bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy canım benim yaa çok geçmiş olsun. allahım acil şifanı versin. haklısın psikolojin kötü etkilenmiş 2 haftadır ama toparlan lütfen. ne kadar çabuk toparlanırsan yeniden bebiş çalışmalarına o kadar erken başlarsın.
allahım tekrar yaşatmasın.

kıme anlatsam şaşırıyor madamcım;
reglıme 10 gun kala test yaptım hıç adetım değildir ama bır şey dürttü çıft çizgi gördüm şok oldum eşimi aradım hemen hastaneye gıttık test yapıldı 2184 çıktı betam ama dr kese görmedı 10 gun sonra gel dedı, ama bır ruya gördüm cuma gecesi karnım dümdüz uyandım dedım eşime dr a gidelim sıkıntı var ,kızdı bana gereksız evham dedi sonra gıttık beta hcg 6900 lerde ama kese yok yıne doktor 2 gun sonra gel yıne ölçelim bakalım gorunmuyorsa dış gebelık kesın dedı,gittim 16000 lerde beta hcg ama yok......
pazartesi sabahtan amelıyata aldılar sağ tüpü patlatmış onuda aldılar,eşim sevınçten herkese haber vermişti nerdeyse tum aıle tebrık ıcın aramıştı sonrada herkes geçmiş olsun ıcın aradı...
bugun bır hafta oldu amelıyat olalı herşey anlamsız boş gelıyor sankı hapıshanede gun dolduran bır mahkum gibi hissediyorum kendımı en az 2 ay bekleyeceğiz dedı doktor 2 ay nasıl geçer onu da bılmıyorum benı ne tesellı edeer onuda bılmıyorum...
kımseyle görüşmüyorum aranan telefonlara bıle çıkmıyorum

berreeemm yeni tarih nedir benim bu ay 19 ocak

canım benim 3 gunluk bır sevınç yaşadığım mucızeye yaklaştığım 3 gun şimdi lbekleyecek olmak ve sonrasındakı olacaklar öyle korkutuyorkı beni....tuhaf bır tevekküldeyım..isyan yok ıcımde neden ben yok...sadece içim bomboş..eşime yaklaşmak bıle gelmıyor içimden...

canım benim çok geçmiş olsun sıkma canını buna şükür sana bişey olmamış tehlikeli bi durum...sol tüpün var çok şükür Allahın izniyle yine hamiş kalırsıın en kısa zamanda rabbim inşlalh öyle güzel günler yaşatsınki sana unut bu günlerini.. ikiz olsun üçüz olsun inşallahhh...AMİN
herşeyde bir hayır vardır de kendini üzme bitanem...

berreeemm yeni tarih nedir benim bu ay 19 ocak

sen geri ben ileri madamım benim 29 ocak Allah nasip ederse inşallah..
şimdi klomen içiyorum bu akşam son bakalım bu ay kaç mm olucak.?
sen ne yaptın gittinmi doktora.?yada ne zaman gideceksin.?

sağol berrem mutlaka bır hayır vardır buna emınım biz bilemiyoruz herşeyı ınşallah bugunlerı hatırlamadığım zamanlarıda gösterir bana Rabbim inşalllah..isteyen herkese versin Rabbım.....

selam minnoşlar napıyosunuz bakalım...:)
selam canım nasılsın bakalım? herşey yolunda mı?

heeeeee evet aynen bende öle yaptımmm 3 tane 10 lira bende hastane çıkışşı aldım tek alt aldım bi tulum pijama takımları filan valla hepsinne 43 lira verdim şok gibi kendime bile alasım geldii valla

aa çok uygun almışsın valla canım.ben gittiğimde bebeto nun kampanyalı hastane çıkışı setleri vardı.onlardan mı aldın ki. çok şirinlerdi onlarda.ben ilk başta onlardan seçmiştim bitane beyaz üzeri turkuaz desenliydi.ama sonra size gösterdiğim gri olan hastane çıkışı varya ondan aldım.o biraz pahalıydı diğerlerine göre ama olsun.
3 tane 10 olanların da malları felan hiç de fena değildi ben beğendim valla. bisürüçıtçıtlı badi. tek altlar yelekler felan aldım o sepettekilerden.

amiinn canımm aminn sabırsızlıkla bekliyoruzz valla bizlerde işteee

evet babayı kıskandırıyorum zaten çatla diyorummm :))
madamımmm en kısa zamanda inşallah meleğimmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben sana hiç kıyamam kii valla ağlattın beni de şimdiio duygular çok karışık tahmin edebiliyorum çokta ii anlıyorum ama demekki çok yüksek çıkan beta hcglerin bir şüphesi dış gebelik olması bunu çok duymuştum demkki doğruymuş rabbime sığın bol bol dua oku dua et o en iisini biliyor bu bizler için bir sınav sakın isyan etme hiç bi şekilde sağlığına dikkat et evinde huzurlu ol eşinle mutlu ol gerisini çok dert etmee

Canımmm çok çok geçmiş olsun bitanem yaa.
Ama üzülme her mutsuzluğun ardından mutluluk geliyo.

Biliyosun benimde başıma gelmişti.

Sen sabret allah mükafatını vericek mutlaka.

Inşallah 2. Ayın sonunda hamişliğini kutlarız burda.

Seni çok seviyoruz.

çok değerlisin emi

yolunda çok şükür zeytinim..sanırım sınavdayız bua arlara hastalıklarla..
eşim bronşit oldu ben aynı şekilde grip ve öksürük annem ve babam endoskopi olucak cuma günü inşallah bişey çıkmaz dua edin meleğim sizi hamişsiniz inşallah bişey çıkmaz ikisindede..

Son düzenleme:

sağol koleram bende sizi çok seviyorum ne garip ınsanları aynı acıları yaşamak nasılda yakınlaştırıyor..iyiki varsınız..çok teşekkur ederim hepinize...
senin hamılelığınde ıyı gıdıyordur ınşallah erkekmiş sanırım bebişin Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın inşallah..
seninde başına gelmişti evet sanada 3 ay demişti doktor,bizim doktor en az 2 ay dedı ama 3 ay beklemek en ıyısı dedi ..nasıl geçirdin o 3 ayı anlatsana bana bana şu an gunler hafta gıbı gelıyor

hepinize çok geçmiş olsun berrecim..acilşifa diliyorum...

çok zor şeyler atlatmışsın canım. ama herşey allahtan.derdini veren rabbim dermanını aratmasın inşallah. hemen düzelsin herşey. bi süre dinlen tabi ama sakın bu süreçte kafanda kötüşeyler kurma. bol bol dua et.hayırlısı buymuş de avut kendini.
kötü şeyler düşünme nolur. bak beterin beteri vardır herzaman.
hiçbir zaman bizden iyilerine bakıp isyan etmememiz lazım. hep bizden kötüleri olduğunu bilip şükretmeliyiz.
çok şükür ki yumurtalarının döllenme problemi yokmuş bitanem bak ne güzel bişey bu. hamile kalabiliyosun demekki.
sadece döllenen yumurtan rahme kadar ulaşamamış ve tüpünde kalıp büyümeye çalışmış.
rabbim birdaha yaşatmasın. dua edelim birdaha rahmine kolayca ulaşsın ve yerleşsin.
ama sakın sakın eşinden uzaklaşma. yeniden bebişin olacak rabbim nasip edecek ama bu psikolojinle eşinden uzaklaşırsan ilerde daha fazla sorun yaşarsınız. asıl şimdi birbirinize sarılma zamanı. şimdi destek olacaksınız birbirinize. çok şükür ki ikinizinde sağlığı yerinde. en kısa zamanda evlatlarınız olacak bak göreceksin. siz yeterki dimdik ayakta kalmayı başarın.

cok sağol zeytınım güzel dileklerın için..inşallah dediğin gibi güzel olur hersey...inşallah herkes için güzel olur gelecek günler...

çok geçmiş olsun bitanem inşallah hiçbişeycikler çıkmaz annişde de babacık da da. neden endoskopiistedi doktor. nesi var yani.
ben çok endoskopi oldum korkma. hiçbişeycik olmuyo. sonucuda iyi çıkar inşallah.

cok sağol zeytınım güzel dileklerın için..inşallah dediğin gibi güzel olur hersey...inşallah herkes için güzel olur gelecek günler...

güzel olacak canım benim güzel olacak herşey. topikimiz bebiş dolacak. burda hepimiz bebişlerimizden bahsedices. aman benimki ıgıladı benimki baba dedi adım attı.
göreceksin süper günler bizi bekliyor. senin madamımın cucumun berremin koleramın benim apekmimek in hepimizin bebişleri konuşulacak göreceksin.
sen sadece dua et canım. rabbim sabrını verecek sana.sabrınıda mükafatlandıracak en kısa zamanda.

canım bebek düşünmeden önce nasılsak öyle olduk. Başta zaman geçmez gibi gelio insana ama emin ol o zamanı beklemek bile heycan verici.

Bak hiç hamile kalamayacak olan insan var kocası kısır çıkan insan var.

Halimize binlerce şükür.

Zaten düşük, dış gebelik, kandırık gebelik (adı aklıma gelmedi :) bunlar moda gibi herkeste ille oluyo yani. Yediğimiz içtiğimiz, mağruz kaldığımız radyasyondanmıdır nedir.

Ama sonraki gebelik güzel geçiyo. Ameliyatta için temizleniyo. Vücut kendini rahat ve hazır hissettiğinde ve allah nasip ettiğinde oluyo.

Gebe kalmak isteyenlerin en büyük özelliği rahatlık olmalı.

Rahat insan çok rahat hamile kalıyo.

Sen bundan sonra hiç bu olay başına gelmemiş gibi davran topla kendini.

Bak seni seven ve sevdiğin bi kocan var tatlım. Ne güzel bi mutluluk dimi ama

Eh sermeyede sizde olduğuna göre 2 ay sonra ver coşkuyu

oyy canım benim ya gecmişler olsun napalım bi sınavdayız umarım bu son kötü durumun olur ve bu kötü günlerii hatırlamacak kadar büyük mutluluklar yaşarsın...
sakın üzme kendini isyan etme her şerde bi hayır vardır Rabbim en kısa zamanda sana annelik duygusunu yaşatıcak dua et minnoşum ...

oğluşun oluyomuşş cok sevindimm tatlım ya sağlıkla al kucağına inş... minnoşum
günler nasıl geciyooo ya cok sevindim tatlışım Allahım analı babalı büyütün oğluşunuzu inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…