bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

buldum buldum cucum pırasa dedi zeytin kendime yaptım biraaz kociş pek yemez
birazda dolapta hazır haslanmıs kuru fasulye vardı düdüklüyede et attım onuda kociş yer çorbayla artık teşekkürler önerileriniz için kızçelerim öptüm sizi

ayyyyyy oğlum abi oluyoooorrrrr. erkekler geliyooorrrr. hayırlı olsun canım benim. gözün aydın. zaman çabucak geçiyoorr. baksana benim 6 ayım bitmek üzere. senin cinsiyet belli olduuu. oohhh oohh maşallah

madamımmm zeytinimmm valla kıslar zaman ne çabucak geçiyo yaw. çalışırken hiçten anlamıyom zaten. nasıl 18. haftaya geldim bi fikrim yok :) çok yoğun geçiyo. yavaş yavaş pıt pıt vuruyo şehzademiz. annelik , onu ilk hisseden benim. beni ilk defa duyan o :))

eskiden ara ara derdimki keşke erkek olsaydım. şimdi diyorumki iyiki kadınım. bu nasıl bi duygu yaa.

rabbim inşallah hepimizi evlat sahibi yapsınnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh.

ivit ivit kıskandır babayı.ben duyuyorum vurdu vurdu felan de ona ohhh kıskansın babalar hemen hissedemiyo çünkü. gerçi çokda zamanı yok yakında oda hisseder.
benim bugün 25. haftam bitiyor. artık karnıma el koymaya felan gerek yok. dışardan bile kim baksa görüyo onun hareketlerini.
rabbim herkese nasip etsin inşallah.

Amiinn canımm aminn sabırsızlıkla bekliyoruzz valla bizlerde işteee

Günaydıın zeytinimm iyiyim çok şükür tatlım benim ayyy zeytinn yaa dün eminöüne gittim havuzlu han a yarebbimm iiki hamiş diildim ben bi arkadaşım için aldım ama doldurdum poşetleri o nasıl güzel bi yer öyle yaa bayıldım bayıldım hiç eve gelesim gelmedi valla sende oraya mı gittin
güle güle meleğim bende seni cok sefiyomm muckkkkkkk

günaydın canımcım.nasılsın bakalım.

evet canım bende oraya gittim de gezmedim hiç içini. merdivenle girişin bi alt katına indiğinde merdivenin tam karşısındaki ve onun solundaki 2 dükkan daha benim eski bir tanıdığımın dükkanları. bide ben geç gittiğim için çok zamanım yoktu direk onun yanına gittim. ondan alışveriş yaptım.

Yuuuuh diyoruum vallahi bende sadece o iki mağazadan aldım bi ton şey çıktımm şansa bakk yaaa

Yuuuuh diyoruum vallahi bende sadece o iki mağazadan aldım bi ton şey çıktımm şansa bakk yaaa

selçuktan alışveriş yaptın yani çocukluktan tanıdığım oranın sahibi benim. hemde babamın öğrencisiydi.
şansa bak koskoca hanın içinde aynı yerden alışveriş yapmışıs

Dükkanın adını biliyomusun canım valla hanın girişinden girdim bi alt kata indim merdivenin hemen önündeki dükkan ve sol tarafındaki dükandan aldım çıktımm Bi dükkanın adı elif diğeri de babaxi yada bebexi gibi bişidi sanırımm
Selçuktan alışveriş yaptın yani çocukluktan tanıdığım oranın sahibi benim. Hemde babamın öğrencisiydi.
şansa bak koskoca hanın içinde aynı yerden alışveriş yapmışıs

evet elif
bi solundaki köşe oluyo zaten bide onun yanında yani diğer duvarın köşesi oluyo orası da onun

merhaba kızlar;
nasılsınız görüşmeyeli hamilelikleriniz nasıl gidiyor yenı hamıleler varmı?
ben çok kotu ıkı hafta geçirdim 20 sınde hamıle oldığumu öğrendım 24 unda dış gebelık olduğunu 26 sında acil amelıyata aldılar sağ tüpüm patlamış onuda aldılar öyle kötü hıssedıyorumkı kendımı

Heheeh evet öleymiş karşı dükkandan getiririm demişti yok dedim bende vaktim yoktu :))))vayy bee dünya iştee nerden neree

hakkatten kısmet.beraber gitsek anca bukadar olurdu.
ama çok güzel şeyler var ya dime.
kapının önünde sepette pijamalar çıtçıtlı badiler tek altlar felan vardı ben onlardan da aldım bisürü. hemde fiyatları da çok uygundu. 3 tanesi 10 tl felandı. 3 tane alt üst pijama gibi takımı 20 tl ye almıştım. en çok öyle şeyler giyecek evde zaten.bide hemen büyüyecek pahalı şeyler alsam ya 1 kez ya 2 kez giyecek sonra olmayacak. uygun olanlardan aldım baya bişey. hastane çıkışı olan setlerden iyilerinden aldım bide battaniye havlu felan onları iyilerinden aldım.

ayy canım benimm çok geçmiş olsun rabbim işte nasıl nasip ediyorsa onu yaşıyoruz başkada elden bişey gelmiyor dua etmekten başka inşallahh en kısa zamanda iyi haberlerini alırız durumunu az çok anlayabiliyorum bende düşük yapmıştım ama rabbim sana sınırsız sabır versin inşallah yine olur elbette rabbim o kadar büyükki ağrın sızın varmı nasıl anlaşıldı dış gebelik olduğu

miraba balım
sende mi yoğunsun minnoşşş
ayy cok sevindimmm tatlışım ya kist olmamasınaa hadi bakalım bu ay gelsin bebişler inş....
enfeksiyon hemencikk gecer inş. tatlışımm

cucum yılbaşından yeni çıktık anca toparlanıyorum daha...
sağol bitanem bende çok sevindim valla inşallah bu ayda olmaz..amin..

geçmiş olsun canım enfeksiyonların biran evvel geçer inşallah.
ama ne güzel hiç kist yokmuş.bu iyi haber.inşallah bi sonraki kontrolünde de herşey süper çıkar canım benim.

sağol zeytinim inşallah hayırlısı olsun valla bi görsen halimi şu regl döneminde neler yapmaya çalışıyorum doktor cumartesiye kadar dedi çünkü..
bakalım hayırlısı zaman ne göstericek bize..

selam minnoşlar napıyosunuz bakalım...:)

heeeeee evet aynen bende öle yaptımmm 3 tane 10 lira bende hastane çıkışşı aldım tek alt aldım bi tulum pijama takımları filan valla hepsinne 43 lira verdim şok gibi kendime bile alasım geldii valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…