bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın hanımlarr öncelikle gulburağa çok geçmil olsun.....Allah yar ve yardımcısı olsun....ee kısslar nasılız bakalım...benim aşı yapılan kolum şişti kızardı...ateşim var başım ağırıyo yatıyorum...sabah daha kötüyüdü şimdi şimdi azaldı...

amanda benim kurabiyem havuzlu hanlaramı gitmişşş ayy cok özendim şimdikkk
madamım ya bizde hamiş kalalım ciciler alalım bebişlerimize inş....

günaydın canımcımm
niden öle şiştikii keşke doktora gitseydin sağlık ocağına falan canımcım bu normal bi durummu

günaydın canımcımm
niden öle şiştikii keşke doktora gitseydin sağlık ocağına falan canımcım bu normal bi durummu

günaydın canım....hemşire söylemişti biraz şişebilir kızarabilir diye..o yüzden doktora falan gitmedim...haftaya şeker testimiz var onun için gitçez kendi doktorumuza..

cucum biliyomusun hemde aynı yerden alışveriş yapmışıs.
orda benim bi tanıdığımın yeri var ben direk oraya gidip almıştım bişeyler.
meğer madamımda aynı yerden alışveriş yapmış tesadüfe bak. birlikte gitsek anca bukadar olur.

geçmiş olsun canım yaa. ayy ben korktum yaptırmasammı acaba aşı. en son 2 hafta önce aşı yoktu sağlıkocağında ondan yapılamadı bana. doktorumda gerek yok yaptırma diyo ama.kararsız kaldım.

aaa küsme minnoşum yaa ben haber veremeden çıktığım için çook özür dilerim ama arkadaşım bekliyordu geç kalmışım zaten apar topar indim aşşa minnoşum malum öğle arası madamın yeri belli üzme kendini emi tontişimm

küscem artıkk yaa

ayyy cücü yaaa nasıl güzel bi yer anlatamam valla sanki kendi çocuğuma aldım o kadar şeyi özene bezene bi seçişim var adam dediki kendinize mi alıyorsunuz baktı bende tabi sopa gibi dümdüz bişi yok :))) yok dedim arkadaşım doğum yapacakta onun için bakaıyorum o gelemiyor ama nasıl güzel cicler aldım bi görsen bi sürü şey aldım 44 lira filan verdimm süperdi yaaa
cücüm yaa hamiş kalakta hep beraber havuzlu hana gidekkk

geçmiş olsun canım yaa. ayy ben korktum yaptırmasammı acaba aşı. en son 2 hafta önce aşı yoktu sağlıkocağında ondan yapılamadı bana. doktorumda gerek yok yaptırma diyo ama.kararsız kaldım.

canım o kadar korkacak bi şey yok...iraz şişti kızardı dayanılmayacak gibi değil....daha önceden tetanoz aşısı olduk ya bazı doktorlar yaptırmayın diyo bazıları yaptırın diyo...yaptırsan sana ya da bebişe bi zararı yok aslında...ne olur ne olmaz tedbir amaçlı yaptırayım dedim....1 ay sonra 2.doz yaılacak....

günaydın canım....hemşire söylemişti biraz şişebilir kızarabilir diye..o yüzden doktora falan gitmedim...haftaya şeker testimiz var onun için gitçez kendi doktorumuza..

hımm tamam ozaman normalse sorun yok canımcım ...ayy prensesini görmeyemi gidiceksin büyümüştür şimdikkk minnak yaa

ben burdayım minnak. napıyosun bakim.

az önce kimse yoktuu didim bu ne böle ya nizaman gelsem kimsecikler olmuyooo
ayy ivit ya nasıll bi tesadüfff kocaman handa aynı yerden alışverişşş dünya hem kücük hem cok büyük işte minnoşummm yaaa
inş. bigün hepbirlikte gideriss ciciler almayaaa sen oğluşuna daha büyük giysiler alırsın bizde gelicek minnaklarımıza madamımlaainş...

çok teşekkür ederim kılzlar sağolun sayenızde kendımı daha ıyı hissediyorum şimdi:) cucum ben burdaydım ama ilerlemedi forum anlamadım kımse yazmıyuor heralde dıye susmuştum:)

küsmem ben sizede öle kötü hissettim kendimii tek kalıncaaivit senin öşle arası mekan belli kuzummm
ayy ivit ya anlatmışsınnn süpermişş cokta özendimm kuzum yaa inş... bizimde olsun minnaklarımız bi hamiş kalalım zatenn soluğuuu havuzlu handa alıcass berebercaa
ayy cokta uygunmuş bi sürü sey almışsın....
valla kızlarr toplaşalım gidelimm havuzlu han günleriii yapalımmm nasıl olurrr
bi hamişşş kalalımdaa dimeee kuzummm

evet canım çok özledim kızımı görmeye gitçem...haftaya 1 ay oluyo görmeyeli minnoşumu...1 aya baya büyümüştür şimdi...yine 4 boyutlu ultrasona girecem 3.cd mi alırım...hem orda bebişi net görebiliyorum....

çok teşekkür ederim kılzlar sağolun sayenızde kendımı daha ıyı hissediyorum şimdi:) cucum ben burdaydım ama ilerlemedi forum anlamadım kımse yazmıyuor heralde dıye susmuştum:)

ayy sen hep ii ol minnoşum gün doğmadan neler doğar hic üzme kendinii hayırlısını iste Rabbimden
ayy ivit sürekli sayfayı yenilemek gerekiyoo ya bende yenilemekten fina oluyommm

valla benm doktora ben dedim sağlık ocağından beniaradılar kaç kez gel aşın yapılacak felan diye.oda dedi çok biliyo onlar.bence hiçgerek yok ama sağlık bakanlığı mecbur tutuyo o yüzden istiyosan git yaptır bi zararı yok didi.
ben haftaya felan giderim doktora kontrole o zaman gider yaptırırım olmazsa.

inşallah canım inşallah hepimis gidip alalım ciciler.

oyy yirler onu yaa ni güsell git gör tabiii tatlışınııı annişii
ivit aydan aya bayağı farkediyooo hemencik değişiyolarrr minnaklar yaa

yaptır canım bi zararı yok nasılsa hemde için rahat olur....benim haftaya salı şeker testim var...doktor 24.hafta gel dedi.24.haftada kan uyuşmazlığı iğneside var....zor bi gün bekliyo...daha bebişime cicilerde alamadım..kaç yeri gezdim ama beğenemiyorum bi türlü...3 tane zıbını var sadece...kızlara seçenek daha çok ama karar vermedim bi türlü...erzurum ve trabzon forumu gezdik ala ala 3 zıbın alabildim...bide iç çamaşırlarını organik almak istiyorum bulamadım baktığım yerlerde...haftaya gidince alıcam bi şekilde artık...ileride karın iyice büyüyünce alışveriş zorlaşacak....

berrem ben bu ayda gitm,yom doktora bidahaki aya inşallahh:)))
sen geri ben ileri madamım benim 29 ocak Allah nasip ederse inşallah..
şimdi klomen içiyorum bu akşam son bakalım bu ay kaç mm olucak.?
sen ne yaptın gittinmi doktora.?yada ne zaman gideceksin.?

ayy evet o sepettekiler beni çıldırttı zaten bende ordan aldım 3 tane:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…