- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.581
ivit ben hallettim yimek işimii cok sükür körili tavuk yaptım asıcıkta makarna yapcemm...
bilemedim kii şindikkk ne yapsan evinde ne var ne yok yimeklikk :44:
bende pazar günü pırasa yapmıştım iki gün yidik gecen günde kıymalı patates yemeği yapmıştımm...
ıspanak yapabilirsin kereviz olabilir nohutlu etli salcalı pilav yapabilirsin meyhane pilavı gibii aklıma gelenler bunlar tatlışım :44:
ayyyyyyyyyyyy canım benimmmmmmm yaaaaa oğluşumuz oluyo demek bi tane daha ne güzellll çoook sevindimm bitanemm zaman ne çabuk geçiyor yaa daha dün gibisanki hamile kalışınnrabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmanızı nasip etsin minnoşumm
ayyyyyy oğlum abi oluyoooorrrrr. erkekler geliyooorrrr. hayırlı olsun canım benim. gözün aydın. zaman çabucak geçiyoorr. baksana benim 6 ayım bitmek üzere. senin cinsiyet belli olduuu. oohhh oohh maşallah
madamımmm zeytinimmm valla kıslar zaman ne çabucak geçiyo yaw. çalışırken hiçten anlamıyom zaten. nasıl 18. haftaya geldim bi fikrim yok :) çok yoğun geçiyo. yavaş yavaş pıt pıt vuruyo şehzademiz. annelik , onu ilk hisseden benim. beni ilk defa duyan o :))
eskiden ara ara derdimki keşke erkek olsaydım. şimdi diyorumki iyiki kadınım. bu nasıl bi duygu yaa.
rabbim inşallah hepimizi evlat sahibi yapsınnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh.
madamımmm zeytinimmm valla kıslar zaman ne çabucak geçiyo yaw. çalışırken hiçten anlamıyom zaten. Nasıl 18. Haftaya geldim bi fikrim yok :) çok yoğun geçiyo. Yavaş yavaş pıt pıt vuruyo şehzademiz. Annelik , onu ilk hisseden benim. Beni ilk defa duyan o :))
eskiden ara ara derdimki keşke erkek olsaydım. şimdi diyorumki iyiki kadınım. Bu nasıl bi duygu yaa.
Rabbim inşallah hepimizi evlat sahibi yapsınnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh.
ayy keşke bebüşüm keşkee gelse minnakıınn. Dua edelim canım hepimis gelsinler allahın izniyle melekleriniz inşallah.
Sende kendine çok ii cak canım benim. Eminönüne gidiyosun galiba şimdi. Keşke bende gitsem yaa.çok sefiyorum ben orayı herşey var ni güsel. Geçen ay gittim ordan bebişime ciciler aldım.
güle güle meleğim bende seni cok sefiyomm muckkkkkkk
günaydın canımcım.nasılsın bakalım.
Günaydıın zeytinimm iyiyim çok şükür tatlım benim ayyy zeytinn yaa dün eminöüne gittim havuzlu han a yarebbimm iiki hamiş diildim ben bi arkadaşım için aldım ama doldurdum poşetleri o nasıl güzel bi yer öyle yaa bayıldım bayıldım hiç eve gelesim gelmedi valla sende oraya mı gittin
evet canım bende oraya gittim de gezmedim hiç içini. Merdivenle girişin bi alt katına indiğinde merdivenin tam karşısındaki ve onun solundaki 2 dükkan daha benim eski bir tanıdığımın dükkanları. Bide ben geç gittiğim için çok zamanım yoktu direk onun yanına gittim. Ondan alışveriş yaptım.
Yuuuuh diyoruum vallahi bende sadece o iki mağazadan aldım bi ton şey çıktımm şansa bakk yaaa
Selçuktan alışveriş yaptın yani çocukluktan tanıdığım oranın sahibi benim. Hemde babamın öğrencisiydi.
şansa bak koskoca hanın içinde aynı yerden alışveriş yapmışıs
Dükkanın adını biliyomusun canım valla hanın girişinden girdim bi alt kata indim merdivenin hemen önündeki dükkan ve sol tarafındaki dükandan aldım çıktımmBi dükkanın adı elif diğeri de babaxi yada bebexi gibi bişidi sanırımm
evetElif
bi solundaki köşe oluyo zaten bide onun yanında yani diğer duvarın köşesi oluyo orası da onun
Heheeh evet öleymiş karşı dükkandan getiririm demişti yok dedim bende vaktim yoktu :))))vayy bee dünya iştee nerden neree
merhaba kızlar;
nasılsınız görüşmeyeli hamilelikleriniz nasıl gidiyor yenı hamıleler varmı?
ben çok kotu ıkı hafta geçirdim 20 sınde hamıle oldığumu öğrendım 24 unda dış gebelık olduğunu 26 sında acil amelıyata aldılar sağ tüpüm patlamış onuda aldılar öyle kötü hıssedıyorumkı kendımı
miraba balım
sende mi yoğunsun minnoşşş
ayy cok sevindimmm tatlışım ya kist olmamasınaa hadi bakalım bu ay gelsin bebişler inş....
enfeksiyon hemencikk gecer inş. tatlışımm
geçmiş olsun canım enfeksiyonların biran evvel geçer inşallah.
ama ne güzel hiç kist yokmuş.bu iyi haber.inşallah bi sonraki kontrolünde de herşey süper çıkar canım benim.
hakkatten kısmet.beraber gitsek anca bukadar olurdu.
ama çok güzel şeyler var ya dime.
kapının önünde sepette pijamalar çıtçıtlı badiler tek altlar felan vardı ben onlardan da aldım bisürü. hemde fiyatları da çok uygundu. 3 tanesi 10 tl felandı. 3 tane alt üst pijama gibi takımı 20 tl ye almıştım. en çok öyle şeyler giyecek evde zaten.bide hemen büyüyecek pahalı şeyler alsam ya 1 kez ya 2 kez giyecek sonra olmayacak. uygun olanlardan aldım baya bişey. hastane çıkışı olan setlerden iyilerinden aldım bide battaniye havlu felan onları iyilerinden aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?