- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.661
nasp olurda gelirsem oraya giderim bende o zamn tatlışşşş...evet yol problem uçak olmaz..arbaylada çok yorulurum ne olur biilmm...
gebe giyim diye bi marka var erzurumda onu buldum ama dediğin gibi fiyatlar çok uçuk...80den aşağı hiç bir şey yok çorap tayt dışında..mecbur kaldım aldım...kocamn göbişim oldu....dediğin gibi öyle mağazalar çok iş yapar gel açak bi mağaza
canım çok baktım netten ama hoşuma giden olmadı...lcw mağazalarına gittim ama bi şey almadan döndüm..ben kolay kolay bi şey alamıyorum...çok kararsızım bu konularda..pantolan zaten giyemiyorum artık sürekli tayt giyiyorum..üstüne bol gomlek hırka tarzı şeyler aldım bi bot çekiyorum çok rahat oluyo...
çok küçük bebeklere göre yok galiba lcw de ya.yanlışmı biliyorum.yaşından itibaren sanki kıyafetler. yeni doğan yoktu diye biliyorum.İvit tatlışım ya bakındımda şimdik bebişler için bile güsel seyler var valla ben sefiyommm özellikle hamiş kıyafetlerinii
canım çok baktım netten ama hoşuma giden olmadı...lcw mağazalarına gittim ama bi şey almadan döndüm..ben kolay kolay bi şey alamıyorum...çok kararsızım bu konularda..pantolan zaten giyemiyorum artık sürekli tayt giyiyorum..üstüne bol gomlek hırka tarzı şeyler aldım bi bot çekiyorum çok rahat oluyo...
çok küçük bebeklere göre yok galiba lcw de ya.yanlışmı biliyorum.yaşından itibaren sanki kıyafetler. yeni doğan yoktu diye biliyorum.
benimde üst var bikaç tane de alt bi pantolon bi tayt o kadar. işe hergün aynı pantolonla geliyorum
napim ya alamam şimdi değişik şeyler 3 ay sonra giyemem zaten. hadi 5 olsun. doğumdan sonrada hemen zayıflayamam belkide ama yinede çok almaya gerek yok. 2 elbisem 1 eteğim var bide ama soğuk şimdi üşüyo bacaklarım etek elbise giyemiyorum.
yok kuzum yaa çok yol gelme alışveriş için taa buraya.okadar yol çekilmes.
Açalım valla.zengin olurus
anladım canım bilmiyom ben seviyom tunikleriniii falan ivit ya bende tayt delisi biri oldum cok rahat yaa artık kot giymek zor gelioooCok seviyomm tayt tunik cizme üclüsü hem sık oluyo hem rahat valla
çok küçük bebeklere göre yok galiba lcw de ya.yanlışmı biliyorum.yaşından itibaren sanki kıyafetler. Yeni doğan yoktu diye biliyorum.
Benimde üst var bikaç tane de alt bi pantolon bi tayt o kadar. Işe hergün aynı pantolonla geliyorum
Napim ya alamam şimdi değişik şeyler 3 ay sonra giyemem zaten. Hadi 5 olsun. Doğumdan sonrada hemen zayıflayamam belkide ama yinede çok almaya gerek yok. 2 elbisem 1 eteğim var bide ama soğuk şimdi üşüyo bacaklarım etek elbise giyemiyorum.
var canımcım hastane cıkışı falan var bizim azraya annişi ordan alıyo pijamalarını elbiselerini falan ben cok sevdim
yeni doğan cok cesit yok okdar güselde diiller ama 4-6 ay 6-9 ay için cok seker seyler var valla
canım bende 2 tane gömlek tarzı aldım...2 tane hırka aldım bide...fazla almya gerek yok bencede tayt giydiğim için üstüne bi şey uyduruluyo bi şekilde...
aa ben hiç görmedim yaa.:44::44: bi bakim bari.
annem almış geçenlerde 2 tane kazak. birisi panço gibi aynı.ama kolları var değişik.biriside baya geniş yine. aslında hamile kıyafeti değilde ama geniş model olunca oluyo her türlü.
dediğin gibi altına bi tayt yada bi bantolon oluyosa üstüne uyduruyosun.şurda kaç ayımız kaldı zaten yaa.idare ederis
ÖYLE TABİİ FAZLA ALMAYA GEREK YOK...SONRADAN KULLANAMAYACAĞIM KIYAFETLERİ ÇOK ALMAYA NE GEREK VAR...allah nasip ederse 2.ÇOCUĞA KADAR Modası geçer zaten...zamn ne çabuk geçiyoo ya daha dün gibi hamiş olduğumu öğrendiğim...şimdi yolu yarıladıkta geçtik bile....
aynen öyle canım zaman su gibi akıp gidiyo.
benim 106 günüm kalmışaramızda 12 gün var sennle peşpeşe doğurucas kıs.
evet aramızda çok yok...tabi aceleci ya da yerinden memnuncu olmadıkça..Allah sağlıklı hayırlı bir bebiş doğurmamızı nasip etsin kolay bir doğumla inş...
beni bi başına bırakıp gitti herkes yine yaaa
sıkıldım ama ben yaaa
ben burdayım kısss....
ama sen nasıl görünmüyosun alttaki isimlerde ya. hep öyle oluyo.sen yazıyosun ama senn ismin altta görünmüyo.
ben geldimmm asıcık bakınıyımm didim minnoşlar napıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?