralardayımm

iyiyiz canımcım sen nasılsın bakalım kızınla neler yapıyosunn

bende iyim canım...yemek yaptım birazda temizlik şimdide uzandım...dün tetanoz aşını yaptırdım kolum biraz ağrı yapıyo...kızımda iyi çok şükür kıpır kıpır..

bende iyim canım...yemek yaptım birazda temizlik şimdide uzandım...dün tetanoz aşını yaptırdım kolum biraz ağrı yapıyo...kızımda iyi çok şükür kıpır kıpır..

ne yemek yaptın minnoş bizede fikir olsunn ....
ohh dinlenin söle kızınlaa mis gibiii
oyy kıyamam ya bende cok korkarım iğneden niden aşrı yapıyoo normal mii :44:

ne yemek yaptın minnoş bizede fikir olsunn ....
ohh dinlenin söle kızınlaa mis gibiii
oyy kıyamam ya bende cok korkarım iğneden niden aşrı yapıyoo normal mii :44:

canım şehriye çorbası ve tavuklu mantarlı domates soslu sote yaptım...şimdide dinleniyoz evet...kalçadan yapılan iğnelerden daha çok korkuyorum ben..ne zamn iğneyi batıracağını göremiyorum kasıyorum kendimi..omuzumdan yaptılar...aşı yapılıyo canım normal...daha önce bu aşılarımızı olduk ama vücuda hatırlatma yapılıyo...1 ay sonra 1 doz daha yapılacakk....

bende körili tavuk yapcam sanırım asıcıkta makarna yaparım oldu bittii
ayy ivit popişten yapılan iğnede bende cok kasıyom kendimiii
napalımmm ivit olduk ama yine yine olmak gerekiyosaa yine yine olurusss

bende körili tavuk yapcam sanırım asıcıkta makarna yaparım oldu bittii
ayy ivit popişten yapılan iğnede bende cok kasıyom kendimiii
napalımmm ivit olduk ama yine yine olmak gerekiyosaa yine yine olurusss

ellerimiize sağlıkkk her şey sağlığımız için canımız biraz yansada paşa paşa iğnemizi oluyoz işte yine oluruss yine olurusss tabiii..

merhaba kısslar...keyifler nasıl bakalım???
canımcım nasılsın. kısçen nasıl? benim bu ara belim çok fazla ağrıyor.bide wc de afedersin çişimi yaparken kasığımda acayip bi ağrı oluyo. sende varmı bel ağrısı kasık ağrısı felan?
aşını olmuşsun sanırım. ben hala olamadım. gerçi benim doktorum olmamı da istemiyoda sağlık ocağından olman gerekiyo dediler. doktorumda ben istemiyorum ama sağlık bakanlığı zorunlu tutuyor ol istersen dedi. ama kaçdır gittiğimde sağlık ocağında aşı yoktu. birdaha da onlarda arayıp aşı geldi demedi. 25. haftam bitecek benim. doktorun aşı olacaksanda en azından 22 bitsin dedi. acaba belli bi süresi varmıki bu aşıyı olmanın.

oğluşum ii teyzesi.tepişip duruyo sürekli.artık dışarıdan bile görünüyo onun hareketleri.
topikimiz bi duruldu kimsecikler yok yaa. niden öyle olduuu.

selam kızlar nasılsınız...?
benim işlerde biraz yoğun bu günlerde.
cumartesi doktora gittim doktorum klomenin kist yapma gibi yan etkisi olduğunu bende varmı diye merak ettiğinin söyledi baktı ve çok şükür kist oluşmamış şaşırdı sevindi demekki kullanabiliriz bu ay dedi idrar yollarımda yoğun enfeksiyon varmış ilaç verdi 2 kutu veb klomen şimdi onları kullanıyorum karnımda o yüzden ağırıyomuş cumartesi günü bir sonraki kontrolüm inşallah o zamana kadar enfeksiyon felan kalmaz ...hepinizi iyisinizdir inşallah öpüyorum çok hoşçakalın...

aman ii olsun minik paşam cok sükür minnoşum
ivit duruldu kimsecikler gelmez oldu gelende hemencik gidiyooo yoğun herkes sanırım yoksa boşlamazlar topişimizi

miraba balım
sende mi yoğunsun minnoşşş
ayy cok sevindimmm tatlışım ya kist olmamasınaa hadi bakalım bu ay gelsin bebişler inş....
enfeksiyon hemencikk gecer inş. tatlışımm

kızlar ne güzel yemeklerinizi yapmışsınız yada ne yapıcanızı biliyosunuz ben tavuk delisiydim artık yiyemiyorum tiksindim çok fena en kolay yemek aslında
kocişim mercimek çorbası istiyo onu yapıcam yanına ne bulsam ki bi fikir verin bacılar

geçmiş olsun canım enfeksiyonların biran evvel geçer inşallah.
ama ne güzel hiç kist yokmuş.bu iyi haber.inşallah bi sonraki kontrolünde de herşey süper çıkar canım benim.

aman ii olsun minik paşam cok sükür minnoşum
ivit duruldu kimsecikler gelmez oldu gelende hemencik gidiyooo yoğun herkes sanırım yoksa boşlamazlar topişimizi
:
evet herkes yoğun galibaaaa.

bazı yemeklerden tiksiniyo insan canım hamişken. bende balığı çok severdim ama hamiş olduktan sonra adını bile duymaya tahammül edemiyorum. hemde en çok yemem gereken şeylerden birisi balık. doktorumda madem yiyemiyosun balık yağı iç öyle destekleyelim dedi.

bende akşamdan yaptım yimeğimii.mercimek çorbasıı bide pırasa. benim kociş çok seviyo mercimek çorbasını.ona çorba kendime pırasa yaptım

olsun zeytinim sen ii ol yeter bize bendede durumlar aynı bi değişiklik yok offf biraz değişikli olsun istiyorum hayatım da yaa şöle bebiş gelse ne güzel olur yılın ilk ayında
neyse ben çıkıcam şimdi kendinize çooooooook ii bakın inşallah görüşmek üzere

ayy keşke bebüşüm keşkee gelse minnakıınn. dua edelim canım hepimis gelsinler allahın izniyle melekleriniz inşallah.
sende kendine çok ii cak canım benim. eminönüne gidiyosun galiba şimdi. keşke bende gitsem yaa.çok sefiyorum ben orayı herşey var ni güsel. geçen ay gittim ordan bebişime ciciler aldım.

ivit ben hallettim yimek işimii cok sükür körili tavuk yaptım asıcıkta makarna yapcemm...
bilemedim kii şindikkk ne yapsan evinde ne var ne yok yimeklikk :44:
bende pazar günü pırasa yapmıştım iki gün yidik gecen günde kıymalı patates yemeği yapmıştımm...
ıspanak yapabilirsin kereviz olabilir nohutlu etli salcalı pilav yapabilirsin meyhane pilavı gibii aklıma gelenler bunlar tatlışım :44:

kendinize ii bakın minnoşlar cok öptümm umarım bu yoğunluğunuz uzun sürmezde şöle eskisi gibiii keyifle sohbet ederiz...
görüşürüsss minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…