- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.641
evet canım çok özledim kızımı görmeye gitçem...haftaya 1 ay oluyo görmeyeli minnoşumu...1 aya baya büyümüştür şimdi...yine 4 boyutlu ultrasona girecem 3.cd mi alırım...hem orda bebişi net görebiliyorum....
canlarım ben çıkıyorum acil görev var bi kaç saatimi alacak sanırım çok üzgünüm sizlerle olmak isterdimm
ohh ne güzel yaa bende oğlumu görmek istiyorum öyle. bikez girdik 17. haftanın başıydı.çok minnaktı oğlum. 190 tl verdik.
sonra bidaha girmedim hiç. doktoruma söyledim kaçkez 3 boyutlu görmek istiyorum diye.oda dedi gittin ya bi kez felan.hemen geçiştiriyo. sonra asistan kızlara dedim. burda 3 boyutlu ultrason yokmu neden ben hiç girmiyorum felan. onlarda dediki sadece profesörün odasında var muayene ücreti 300 tl. sadece 3 boyutlu ultrason istersen 275 tl ye girebilirsin. yuuuhhh dedim. o ne ya. o paraya oğluma bi dünya cici alırım ben be.
ama çok görmek istiyorum 3 boyutlu. sen ne kadar verip giriyosun 3 boyutluya.
inşallah şeker testinde seni çok yormazlar canım.ben çok yoruldum o gün. akşama kadar bekledim.yaptır canım bi zararı yok nasılsa hemde için rahat olur....benim haftaya salı şeker testim var...doktor 24.hafta gel dedi.24.haftada kan uyuşmazlığı iğneside var....zor bi gün bekliyo...daha bebişime cicilerde alamadım..kaç yeri gezdim ama beğenemiyorum bi türlü...3 tane zıbını var sadece...kızlara seçenek daha çok ama karar vermedim bi türlü...erzurum ve trabzon forumu gezdik ala ala 3 zıbın alabildim...bide iç çamaşırlarını organik almak istiyorum bulamadım baktığım yerlerde...haftaya gidince alıcam bi şekilde artık...ileride karın iyice büyüyünce alışveriş zorlaşacak....
yaaa benim eminönüne gidesim geldi yineee. oğluma ciciler almak istedim bak şimddiiii.ayy evet o sepettekiler beni çıldırttı zaten bende ordan aldım 3 tane:))
canlarım ben çıkıyorum acil görev var bi kaç saatimi alacak sanırım çok üzgünüm sizlerle olmak isterdimm
canım ben 2 defa gümüşhanede gittim...hastane değil ama özel muayenhane....4 boyutlu benim girdiğim...her şeyi çokm net görebiliyosun...bide görüntülerin cdsini de veriyolar...hatıra kalıyo arada izliyorum öyle minnoşumuve senin dediğin kadar da pahalı değildi...80 tl ücret...şimdi trabzonda ki doktoruma gitçem özel hastaneye orda var mı 4 boyutlu bilmem ama inş.vardır...koca hastane yoksa yuh derim...fiyat ne olur bilemem...erzurum şifa hastanesinde 4 boyutlu ultrason 120tl imiş mesela...ücret politikalrı çok değişik...
inşallah şeker testinde seni çok yormazlar canım.ben çok yoruldum o gün. akşama kadar bekledim.
istanbulda olsaydın senide havuzlu hana gönderirdik. çok güzel ciciler var orda. fiyatlarıda uygun hemde.
yaaa benim eminönüne gidesim geldi yineee. oğluma ciciler almak istedim bak şimddiiii.
ama pek bişeyde almak istemiyorum. hem yiğenimden bisürü kıyafet var hemde abim yine bisürü yeni şeyler almış benim oğluma.göstermedi bana ama çok güzellermiş öyle dedi. gap den felan almış bisürü. süpriz göstermem diyo.
kolay gelsin bebüşüm. dikkat et kendine.
uf ya bende girmek istiyorum. bizede cd verdi doktor ama daha çok minik ti o zaman yaa.
biz gittiğimizde 190 verdik.gittiğim hastanede 275 istiyo.nasıl vereyim o kadar ben şimdi yaa.
inş..canım....yine olurda beğenemzsem bi şey eşimide alıcam gelicem istanbula...ileride bi dükkan açıcam hem hamile kıyafetleri satıcam hemde adan zye bebeğe ne lazım oluyosa o eşyaları....saçından tırnağına kadr her şeyi...öylr bi dükkan radım bulamadım yaaa....kendime 4 5 parça hamile kıyafeti aldım ama bulana kadr neler çektim...bebişe bi şey yok..
şu an kimler hamile kafam karıştı zaten şu amelıyattan sonra bır garip oldum...ne güzel Allahım nazardan korusun ya sizleri ne güzel şeylerden bahsedıyorsunuz inşallah ebek isteyen bızlerınde bunları konuşma zamanı yakındır inşallah..hepimiz için dua ediyorum..
inş..canım....yine olurda beğenemzsem bi şey eşimide alıcam gelicem istanbula...ileride bi dükkan açıcam hem hamile kıyafetleri satıcam hemde adan zye bebeğe ne lazım oluyosa o eşyaları....saçından tırnağına kadr her şeyi...öylr bi dükkan radım bulamadım yaaa....kendime 4 5 parça hamile kıyafeti aldım ama bulana kadr neler çektim...bebişe bi şey yok..
şu an kimler hamile kafam karıştı zaten şu amelıyattan sonra bır garip oldum...ne güzel Allahım nazardan korusun ya sizleri ne güzel şeylerden bahsedıyorsunuz inşallah ebek isteyen bızlerınde bunları konuşma zamanı yakındır inşallah..hepimiz için dua ediyorum..
maşallah hepinize arkadaşlar;
bende başka bır topicde dış gebelık geçirenlerın hıkayesını okuyordum,bir çok doktor bır ay sonrasında denemeye devam demişler,hatta hatunun biri ABD de yaşıyor orda yaşamış sol tüpü alınmış bır ay sonra dr demış devam hamıle kalmış 2.ayda bu haberleri okudukça neşem ıyıce yerıne geldi:))
valla tatlış havuzlu han tam öle biyer a dan z ye herşey var bebek için anne için süper bi yer aslında bi haftasonu gelebilseniz herbişeyini alırsın ama tabi yolda büyük sorun
yakındır canım hepimizin bebişleri konuşulacak inşallah.
ben hamileyim, apekmimek hamile, koleramıs hamile, kırmızı çilek vardı o doğum yaptı mı acaba.bayadır yok. personal vardı.
öyle işte.
aynen öyle yaa hamile kıyafeti zaten işkence gibi çok az var ve çok pahalı. bende kaçkez aynı şeyi söyledim eşime acaba bi mağaza mı açsam hamile ve bebek giyim üzerine diye
nasp olurda gelirsem oraya giderim bende o zamn tatlışşşş...evet yol problem uçak olmaz..arbaylada çok yorulurum ne olur biilmm...
gebe giyim diye bi marka var erzurumda onu buldum ama dediğin gibi fiyatlar çok uçuk...80den aşağı hiç bir şey yok çorap tayt dışında..mecbur kaldım aldım...kocamn göbişim oldu....dediğin gibi öyle mağazalar çok iş yapar gel açak bi mağaza
internetten niye bakmıyosun kendin için lcw de güsel seyler var hamile giyimde benim hoşuma gidiyo hemde öle abartıı fiyatları yokk
hemde kapına gelir yorulmadann
ivit bide lcw var bedenini tutturabilirsen sizin oralarda yoksa netten al bencede. cucum doğru diyoo.
internetten niye bakmıyosun kendin için lcw de güsel seyler var hamile giyimde benim hoşuma gidiyo hemde öle abartıı fiyatları yokk
Hemde kapına gelir yorulmadann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?