- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.621
Günaydıın zeytinimm iyiyim çok şükür tatlım benim ayyy zeytinn yaa dün eminöüne gittim havuzlu han a yarebbimm iiki hamiş diildim ben bi arkadaşım için aldım ama doldurdum poşetleri o nasıl güzel bi yer öyle yaa bayıldım bayıldım hiç eve gelesim gelmedi valla sende oraya mı gittin
günaydın hanımlarröncelikle gulburağa çok geçmil olsun.....Allah yar ve yardımcısı olsun....ee kısslar nasılız bakalım...benim aşı yapılan kolum şişti kızardı...ateşim var başım ağırıyo yatıyorum...sabah daha kötüyüdü şimdi şimdi azaldı...
günaydın canımcımm
niden öle şiştikii keşke doktora gitseydin sağlık ocağına falan canımcım bu normal bi durummu
küscem artıkk yaa
amanda benim kurabiyem havuzlu hanlaramı gitmişşş ayy cok özendim şimdikkk
madamım ya bizde hamiş kalalım ciciler alalım bebişlerimize inş....
günaydın hanımlarröncelikle gulburağa çok geçmil olsun.....Allah yar ve yardımcısı olsun....ee kısslar nasılız bakalım...benim aşı yapılan kolum şişti kızardı...ateşim var başım ağırıyo yatıyorum...sabah daha kötüyüdü şimdi şimdi azaldı...
küscem artıkk yaa
amanda benim kurabiyem havuzlu hanlaramı gitmişşş ayy cok özendim şimdikkk
madamım ya bizde hamiş kalalım ciciler alalım bebişlerimize inş....
geçmiş olsun canım yaa. ayy ben korktum yaptırmasammı acaba aşı. en son 2 hafta önce aşı yoktu sağlıkocağında ondan yapılamadı bana. doktorumda gerek yok yaptırma diyo ama.kararsız kaldım.
günaydın canım....hemşire söylemişti biraz şişebilir kızarabilir diye..o yüzden doktora falan gitmedim...haftaya şeker testimiz var onun için gitçez kendi doktorumuza..
ben burdayım minnak. napıyosun bakim.
cucum biliyomusun hemde aynı yerden alışveriş yapmışıs.
orda benim bi tanıdığımın yeri var ben direk oraya gidip almıştım bişeyler.
meğer madamımda aynı yerden alışveriş yapmıştesadüfe bak. birlikte gitsek anca bukadar olur.
aaa küsme minnoşum yaa ben haber veremeden çıktığım için çook özür dilerim ama arkadaşım bekliyordu geç kalmışım zaten apar topar indim aşşa minnoşum malum öğle arası madamın yeri belli üzme kendini emi tontişimm
ayyy cücü yaaa nasıl güzel bi yer anlatamam valla sanki kendi çocuğuma aldım o kadar şeyi özene bezene bi seçişim var adam dediki kendinize mi alıyorsunuz baktı bende tabi sopa gibi dümdüz bişi yok :))) yok dedim arkadaşım doğum yapacakta onun için bakaıyorum o gelemiyor ama nasıl güzel cicler aldım bi görsen bi sürü şey aldım 44 lira filan verdimm süperdi yaaa
cücüm yaa hamiş kalakta hep beraber havuzlu hana gidekkk
hımm tamam ozaman normalse sorun yok canımcım ...ayy prensesini görmeyemi gidiceksin büyümüştür şimdikkk minnak yaa
az önce kimse yoktuu didim bu ne böle ya nizaman gelsem kimsecikler olmuyooo
ayy ivit ya nasıll bi tesadüfff kocaman handa aynı yerden alışverişşş dünya hem kücük hem cok büyük işte minnoşummm yaaa
inş. bigün hepbirlikte gideriss ciciler almayaaa sen oğluşuna daha büyük giysiler alırsın bizde gelicek minnaklarımıza madamımlaainş...
çok teşekkür ederim kılzlar sağolun sayenızde kendımı daha ıyı hissediyorum şimdi:) cucum ben burdaydım ama ilerlemedi forum anlamadım kımse yazmıyuor heralde dıye susmuştum:)
valla benm doktora ben dedim sağlık ocağından beniaradılar kaç kez gel aşın yapılacak felan diye.oda dedi çok biliyo onlar.bence hiçgerek yok ama sağlık bakanlığı mecbur tutuyo o yüzden istiyosan git yaptır bi zararı yok didi.canım o kadar korkacak bi şey yok...iraz şişti kızardı dayanılmayacak gibi değil....daha önceden tetanoz aşısı olduk ya bazı doktorlar yaptırmayın diyo bazıları yaptırın diyo...yaptırsan sana ya da bebişe bi zararı yok aslında...ne olur ne olmaz tedbir amaçlı yaptırayım dedim....1 ay sonra 2.doz yaılacak....
hımm tamam ozaman normalse sorun yok canımcım ...ayy prensesini görmeyemi gidiceksin büyümüştür şimdikkk minnak yaa
az önce kimse yoktuu didim bu ne böle ya nizaman gelsem kimsecikler olmuyooo
ayy ivit ya nasıll bi tesadüfff kocaman handa aynı yerden alışverişşş dünya hem kücük hem cok büyük işte minnoşummm yaaa
inş. bigün hepbirlikte gideriss ciciler almayaaa sen oğluşuna daha büyük giysiler alırsın bizde gelicek minnaklarımıza madamımlaainş...
evet canım çok özledim kızımı görmeye gitçem...haftaya 1 ay oluyo görmeyeli minnoşumu...1 aya baya büyümüştür şimdi...yine 4 boyutlu ultrasona girecem 3.cd mi alırım...hem orda bebişi net görebiliyorum....
valla benm doktora ben dedim sağlık ocağından beniaradılar kaç kez gel aşın yapılacak felan diye.oda dedi çok biliyo onlar.bence hiçgerek yok ama sağlık bakanlığı mecbur tutuyo o yüzden istiyosan git yaptır bi zararı yok didi.
ben haftaya felan giderim doktora kontrole o zaman gider yaptırırım olmazsa.
inşallah canım inşallah hepimis gidip alalım ciciler.
sen geri ben ileri madamım benim 29 ocak Allah nasip ederse inşallah..
şimdi klomen içiyorum bu akşam son bakalım bu ay kaç mm olucak.?
sen ne yaptın gittinmi doktora.?yada ne zaman gideceksin.?
selam canım nasılsın bakalım? herşey yolunda mı?
aa çok uygun almışsın valla canım.ben gittiğimde bebeto nun kampanyalı hastane çıkışı setleri vardı.onlardan mı aldın ki. çok şirinlerdi onlarda.ben ilk başta onlardan seçmiştim bitane beyaz üzeri turkuaz desenliydi.ama sonra size gösterdiğim gri olan hastane çıkışı varya ondan aldım.o biraz pahalıydı diğerlerine göre ama olsun.
3 tane 10 olanların da malları felan hiç de fena değildi ben beğendim valla. bisürüçıtçıtlı badi. tek altlar yelekler felan aldım o sepettekilerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?