bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

yok kuzum yaa çok yol gelme alışveriş için taa buraya.okadar yol çekilmes.
açalım valla.zengin olurus

anladım canım bilmiyom ben seviyom tunikleriniii falan ivit ya bende tayt delisi biri oldum cok rahat yaa artık kot giymek zor geliooo cok seviyomm tayt tunik cizme üclüsü hem sık oluyo hem rahat valla

İvit tatlışım ya bakındımda şimdik bebişler için bile güsel seyler var valla ben sefiyommm özellikle hamiş kıyafetlerinii
çok küçük bebeklere göre yok galiba lcw de ya.yanlışmı biliyorum.yaşından itibaren sanki kıyafetler. yeni doğan yoktu diye biliyorum.

benimde üst var bikaç tane de alt bi pantolon bi tayt o kadar. işe hergün aynı pantolonla geliyorum
napim ya alamam şimdi değişik şeyler 3 ay sonra giyemem zaten. hadi 5 olsun. doğumdan sonrada hemen zayıflayamam belkide ama yinede çok almaya gerek yok. 2 elbisem 1 eteğim var bide ama soğuk şimdi üşüyo bacaklarım etek elbise giyemiyorum.

var canımcım hastane cıkışı falan var bizim azraya annişi ordan alıyo pijamalarını elbiselerini falan ben cok sevdim
yeni doğan cok cesit yok okdar güselde diiller ama 4-6 ay 6-9 ay için cok seker seyler var valla

yok kuzum yaa çok yol gelme alışveriş için taa buraya.okadar yol çekilmes.
Açalım valla.zengin olurus

doğru diyosun canım 2 saatlik yol bile çok zor geliyo banada ama istedğim gibi bi şey bulamayıncada gaza geliyorum giderim diyorum..bulurum inş..buralarda...

anladım canım bilmiyom ben seviyom tunikleriniii falan ivit ya bende tayt delisi biri oldum cok rahat yaa artık kot giymek zor geliooo Cok seviyomm tayt tunik cizme üclüsü hem sık oluyo hem rahat valla

bencede canım tayt giymeye başlayalı pantolonlar ne kadar rahatsızmış onu anladım...

canım bende 2 tane gömlek tarzı aldım...2 tane hırka aldım bide...fazla almya gerek yok bencede tayt giydiğim için üstüne bi şey uyduruluyo bi şekilde...

aa ben hiç görmedim yaa.:44::44: bi bakim bari.

canım bende 2 tane gömlek tarzı aldım...2 tane hırka aldım bide...fazla almya gerek yok bencede tayt giydiğim için üstüne bi şey uyduruluyo bi şekilde...

annem almış geçenlerde 2 tane kazak. birisi panço gibi aynı.ama kolları var değişik.biriside baya geniş yine. aslında hamile kıyafeti değilde ama geniş model olunca oluyo her türlü.
dediğin gibi altına bi tayt yada bi bantolon oluyosa üstüne uyduruyosun.şurda kaç ayımız kaldı zaten yaa.idare ederis

kolay gelsin kolay gelsin maşallah bugün neşeli topic ben de girip çıkıyorum ütü birikmiş onları yapıyorum bir yandan da sizi okuyorum şimdi acıktım mola verdim tıkınıcak bişeyler bulıyım geleyim

ÖYLE TABİİ FAZLA ALMAYA GEREK YOK...SONRADAN KULLANAMAYACAĞIM KIYAFETLERİ ÇOK ALMAYA NE GEREK VAR...allah nasip ederse 2.ÇOCUĞA KADAR Modası geçer zaten...zamn ne çabuk geçiyoo ya daha dün gibi hamiş olduğumu öğrendiğim...şimdi yolu yarıladıkta geçtik bile....

aynen öyle canım zaman su gibi akıp gidiyo.
benim 106 günüm kalmış aramızda 12 gün var sennle peşpeşe doğurucas kıs.

aynen öyle canım zaman su gibi akıp gidiyo.
benim 106 günüm kalmış aramızda 12 gün var sennle peşpeşe doğurucas kıs.

evet aramızda çok yok...tabi aceleci ya da yerinden memnuncu olmadıkça..Allah sağlıklı hayırlı bir bebiş doğurmamızı nasip etsin kolay bir doğumla inş...

evet aramızda çok yok...tabi aceleci ya da yerinden memnuncu olmadıkça..Allah sağlıklı hayırlı bir bebiş doğurmamızı nasip etsin kolay bir doğumla inş...

inşallah canım inşallah . hayırlısıyla.
en kısa zamanda da bütün topikimisin üyelerinin göbüşleri dolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…