bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

napım bendee yimek yapıyom et köfte yoğurdum sekil verdimm birasdanda kızartmaya başlıcamm canımcımm
ohh sizde yatakta kızınla keyfi yapın minnoş sefanız olsunn

ohhhh ellerine sağlık afiyet olsunnn.....evet canım keyif yaptık şimdide mama yemeye gidiyoz....

herkese iyi akşamlar kızzlarrr....yarın görüşürüz...çıkınca bi daha gelemem herhalde....öpüldünüzz...

saol canımcım ...ohh i yapmışsınız hadi sizede afiyet olsun canım
bende cıkıcam zaten bakıyım didim öle sizeee
akşam oluyo evde hareket başlıyooo
cok öptüm görüşürüs

bende cıkıyom minnoşum kusura bakma yimek yapıcammm yoksa tek bırakmazdım seniii
cok öptüm görüsürüsss

topiğin açılışını bugün ben yapıyom kimsecikler yok
bereketli bigün olur inş...
kızlar hadi hadi gelin yaaaa

herkesler nasılmış bakalıımmmm.
kıslar bebişimin mevlüt için şekerlerini şimdiden alayım dedim. böyle şeyler sona bırakılınca unutuluyor.
sizde fikir verin bakalım. benim beğendiğimi sizde beğenecek misiniz?
Kod 783 Bebek Şekeri

günaydın kızlar nasılsınız ben biraz gerginim hiç bişey yapmak istemiyorum sürekli uyumak ve çevremde kimseyi görmemek istiyorum

günaydın minnoşumm
iyi düşünmüşsün valla doğru son anlardaa unutuluyoo
cok güselmişş tatlım ya ben beğendim değişikk

günaydın kızlar nasılsınız ben biraz gerginim hiç bişey yapmak istemiyorum sürekli uyumak ve çevremde kimseyi görmemek istiyorum

günaydın canım
aaa niden kendini kötü hissediyosun ne bu bunalım halleri canım yaa olurmuuu öle kalk söle bi silkelen yok öle bunalıma girmek hayat güsell cok sükür sağlıklıyız yapma kendine bunu aşamıyosanda bi doktora görün bence konuş anlat içindekileriii

Ben iyiyim çok şükür zeytinim sen nasılsın..?
bayıldım şekerede..
ben kendi nikah şekerimi kendim yapmıştım ama kopya değil kendi tasarımım 3 arkadaşım bebekleri içinde rengini değiştirip yaptılar...

ama böle yapma bebeğim yaa artık toparlaman lazım kendini minnoşum...

günaydın minnoşumm
iyi düşünmüşsün valla doğru son anlardaa unutuluyoo
cok güselmişş tatlım ya ben beğendim değişikk

beğendiğine sevindiimm. çünkü bende çok beğendiimmm. banada değişik geldi. böyle bisikletli nikah şekeri vardı annemde bende bebek şekeri değil diye malzemeleri alıpkendim yapayım bebek şekerine dönüştüreyim derken bebek için olanını buldum.

zeytınım berrem cucum günaydınnn:)nasılsınız bugun?

günaydın tatlım. biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…